Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر صنعت، معدن و تجارت در نشست خبری از افزایش جرائم بازدارنده، با مصوبه سران قوا خبر داد و گفت: پرونده تخلفات قیمتی و عدم همکاری چهار شرکت تولید و توزیع روغن‌موتور به سازمان تعزیرات و قوه قضائیه ارجاع شده است.

سید رضا فاطمی امین، وزیر صنعت، معدن و تجارت در نشست خبری که در نمایشگاه بین‌المللی تهران برگزار شد در پاسخ اختصاصی به خبرنگار شبکه اطلاع‌رسانی راه دانا، در خصوص نقش سازمان حمایت و سامانه‌های نظارتی اظهار کرد: بر اساس قانون مراجعی مثل وزارت کشاورزی اجازه دارند تا به‌صورت مستقیم و بدون هماهنگی با هیچ ارگان و نهادی برای تعرفه‌ها عوارض و قیمت‌ها تعیین تکلیف کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



سامانه ۱۲۴ پل بین شکایات مردمی، و سازمان‌های مرتبط است

وی توضیح داد: به‌عنوان نمونه سازمان ارتباطات رادیویی می‌تواند بدون هیچ هماهنگی تعرفه‌های پستی را تغییر دهد و یا در هواپیمایی نیز قوانین مشابهی جاری است و با وجود این تمام این مراجع بر اساس قانون موظف هستند پیش از تغییر قیمت‌ها هماهنگی‌هایی را با ستاد تنظیم بازار در رأس کار خود قرار دهند، لذا مأموریت ستاد تنظیم بازار، جدا از سازمان حمایت است و سازمان حمایت نیز در راستای مأموریت‌های ویژه خود انجام‌وظیفه می‌کند.

وی درباره نحوه رسیدگی سامانه‌های نظارتی گفت: مردم ۱۲۴ را به‌عنوان پاسخگو می‌شناسند و حتی اگر کسی دررابطه‌با قیمت برنج و نان و کالاهای کشاورزی و یا مشکلات راه و مسکن هم شکایت داشته باشد شکایت را دریافت می‌کنیم و این شکایات را به سازمان مربوطه ارجاع خواهیم کرد.

افزایش جرائم بازدارنده، با مصوبه سران قوا

فاطمی امین درباره عدم بازدارندگی جرائم تاکید کرد: در مورد اینکه جرائم بازدارنده نبوده نیز حق با شماست اما در ماه گذشته مصوبه‌ای در این زمینه از سران قوا گرفته شده که طی این مصوبه، میزان جرایمی که تا سال گذشته در حد ۱۰۰ هزار تومان بود به ۱۰ میلیون تومان تغییریافته تا بازدارندگی لازم را داشته باشد که آثار این تغییر در ماه‌های آینده در مورد متخلفان دیده خواهد شد.

وزیر صمت درباره عرضه ناکافی پس از افزایش قیمت که توسط خبرنگار راه دانا؛ مطرح شده بود گفت: در این مورد هم حق با شماست و مثال روغن‌موتور در این زمینه بهترین مثال است که حتی پس از افزایش قیمت هنوز در عرضه و میزان توزیع و قیمت در بازار با مشکل مواجه هستیم.

عدم همکاری تولیدکنندگان، وزارت صمت را مجبور کرد تا پرونده تخلفات قیمتی در تولید و توزیع روغن‌موتور به سازمان تعزیرات ارسال شود

وی توضیح داد: درباره این کالای خاص مشکل به این موضوع برمی‌گردد که ۴ تولیدکننده حدود ۸۰ درصد میزان مصرف داخلی کشور را تولید می‌کنند که برعکس اکثر صنایع کشور این تولیدکنندگان حداقل تا کنون با وزارت صمت همکاری مناسبی نداشتند.

وزیر صنعت معدن و تجارت توضیح داد: در صنایعی مثل سلولوزی، روغن خوراکی و سایر صنایع با همکاری صمیمانه این صنایع به نتایج خوبی دست یافتیم تا جایی که امروز در مورد شوینده‌ها و ... مشکلی در زمینه توزیع و تخلفات قیمتی وجود ندارد که در مورد روغن‌موتور باتوجه‌به عدم همکاری این مجموعه‌های تولیدی این مشکل هم اکنون در بازار مشاهده می‌شود.

فاطمی امین گفت: با وجود برگزاری جلسات متعدد با این شرکت‌ها و موافقت چندباره با افزایش قیمت هنوز به‌اندازه کافی عرضه را در بازار نمی‌بینیم که همین موضوع باعث تخلفات قیمتی در بازار شده است تا جایی که با وجود نیاز داخلی و تذکرات ما به این شرکت‌ها هنوز در حال صادرات محصولات خود و کاهش میزان عرضه به بازار داخلی هستند.

وی گفت: دراین‌رابطه پرونده تعزیراتی تشکیل شده و برای بررسی به سازمان تعزیرات ارجاع شده است و مجدداً تاکید می‌کنم که شرکت‌هایی تولید روغن‌موتور قطعاً باید ضوابط تعین شده را اجرا کنند و از نکاتی که در بررسی این پرونده باید در نظر داشت این است که تقریباً همه صنایع از جمله لوازم‌خانگی و شوینده‌ها و پوشک‌ها و  ... به جز این چهار شرکت تولیدکننده روغن‌موتور کمال همکاری را با وزارت صمت داشته‌اند و تنها موردی که ما مجبور شدیم پرونده تعزیراتی برای این شرکت‌ها تشکیل دهیم تولیدکنندگان روغن‌موتور بودند.

