Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون سازمان صنایع کوچک ایران از برگزاری نخستین نمایشگاه توانمندی‌های شرکت‌های دانش بنیان مستقر در شهرک‌ها و نواحی صنعتی با هدف به همرسانی شرکت‌های دانش‌بنیان و استارت‌آپ با سرمایه‌گذاران و صاحبان صنایع خبر داد.

"عزیزاله قربانی" امروز یکشنبه در حاشیه برگزاری این نمایشگاه در گفت‌وگو با ایران اکونومیست افزود: این نمایشگاه در سال مزین به نام " تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین" و در راستای فرمایشات رهبر معظم انقلاب و برنامه‌های دولت سیزدهم، به همت سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به حضور ۷۰ شرکت دانش بنیان مستقر در شهرک‌ها و نواحی صنعتی کشور در این نمایشگاه، اظهار داشت: در نخستین نمایشگاه توانمندی‌های شرکت‌های دانش‌بنیان، ۳۰ استارت‌آپ نیز حضور دارند و این نمایشگاه در قالب ۱۰۰ غرفه برگزار می‌شود.

معاون صنایع کوچک سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران در ادامه به مهم‌ترین اهداف برگزاری این نمایشگاه اشاره کرد و گفت: نمایش توانمندی‌های واحدهای تولیدی دانش بنیان مستقر در شهرک‌ها و نواحی صنعتی کشور و همچنین به همرسانی شرکت‌های دانش بنیان و استارت‌آپ‌ها با سرمایه‌گذاران و صاحبان واحدهای صنعتی به‌منظور تقویت و توسعه شرکت‌ها و دانش‌بنیان کردن واحدهای صنعتی در راستای فرمایشات مقام معظم رهبری از مهم‌ترین اهداف برگزاری این نمایشگاه است.

قربانی همچنین با اعلام اینکه تورهای بازدید از نمایشگاه توسط واحدهای صنعتی برگزار می‌شود، گفت: با برگزاری این تورها تعاملات بین واحدهای دانش‌بنیان و واحدهای صنعتی نیازمند استفاده از خدمات آنها، برقرار خواهد شد.

وی همچنین تصریح کرد: ۳۰ واحد استارت‌آپ مورد اشاره در ایام نمایشگاه نسبت به ارائه ایده‌های خود با حضور صاحبان صنایع و مخاطبین علاقه‌مند اقدام می‌کنند تا در صورت جذابیت برای سرمایه‌گذاران، ایده‌های آنها تجاری‌سازی شود. 

معاون صنایع کوچک سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران در پایان، با اشاره به اینکه در حال حاضر بیش از ۶ هزار واحد دانش بنیان در کشور وجود دارد، گفت: حدود چهار هزار واحد از آنها دانش بنیان تولیدی هستند و از این تعداد حدود ۵۷۰ واحد در شهرک‌ها و نواحی صنعتی کشور مستقر هستند.

نخستین نمایشگاه توانمندی‌های شرکت‌های دانش بنیان از پنجم تا هشتم تیرماه به مدت چهار روز در سالن شماره ۶ نمایشگاه بین‌المللی تهران پذیرای عموم علاقه‌مندان است.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران ، مقام معظم رهبری ، استارتاپ

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران مقام معظم رهبری استارتاپ سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران شهرک ها و نواحی صنعتی شرکت های دانش بنیان دانش بنیان واحدهای صنعتی سرمایه گذاران استارت آپ شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۳۰۹۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد سازمان‌های سرمایه‌گذاری مختص پارک‌های علم و فناوری

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، سیزدهمین دوره نمایشگاه بین‌المللی اینوتکس۲۰۲۴، امروز ۱۸ اردیبهشت‌ماه در پارک فناوری پردیس، آغاز به کار کرد. 

مهدی صفاری‌نیا، رئیس پارک فناوری پردیس در حاشیه این نمایشگاه و فروم قانونگذاری، درباره «قانون ارزش افزوده برای پارک‌های علم و فناوری» توضیح داد: موضوع بودجه برای زیرساخت‌های پارک علم و فناوری کشور موضوع پر اهمیتی است و کشور هم توان تامین گسترده این بودجه را ندارد. 

صفاری‌نیا ادامه داد: نیاز است به‌صورت جداگانه‌ در قانون جهش تولید دانش‌بنیان‌ها، بودجه اختصاصی برای توسعه زیرساخت‌های دانش‌بنیان‌ها، لحاظ شود. 

وی ادامه داد: همچنین شهرداری‌ها برای پارک‌های علم و فناوری که داخل شهر مستقر نیستند و خدمت‌رسانی به آنها سخت‌تر است، خدمات زیرساختی ارائه نمی‌کند. 

رئیس پارک فناوری پردیس به ضرورت قانون ارزش‌افزوده اشاره کرد و گفت: درواقع شرکت‌ها برای استفاده از خدمات زیرساختی مختص شرکت‌های دانش‌بنیان، مبلغ ارزش افزوده را پرداخت می‌کنند. 

صفاری‌نیا با اشاره به میزان نقدینگی و بودجه اختصاص‌یافته به پارک‌های علم و فناوری در سال جدید گفت: به‌طورکلی مبلغ هزار و سیصد میلیارد تومان بودجه اختصاصی برای پارک‌های علم و در سال ۱۴۰۲ فناوری است. 

وی افزود: اما امسال مبلغ ۴۰۰ میلیارد تومان توسط شرکت‌های دانش‌بنیان به‌عنوان سهم ارزش افزوده 
پرداخت شد. هر شرکت دانش‌بنیان، به‌ازا و براساس میزان فروشی که دارد باید سهم ارزش افزوده خود را پرداخت کند.

رئیس پارک فناوری پردیس با بیان اینکه در قانون جهش تولید دانش‌بنیان‌ها، تا حد زیادی چالش‌های مربوط به قانون‌گذاری‌ها، رفع شده است، گفت: 
۵ محور اصلی معافیت مالیاتی، حقوق مربوط به کارکنان شرکت‌ها، درآمد‌های اتفاقی، اختلافات حقوقی میان شرکت‌های دانش‌بنیان و ارگان‌های دولتی از جمله موارد قانونی پیگیری شده بوده است.

وی گفت: همچنین ایجاد سازمان‌های سرمایه‌گذاری مختص پارک‌های علم و فناوری از جمله مواردی است که در قانون جهش تولید دانش‌بنیان‌ها پیگیری و به تصویب رسیده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نتایج مشارکت مردم در اقتصاد دانش‌بنیان چیست؟
  • ثبت نام ۳۰۰ شرکت در نمایشگاه الکامپ/ «الکامپ استارز» سکویی برای معرفی استارت‌آپ‌های نوپا
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه‌گذاری خارجی در شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی
  • مانوین چه فرصت‌هایی برای صنایع خلاق ایران ایجاد می‌کند؟
  • ده فراخوان جذب سرمایه‌گذاری در جشنواره شیخ بهایی اعلام می‌شود
  • ایجاد سازمان‌های سرمایه‌گذاری مختص پارک‌های علم و فناوری
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه خارجی در خراسان رضوی
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه‌گذاری خارجی در شهرک‌های صنعتی استان خراسان‌رضوی
  • اهمیت وجود پیش‌بینی مالی برای استارت‌آپ‌های کوچک چیست؟
  • دانش بنیان‌های کرمانشاه؛ چشم به راهِ احداث «شهرک فناوری»