Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد برزین روز یکشنبه به خبرنگار ایرنا اظهارداشت: پروژه‌های آبخیزداری منابع طبیعی مراوه‌تپه از محل منابع ملی سرفصل محرومیت زدایی سال ۱۴۰۰ و در قالب پنج قرارداد در قالب پروژه "سازه‌های سنگی ملاتی و خاکی" اجرا می‌شود.

وی مدیریت سیلاب، کنترل رسوب، تثبیت بستر رودخانه‌ها، تغذیه سفره‌های آب زیرزمینی و ذخیره و مدیریت رواناب را از مهمترین اهداف اجرای طرح‌های آبخیزداری اداره منابع منابع طبیعی مراوه‌تپه برشمرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برزین اضافه کرد: از مجموع ۹ پروژه آبخیزداری منابع طبیعی مراوه‌تپه ۲ مورد سازه سنگی - ملاتی در یازگلدی، سه پروژه کنترل رسوب و تثبیت بستر در قپان، ۲ مورد سرشاخه گیر و سنگی ملاتی و احداث یک بند خاکی در لهندر و احداث یک بند خاکی در روستای قازانقایه است.

سرپرست اداره منابع طبیعی و آبخیزداری مراوه‌تپه ادامه داد: اعتبارات امسال ابلاغ نشده اما با توجه به مصوبات سفر ۱۳ اسفند پارسال رییس جمهور و برخی اعضای هیات دولت به گلستان و پیش بینی اعتبارات مناسب در حوزه منابع طبیعی امیدواریم اعتبارت خوبی به این شهرستان اختصاص یابد.

شهرستان ۶۷ هزار نفری مراوه‌تپه با وسعت سه هزار و ۶۰ کیلومتر مربع، ۲۶۴ هزار هکتار عرصه‌ منابع طبیعی دارد که از این مقدار ۴۷ هزار هکتار آن جنگل و بقیه مرتع است.

برچسب‌ها گنبدکاووس منابع طبیعی و آبخیزداری طرح های عمرانی گلستان مراوه تپه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: گنبدکاووس منابع طبیعی و آبخیزداری طرح های عمرانی گنبدکاووس منابع طبیعی و آبخیزداری طرح های عمرانی گلستان مراوه تپه منابع طبیعی مراوه تپه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۲۹۲۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرسایش ۵۰ تن خاک در هکتار به صورت نقطه‌ای در لرستان

ایسنا/لرستان مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری لرستان گفت:در برخی نقاط به صورت نقطه‌ای، ۵۰ تن در هکتار فرسایش خاک وجود دارد.

حسین میرزایی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: لرستان استانی است که عمده کاربری اراضی آن در چهارچوب جنگل و مرتع تعریف شده و ۷۵ درصد سطح آن را جنگل و مرتع تشکیل داده است.

وی اضافه کرد: متاسفانه نتوانسته‌ایم این منابع را در سطح استان و کشور مدیریت کنیم علیرغم اینکه تلاش‌های زیادی شده اما باید یک راهبرد منسجم و اجماع شده را اتخاذ کنیم.

میرزایی بیان کرد: لرستان استانی آبخیز بوده و برای مهار سیلاب نیاز است عملیات‌های آبخیزداری و آبخوانداری انجام شود.

مدیرکل منابع طبیعی لرستان عنوان کرد: لرستان دارای شیب بالایی است و میزان فرسایش در آن نسبت به میانگین کشوری زیاد است به گونه‌ای که در برخی نقاط به صورت نقطه‌ای، ۵۰ تن در هکتار فرسایش خاک وجود دارد.

وی افزود: فرسایش خاک در هر هکتار در کشور ۱۶ تن بوده اما در لرستان این رقم ۲۵ تن در هکتار گزارش شده است.

میرزایی بر ایجاد اقدامات آبخیزداری و آبخوانداری در استان نظیر لرستان تاکید داشت و گفت: مدیریت بحران اعتبارات استانی خوبی را به این مسئله اختصاص داده است اما باید اعتبارات ملی بیشتری برای انجام آن در نظر گرفته شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رزمایش حفاظتی اطفای حریق در شاهرود اجرا شد
  • آزادسازی ۱۵ هزارمترمربع اراضی جنگلی در توسکستان/ ۳ اعیانی غیرمجاز تخریب شد
  • آبگیری سازه‌های آبخیزداری خراسان جنوبی در پی بارندگی‌های بهاری
  • مبارزه با طرح آفت جوانه خوار درختان بلوط در شهرستان فلارد
  • سوزاندن بقایای محصولات کشاورزی منجر به نابودی زمین می‌شود
  • اجرای ۲۷ سازه آبخیزداری در استان اردبیل
  • کاشت نهال متناسب با آب و هوای شهرستان دهلران باشد
  • ۵۰ تن در هکتار فرسایش خاک به صورت نقطه‌ای در لرستان
  • فرسایش ۵۰ تن خاک در هکتار به صورت نقطه‌ای در لرستان
  • رفع تصرف ۲۰ هزار مترمربع از اراضی ملی فرخشهر + تصاویر