Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-28@15:28:04 GMT

خلاقیت فرانسه در نصب مبلمان دوستدار محیط زیست

تاریخ انتشار: ۵ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۳۳۰۸۵۸

خلاقیت فرانسه در نصب مبلمان دوستدار محیط زیست

شهرداری لیل فرانسه یک پروژه خلاقانه جدید را در شهر اجرا کرده است که طی آن، مبلمان شهری قادر به جمع‌آوری و ذخیره آب باران و آبیاری گیاهان خواهد بود؛ این ابتکار به ویژه در مواجهه با تغییرات آب‌وهوایی که منجر به اثرات نامطلوبی مانند خشکسالی یا بارندگی‌های شدید می‌شود، می‌تواند به شهر کمک کند.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، شهرها مدت‌ها پیش قدرت پنهان مبلمان شهری را کشف کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در واقع، آنها نشان داده‌اند که حتی شیئی به‌سادگی یک نیمکت نیز می‌تواند چندین کارکرد نوآورانه را انجام دهد.

به عنوان مثال، قبلاً دیده‌ایم که از نیمکت‌های هوشمند برای شارژ تلفن یا مقابله با تنهایی در بحبوحه همه‌گیری ویروس کرونا استفاده می‌شود. نیمکت‌ها همچنین می‌توانند داستان‌های شهرها را بیان کنند و به مردم محلی و گردشگران کمک کنند تا فرهنگ و تاریخ شهر را کشف کنند چراکه مکانی برای آشنایی با ادبیات یا مشاهده فیلم‌های محلی است.

شهرداری لیل فرانسه یک پروژه خلاقانه جدید را در شهر اجرا کرده است که طی آن، مبلمان شهری قادر به جمع‌آوری و ذخیره آب باران و آبیاری گیاهان خواهد بود؛ این ابتکار به ویژه در مواجهه با تغییرات آب‌وهوایی که منجر به اثرات نامطلوبی مانند خشکسالی یا بارندگی‌های شدید می‌شود، می‌تواند شهر را یاری کند.

طی اقدامی خلاقانه، نیمکت‌هایی در میدان اصلی لیل فرانسه قرار داده شده است که آب را از طریق پوشش خود جمع‌آوری می‌کند و سپس از آن برای آبیاری باغ‌های اطراف استفاده می‌شود. به لطف این نیمکت که مستقیماً به یک ناودان متصل است، ذخیره آب به خودی خود ایجاد می‌شود.

سپس در زمان مناسب، اهالی منطقه می‌توانند گلدان یا سطل را برای آبیاری باغچه‌ها یا گیاهان مجاور پر کنند. همه این موارد در حالی رخ می‌دهد که شهروندان روی نیمکت استراحت می‌کنند.

هزینه ایجاد این نیمکت‌ها تحت بودجه مشارکتی لیل (ابزاری که شهروندان با آن می‌توانند پروژه‌هایی را مطرح کنند تا از بودجه شهر تأمین شود و نظر خود را در مورد پروژه‌های مشارکتی ارائه دهند) تأمین مالی شد و به مدت هشت ماه مورد آزمایش قرار خواهد گرفت.

کد خبر 584115

منبع: ایمنا

کلیدواژه: لیل فرانسه لیل فرانسه ابتکارات شهری خلاقیت شهری مبلمان شهری مبلمان شهری هوشمند تغییرات آب و هوایی خشکسالی دوستدار محیط زیست شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق نیمکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۳۰۸۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زمین پاک یکی از ارکان مهم محیط زیست است

مدیرکل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران گفت: زمین پاک یکی از ارکان مهم محیط زیست است و قطعا تمام اکوسیستم‌ ها در حوزه محیط زیست مدیون داشتن زمینی پاک و خاکی پویا و حاصلخیز است.

به گزارش ایسنا و بنابر اعلام روابط عمومی اداره کل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران، حلیا سادات حسینی در چهارمین روز از هفته زمین پاک و در مراسم پیاده روی خانوادگی و پاکسازی، در تفرجگاه نرجس خاتون در منطقه ۱۵ در جمع فعالین محیط زیست به اهمیت  و مشارکت مردم در قبال کاهش پلاستیک و نجات زمین و حفظ آن برای نسلهای آینده اشاره کرد.

حسینی به معضلات محیط زیستی که منجر به عدم داشتن زمینی پاک می‌شود اشاره کرد و افزود: عواملی مانند توسعه شهرها، افزایش جمعیت، توسعه نامتقارن وعدم رعایت عدالت محوری در توسعه شهرها، منجر به بروز معضلات متفاوت و گریبان گیر زمین می‌شود.

وی در ادامه گفت: آمارها حاکی از آن است که وقتی فرسایش خاک را داریم معضلات بسیار زیاد را با از دست دادن اکوسیستم خاک به دست می‌آوریم. لذا می‌بایست حفاظت از خاک را به معنای واقعی جدی بگیریم و به مواردی چون نقاط انفصال فاضلاب‌ها، استفاده از گیاهان بومی، مصرف آبهای زیرزمینی، کاشت گیاهان همسو و هم جهت با شرایط اقلیمی توجه ویژه‌ای داشته باشیم تا بتوانیم خاک حاصلخیز و پویا را حفظ کنیم.

مدیر کل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران در ادامه صحبتهای خود به پاکسازی طبیعت اشاره کرد و گفت: در هفته زمین پاک و با همکاری سازمان حفاظت محیط زیست، قصد داریم با انجام کارهای نمادین این هفته را مهم جلوه بدهیم  و حساسیت را در بدنه شهروندان ایجاد کنیم تا نسبت به محیط زیست پیرامون خود و حفظ زمین پاک، دغدغه‌مند شوند.

وی در پایان صحبتهایش به موضوع فرهنگ سازی و توانمندسازی شهروندان اشاره کرد و گفت: آمارها نشان می‌دهد که شش درصد از آلایندگی کره زمین مربوط به استفاده از صنایع شیمیایی و پلیمری است که منجر به تولید پلاستیک می‌شود. امیدواریم در آینده با فرهنگ سازی و دغدغه‌مند کردن شهروندان نسبت به کاهش مصرف پلاستیک و حفظ محیط زیست، شاهد هیچ نوع آلایندگی که حیات خاک را به خطر می‌اندازد، نباشیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • نیاز ۲۰ میلیاردی برای تکمیل شبکه آبیاری «حوضیان»
  • برگزاری جشنواره زمین پاک در آستارا
  • مشارکت اجتماعی در حفظ محیط زیست
  • افتتاح تعاونی شکوفایی خلاقیت در شیروان
  • اطلس جامع منابع آلاینده در منطقه ۲ تهران تدوین شد
  • رایزنی با محیط زیست برای فعالیت کارخانه آسفالت در شرق تهران
  • میانگین بهره مندی مازندران از فاضلاب بهداشتی ۲۱ درصد است
  • زمین پاک یکی از ارکان مهم محیط زیست است
  • خریداری پرندگان برای بازگردان آن‌ها به طبیعت + فیلم
  • بازگردان پرندگان به طبیعت به همت دوستدار محیط زیست