Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو شورای شهر تهران از فقر سرانه فضای سبز در محله «وحیدیه» انتقاد کرد و گفت: ۵۶درصد بافت محله فرسوده است و همانند بسیاری از محلات کم برخوردار شهر تهران که به بیش از ۶۰ محله بالغ می‌شود منتظر بسته‌های مشوق برای ایجاد انگیزه در نوسازی است.

به گزارش ایسنا، ناصر امانی در صحن شورای شهر تهران گزارشی از محله‌گردی‌اش از «وحیدیه» ارائه داد و گفت: در چهار راه اصلی محله که به چهارراه نظام‌آباد معروف است توقف می‌کنیم؛ نیروجرسی‌های بزرگ و روی هم قرار گرفته در پیاده‌راه خاکی خیابان نظر، هر عابری را جلب می‌کند؛ چه آنان که پیاده‌اند و ناچارند برای عبور از پیاده‌راه وارد خیابان شوند و چه آنان که سواره‌اند از خود می‌پرسند اینجا چه خبر است؟ سینمای قدیمی که به زیبایی بازسازی شده اما توسط شهرداری با نیوجرسی‌های بزرگ و بد شکل و روی هم قرار گرفته مسدود شده که البته حتما برای اجرای قانون و استیفای حقوق مردم است اما به نظر من زیباتر از این می‌توان کار کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 

امانی اضافه کرد: با فاصله کمتری از چهارراه به پاساژ امیر می‌رسیم که آن هم به خاطر عمل نکردن مالک به تعهداتش و ساخته نشدن پارکینگ در زمین مجاور،  به یکی دیگر از معضلات این محله قدیمی که در شرق تهران است،تبدیل شده است. خیابان اصلی که به این چهارراه ختم می‌شود مرز بین دو منطقه هفت و هشت شهرداری تهران است، به نحوی که از خیابان پیاده راه به سمت منطقه هفت و به سمت شرق منطقه هشت است. در این مرز درختان با ارزش، منتظر آبیاری و نظافت و مسیر جوی آن منتظر گذر پیمانکاران یکی از این دو منطقه است اما شهردار ناحیه و منطقه هم منتظر تعیین تکلیف مرز بین دو منطقه توسط معاونت امور مناطق هستند و این مشکلی است که در بسیاری از محلات و نواحی شهر تهران داریم که مرز بین دو ناحیه و محله معمولا رها می‌شود و دچار مشکلاتی است.

وی افزود: علی رغم تکمیل شبکه فاضلاب منطقه، جوی‌های معابر همچنان رو باز هستند و به جز یک خیابان که یک سمت آن سرپوشیده شده مابقی باقی مانده و باعث انتشار بوی تعفن و جولان حیوانات موزی و موش در سطح معابر محله شده است. وقتی ضعف در نظافت و عدم شست و شوی مخازن هم در هوای گرم به این وضعیت اضافه می‌شود شرایط، غیر قابل تحمل خواهد شد. ۵۶درصد بافت محله فرسوده است و همانند بسیاری از محلات کم برخوردار شهر تهران که به بیش از ۶۰ محله بالغ می‌شود منتظر بسته‌های مشوق برای ایجاد انگیزه در نوسازی است.

امانی تاکید کرد: درختان ارزشمند حاشیه معابر اصلی و فرعی محله نیازمند آبیاری و حفاظت هستند زیرا این محله هم از نظر سرانه فضای سبز و بوستان به شدت فقیر است و تنها یک بوستان کوچک در محله وجود دارد که آن هم از نظر نگهداری و پیرایش نیازمند توجه جدی است. همزمان ملکی معروف به حمام مرمر که اکثر سهام آن توسط شهرداری تملک شده به دلیل عدم توافق با مالک بر سر دو سهم باقی مانده همچنان بلاتکلیف رها شده است. در صورتی اگر توافق انجام گیرد امکان تبدیل آن به فضای سبز یا کاربری فرهنگی برای مردم وجود خواهد داشت. مجموعه ورزشی شهدا که متعلق به شهرداری است نیز در اختیار بخش خصوصی است و از نرخ‌گذاری‌های مصوب شورای اسلامی شهر تبعیت نمی‌کند؛ مردم محروم محله امکان پرداخت هزینه‌های سنگین هر سانس استفاده از این ورزشگاه را ندارند، در حالی که این ورزشگاه با پول مردم ساخته شده است.

امانی تاکید کرد: یکی از مشکلات اصلی محله وضعیت ناهنجار آسفالت معابر محله است که نیازمند توجه جدی شهرداری است و سهمیه روزانه منطقه پاسخگوی نیاز این محله نیست. ستون‌های برق به ویژه تعدادی که مزاحم تردد وسایل نقلیه شخصی و مخصوصا خودروهای امدادی و خدمات شهری در معابر و کوچه های فرعی محله هستند، باید جمع‌آوری و یا جا به جا شوند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: ایسنا شوراي شهر تهران محله وحیدیه شهر تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۳۰۹۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نوسازی مسکن در بافت فرسوده از مرز ۲۶۶ هزار واحد عبور کرد

محمد آیینی گفت: نوسازی مسکن در بافت فرسوده از مرز ۲۶۶ هزار واحد عبور کرده و تاکنون ۸۲ هزار و ۴۸۵ واحد به بهره‌برداری رسیده است.

