Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری مهر- گروه استان‌ها: اتصال استان بوشهر به خط ریل سراسری کشور علاوه بر اینکه از مطالبات مهم مردم استان بوشهر محسوب می‌شود، نقش مهمی در رونق اقتصادی سایر نقاط کشور هم خواهد داشت.

راه‌آهن بوشهر - شیراز اهمیت خط ریلی سراسری را بیشتر خواهد کرد و در واقع خط راه‌آهن سراسری به بندر بوشهر و عسلویه به عنوان دو مبادی مهم صادرات و واردات کالا در کشور متصل می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این طرح که حدود ۱۵ سال از آغاز آن می‌گذرد، همچنان پیشرفتی در حدود ۹ درصد دارد و اگر روال اجرای پروژه و تزریق اعتبارات آن همین‌گونه باشد، شاید تا ۱۰۰ سال دیگر باید منتظر تکمیل آن باشیم.

مردم بوشهر منتظر شنیدن سوت قطار

نماینده استان بوشهر در شورای عالی استان‌ها در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: اجرا نشدن راه آهن بوشهر پیش از آنکه بی مهری به خواسته‌ی مردم این استان باشد، ستم و خیانت به ظرفیت‌های کم نظیر اقتصادی استانی است که بیشترین سهم در تولید ناخالص ملی و رشد اقتصادی کشور دارد

حسن رمضانی خاطرنشان کرد: تزریق و تخصیص اعتبارات به پروژه‌های زیر ساختی استان بوشهر مطابقتی با اسناد توسعه‌ای و آمایش سرزمینی ندارد.

وی افزود: استانی که ملقب به پایتخت اقتصادی و انرژی ایران است و دارای فرصت‌های زیادی در بخش‌های اشتغالزایی و درآمد زایی است از اتصال خط راه آهن به عنوان یکی از مهمترین بخش‌های زیر ساختی محروم است.

نماینده استان بوشهر در شورای عالی استان‌ها اضافه کرد: سند آمایش سرزمینی گویا برای زینت بخشی به قفسه‌های کتابخانه برخی سازمان‌ها وزارتخانه‌ها در چند صد صفحه تهیه و تصویب شده است.

رمضانی ادامه داد: برخی دولتمردان تصور می‌کنند درخواست چندین دهه مردم و مسئولان استان بوشهر برای احداث راه آهن شنیدن صدای سوت قطار است، غافل از آنکه اتصال بوشهر به راه آهن یک هدفی منطقی برای به حرکت درآوردن چرخه فعالیت‌های درآمد زاد برای اقتصاد کشور است.

عدم تکمیل راه‌آهن بی‌مهری به بوشهری‌ها است

وی گفت: مبحث احداث راه آهن بوشهر با خواسته‌ها و مشکلات اساسی مردم این استان مثل موضوع اشتغال جوانان بومی در صنعت نفت، تأمین آب شرب شهرها و روستاها، توسعه زیر ساخت‌های درمانی و… متفاوت است که سال‌ها برای تحقق حداقلی آن سینه چاک کنند.

نماینده استان بوشهر در شورای عالی استان‌ها اظهار داشت: برشمردن قابلیت‌های بی نظیر استانی که در بخش‌های صنعت نفت و گاز و پتروشیمی، گردشگری، شیلات و صنایع دریایی، معدنی و کشاورزی، اقتصاد دریا محور، ترانزیت، حمل و نقل زمینی و دریایی، صادرات و واردات و… تکرار مکرراتی است که مردم کشور نیز به آن واقف هستند چه رسد به مسئولان ارشد و سیاست گذارانی که در هرم تصمیم گیری قرار گرفته اند.

نماینده استان بوشهر در شورای عالی استان‌ها گفت: در این بین آنچه مایه نگرانی است، سطحی نگری و اهمیت قائل نشدن نسبت به اولویت‌های بودجه‌ای در پروژه‌هایی است که می‌تواند به رشد و بالندگی و اقتصاد مقاومتی کشور کمک کند.

