Web Analytics Made Easy - Statcounter

واحدهای جدید نیروگاه هسته‌ای بوشهر ۷۰ هزار مترمکعب آب آشامیدنی تولید می‌شود که در این راستا قرارداد آن منعقد می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم ازبوشهر، تداوم خشکسالی‌ها، افزایش دما، کاهش منابع آب و کمبود آب زیرزمینی یکی از مشکلات در حوزه تأمین آب در استان بوشهر است.بیش از 45 درصد از آب آشامیدنی استان بوشهر از خط کوثر در استان کهگیلویه و بویراحمد و 25 درصد از خط آبرسانی کازرون و 30 درصد دیگر از منابع داخلی و آب‌شیرین‌کن‌های استان تأمین و تولید می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

افزایش دما مصرف آب آشامیدنی در استان بوشهر را افزایش داده است و در این راستا تدابیر ویژه‌ای در تسریع اجرا طرح‌های آبرسانی و مدیریت مصرف آب تدوین شده تا با استفاده از این روند کمبود آب ناشی از افزایش دمای هوا به نوعی جبران شود و شهروندان با چالش تامین آب روبرو نشوند.

روزانه 50 هزار مترمکعب از سایت‌های آب‌شیرین‌کن توزیع می‌شود

به گفته مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر روزانه 50 هزار مترمکعب از سایت‌های آب‌شیرین‌کن از طریق شبکه‌های آبرسانی در استان بوشهر توزیع می‌شود.

ابوالحسن عالی با اشاره به وارد مدار شدن هفت سایت آب‌شیرین‌کن در استان بوشهر اظهار داشت: اکنون در ساحل بوشهر پروژه آب‌شیرین‌کن به ظرفیت 32 هزار و 500 مترمکعب در مدار تولید است و در کنگان نیز در شبانه‌روز 12 هزار و 500 مترمکعب آب دریا شیرین‌سازی و وارد شبکه آبرسانی می‌شود.

وی تولید یک هزار مترمکعب آب در اهرم تنگستان، یک هزار متر مکعب در جزیره شیف، 600 مترمکعب در منطقه ساحلی گلستان دشتی را از دیگر تولیدات تأسیسات آب‌شیرین‌کن دانست و گفت: به‌زودی سایت آب‌شیرین‌کن سعدآباد به ظرفیت 2 هزار و 500 مترمکعب وارد مدار تولید می‌شود.

اجرای 6 سایت آب‌شیرین‌کن دیگر به ظرفیت 87 هزار مترمکعب

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر با اشاره به اجرای 6 سایت آب‌شیرین‌کن دیگر به ظرفیت 87 هزار مترمکعب در نقاط مختلف استان خاطر نشان کرد: علاوه بر این سه پروژه آب‌شیرین‌کن دیگر در حال آغاز عملیات اجرایی است.

عالی از اجرا سایت آب‌شیرین‌کن نیروگاه اتمی بوشهر خبر داد و خاطر نشان کرد: در اجرا واحدهای جدید نیروگاه هسته‌ای بوشهر 70 هزار مترمکعب آب آشامیدنی تولید که در این راستا قرارداد آن منعقد می‌شود.

وی بیان کرد: در مجموع به ظرفیت 215 هزار مترمکعب تولید آب از تأسیسات آب‌شیرین‌کن در نقاط مختلف استان بوشهر در مدار تولید، در حال ساخت و در حال انعقاد قرارداد است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر سرانه مصرف آب برای هر نفر در استان را برشمرد و افزود: سرانه مصرف آب جمعیت یک میلیون و 250 هزار نفری استان بوشهر به صورت میانگین 300 لیتر توزیع می‌شود و این درحالی است که بیش از 2 برابر میزان تعیین شده است.

یک هزار انشعاب غیرمجاز جمع‌آوری شد

عالی با بیان اینکه از 300 لیتر سرانه آب 70 درصد آن در کنتور مشترکین ثبت می‌شود خاطر نشان کرد: بررسی‌ها نشان می‌دهد بخش زیادی از آب مصرفی در استان به‌صورت غیرمجاز برداشت می‌شود و در این راستا تاکنون یک هزار انشعاب غیرمجاز جمع‌آوری شده است.

وی با بیان اینکه در برخی از مناطق روستایی استان سرانه توزیع یک هزار لیتر به ازای هر نفر است تصریح کرد: 30 حلقه چاه در حال حفر و کف شکنی است و 200 کیلومتر خط انتقال در حال نوسازی و اصلاح است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر افزود: 150 کیلومتر شبکه آبرسانی در تمامی شهرستان‌ها در حال نوسازی و 35 هزار مترمکعب مخزن ذخیره آب در حال احداث است.

عالی اجرا طرح آبرسانی جم را مورد اشاره قرار داد و تصریح کرد: در این طرح خط انتقال آب و برق آن به طول 40 کیلومتر در حال اجرا است که برای تکمیل آن به 500 میلیارد تومان اعتبار نیاز است.

وی از افزوده شدن 26 هزار و 500 مترمکعب آب تأسیسات آب‌شیرین‌کن تا پایان ساحلی به ظرفیت آب آشامیدنی استان خبر داد و بیان کرد: این طرح‌ها در سواحل بوشهر، مناطق سعدآباد، وحدتیه و عسلویه در حال اجرا است.

