Web Analytics Made Easy - Statcounter

تولیدکننده ایرانی محصول دانش‌بنیان گفت: دستگاه تولیدی «یورین آنالایزر» می‌تواند ۱۲ نوار تست را در یک دقیقه آزمایش کند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، «علی طباطبایی»، مهندس فناوری اطلاعات تصریح کرد، این دستگاه فناوری اطلاعات و دانش‌بنیان می‌تواند ۷۲۰ نوار تست را در یک ساعت آزمایش کند.


این مهندس ایرانی تصریح کرد، آزمایشگاه برای اعلام جواب آزمایش حداقل دو روز زمان نیاز دارد، اما دستگاه «یورین آنالایزر» در مدت ۱۰ دقیقه جواب آزمایش اعلام می‌کند و این قابلیت دارد جواب آزمایش را روی گوشی همراه پزشک و حتی روی گوشی همراه فرد آزمایش‌دهنده ارسال کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این تولید کننده ایرانی اظهار کرد، دستگاه «یورین آنالایزر» بر پایه «هوش مصنوعی» ساخته شده و قیمت آن کمتر از ۷۰ میلیون تومان است و این دستگاه مدت زمان معطلی بیمار برای دریافت جواب آزمایش به شدت کاهش می‌دهد.


طباطبایی همچنین گفت، با ساخت «کیت فوری ادرار در خانه» دیگر نیازی نیست فرد یا بیمار برای انجام آزمایش ساده به آزمایشگاه رجوع کند و با استفاده از این دستگاه در خانه، طی دو دقیقه جواب آزمایش در اختیار فرد قرار می‌گیرد.

منبع: ایران پرس

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: هوش مصنوعی آزمایش بیمار فناوری اطلاعات دانش بنیان جواب آزمایش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۳۳۵۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعطای تسهیلات ۵۰ میلیون تومانی به بیماران خاص و صعب العلاج

ایسنا/گلستان معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی گلستان با اشاره به اینکه بیماران هموفیلی، سرطانی، تالاسمی و دیالیزی جزو بیماران خاص هستند در خصوص شرایط اعطای وام به این بیماران توضیحاتی ارائه کرد.

فاطمه اسفندیاری امروز سه شنبه ۱۱ اردیبهشت در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در استان گلستان حدود ۱۷ هزار  بیمار صعب العلاج و خاص زندگی می‌کنند که سالانه ۳ هزار نفر به آنها افزوده می‌شود.

وی بیان کرد: بیماران هموفیلی، تالاسمی، دیالیزی و سرطانی در گروه بیماران خاص هستند که طبق بسته خدمتی تعرفه بیمه‌های مختلف خدمات دریافت می‌کنند.  

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی گلستان در مورد پرداخت تسهیلات بانکی به بیماران صعب العلاج و خاص نیز گفت: دانشگاه علوم پزشکی گلستان بر اساس پرونده پزشکی این بیماران و با توجه به ابلاغ بودجه از سوی وزارت بهداشت، بیماران را برای دریافت تسهیلات درمانی ۵۰ میلیون تومانی به بانک معرفی می‌کنند.

اسفندیاری افزود: این تسهیلات سال گذشته با بهره ۴ درصد و بازپرداخت ۵ ساله ارائه شد و برای امسال نیز منتظر ابلاغ بودجه تسهیلات درمان هستیم تا بیماران را به بانک‌های عامل معرفی کنیم.

این مقام مسئول تصریح کرد: خدمات به بیماران خاص و صعب العلاج در شهرستان گرگان در بیمارستان‌های ۵ آذر، مرکز آموزشی و درمانی صیاد شیرازی  با تجهیزات کامل ارائه می‌شود.

اسفندیاری اضافه کرد: در کلینیک تخصصی و فوق تخصصی دزیانی گرگان و بیمارستان کودکان طالقانی گرگان هم به این بیماران خدمات ارائه می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سالانه ۲ میلیارد آزمایش پزشکی در کشور انجام می شود
  • حمایت دانشگاه علوم پزشکی شیراز از بیماران مبتلا به به سلیاک
  • انجام سالانه ۲ میلیارد آزمایش پزشکی با حداقل خطا در کشور
  • تصویربرداری از بیماران به‌سمت هوش مصنوعی می‌رود؟
  • اعطای تسهیلات ۵۰ میلیون تومانی به بیماران خاص و صعب العلاج
  • هوش مصنوعی زندگی‌ها را نجات می‌دهد/ کاهش ۹۰ درصدی مرگ و میر بیماران قلبی
  • آیا واکسن سرطان پوست، روی دیگر سرطان‌ها هم جواب می‌دهد؟
  • پیش بینی آرتروز ۸ سال زودتر، با هوش مصنوعی و یک آزمایش خون
  • التهاب عامل کلیدی در پیشرفت آرتروز زانو
  • جواب ترسناک دکتر ایرانی؛ انسان امکان تولید دایناسور دارد! | فیلم