Web Analytics Made Easy - Statcounter

 منابع آگاه گفته اند احتمالا قطر محل جدید مذاکرات هسته ای ایران و طرف های خارجی است.

به گزارش عصرایران، این خبر را رسانه نزدیک به دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی ایران و شبکه الجزیره به نقل از منابع ایرانی منتشر کرده اند.

مذاکرات هسته ای میان ایران و گروه 1+5 تاکنون در وین پایتخت اتریش انجام می شد اما هم اکنون قرار است این مذاکرات در شهر دوحه قطر ادامه پیدا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در مرحله اخیر، امریکا در مذاکرات حضور داشت اما تماس های ایران و امریکا به صورت غیرمستقیم انجام می شد.

قطر یکی از کشورهایی است که تلاش می کند میان ایران و آمریکا در موضوع هسته ای میانجیگری کند. قبلا هم خبرهای  غیررسمی درباره میانجیگری قطر میان ایران و دیگر طرف های خارجی منتشر شده بود که از جمله می توان به موضوع سوریه و میانجیگری قطر میان ایران و مخالفان بشار اسد اشاره کرد.

یک مقام مسوول ایران به شبکه الجزیره گفته است: احتمال دارد مذاکرات هسته ای به جای وین اتریش در یکی از کشورهای جنوب خلیج فارس ادامه یابد.

وی افزود: قطر دارای شانس بیشتر و همه امکانات برای میزبانی مذاکرات هسته ای برای احیای برجام است.
تلاش می کنیم توافق قوی داشته باشیم و این موضوع نیازمند اعتراف آمریکا به منافع ملی ماست.

این مقام مسوول که نامش اعلام نشده است همچین گفت هدف قرار دادن برنامه هسته ای ایران از طرف اسرائیل و تحرکات تروریستی  آن، برای ایران غیرقابل تحمل شده است. 

بورل: مذاکرات دیگر برجامی و در قالب 1+4 نیست

"جوزپ بورل" مسوول عالی سیاست خارجی اتحادیه اروپا در نشست خبری در تهران گفت دور جدید مذاکرات هسته ای در وین برگزار نمی شود  زیرا این مذاکرات در قالب برجام و گروه 1+4 نیست. 

او افزود: احتمالا این مذاکرات در یکی از کشورهای جنوب خلیج فارس برگزار می شود. 

براساس اطلاع رسانی رسمی اتحادیه اروپا، بورل همچنین گفت: برای رفع بن بست، در روزهای آینده - و در واقع در روزهای آینده، یعنی بلافاصله - ما بحث هایی را که در سه ماه گذشته متوقف کرده بودیم، از سر خواهیم گرفت.  ایالات متحده و ایران، نه مستقیم، بلکه با تسهیل من و تیمم به عنوان هماهنگ کننده [مذاکرات برجام] گفتگو خواهند کرد ... به لطف این گفتگوها، در روزهای آینده دوباره تماس های نزدیک بین ایالات متحده و ایرانی ها آغاز خواهد شد.

مسوول سیاست خارجی اتحادیه اروپا افزود: (درباره ادامه مذاکرات هسته ای)، می توانم به شما بگویم که در وین نخواهد بود. دور جدید مذاکرات را نباید با مذاکراتی که همه اعضای برجام در آن شرکت می کنند، اشتباه گرفت. از آنجایی که اینها تماس های دوجانبه بین ایران و آمریکاست، ترجیح می دهیم در جای دیگری این کار را انجام دهیم که سردرگمی ایجاد نکند. مذاکرات در وین مربوط به همه اعضای برجام است. فکر می‌کنم اینها در جایی نزدیک‌تر به خلیج فارس یا مثلاً در کشورهای ساحلی خلیج‌فارس انجام شود.

چه زمانی؟ زود. زودتر از اونی که بتونی تصور کنی یعنی به زودی به معنای غربی کلمه «به زودی».

او ادامه داد: من این فرصت را داشتم که به همتایان ایرانی خود توضیح دهم که برجام به آنها امکان می دهد تا مطمئناً از نظر اقتصادی، از نظر تجارت، توسعه منابع انرژی و بسیاری از مزایای دیگر به حداکثر ظرفیت خود برسند. ما می توانیم مشارکت خود را با اتحادیه اروپا و با کشورهای عضو خود افزایش دهیم. اما برای این منظور، برجام باید کاملا عملیاتی و به طور کامل اجرا شود.

بورل توضیح داد: من از حسن نیت طرف ایرانی قدردانی کردم. از طرف آمریکایی هم اراده خوبی وجود دارد. از آمدن من به اینجا بسیار خوشحال شدند. اما من هنوز نمی دانم که آیا هر دو قادر خواهند بود بر مشکلات سیاسی خود غلبه کنند یا خیر. زیرا اکنون ما از مشکلات سیاسی صحبت می کنیم. در بعد اقتصادی و هسته ای، من فکر می کنم توافق وجود دارد. اما در نهایت، این نیز ملاحظات سیاسی از هر دو طرف است و من نمی توانم پیش بینی کنم که چه زمانی و چگونه بر آنها غلبه خواهند کرد.

