Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش قدس آنلاین به نقل از پایگاه خبری پلیس، سردار حسین اشتری روز یکشنبه در همایش روسای پلیس آگاهی استان های سراسر کشور  و آیین رونمایی از دستاوردهای علمی پلیس آگاهی فراجا افزود: مردم شریف ایران اسلامی قدردان اقدامات پلیس در تمامی حوزه ها هستند، باید با به کارگیری تمامی ظرفیت‌ها در کشف به وقوع و استرداد اموال سرعت بیشتری داشته باشیم؛ لازم است که در این راستا سهم و نقش سایر دستگاه­ها را نیز مشخص و از آنها مطالبه‌گری کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سردار اشتری اضافه کرد: باید برای پیشگیری از سرقت و مقابله با آن بسیاری از خلاء‌های قانونی (پایین بودن هزینه جرم ) رفع شود، از این‌رو لازم است سایر دستگاه‌ها نیز برای مقابله با سرقت همراه و یاری رسان باشند.

 فرمانده کل انتظامی کشور به نقش پلیس آگاهی در ارتقای امنیت اشاره کرد و گفت: در پلیس آگاهی فراجا در حوزه هوشمندسازی اقدامات بسیار مطلوبی انجام شده که باعث ایجاد تحول نیز شده اما لازم است در محقق شدن این موضوع با سرعت بیشتری پیش برویم. به کارگیری فناوری‌های نوین، تجهیزات به روز، استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان نیز باید مورد اهتمام قرار گیرد.

فرمانده کل انتظامی کشور با تاکید بر برگزاری مستمر قرارگاه مقابله با سرقت به دستگیری سارقان بانک ملی اشاره کرد و اظهار داشت: دستگیری سارقان در مدت زمان بسیار کم (۴۸ ساعت) با لطف و عنایت پروردگار متعال و هوشیاری کارآگاهان یکی از دستاوردهای بزرگ فراجا است که باعث عزت و افتخار برای ایران اسلامی نیز شد.

عدالت‌گستری و مسئولیت‌پذیری 
سردار اشتری در این همایش ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای والامقام انقلاب اسلامی، دفاع مقدس، شهدای عرصه نظم و امنیت، مدافعان حرم و درود و سلام بر روح بلند و ملکوتی امام خمینی(ره)، آرزوی سلامتی و طول عمر با عزت برای مقام معظم رهبری امام خامنه‌ای «مدظله العالی» ضمن عرض تبریک به مناسبت فرارسیدن هفته قوه قضائیه، گفت: ایام سالگرد شهادت شهید مظلوم آیت‌الله دکتر بهشتی و ۷۲ تن از یاران باوفایش را گرامی می داریم؛ این شهید والامقام دو موضوع «عدالت گستری» و «مسئولیت پذیری» را سرلوحه کاری خود ومورد تاکید  قرار دادند.

وی ادامه داد: ما نیز باید در مجموعه فراجا عدالت گستری را سرلوحه کاری خود قرار دهیم و ادامه دهنده راه این شهید والامقام و معزز باشیم.

نقش پلیس آگاهی در ارتقای امنیت

فرمانده کل انتظامی کشور به موضوع مهم امنیت اشاره کرد و گفت: به فرموده مقام معظم رهبری فراجا از ستون­‌های اصلی امنیت در کشور است، ضمن اینکه نقش، سهم و تاثیرگذاری فراجا در برقراری امنیت در کشور بر کسی پوشیده نیست، از سویی به طور قطع پلیس آگاهی فراجا نقش و تاثیرگذاری بیشتری در ارتقای امنیت دارد.

وی با اشاره به فرمایشات اخیر مقام معظم رهبری در خصوص دستگیری سارقان بانک ملی عنوان کرد: ایشان فرمودند: «نیروی انتظامی تعدادی دزد را ظرف ۴۸ ساعت دستگیر می‌کند؛ خب باید تشویق بشوند»؛ این اقدام یک افتخار و دستاورد بزرگ برای مجموعه فراجا است از این‌رو بایستی بیش از پیش با به کارگیری ظرفیت های موجود در راستای خدمت‌رسانی به مردم تلاش کنیم.

سردار اشتری تاکید کرد: لازم است که با متخلفان ( سرقت‌های مسلحانه و تجاوز به عنف ) با سرعت هر چه بیشتر و با قاطعیت تمام برخورد شود ضمن اینکه بایستی از وقوع جرم پیشگیری کنیم و هزینه جرم را نیز افزایش دهیم.

فرمانده کل انتظامی کشور همچنین اضافه کرد: لازم است که در خصوص اقدامات بزرگی که در مجموعه انتظامی در راستای برخورد با مجرمان اتفاق می افتد برای ارتقای امنیت و احساس آرامش در سطح جامعه، به صورت شفاف و دقیق اطلاع رسانی شود؛ (بعضا موضوعاتی در فضای مجازی انتشار داده می‌شود که احساس امنیت مردم را خدشه‌دار می‌کند) معاونت فرهنگی و اجتماعی فراجا بایستی در این رابطه اهتمام بیشتری داشته باشد و اقدامات انجام شده را انعکاس دهد که این امر بسیار می تواند برای مردم امیدوار کننده و تاثیرگذار باشد.

