Web Analytics Made Easy - Statcounter

بین الملل تابناک: آیت الله «سید ابراهیم رئیسی» رئیس جمهور و «مصطفی الکاظمی» نخست وزیر عراق روز یکشنبه پس از انجام دیدارهای دوجانبه در نشست مطبوعاتی مشترک حضور یافتند. او روز گذشته به عربستان سفر کرده بود. همچنین این دومین سفر الکاظمی در دوران فعالیت دولت سیزدهم است.

رئیس جمهور کشورمان در این نشست گفت: سفر الکاظمی و هیات عالی رتبه را به ایران خوش آمد می گویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روابط ما با عراق روابط معمولی و سنتی نیست بلکه عمیق و ریشه دار است و این اراده برای توسعه بیشتر روابط وجود دارد.

 رئیسی افزود: در راستای گسترش سیاست ارتباط با همسایگان، امروز کشور عراق را نزدیک به ملت  ایران می بینیم.

برای تسهیل روابط پولی بین دو کشور قرار شد گام های جدیدی برداشته شود

رئیس جمهور درباره محور گفت و های امروز با الکاظمی گفت: درباره اتصال ریلی شلمچه و بصره گفت و گو شد و همچنین برای تسهیل روابط پولی بین دو کشور قرار شد گام های جدیدی برداشته شود.

رئیس جمهور گفت: در راستای گسترش سیاست ارتباط با همسایگان، امروز کشور عراق را نزدیکترین ملت به ملت ایران می بینیم و بیشترین روابط را در بین کشورهای همسایه با عراق داریم و در بین همسایگان بیشترین روابط را با عراق داریم.

وی افزود: در مورد روابط سیاسی، اقتصادی و تجاری بین دو کشور مذاکره و قرار شد روابط اقتصادی بین دو کشور افزایش یابد.

رئیسی ادامه داد: اتصال ریلی شلمچه و بصره از جمله مواردی است که در این باره گفت و گو شد و قرار شد هرچه سریعتر این کار در جهت تسهیل مراودات بین دو کشور نقش مهمی داشته باشد.

اشتیاق ملت ایران به زیارت عتبات عالیات همواره عشق به این زیارت در دل داشته و به دنبال زیارت بودند

رئیسی در ادامه نشست مشترک با نخست وزیر عراق درباره سفر زائران ایرانی به عتبات عالیات گفت: اشتیاق ملت عزیز ایران به زیارت عتبات عالیات همواره عشق به این زیارت در دل داشته و به دنبال زیارت بودند و این تسهیل زیارت زائران از ناحیه دولت عراق قابل تقدیر است که از طریق هوایی و زمینی انجام شده تا زائران با لغو روادید به سهولت به عتبات عالیات و حرم امام حسین (ع) بروند.

وی ادامه داد: قرار شد برای زیارت زائران تسهیلات بیشتری دولت عراق قائل شود و زائران برای اربعین به سهولت از مرزهای هوایی و زمینی به این کشور سفر کنند و مشکلاتی که در سنوات گذشته بوده دیگر وجود نداشته باشد.

رئیس جمهور تاکید کرد: برخی از مشکلات زائران در ورود به این کشور مسائل کرونا بود که امروز در ایران و عراق و منطقه متفاوت شده است.

رئیس جمهور درباره ارتباط کشورهای منطقه هم گفت: این ارتباط مورد تاکید دو طرف بود و بر این باور هستیم که گفت و گوی مسئولان منطقه می تواند مسائل منطقه را حل و فصل کند و تاکید کردیم حضور دخالت بیگانگان در منطقه مشکل ساز است نه مشکل گشا.

رئیسی ادامه داد: در این دیدار بر مذاکرات مسئولان منطقه با یکدیگر برای حل مساله تاکید کردیم.

رفع  محاصره یمن و یمنی ها، گفت و گوی یمن با یمنی ها مورد تاکید است

رئیس جمهور درباره مسائل و مشکلات در یمن گفت: رفع  محاصره یمن و یمنی ها، گفت و گوی یمن با یمنی ها مورد تاکید است که می‌تواند مساله یمن را حل کند و به این رنجی که مردم در این سال ها به آن مبتلا شده اند بتواند خاتمه دهد.

رئیسی ادامه داد: بدون تردید ادامه این جنگ را بی حاصل می‌دانیم و معتقدیم جز رنج به مردم حاصل دیگری ندارد و هر چه زودتر باید این جنگ خاتمه یابد و آتش بس می تواند گامی در حل مسائل یمن و گفت و گو هایی که بین یمنی‌ها صورت خواهد گرفت، باشد.

رییس جمهور تصریح کرد: تلاش رژیم صهیونیستی برای عادی سازی روابط با کشورهای منطقه به هیچ وجه امنیت ساز برای این رژیم نخواهد بود.

تحلیل خبر؛ میانجی گری برای ثبات منطقه ای 

مصطفی کاظمی، نخست وزیر عراق که روز شنبه برای گفتگو با مقامات سعودی به عربستان سعودی سفر کرده بود ظهر امروز، یکشنبه پنجم تیرماه از ریاض وارد تهران شد.