 

تماشاخانه ببینید | وقتی خرید لباس اشتباهی مسیر زندگی‌ات را عوض می‌کند ببینید| نمایش خارق‌العاده یک مرغ بهشتی منحصر به فرد برای جفت‌گیری/ نور و صحنه نمایش را آماده می‌کند فیلم های دیگر

منبع: عصر ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۳۱۷۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خبر احتمال مذاکرات هسته ای،قیمت دلار را در بازار تهران ریخت

به گزارش خبرآنلاین ، دنیای اقتصاد نوشت: تحلیلگران ۳عامل مختلف سیاسی-اقتصادی را به‌عنوان محرک‌های کاهشی نرخ ارز مطرح می‌کنند.

نخست کاهش سطح ریسک‌های سیاسی، دوم وجود احتمالاتی مبنی بر شروع مذاکرات هسته‌ای و سوم اخبار مثبت درآمدهای نفتی.

نرخ دلار آزاد در حال ادامه دادن به روند کاهشی خود است. تحلیلگران 3 عامل مختلف را برای توجیه این روند کاهشی ارائه می‌دهند. خروج ریسک‌های غیراقتصادی از بازار، خبرهای جسته‌وگریخته مبنی بر مذاکرات هسته‌ای و آمار خوب صادرات نفتی این عوامل را تشکیل می‌دهند. دلار در بازار دیروز به مرز کانال‌های 61 و 62هزار تومانی رسید. روند کاهشی بازار ارز تشدید شد.

دلار در بازار روز گذشته از کانال 63 خارج شد و سطوح قیمتی کانال 62 را نیز پشت سر گذاشت. بسیاری از تحلیلگران ارزی روند نرخ دلار در سال جدید را با مدت مشابه سال گذشته مقایسه می‌کنند.

در بازار ماه‌های ابتدایی سال گذشته نیز قیمت شاخص‌های ارزی پس از یک دوره نوسانات افزایشی دچار افت شد و پس از آن به ثبات رسید. به‌طور مثال نوسانات افزایشی و کاهشی دلار در سال گذشته تا روزهای ابتدایی تابستان به طول انجامید و پس از آن قیمت اسکناس آمریکایی زیر سقف 50 هزار تومانی به ثبات نسبی رسید.

علل آغاز روند افزایشی در سال جدید عمدتا به سیگنال‌های منفی و ریسک‌های سیاسی باز می‌گردد. این موارد با تشدید انتظارات تورمی سبب ایجاد تقاضای کاذب در بازار شد و قیمت‌ها را افزایش داد. اما تحلیلگران فشار کاهشی روزهای اخیر بازار را متشکل از 3 نیرو می‌دانند. نیروی نخست؛ کاهش سطح ریسک‌ها و سیگنال‌های منفی مذکور است. پس از اتمام درگیری‌های منطقه‌ای و کمرنگ شدن احتمال گسترش این درگیری‌ها هیجانات موجود در بازار نیز تخلیه و زمینه افت نرخ در بازار سکه و ارز فراهم شد. عامل دومی که تحلیلگران از آن به عنوان نیروی کاهشی یاد می‌کنند سیگنال‌های مثبت، اما غیررسمی در رابطه با مذاکرات هسته‌ای است و آخرین عامل که برخی آن را به‌واسطه اثرگذاری برطرف عرضه مهم‌ترین عامل می‌دانند، مساله افزایش درآمدهای نفتی است که هم رسانه‌های خارجی و هم برخی از مقامات رسمی از آن خبر می‌دهند. بازار ارز تهران در روز گذشته با توجه به موارد ذکر شده افت قیمت‌های نسبتا شدیدی را تجربه کرد. هر برگ دلار آزاد در بازار روز گذشته با افت هزار و 450 تومانی خود در رقم 62 هزار تومان به فروش رسید. البته گفتنی است که نرخ ارز مذکور در بازار فردایی عصر دیروز وارد کانال 61 هزار تومانی شد. یورو و پوند نیز در بازار دیروز به ترتیب هزار و 500 و هزار و 620 تومان کاهش یافتند. 23302

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900409

دیگر خبرها

  • دانشگاه بوعلی سینای همدان، میزبان رویداد دانشگاهی نزدیک قله ایم
  • مسقط، مهم ترین تسهیل کننده دیدارهای غیرمستقیم ایران و آمریکا / چرا عمان تمایلی به نمایش قدرت دیپلماتیک خود ندارد؟/ عمان کانال گفت و گوی غیرمستقیم میان تهران-واشنگتن را باز نگاه داشته است
  • بورل: رویارویی هسته‌ای به یک احتمال واقعی تبدیل شده است
  • شناسایی مسائل خانواده در قالب هسته‌های فکری/ شورای رابطین امور بانوان و خانواده چه رسالتی دارد؟
  • خبر احتمال مذاکرات هسته ای،قیمت دلار را در بازار تهران ریخت
  • ترکیب احتمالی اینتر برای دیدار با تورینو
  • روزنامه شرق: بهترین فرصت مذاکره مستقیم با آمریکا را از دست ندهید! / اجرای برجام و FATF اولویت نظام پس از عملیات وعده صادق
  • تهدید به بازنگری در دکترین هسته‌ای؛ آیا امیدی برای توافق باقی مانده؟
  • محمد صدر: ایران با اسرائیل درگیر نشد، با ناتو رو در رو شد
  • طعنه ستاره سابق به رئال: باعث خجالت است