هیچ محدودیتی برای خرید تجهیزات نوین نداریم 
فرمانده کل انتظامی کشور با تاکید بر اینکه پلیس آگاهی هوشمند، توانمند و حرفه‌ای است، خاطرنشان کرد: امروز با توجه به امکاناتی که وجود دارد هیچ محدودیتی برای خرید تجهیزات نوین نداریم؛ بایستی با به کارگیری فناوری‌های نوین بیش از گذشته و روز به روز در حوزه‌های مربوطه پیشرفت را شاهد باشیم و در واقع بایستی هوشمندسازی را به معنای واقعی در پلیس آگاهی پیگیری کنیم.

سردار اشتری با تاکید بر اینکه هوشمندسازی از اولویت های مهم پلیس آگاهی در سال ۱۴۰۱ است، عنوان کرد: اگر در این حوزه کمبودی وجود دارد بایستی رفع شود ضمن اینکه آموزش ها نیز در این حوزه بایستی به صورت کاملا حرفه ای دنبال شود.

وی با تاکید بر اینکه اطلس جرایم در کل کشور باید مشخص شود، گفت: باید با برنامه‌ریزی دقیق، اصولی و هدف‌گذاری، ظرفیت‌های خود را بر روی جرایم استان‌ها و شهرستان‌های خاص متمرکز کنیم؛ این ظرفیت در مجموعه آگاهی وجود دارد و می‌توانیم از وقوع بسیاری از جرایم پیشگیری و اقدامات لازم را نیز انجام دهیم.

اموال سرقت شده مردم را به آنها برگردانیم 
سردار اشتری با بیان اینکه یکی از تاکیدات مقام معظم رهبری مطالبه مردم و استرداد اموال است، تصریح کرد: باید با یک برنامه‌ریزی دقیق در این حوزه وارد میدان شویم، زیرساخت‌ها باید به گونه‌ای فراهم شود که بتوانیم اموال سرقت شده مردم را به آنها برگردانیم؛ قطعا این کار باعث ارتقای امنیت در سطح جامعه خواهد شد.

وی ضمن قدردانی از زحمات تمامی همکاران در فراجا به ویژه پلیس آگاهی خاطرنشان کرد: براساس برآوردها، در آینده‌ای نه چندان دور به واسطه وجود ظرفیت‌ها و امکانات با لطف و عنایت پروردگار متعال بسیاری از مشکلات و نیازمندی‌ها رفع خواهد شد؛ اگر امروز از مجموعه انتظامی توسط مسئولان مربوطه قدردانی می‌شود به واسطه تلاش‌های شبانه‌روزی همه همکاران در مجموعه فراجا است.

طرح تحقیقاتی تطبیق و مقایسه اصوات، پودر سیاه اثربرداری، محلول لومینول تشخیص خون نامریی ( شناسایی خون شسته شده)  از جمله دستاوردهای علمی پلیس آگاهی فراجا است که امروز(یکشنبه) توسط سردار حسین اشتری فرمانده کل انتظامی کشور رونمایی شد.

سردار اشتری در این رابطه گفت: امروز مجموعه آگاهی و مرکز تحقیقات با کمک پژوهشگاه فراجا اقدامات خوبی انجام داده و نیازهای داخلی را رفع کرده است؛ امیدواریم با تولید انبوه نیز بتوانیم در آینده‌ای نه چندان دور به سایر کشورهای متقاضی نیز صادرات داشته باشیم.

وی ضمن عرض تبریک به دستاوردهای پلیس آگاهی و پیشرفت های چشمگیر آن اضافه کرد: پودر سیاه اثربردار به طور قطع برای رسیدن به جرم و مجرم کمک شایانی به کارآگاهان خواهد کرد و امیدواریم به صورت گسترده در اختیار تمامی همکاران در سراسر کشور قرار گیرد.  

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: سردار اشتری تهران فرمانده کل انتظامی کشور پلیس آگاهی فراجا مقام معظم رهبری ارتقای امنیت سردار اشتری ظرفیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۳۵۵۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیروی انتظامی آماده تعامل بیشتر با مدیریت شهری است

فرمانده انتظامی استان مرکزی گفت: این نهاد آماده همکاری و تعامل بیشتر با مدیریت شهری است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی، سردار هادی رفیعی‌کیا عصر امروز _دوشنبه دهم اردیبهشت_ در صحن علنی شورای اسلامی شهر اظهارکرد: نیروهای پاکبان شهرداری ظرفیت بسیار خوبی برای حفظ اموال شهرداری و مردم هستند و درخواست پلیس از مدیریت شهری این است که در صورت امکان از این ظرفیت به شکل صحیح بهره‌مند شویم.