 به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، محمد آیینی معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: بیش از ۱۶۷ هزار هکتار بافت فرسوده شامل بافت‌های تاریخی و سکونتگاه‌های حاشیه‌ای در کشور وجود دارد که ۱۰ میلیون نفر جمعیت از ۶۹۰ شهر در آن مستقرند.

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران اظهار داشت: این ۱۶۷ هزار هکتار شامل ۶ هزار محله یعنی چهار هزار و ۴۰۰ بافت فرسوده و تاریخی و یک هزار و ۱۷۰ سکونتگاه است و فقط ۳۰۰ هزار کوچه در آن وجود دارد.

آیینی گفت: راهبرد اصلی ما در این دولت مقاوم سازی و پایدارسازی سقف‌های لرزان است، زیرا به طور مستقیم با جان انسان‌ها در ارتباط است.

وی افزود: برای نوسازی این بافت‌های فرسوده با سه چالش اساسی مواجه بودیم که نخستین چالش خود مردم ساکن در این بافت‌ها هستند.

معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: مردم ساکن این بافت‌ها افرادی کم درآمد هستند که توان مقاوم‌سازی و نوسازی ندارند و حتی اگر وام ارزان قیمت به آن‌ها پرداخت شود توان بازپرداخت اقساط را ندارند.

وی اضافه کرد: چالش دوم سازندگان تولید کنندگان و توسعه‌گران هستند که حاضر نوسازی و مقاوم سازی در این محله‌ها نیستند، زیرا برای آن‌ها توجیه اقتصادی ندارد.

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران اظهار داشت: در این زمینه راهکار‌های ارائه شده و مشوق‌های مختلفی برای سرمایه‌گذاران در نظر گرفته شده است.

وی افزود: امروز ۵۴۶ شهر بسته‌های تشویقی شهرسازانه را اجرا می‌کنند و بیش از ۲۳۴ شهر بسته خاص خود را نوشته‌اند.

وی تصریح کرد: چالش سومی که با آن روبه‌رو بوده و هستیم، توجیه مردمی است که در این بافت‌ها زندگی می‌کنند تا بتوانیم آن‌ها را وارد مشارکت در نوسازی کنیم.

معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: در این زمینه راهی جز ارتباط چهره به چهره نداریم و باید حلقه‌های واسطه‌ای ایجاد شود که مورد اعتماد دو طرف باشد.

وی خاطرنشان کرد: گام نخست در این زمینه به صورت گسترده با همراهی بسیج سازندگی برداشته شده و تاکنون ۴۲۸ حلقه میانی ایجاد شده است.

آیینی اضافه‌کرد: برنامه امسال ما دست یافتن به ۲ هزار حلقه میانی است تا به ارائه خدمات در محله‌های هدف بپردازند.

وی اظهار داشت: از سال ۸۴ تاکنون یک میلیون و ۵۰ هزار مسکن در بافت‌های فرسوده کشور ساخته شده است که در دولت سیزدهم بیش از ۷۳ هزار پروژه در این بافت‌ها احداث شد.

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران ادامه داد: پروژه‌های نوسازی از مرز ۲۶۶ هزار واحد گذشته و تاکنون ۸۲ هزار و ۴۸۵ واحد به بهره‌برداری رسیده است.

وی در پایان گفت: در برنامه داریم تا پایان امسال یکصد هزار واحد دیگر را نیز به بهره‌برداری برسانیم.

دیگر خبرها

  • ۱۲ هزار و ۶۶۳ واحد مسکونی برای نوسازی در آذربایجان‌غربی ثبت شد
  • ۶۰ درصد ساکنان محله جوادیه تهران افغانستانی هستند
  • امانی، عضو شورای شهر: ۶۰ درصد ساکنان محله جوادیه تهران افغانستانی هستند
  • نوسازی مسکن در بافت فرسوده از مرز ۲۶۶ هزار واحد عبور کرد
  • ۲.۷ میلیون بنای فرسوده و ناکارآمد شناسایی شد
  • اجرای ۱۰۰ درصدی بسته‌های تشویقی متضمن نوسازی مسکن بازآفرینی در آذربایجان‌غربی
  • ساخت 2هزار خانه در تهران توسط چین
  • بوی خون و تعفن در میدان بهمن | وجود کابلهای فشار قوی مردم اطراف راه آهن را آزار می دهد
  • شهرداری در حوزه بافت فرسوده چه کرد؟
  • ۲۶۵۰۰۰ واحد فرسوده در استان تهران درحال نوسازی است