Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایرج بهرامی گفت: کلینیک ها بعنوان مراکز تخصصی کشاورزی می توانند مرجعی برای مبارزه با آفات در مزارع محسوب شوند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ایرج بهرامی در گفتگو با خبرنگار مرصادنیوز، اظهار داشت: کلینیکهای گیاهپزشکی، مراکز سموم توزیع کشاورزی و انسکتاریوم بر اساس یک دستورالعمل کشوری برای فعالیت از سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی مجوز می گیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان کرمانشاه با بیان اینکه کلینیکهای گیاه پزشکی با هدف پایش آفات و بیماریهای گیاهی راه اندازی شده اند، افزود: کلینیک ها بعنوان مراکز تخصصی کشاورزی می توانند به عنوان مرجعی برای  مبارزه با آفات در مزارع محسوب شوند.

وی با اشاره به اینکه کارشناسان فارغ‌التحصیل مهندسی کشاورزی با گرایش گیاه‌پزشکی در کلینیک‌های سطح استان فعالیت دارند، افزود: یکی از مهم‌ترین رسالت‌های این مراکز هدایت کشاورزان در مسیر کنترل آفات، علف‌های هرز و بیماری‌هاست که در کنار مراکز عرضه سم مستقر هستند.

این مسئول تاکید کرد: با توجه به رصد فعالیت داروخانه های گیاهپزشکی در سامانه مانیتورینگ، مراکز فروش سموم کشاورزی موظف هستند سموم خریداری شده و فروخته شده را در این سامانه ثبت کنند که با ادامه این روند، امید است ضمن علمی تر شدن مصرف سموم، با کاهش میزان سموم کشاورزی، تولید محصولات سالم افزایش پیدا کند.

بهرامی با بیان اینکه یکی از مهم‌ترین مشکلات عرضه سم به‌صورت غیرمجاز خلاء قانونی در این بخش است، تصریح کرد: در بخش قضایی برای فروشندگان غیرمجاز سم مجازات خاصی در نظر گرفته نشده که برخوردی انجام شود.

وی تصریح کرد: در راستای کاهش مصرف سم و تولید محصولات سالم و ارگانیک در طی دهه گذشته از نظر کیفی و کمی سطح مبارزه بیولوژیک و غیرشیمیایی در استان در حال توسعه است.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۳۴۵۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌برداری از بازار گل و گیاه ارغوان تا پایان ۱۴۰۳

مدیرعامل سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فراورده‌های کشاورزی شهرداری اصفهان گفت: پروژه بازار بین‌المللی گل و گیاه ارغوان فاز به فاز در حال اجرا است و تلاش می‌کنیم که کل پروژه تا پایان سال جاری به بهره‌برداری برسد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، امیرحسین ماه‌آورپور امروز _شنبه هشتم اردیبهشت_ در حاشیه بازدید شهردار از پروژه‌های عمرانی شهر اصفهان اظهار کرد: پروژه‌ای که امروز بازدید شد تحت عنوان «بازار بین‌المللی گل و گیاه ارغوان» شامل چند مجموعه از جمله گل‌های سرشاخه، گل‌های باغ و باغچه و آپارتمانی، مجموعه بزرگ بازار پرندگان زینتی و محله فردا (متعلق به کودکان) است.

وی افزود: این پروژه فاز به فاز در حال اجرا است و تلاش می‌کنیم که کل پروژه تا پایان سال جاری به بهره‌برداری برسد.

مدیرعامل سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فراورده‌های کشاورزی شهرداری اصفهان با بیان اینکه سالن سرشاخه و وسایل جانبی کشاورزی شامل گلدان و ادوات کشاورزی، کود و سم و سایر مجموعه‌ها آماده است، تصریح کرد: در معاونت محیط زیست و خدمات شهری شهرداری اصفهان تصمیم‌گیری می‌شود که پروژه فاز به فاز به بهره‌برداری برسد یا به‌صورت کلی انجام شود.

کد خبر 748480

دیگر خبرها

  • پیش بینی مبارزه با ملخ در سطح ۵ هزار هکتار از مزارع کشاورزی قزوین
  • برداشت ۱۵ هزار تن گندم از مزارع استان بوشهر
  • برداشت حدود ۹۰ هزار تن چغندر قند از مزارع خوزستان
  • سمپاشی بیش از ۲۳۰ هزار هکتار مزارع کردستان علیه سن غلات
  • میمند ۲ هزار هکتار گل محمدی زیرکشت دارد/وجود ۳۶۰ گونه گیاه دارویی
  • بهره‌برداری از بازار گل و گیاه ارغوان تا پایان ۱۴۰۳
  • ۳۶۳ هزار هکتار از اراضی کشاورزی ایلام آفت‌زدایی شد
  • مبارزه بیولوژیک با آفات، در مزارع دیم ایلام آغاز شد
  • برداشت سه تن زعفران از مزارع لرستان
  • پایش مزارع خرمشهر پژوهشگران