وی با بیان اینکه نیروی انتظامی آماده همکاری و تعامل بیشتر با مدیریت شهری است، افزود: به‌عنوان یک شهروند و سرباز که در راستای تامین نظم و امنیت مشغول به فعالیت است از تمامی تلاش‌های مدیریت شهری قدردانی می‌کنم و روز شوراها را تبریک و تهنیت عرض می‌کنم.

فرمانده انتظامی استان مرکزی با گرامیداشت روز خلیج‌فارس گفت: اگر امروز از خلیج فارس نام برده می‌شود، بدون شک خون‌هایی ریخته شده و جان‌هایی ایثار شده تا این نام ماندگار شود.

رفیعی‌کیا با بیان اینکه هیچ چیز بهتر از خدمت به خلق نیست آن هم مردمی که شایسته خدمت‌رسانی هستند، تاکید کرد: مردم شریف کلانشهر اراک همواره جلوتر از مسئولان فعالیت کرده‌اند و حق خود را نسبت به نظام و انقلاب ادا کردند.

وی ادامه داد: هیچ سازمان و نهادی بیشتر از پلیس از سوی حاکمیت در تماس مستقیم با مردم نیست و از نظر زمان سطح و گستره جغرافیایی همچنین سطح و عمق موضوعات بیشترین تعاملات و تماس با مردم توسط نیروی انتظامی انجام می‌شود.

فرمانده انتظامی استان مرکزی تصریح کرد: شوراهای شهر و روستا که چکیده و جوهره‌ای از مردم هستند، به علت مطالبه‌گری و اقدامات و پیگیری‌هایی که انجام می‌دهد، بیشترین سطح تماس را با حاکمیت دارد.

سردار رفیعی کیا با بیان اینکه این دو نهاد مقدس و دو عنصر مفید برای میهن و مردم اقدامات بزرگی را برای مردم انجام داده‌اند، خاطرنشان کرد: وقتی به آسیب‌های اجتماعی کلانشهر اراک نگاه می‌کنیم، نام کلان شهر و صنعتی بودن در کنار اقتصادی بودن باید کیفیت زندگی بهتری را الزاماً در اذهان عمومی ایجاد کند.

وی اضافه کرد: در موضوع خدمات‌رسانی و هوشمندسازی شورای شهر و شهرداری دست به دست هم دادند و یک انقلاب در ۱۴۰۲ در کلانشهر اراک به وقوع پیوست.

فرمانده انتظامی استان مرکزی گفت: در کلانشهر اراک از دیدگاه پلیس انتظارات نیروی انتظامی از مدیریت شهری علی رغم آنکه می‌دانیم در موضوع کمپ ماده ۱۶ و اردوگاه ماده ۴۲ متولی چه نهادی است و بهزیستی چه نقشی بر عهده دارد اما عموم مردم و مدیریت شهری باید با تعامل چهره شهر را تغییر و شرایط را بهتر کنیم.

رفیعی‌کیا افزود: در برخی از نقاط شاهد حضور معتادین متجاهر و خرده فروش‌های مواد مخدر هستیم و این مسائل در شورای تامین مطرح می‌شود و کارهای مربوط به انتظامی و امنیتی در حال انجام است.

وی با بیان اینکه شهر یک مسئول پر مسئولیت به نام شهردار دارد، خاطرنشان کرد: نیروی انتظامی در کنار بهزیستی باید شهرداری را یاری کنند تا انتظارات مردم در این راستا که از نظر بصری نامبارک هستند، بهبود یافته و جمع‌آوری شود.

فرمانده انتظامی استان مرکزی اظهارکرد: استفاده کردن از نگهبان محله یک امر پذیرفته شده در برنامه سوم، چهارم و پنجم توسعه کشور بوده است و برای برقراری نظم و امنیت، می‌توان با گماردن نگهبان از دره نورالشهدای گردو در کنار آن نیروی پلیس استفاده کرد.

کد خبر 749199

دیگر خبرها

  • برملا شدن راز قتل پیرزن ۸۲ ساله در آباده
  • تاکید جانشین فراجا بر بازرسی همیشگی از ۷ شاخص در انتظامی کشور
  • دستگیری سارقان ۳۰۰ میلیاردی در اشتهارد
  • توصیه دادستان کل کشور درباره نحوه اجرای طرح نور فراجا
  • باند سارقان خودرو در نهاوند منهدم شد
  • انهدام باند سارقان خودرو در نهاوند
  • پلیس در خرمشهر ۱۳ فقره سرقت کشف کرد
  • نیروی انتظامی آماده تعامل بیشتر با مدیریت شهری است
  • دستگیری باند سارقان مشاعات ساختمان در بندرانزلی
  • وقوع سرقت در سیستان و بلوچستان ۱۸ درصد کاهش یافت