خبرگزاری فرانسه در گزارش خود از «ثبات منطقه‌ای» به عنوان محور اصلی گفتگوهای نخست وزیر عراق و محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان نام برده و تصریح کرده که آقای کاظمی به عنوان بخشی از تلاش‌های میانجی‌گرانه تازه خود برای نزدیک کردن تهران و ریاض به ایران سفر کرده است.

برخی منابع همچنین مدعی شده‌اند که مصطفی کاظمی حامل پیام‌ها و ابتکارات تازه برای تنش‌زدایی و عبور از بحران موجود در روابط دیپلماتیک میان ایران و عربستان است که هر دو کشور به تازگی از آن استقبال کرده‌اند.

رایزنی‌های تازه نخست وزیر عراق برای ترغیب ایران و عربستان به از سرگیری گفتگوها در آستانه سفر قریب‌الوقوع جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا به منطقه صورت می‌گیرد. آقای بایدن در این سفر علاوه بر گفتگو با مقامات اسرائیل در بیت‌المقدس و همچنین دیدار با رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین، برای نخستین بار از زمان به دست گفتن ریاست کاخ سفید به عربستان سعودی سفر و با مقامات حکومت ریاض گفتگو خواهد کرد.

 

در حال تکمیل...

 

منبع: تابناک

کلیدواژه: محمد کاظمی حسین طائب ابراهیم رییسی مصطفی الکاظمی عراق ایران عربستان محمد کاظمی حسین طائب نخست وزیر عراق عتبات عالیات بین دو کشور رئیس جمهور یمنی ها قرار شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۳۴۹۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جنگ فرهنگی آمریکا علیه عراق و منطقه

در وهله نخست، ورود ایالات متحده آمریکا و اروپا به این موضوع نشان‌دهنده اهمیت مباحث فرهنگی است. آن‌ها تلاش می‌کنند فساد و تباهی را میان ملت‌های مسلمان رواج و سپس جوامع را به سمت بی‌هویتی سوق دهند. زمانی که بی‌بندوباری جنسی میان ملت‌ها گسترده شود موجب از بین رفتن هویت و گسست اجتماعی می‌شود؛ در نتیجه استعمارگران می‌توانند بر آن کشورها مسلط شوند. در حالی که جهان سرمایه‌داری قدرت نظامی و اقتصادی گذشته برای به بند کشیدن دیگر جوامع را ندارد، آخرین تیر در ترکش لیبرالیسم این است با ابزار فرهنگ وارد شده و مردم جهان را بی‌هویت کند. در این مسیر، در سال‌های اخیر تلاش‌های بسیاری در رسانه‌ها و بنگاه‌های کلان سرمایه‌داری غرب در حال انجام است تا همجنس‌بازی را در جهان گسترش دهند.

این یکی از مراحل تسلط آمریکا بر جهان و جهانی‌سازی مدنظر آن‌هاست، به این معنی که یکی از مراحل مهم جهانی‌سازی همین بی‌هویت کردن مردم است. غرب گسترش فرهنگ ابتذال را در کشورهای تحت سلطه دنبال می‌کند و طبیعتاً این مسیر در عراق هم وجود دارد، چرا که این کشور هنوز هم زیر سلطه استعمار است.
نکته مهم دیگر این است آمریکایی‌ها همواره ادعا دارند سیاست‌ گذاری بغداد در کنترل تهران است؛ ولی موضوع اخیر اثبات می‌کند آن‌ها هستند که در ریزترین و جزئی‌ترین مسائل داخلی عراق شامل امنیتی، اقتصادی، سیاسی و حتی فرهنگی-مذهبی و اجتماعی دخالت می‌کنند. ایالات متحده علاوه بر نفت، حوزه بانکی و مسائل نظامی که در کنترل خود دارد، امروز تلاش می‌کند حتی به مسائل دینی-فرهنگی این کشور هم جهت دهد. این دقیقاً همان نکته‌ نگران‌کننده‌ای است که گروه‌های مقاومت به آن آگاه هستند و از این رو تلاش دارند به هر شکل ممکن آمریکایی‌ها را از کشورشان بیرون کنند. البته فقط پایگاه‌های نظامی آمریکا در عراق مطرح نیست بلکه ایالات متحده بر همه مسائل این کشور کنترل و نظارت دارد و عملاً تحت سلطه خودش درآورده است؛ دخالتی که آمریکایی‌ها درباره مصوبات مجلس عراق دارند یکی از مصادیق بارز و روشن این موضوع است.

دیگر خبرها

  • دیپلماسی انرژی دولت سیزدهم، راهبردی برای توسعه روابط ایران با همسایگان
  • رایزنی مقامات ایران و افغانستان بر افزایش روابط تجاری دو کشور
  • امسال آب سد سفیدرود زودتر رهاسازی می‌شود
  • بهترین ورزش برای تقویت قوای جنسی
  • سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی باید در کنار تعاملات امنیتی با کشور هدف پیگیری شود
  • ارتقای توانمندی ایران در مدیریت رودخانه‌ها و سیلاب‌ها
  • وزیر نیرو:ارتقای توانمندی ایران در مدیریت رودخانه‌ها و سیلاب‌ها
  • جنگ فرهنگی آمریکا علیه عراق و منطقه
  • ریاض: به توافق امنیتی با آمریکا نزدیک شده‌ایم
  • انتقاد از رفیق بازی مدیران ورزشی در اصفهان/ وزیر ورزش به این بازی مار و پله خاتمه دهد