Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان قزوین گفت: رویکرد جدید دادگستری استان قزوین این است که در نظارت بر افعال مدیران، در میانجی‌گری و صلح‌وسازش از نهادهای مردمی استفاده کند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قزوین، علی فولیان بعدازظهر امروز در نشست هم‌اندیشی با فعالان حوزه پیشگیری از وقوع جرم و احیای حقوق عامه که در سالن اجتماعات دادگستری کل استان قزوین برگزار شد، اظهار داشت: مطابق منویات مقام معظم رهبری و دستورالعمل نحوه تعامل و ارتباط نهادهای مردمی با دستگاه قضایی و همچنین سند تحول، قوه قضائیه باید از مدیریت متمرکز و اکتفا به ظرفیت‌های درون‌سازمانی به مدیریت مشارکت‌جو و مردم‌محور تغییر ریل دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: خیلی‌واضح و نمایان است که دستگاه قضایی در این راهبرد جدید می‌خواهد از تمام ظرفیت‌های اجتماعی برای پیشبرد برنامه‌ها و اهدافش بهره ببرد. بدین‌طریق است که می‌توانیم بگوییم قوه قضائیه اجتماع‌محوری را تاکتیک جدید خودش در نظر گرفته و اگر قرار است تحولی در دستگاه قضا رخ دهد، یکی از ضروریات این تحول مردمی بودن دستگاه قضایی است.

فولیان ادامه داد: بنابراین دستگاه قضایی با اجرای سند تحول به دنبال عدالت مردم‌محور است که نتیجه اجرای درست و کارآمد این سند خواهد بود که مصادیق آن ایجاد عدالت، افزایش اعتماد عمومی و رضایت‌مندی مردم است. بنابراین سند تحول قضایی سند همکاری با مردم و سایر قواست و این پیام را به ما می‌دهد که برای اجرای بهینه ماموریت‌های دستگاه قضایی باید مردم و اجتماع را با خود همراه کنیم.

معاون دادگستری استان قزوین یادآور شد: بنابراین باید سطح تعامل را با دانشگاهیان، نخبگان، اصحاب رسانه، صاحب‌نظران و تمام فعالان اجتماعی سازمان‌های مردم‌نهاد و حقوقدانان افزایش دهیم و همچنین وکلا، عدالت‌خواهان و کنشگران اجتماعی، مطالبه‌گران، مدیران دستگاه‌های اجرایی در این رویکرد شرکای اجتماعی دستگاه قضائی محسوب می‌شوند و هر کدام مسئولیت اجتماعی دارند.

وی افزود: قوه قضائیه باید به تراز انقلاب اسلامی برسد و در سایه بهره‌مندی از ظرفیت‌های مردمی است که می‌توانیم درد جامعه را درک کنیم و بشناسیم تا در نهایت بتوانیم اقدام تحولی انجام دهیم.

پیشگیری از وقوع جرم یک مسئولیت مشارکتی است

معاون اجتماعی دادگستری استان قزوین در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه در رویکرد یادشده پیشگیری از وقوع جرم یک مسئولیت کاملاً مشارکتی و اجتماعی است، گفت: به این طریق است که می‌توانیم از ظرفیت‌های اجتماعی برای کنترل و کاهش جرایم و آسیب‌های اجتماعی اقدام کنیم.

رئیس‌کل دادگستری استان قزوین: برخورد قضایی با متخلفان در پرونده‌های تعزیراتی تشدید می‌شودرئیس‌کل دادگستری استان قزوین: با تخلفات مسئولان در حوزه نظارت بر بازار برخورد سخت‌تری خواهد شدرئیس کل دادگستری استان قزوین: بسیاری از پرونده‌های قضائی به دلیل فقدان دانش حقوقی ایجاد می‌شوند

فولیان اضافه کرد: بر این مبنا رویکرد جدید دادگستری استان قزوین این است که در کشف جرم، نظارت بر افعال مدیران، در میانجی‌گری و صلح‌وسازش از نهادهای مردمی استفاده کند و به دنبال این هستیم که با این راهبرد رضایت‌مندی را ایجاد و سرمایه اجتماعی را تقویت کنیم.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: استانداری قزوین قوه قضائیه استانداری قزوین قوه قضائیه دادگستری استان قزوین پیشگیری از وقوع جرم نهادهای مردمی دستگاه قضایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۳۱۹۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اثرگذاری دانشگاه در کاهش آسیب های اجتماعی با تولید مقالات علمی

به گزارش خبرگزاری مهر، «محمد دوستار» رییس دانشگاه گیلان با «حجت‌الاسلام والمسلمین» اسماعیل صادقی نیارکی رییس کل دادگستری استان گیلان دیدار کرد.

حجت الاسلام اسماعیل صادقی نیارکی رییس کل دادگستری استان گیلان با تبریک روز معلم و تقدیر از جایگاه و شان رفیع معلم و استاد و اهمیت علم آموزی اظهار کرد: امنیت و آرامش دانشجو باید مورد توجه دانشگاه قرار گرفته و حتی الامکان از دسته بندی و گروه بندی در دانشگاه ها اجتناب شود.

وی ضمن ارج نهادن به مقام دانشجو و اهمیت علم آموزی افزود: در اسلام نیز تاکیدات زیادی به تحصیل و فراگیری علم و دانش صورت گرفته و اولین دانشگاه جهان اسلام که شامل علوم معاصر و علوم دینی بود توسط امام جعفر صادق (علیه السلام) تاسیس شده است.

رییس شورای قضایی استان ضمن اعلام آمادگی دادگستری گیلان در راستای حل مشکلات قضایی دانشگاه افزود: دادگستری این توانایی را دارد که در کنار پژوهش های حقوقی زمینه استفاده از ظرفیت همکاران قضایی با حضور در بین دانشجویان را فراهم نماید و انتظار می رود دانشگاه نیز با تولید مقالات علمی مناسب و تحلیل های کارشناسی در راستای کاهش آسیب های اجتماعی در جامعه موثر باشد.

گفتنی است، در پایان این جلسه تفاهم نامه ای نیز در راستای افزایش همکاری های علمی و پژوهشی به امضای طرفین در آمد.

کد خبر 6093239

دیگر خبرها

  • رسیدگی به پرونده های رفع تداخلات ارضی از اولویت‌های دستگاه قضایی است
  • استفاده از همه ظرفیت‌ها برای توسعه و پیشرفت مازندران
  • علمای دینی در کاهش آسیب‌های اجتماعی نقش موثری دارند
  • دیدار رئیس قوه قضاییه با خانواده‌های دستگاه قضایی هرمزگان
  • بررسی ۵۳ فقره پرونده در دیدار مردمی دادگستری مازندران
  • رسیدگی به ۵۳ فقره پرونده دادگستری مازندران با هدف تکریم ارباب رجوع
  • دیدار چهره به چهره رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی با بیش از ۱۳۰نفر 
  • دستور رئیس کل دادگستری تهران برای بررسی و رفع یک مشکل مهم در معاملات خودرویی
  • اثرگذاری دانشگاه در کاهش آسیب های اجتماعی با تولید مقالات علمی
  • دیدار مردمی معاون قوه قضاییه در حرم عبدالعظیم(ع)