رمضانی ادامه داد: توجه عملی به ظرفیت‌های آمایش سرزمینی سالهاست که مورد تاکید مقام معظم رهبری قرار گرفته است و هر گونه بی توجهی به این دغدغه مهم و حیاتی به ویژه در دولتی که منتصب به دولت عدالت محور و انقلابی است قابل پذیرش نخواهد بود.

پیشرفت ۸.۵ درصدی

راه‌آهن شیراز - بوشهر دارای ۴۵۰ کیلومتر طول است که در ۱۱ قطعه تعریف شده است و طی سال‌های گذشته به خاطر عدم تخصیص اعتبارات مورد نیاز روند کندی داشته است.

از این ۱۱ قطعه، دو قطعه از سمت شیراز به طول ۱۰۰ کیلومتر، ۵۰ درصد در زیرسازی پیشرفت فیزیکی دارد و از سمت بوشهر نیز قطعه ۱۱ که به بوشهر متصل می‌شود، به طول ۴۰ کیلومتر حدود ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

دو قطعه سخت این مسیر ریلی در استان بوشهر به طول ۲۵ کیلومتر قرار دارد. در این قطعه مسیر ۵.۵ کیلومتر پل و تونل وجود دارد و مسیر شرایط توپوگرافی بسیار سختی را دارد.

این قطعه از پروژه، ۱۰ تونل و ۹ دستگاه پل خاص دارد که موجب شده است که این ۲۵ کیلومتر از اهمیت خاصی برخوردار باشد.

استاندار بوشهر چندی پیش در جمع خبرنگاران با اشاره به پیشرفت ۸.۵ درصدی اجرای راه‌آهن بوشهر طی سال‌های گذشته گفت: پروژه راه‌آهن بوشهر- شیراز با روند فعلی تکمیل نمی‌شود.

بودجه مصوب راه آهن تخصیص یابد

نماینده مردم بوشهر گناوه و دیلم در مجلس شورای اسلامی از پیگیری موضوع راه‌آهن بوشهر- شیراز خبر داد و اظهار داشت: استان بوشهر علیرغم برخورداری از نعمات فراوان، دچار محرومیت‌های جدی در حوزه‌های زیرساختی است که با نگاه دولتمردان در طول سال‌های مختلف شکل گرفته است.

عبدالکریم جمیری ادامه داد: به منظور ایفای حق مردم استان به ویژه شهرهای بوشهر، گناوه و دیلم با معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور نشستی برگزار و در خصوص مسائل و مشکلات اولویت دار استان بحث و گفت و گو شد.

وی با تاکید بر تسریع در عملیات اجرایی راه آهن بوشهر و زمینه سازی برای تهاتر نفت و تأمین منابع مورد نیاز این پروژه افزود: مورد دیگر تسریع در تخصیص و پرداخت بودجه مصوب پروژه راه آهن از ردیف بودجه ۱۴۰۱ برای جلوگیری از تعطیلی پروژه بود که دکتر میرکاظمی در هر دو مورد قول به همکاری دادند.

کد خبر 5523815

منبع: مهر

کلیدواژه: مقام معظم رهبری عسلویه عبدالکریم جمیری شورای عالی استان ها بوشهر بندر بوشهر شیراز راه آهن شیراز بوشهر راه آهن قطار حسن رمضانی بوشهر سازمان تبلیغات اسلامی خطبه های نماز جمعه قوه قضاییه هفته قوه قضاییه شیراز خراسان رضوی سنندج آمار کرونا مشهد بیرجند کرمانشاه اردبیل نماینده استان بوشهر در شورای عالی استان ها راه آهن بوشهر سال ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۳۰۶۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بدهی‌های آب و فاضلاب استان بوشهر پرداخت شد