استان بوشهر پیشرو در  تأمین آب از طریق آب‌شیرین‌کن

اکنون به ظرفیت 54 هزار و 100 مترمکعب پروژه آب‌شیرین‌کن در حال بهره‌برداری است. و این درحالی است که مجموع ظرفیت آب‌شیرین‌کن‌های در مدار و در حال احداث 215 هزار مترمکعب در شبانه روز است.

تولید آب از طرح‌های آب‌شیرین‌کن استان بوشهر به 75 هزار مترمکعب افزایش می‌یابدبخشی از آب‌شیرین‌کن 28000 مترمکعب شهرستان جم امسال وارد مدار بهره‌برداری می‌شوداستاندار بوشهر: طرح‌های آب‌شیرین‌کن براساس برنامه زمان‌بندی وارد مدار می‌شود

در صورتی که نیاز آبی استان بر اساس سرانه مصوب دولت 187 هزار و 500 متر مکعب در شبانه‌روز باشد با بهره‌برداری از این آب‌شیرین‌کن‌ها 100 درصد نیاز آب استان تأمین می‌شود.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر با دعوت از مردم درخصوص صرفه‌جویی در مصرف آب گفت: مردم و مشترکین آب این شرکت را در تابستان سال جاری که وارد دومین سال خشکسالی شدید شده است یاری کنند تا با کمترین مشکلات تابستان پشت سر گذاشته شود.

انتهای پیام/190/ی

 

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر هزار و 500 مترمکعب سایت آب شیرین کن هزار مترمکعب آب آب شیرین کن استان بوشهر تولید می شود آب آشامیدنی وارد مدار مصرف آب یک هزار طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۳۳۲۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احیای ۴۹۷ واحد اقتصادی استان مرکزی ظرف دو سال

ایسنا/مرکزی استاندار مرکزی گفت: در سال ۱۴۰۱ بالغ بر ۲۲۳ واحد اقتصادی و در سال گذشته ۴۹۷ واحد اقتصادی با اشتغال نزدیک به دو هزار نفر به مدار تولید برگشتند.

فرزاد مخلص الائمه ۱۱ اردیبهشت در جشنواره امتنان استان مرکزی(تجلیل از کارگران، گروه های کار و واحدهای نمونه) اظهار کرد: با توجه به اینکه تولید جزو لاینفک نظام کارگری است، دولت سیزدهم در تلاش است فرمان رهبری که در قالب نامگذاری سال عنوان می‌شود را به شایستگی پیاده کند و در این حوزه به خوبی عملکرده است.

وی با بیان اینکه استان مرکزی استانی کارگری است، افزود: بیش از ۶۰ درصد بیمه شدگان اجباری استان مرکزی، کارگران هستند.

استاندار مرکزی اظهار کرد: در سنوات گذشته برخی شهرستان های استان با مشکل بیکاری مواجه بودند که امروز با توجه به اقدامات صورت گرفته این چالش، به معضل کمبود نیرو تبدیل شده است.

مخلص‌الائمه ادامه داد: در سنوات گذشته برخی واحدهای تولیدی استان مشکلاتی داشتند ولی خوشبختانه اکنون وضعیت استان در حوزه کار و تولید در یک ثبات مبتنی بر امنیت قرار دارد.

استاندار مرکزی گفت: نرخ بیکاری در  استان کاهش قابل توجه و مشارکت اقتصادی افزایش داشته است که نشان از موفقیت جامعه کار و تولید در این عرصه دارد.

مخلص‌الائمه تاکید کرد: سال گذشته نسبت به سال ماقبل آن، تعداد واحدهای دارای حقوق معوق ۵۰ درصد کاهش یافت. در سال گذشته ۵۵۰ مصوبه در حوزه های مختلف بانکی، تامین اجتماعی، گمرک و ... در ستاد تسهیل و رفع موانع تولید اجرایی و پیگیری شده است.

وی تاکید کرد: در حوزه واحدهای تعطیل و نیمه تعطیل مشکل حادی در استان وجود ندارد.

مخلص‌الائمه اضافه کرد: در نهضت ملی مسکن در شهر اراک حدود ۱۰ هزار واحد مسکونی در حال ساخت است و این در حالی است که در پروژه مسکن مهر اراک که به عنوان بزرگترین پروژه مسکن وقت مطرح بود، ۱۴۰۰ واحد مسکونی ساخته شد.

وی اظهار داشت: متاسفانه این استان با کمبود نیروی کار به ویژه نیروی متخصص در حوزه ساخت مسکن مواجه است که این امر سبب ایجاد چالش در این حوزه شده است.

به گزارش ایسنا در این نشست واحدهای تولیدی، کارگران و گروه های کار نمونه تجلیل شدند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آمادگی کامل نیروگاه شهید مفتح برای تولید انرژی در پیک تابستان
  • نیروگاه برق خورشیدی برای مصارف سیمان دشتستان ایجاد شود
  • تعطیلی آخرین نیروگاه زغال‌سنگ بریتانیا برای پیشبرد هدف کربن‌صفر
  • افتتاح بزرگ ترین نیروگاه خورشیدی سقفی کشور در مشهد
  • احیای ۴۹۷ واحد اقتصادی استان مرکزی ظرف دو سال
  • چرخ اقتصاد و تولید کشور با دست‌های توانمند کارگران می‌چرخد
  • برترین واحدهای تولیدی استان در جشنواره امتنان معرفی شدند
  • واحد‌های بخار نیروگاه طرشت وارد مدار تولید شد
  • تلاش ها برای تحقق تابستان بدون خاموشی در قم
  • افزایش ۶ درصدی تولید برق در فروردین ۱۴۰۳