با همکاری وزارت اقتصاد و گمرک روند اتصال به سامانه جامع تجارت، پیشرفت خوبی را داشته است

وی درباره اتصال گمرک به سامانه جامع تجارت گفت: عدم این اتصال کامل به مشکل وزارت اقتصاد با پیمانکار خود بر می‌گردد و پیگیر هستیم تا در سه‌لایه اصلی این اتصال به صورت عملی اجرا شود.

فاطمی امین گفت: لایه نرم‌افزاری، لایه سخت‌افزاری و لایه اتصال داده از مهم‌ترین بخش‌های این اتصال است که با وجود عقب‌افتادگی چندین‌ساله هم اکنون با همکاری وزارت اقتصاد و گمرک این روند پیشرفت خوبی را داشته است و ما هم کانون در این سامانه می‌بینیم که بیش از ۴ میلیون تن سیمان در انبارها موجود است که چنین اطلاعاتی کمک زیادی در تصمیم‌گیری‌های کلان اقتصادی در کشور به وزارتخانه‌ها خواهد کرد.

وی توضیح داد: مشکل اصلی در کامل نشدن اتصال به پیمانکار گمرک باز می‌گردد که با همکاری وزارت اقتصاد این مشکل به‌زودی مرتفع خواهد شد و اتصال کامل این سازمان به سامانه جامع تجارت نهایی خواهد شد.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

کلیدواژه: سامانه جامع تجارت تخلفات قیمتی وزارت اقتصاد فاطمی امین روغن موتور شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۳۲۶۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آفریقا، هدف ویژه صادراتی روغن موتور ایران

به گزارش خبرنگار مهر، فرهاد امین دهقان در نشستی خبری با اشاره به بازار صادراتی روانکار، اظهار کرد: محصولات روانکار تاکنون به ۱۱ کشور شامل هند، چین، کشورهای آذری زبان و برخی کشورهای آفریقایی، عرضه شده و با استقبال خوبی روبرو شده است.

وی با بیان اینکه در سال گذشته با رسیدن به حداکثر ظرفیت تولید، بیش از ۷۶۰ هزار تن انواع روانکار صنعتی در این شرکت تولید و افزون بر ۵۰۰ هزار تن آن، راهی بازارهای صادراتی شد، اظهار کرد: این مساله ۴۰۰ میلیون دلار ارزآوری برای کشور به همراه داشت و صددرصد ارزها وارد سامانه ارزی کشور شد.

به گفته وی با توجه به ظرفیت‌های صادراتی، در همکاری با گروه‌های دانش‌بنیان درصدد افزایش کیفیت محصولات تولیدی و تولید محصولات خاص در جهت دریافت معتبرترین گواهی‌نامه‌های استاندارد برای مقاصد صادراتی است.

عضو انجمن تولیدکنندگان روغن موتور ایران به عرضه محصول روغن موتور مگلوب شرکت نفت سپاهان به کشور امارات متحده عربی اشاره کرد و گفت: این محصول که با برخورداری از استاندارد روز اروپا برای خودروهای لوکس طراحی و تولید شده است، حضور نسبتاً موفقی در این بازار داشت و تلاش داریم امسال حضور خود را با قدرت بیشتری در این بازار ادامه دهیم.

دهقان از تولید روغن موتور سفارشی در این شرکت خبر داد و گفت: در قرارداد با شرکت ایران خودرو، هم‌اکنون روغن موتور ویژه موتور مورد نظر را تولید و به این خودروساز عرضه می‌کنیم.

وی با اشاره به ۱۵ برنامه در طرح توسعه، از تولید محصول گریس کلسیم برای نخستین بار خبر داد و افزود: ۹ محصول جدید در برنامه تولید بوده که سه مورد آن ویژه خودروهای سنگین و دیزل است.

عضو انجمن تولیدکنندگان روغن موتور ایران با بیان اینکه پروژه F.R.W هم‌اکنون با ۹۰ درصد پیشرفت با هدف افزایش کیفیت محصولات، امسال به بهره‌برداری می‌رسد، افزود: پروژه دوم TDAE تولید محصول Green RPO ضمن برخورداری از قابلیت ویژه صادراتی، کشور را از واردات این محصول بی‌نیاز می‌کند

کد خبر 6092333 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • دلیل اعتراض طلافروشان چیست؟
  • سامانه جامع تجارت: تامین ارز ۲۰ روزه شد
  • علت اعتراض طلافروشان چیست؟
  • ماجرای اعتراض طلافروشان چیست؟
  • طلافروشان ماهانه ۸۰۰ هزار تومان مالیات دادند
  • رعایت حقوق مصرف کننده با ثبت موجودی طلا در سامانه
  • رعایت حقوق مصرف کننده با ثبت موجودی طلا در سامانه تجارت
  • رعایت حقوق مصرف کننده با ثبت موجودی طلا در سامانه جامع تجارت
  • مالیات طلافروشان سالی ۹ میلیون و ۶۰۰ هزارتومان است
  • آفریقا، هدف ویژه صادراتی روغن موتور ایران