به گزارش خبرنگار مهر، ابوالحسن عالی صبح یکشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: از محل ظرفیت‌های ایجادی در قانون بودجه سال ۱۴۰۲ در مجموع بیش از هزار و ۹۰۰ میلیارد ریال از بدهی‌های شرکت آبفا استان بوشهر تهاتر و تسویه شد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر بیان کرد: از مجموع بدهی‌های تهاتر شده شامل بدهی به دولت موضوع منابع حاصل از وام‌های داخلی دولت- موضوع ماده ۳۲ قانون برنامه بودجه به میزان هزار و ۶۴۸ میلیارد ریال، امور مالیاتی ۲۰۶ میلیارد و ۸۸۷ میلیارد ریال و باز پرداخت بدهی به پیمانکاران طرح تملک دارایی و سرمایه‌ای به مبلغ ۵۱ میلیارد و ۶۶۵ میلیون ریال بوده است.

عالی ادامه داد: امید است با توجه به تهاتر و تسویه بخش قابل توجهی از بدهی‌های شرکت آبفا استان بوشهر نتیجه آن در سرعت بخشی و اتمام پروژه به طرز ملموسی نمایان شود.

وی اظهار کرد: در سال جهش تولید با مشارکت مردم این مهم در صنعت آب استان بوشهر با تمرکز به استفاده از سرمایه گذاران بخش خصوصی مورد توجه ویژه قرار گرفته است.

عالی افزود: استفاده از ظرفیت بخش خصوصی یکی از رویکردهای مهم برای پیشبرد پروژه‌های آب و فاضلاب است که در استان بوشهر برای تحقق این مهم از سرمایه گذاران به صورت ویژه حمایت می‌شود.

بهره‌برداری از پروژه نوسازی شبکه توزیع آب روستای چاه حسین جمال

عالی اضافه کرد: با اجرا پروژه نوسازی شبکه توزیع آب روستای چاه حسین جمال ۴۱ خانوار با ۱۲۳ نفر از مزیت این پروژه برخوردار شدند.

وی بیان کرد: منابع تأمین آب این پروژه خط کوثر و چاه است که در قالب طرح جهاد آبرسانی و با مشارکت قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) اجرا شده است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر تصریح کرد: پروژه نوسازی شبکه توزیع آب روستای چاه حسین جمال در دهه فجر سال قبل عملیاتی شد که با همت و تلاشی مضاعف پیش از آغاز فصل تابستان به مرحله بهره‌برداری رسید.

عالی اظهار کرد: پروژه نوسازی شبکه توزیع آب روستاهای کردوان سفلی، شیخیان ماری و شیخیان سلنجی نیز همزمان با روستای چاه حسین جمال عملیاتی شده است که روند اجرا آن با سرعت قابل قبولی پیش می‌رود.

وی افزود: افزایش سطح بهداشت و سلامت آب شرب و همچنین تقویت پایداری آب شبکه از اولویت‌های اصلی در اجرا پروژه‌های نوسازی شبکه‌های آبرسانی به شمار می‌رود.

کد خبر 6097021

دیگر خبرها

  • «همتی» برای چاپ پول نیست! | آمارهای واقعی از وضعیت پولی کشور
  • حداکثر سرعت مجاز در معابر شیراز بازبینی شد
  • بدهی‌های آب و فاضلاب استان بوشهر پرداخت شد
  • ظرفیت‌های استان بوشهر برای مشارکت مردم در جهش تولید پای کار بیاید
  • BRT کرج، خوب یا بد؟
  • تسویه ۱۹۰ میلیارد تومان از بدهی‌های آب و فاضلاب بوشهر
  • آغاز اجرای خط انتقال ۱۰ اینچی گاز در هشترود
  • بانک مرکزی وضعیت ارزی کشور را بهبود بخشید
  • پروژه نهضت ملی مسکن در تنگستان سرعت خوبی دارد
  • روش از بین بردن تیرگی زیر چشم از دید طب سنتی