Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان پزشکی قانونی کشور با بیان اینکه نظرات کارشناسی آزمایشگاه ژنتیک پزشکی قانونی در تعیین هویت و شناسایی قربانیان بحران‌ها و حوادث غیرمترقبه فصل‌الخطاب است، گفت: پزشکی قانونی سالانه حدود دو میلیون گواهی صادر می‌کند.

به گزارش ایمنا به نقل از روابط عمومی سازمان پزشکی قانونی، عباس مسجدی آرانی، اظهار کرد: علم پزشکی قانونی در ایران بیش از صد ساله سابقه دارد و این سازمان با پیشرفت‌های مستمر و توسعه خدمات هم اکنون محل گردش بیش از یک سوم پرونده‌های قضائی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی عمده‌ترین عرصه فعالیت پزشکی قانونی را حوزه معاینات بالینی عنوان کرد و افزود: پزشکی قانونی سالانه حدود دو میلیون گواهی صادر می‌کند که بخش قابل توجهی از آن مربوط به حوزه معاینات بالینی و در رأس آن معاینه مصدومان نزاع و تصادفات است.

مسجدی آرانی با اشاره به تنوع و گستردگی خدمات سازمان در معاینات بالینی، ادامه داد: معاینات روان‌پزشکی مانند ارزیابی از جهت محجوریت، معاینات خاص مردان و زنان، معاینات تحمل کیفر و… نیز از دیگر علل مراجعه به بخش معاینات پزشکی قانونی است که در مجموع حدود ۹۰ درصد خدمات سازمان در حوزه معاینات بالینی به مراجعین ارائه می‌شود.

رئیس سازمان پزشکی قانونی کشور، کمیسیون‌های پزشکی، تشریح و آزمایشگاه را از دیگر بخش‌های ارائه خدمت در سازمان عنوان و تصریح کرد: حوزه امور تشریح سازمان با وجود آنکه حدود پنج درصد خدمات سازمان را شامل می‌شود اما از مهم‌ترین و تخصصی‌ترین بخش‌های سازمان است؛ حوزه کمیسیون نیز با بهره‌مندی از متخصصان و کارشناسان متعهد و زبده به پرونده‌های ارجاعی در موضوعات مختلف از جمله قصور پزشکی رسیدگی می‌کند.

مسجدی آرانی با بیان اینکه حوزه آزمایشگاه نیز از جمله مهم‌ترین بخش‌های سازمان است، افزود: طی سال‌های اخیر شاهد پیشرفت‌های فوق‌العاده‌ای در حوزه آزمایشگاه بوده‌ایم به نحوی که امروز و در بسیاری از بحران‌ها و نیز در حل بسیاری از پرونده‌ها، نظرات حوزه آزمایشگاه سازمان فصل‌الخطاب محسوب می‌شود.

وی بانک اطلاعات هویت ژنتیک ایران را که با اتکا به نیروهای متخصص داخلی و نرم‌افزارهای بومی ایجاد شده است از افتخارات کشور عنوان کرد و گفت: بومی‌سازی تجهیزات و مواد مصرفی موضوعی مهم و اولویت اساسی برای سازمان است که متخصصان و نخبگان جوان ما در این مسیر وارد شده و دستاوردهای خوبی نیز داشته‌اند و تلاش ما تبدیل تحریم‌ها به فرصت با حرکت در این مسیر است.

وی با اشاره به سخنان رئیس قوه قضائیه در آئین رونمایی از کیت ژنتیک ساخت مرکز تحقیقات پزشکی قانونی، اعتماد به محققین و دانشمندان داخلی را امری به مراتب مهم‌تر از تولید این محصولات و صرفه‌جویی‌هایی ارزی ناشی از آن دانست.

مسجدی به فعالیت بانک سلول و بافت در مرکز تحقیقات پزشکی قانونی نیز اشاره کرد و گفت: فرآوری بافت از دیگر دستاوردها و فعالیت‌های سازمان است که سالانه حدود ۴۰۰ هزار بیمار از محصولات آن بهره می‌برند.

رئیس سازمان پزشکی قانونی کشور در ادامه سخنان خود با تأکید بر اینکه تکریم ارباب رجوع و برخورد مناسب با مراجعین اولویت سازمان است خاطرنشان کرد: تکریم مردم، اتقان آرا و نظرات کارشناسی و مبارزه جدی با فساد از سیاست‌های جدی قوه قضائیه و مورد تاکید رئیس قوه است که در پزشکی قانونی نیز مورد توجه قرار دارد.

مسجدی گفتمان غالب در قوه قضائیه را خدمت رسانی و رسیدگی عادلانه به درخواست‌های مردم عنوان و ابراز امیدواری کرد: با تلاش زحمتکشان قوه و پیگیری و حمایت مسئولان شاهد گسترش بیش از پیش این گفتمان و تحقق دادرسی عادلانه به پرونده‌ها باشیم.

رئیس سازمان پزشکی قانونی کشور گفت: در وقوع بحران‌ها و حوادث غیرمترقبه، نظرات کارشناسی آزمایشگاه ژنتیک پزشکی قانونی در تعیین هویت و شناسایی قربانیان، فصل‌الخطاب است.

