Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش قدس آنلاین و به نقل از رویترز، چند ساعت مانده به آغاز نشست سالانه سران گروه هفت، منابع آگاه در دولت آلمان می‌گویند سران کشورهای گروه هفت در حال انجام گفت‌وگوهای «خیلی سازنده» درباره تعیین احتمالی یک سقف معین برای واردات نفت از روسیه هستند.

بحث کاهش واردات نفت روسیه، بخشی از گفت‌وگوهای گسترده‌تر گروه هفت درباره چگونگی افزایش فشارها بر مسکو به خاطر تهاجم نظامی علیه اوکراین است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حال حاضر آمریکا، کانادا و انگلیس واردات نفت از روسیه را تحریم کرده‌اند و سران کشورهای اتحادیه اروپا نیز درباره تحریم نفت روسیه به توافق رسیده‌اند که طبق این توافق قرار است تا پایان سال ۲۰۲۲ تحریم واردات نفت روسیه به طول کامل اجرایی شود.

پیش‌بینی می‌شود موضوعاتی مانند جنگ اوکراین، کمبود انرژی و غذا، و چشم‌انداز تاریک وضعیت اقتصاد جهان بر دستور کار نشست امسال سران گروه هفت تأثیرگذار باشد. نشست امسال از روز یکشنبه تا سه‌شنبه در قلعه «شلاس المائو» در جنوب آلمان برگزار می‌شود.

به نوشته رویترز، با افزایش جهشی قیمتهای انرژی، کشورهای غربی این نگرانی را دارند که چنین تحریمهایی (تحریم نفت روسیه) تأثیر چندانی بر توقف جنگ روسیه علیه اوکراین نداشته باشد، زیرا مسکو درآمد بیشتری از صادرات خواهد داشت، گرچه حجم واردات کاهش یابد.

گروه ۷ ((G۷ متشکل از۷ کشور صنعتی جهان (آلمان، فرانسه، ایتالیا، ژاپن، انگلیس، آمریکا)سال ۱۹۷۵ تشکیل شد. پس از فروپاشی شوروی، روسیه نیز به این گروه اضافه شد و به گروه ۸ تغییر نام داد، اما در سال ۲۰۱۴ به علت الحاق شبه‌جزیره کریمه به خاک روسیه، مسکو از این گروه حذف شد.

هر ساله همزمان با برگزاری نشست سالانه سران گروه ۷، اعتراضهای گسترده مردمی نیز در نزدیکی محل نشست برگزار می‌شود؛ معترضان، علت بسیاری از مشکلات جهان از جمله بی‌عدالتی و تغییرات اقلیمی را نتیجه سیاستهای این ۷ کشور صنعتی می‌دانند.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: گروه هفت روسیه توقف واردات نفت از روسیه نفت واردات نفت نفت روسیه گروه هفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۳۰۸۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چاپلوسی فرانسه برای تل آویو: به دنبال تحریم‌های جدید علیه ایران هستیم

استفان سژورن، وزیر امور خارجه فرانسه در دیدار روز سه شنبه در اورشلیم با هدف چاپلوسی و جلب رضایت مقامات صهیونیستی به همتای اسرائیلی خود یسرائیل کاتز گفت که فرانسه قصد دارد در نشست آتی شورای حکام آژانس بین المللی انرژی اتمی (IAEA) در ماه مه تحریم‌های جدیدی را علیه ایران پیشنهاد کند.

وزیر امور خارجه فرانسه که همواره از حامیان حملات اسرائیل به کنسولگری ایران در دمشق بوده، در این دیدار ضمن لفاظی علیه ایران گفت: «ما با تمام توان خود در نشست ماه آینده آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای اعمال تحریم‌های هسته‌ای، موشکی و پهپاد‌ها علیه ایران تلاش خواهیم کرد تا ثابت کنیم که فشار‌ها در حال افزایش است». 

مقامات همچنین در مورد "تلاش‌ها برای جلوگیری از به رسمیت شناختن کشور فلسطین" گفتگو کردند.

طبق گزارش کانال ۱۲، تقریباً در همان زمان، وزیر امور خارجه فرانسه به نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل توصیه کرد که "حمله اسرائیل به رفح ایده بدی است و چیزی را حل نمی‌کند. "

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل ایران

دیگر خبرها

  • کاهش درآمد استارباکس به دنبال تحریم‌های ضدصهیونیستی
  • خطر تحریم در واردات اتوبوس های جدید
  • واردات نفت هند از روسیه افزایش و از عربستان کاهش یافت
  • خطر تحریم در واردات اتوبوس‌های جدید/ تولیدکنندگان داخلی توان رفع نیاز شهر‌های کشور به اتوبوس را ندارند
  • برگزاری نشست مقدماتی اجلاس سران سازمان همکاری اسلامی
  • آغاز به کار نشست مقدماتی پانزدهمین اجلاس سران سازمان همکاری‌های اسلامی در گامبیا
  • چاپلوسی فرانسه برای تل آویو: به دنبال تحریم‌های جدید علیه ایران هستیم
  • نشست مقدماتی اجلاس سران سازمان همکاری اسلامی در گامبیا
  • اصابت موشک کره‌شمالی به اوکراین؟
  • چین معافیت تعرفه‌ای واردات محصولات آمریکایی را تمدید می‌کند