کد خبر 584230

منبع: ایمنا

کلیدواژه: رئیس سازمان پزشکی قانونی کشور آزمایشگاه ژنتیک پزشکی قانونی کیت ژنتیک کمیسیون های پزشکی قانونی آمار نزاع در ایران آمار غرق شدگی در ایران تشخیص هویت جسد وقوع بحران ها و حوادث غیرمترقبه شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق رئیس سازمان پزشکی قانونی کشور معاینات بالینی پرونده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۳۰۶۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۹۰ درصد جرایم فضای مجازی در لرستان کشف شد

سردار یحیی الهی در دیدار با استاندار لرستان با بیان اینکه در حوزه سرقت در طول سه سال گذشته شاهد کاهش وقوع جرایم در همه زمینه‌ها بودیم و در کشف جرم با تلاش مجموعه انتظامی استان شاهد افزایش کشف در سه سال متوالی بودیم، اظهار داشت: در حوزه کاهش سرقت در سال ۱۴۰۱ نسبت به ۱۴۰۲ شاهد کاهش ۱۳ درصدی و کسب رتبه چهارم در بین استان‌های کشور شدیم.

وی با بیان اینکه ۶۶ درصد سرقت‌های استان سرقت‌های خرد است، گفت: نسبت به نرخ وقوع سرقت نسبت به سایر استان‌ها در جایگاه بسیار خوبی قرار داریم و در حوزه سرقت‌های خشن، خوشبختانه با همکاری سایر دستگاه‌ها و تلاش مجموعه انتظامی کاهش چشمگیری در این سه سال داشتیم.

فرمانده انتظامی لرستان با اشاره به اینکه در حوزه سرقت‌های خرد نسبت به سال گذشته ۲۶ در کاهش سرقت داشتیم، گفت: بیش از ۵۰ درصد سرقت‌های خرد استان توسط معتادان متجاهر انجام می‌شود و آمادگی داریم در صورت تأمین اعتبار برای ترک و بازپروری معتادان در مدت بسیار کوتاهی کمتر از ۱۰ روز همهٔ معتادان جمع‌آوری شوند و تحویل کمپ‌های ترک اعتیاد شود.

سردار الهی، تصریح کرد: در حوزه سلاح و مهمات باتوجه‌به فرهنگ استان و قرابت و دوستی مردم با سلاح و همسایگی با سه استان مرزی مقداری سلاح در دست مردم وجود دارد که خوشبختانه در این حوزه عملکرد خوبی در استان داشتیم همین امر باعث کاهش تیراندازی و سرقت‌های مسلحانه در استان در سه سال گذشته شده است؛ ولی بااین‌حال در این حوزه نیاز به کار فرهنگی است.

وی بیان کرد: در حوزه مواد مخدر و خرده‌فروشان در سال اول حضور بنده میانگین کشف مواد مخدر استان بین ۵ تا ۶ تن بود که در سال گذشته بیش از ۱۰ تن و ۶۰۰ کشف مواد مخدر داشتیم که از این حدود مقدار ۲ هزار و ۵۰۰ کیلوی آن از خرده‌فروشان کشف شده است و از ابتدای سال جدید تا کنون یک تن ۷۱۰ کیلو کشف مواد مخدر داشتیم؛ یعنی نسبت به سال گذشته ۱۱۰ درصد افزایش کشف داشتیم.

فرمانده انتظامی لرستان با اشاره به اینکه در حوزه تصادفات که یک دغدغه است در ۲ سال گذشته باتوجه‌به وضعیت کشور و کاهش کرونا و افزایش سفر‌ها در همه آیتم‌های تصادفات روند کاهشی داشتیم، گفت: کاهش ۴۷ درصدی تصادفات فوتی و کاهش ۶ درصدی تصادفات جرحی و در مجموع کاهش ۳۳ درصدی تصادفات حاصل تلاش و حضور پلیس در سطح شهر و محور‌های مواصلاتی بوده است.

سردار الهی، گفت: در حوزه قتل در دو سال اخیر بین ۱۰ تا ۱۵ کاهش قتل در استان داشتیم؛ ولی بااین‌حال در حوزه قتل و نزاع و در گیری‌ها نیاز به کار فرهنگی است.

وی گفت: باتوجه‌به گسترش روزافزون فناوری‌ها و پیچیدگی جرایم خوشبختانه در حوزه جرائم فضای مجازی توسط پلیس فتا استان و سایر پلیس‌های تخصصی بیش از ۹۰ درصد جرایم کشف شده است.

فرمانده انتظامی لرستان با اشاره به شعار سال از سوی مقام معظم رهبری به‌منظور افزایش تولید و رونق اقتصادی کشور در کنار سایر دستگاه‌ها و مردم با تمام توان آماده‌ایم تا این اتفاق مهم بیفتد.

 

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • مصدومیت ۲۳ نفر در تصادفات زنجیره‌ای در زنجان
  • شرایط سخت رزیدنت‌ها و پزشکان طرحی/ تعهد محضری و ضمانت می گیریم
  • وضعیت بحرانی رزیدنت‌ها و پزشکان طرحی/ شرایط را سخت‌تر کرده ایم
  • مرگ کودک ۷ ساله در مازندران با سقوط کمد
  • تغییر رئیس مرکز آمار ایران
  • سقوط کمد سبب مرگ کودک ۷ ساله در قائمشهر
  • بازدید رئیس سازمان پزشکی قانونی کشور از دادگستری سیریک
  • محکومیت ۲۶ پرونده قصور پزشکی در پزشکی قانونی کرمانشاه
  • جان‌باختن ۷۸۸ نفر بر اثر تصادفات رانندگی در آذربایجان‌غربی
  • بیش از ۹۰ درصد جرایم فضای مجازی در لرستان کشف شد