Web Analytics Made Easy - Statcounter

صبح امروز یکشنبه دُز چهارم واکسن کرونا به بیش از ۷۰ هنرمند پیشکسوت عضو موسسه هنرمندان پیشکسوت تزریق شد.

به گزارش ایران اکونومیست، هم‌زمان با اعلام ستاد ملی مقابله با کرونا برای تزریق دُز چهارم واکسن کرونا برای افراد بالای ۷۰ سال، به فاصله‌ کمتر از سه روز مؤسسه هنرمندان پیشکسوت طبق اطاعیه‌ای اعلام کرد که از ساعت ۹ صبح روز یکشنبه (۵ تیرماه) با حضور نمایندگان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و کادر درمان تزریق دُز چهارم واکسن کرونای هنرمندان پیشکسوت در محل این مؤسسه انجام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


هنرمندان پیشکسوت با توجه به نوع واکسنی که در سه دور پیشین دریافت کرده‌اند؛ دُز چهارم خود را نیز بر همین اساس دریافت کردند.
 
هنرمندان پیشکسوت ذخیره های ارزشمند فرهنگی هستند
 
سید محمود اسلامی -معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حاشیه واکسیناسیون نوبت چهارم کرونا با حضور در موسسه هنرمندان پیشکسوت و در جمع پیشکسوتان بر اهمیت حضور فعال هنرمندان پیشکسوت در عرصه فرهنگ کشور تاکید کرد و گفت که ایشان ذخیره‌های ارزشمند و تکرارناپذیر هستند.

وی هنرمندان پیشکسوت را بالاترین دارایی فرهنگ و هنر دانست و گفت: هر کشوری برای رسیدن به توسعه و دستیابی به ثبات، نیازمند منابع انسانی فعال است. در این راستا، دارایی های فکری، گران‌ترین و باارزش‌ترین داشته‌های یک کشور است. هنرمندان پیشکسوت نیز در زمره این دارایی‌ها هستند و بر همه ما واجب است که درتکریم و حفظ سلامتی و تندرستی این عزیزان نهایت تلاش را انجام دهیم.

اسلامی در این دیدار صمیمی با اشاره به ضرورت اجرای تزریق نوبت چهارم واکسن کرونا به هنرمندان پیشکسوت گفت: با گذشت یک دهه از عمر موسسه هنرمندان پیشکسوت به عنوان یکی از ظرفیت‌های خدمتگزاری در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، باتوجه و حمایت اعضای خود در مسیر و چارچوب خوبی قرار دارد و لازم است با استاندارد سازی شاخص‌های تکریم ، ضمن انتقال تجارب سازمانی، به سمت بهینه کردن خدمات خود برای تکریم هر چه شایسته هنرمندان پیشکسوت حرکت کند و ما هم در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از هیچ کمکی دریغ نخواهیم کرد.

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی همچنین اظهار کرد: در حوزه فرهنگ و هنر، مقوله هزینه معنایی ندارد و هر اعتباری که از سوی دولت در این عرصه در نظر گرفته می‌شود، سرمایه گذاری است و این سرمایه‌گذاری بالاترین سود را برای کشور، مردم و خود هنرمندان دارد.

اسلامی در گفت‌وگوی صمیمانه با هنرمندان پیشکسوت بر حمایت مادی و معنوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از موسسه هنرمندان پیشکسوت تاکید و اظهار امیدواری کرد که فعالیت‌های گذشته موسسه از جمله سفرهای گروهی از سر گرفته شود و بر رفع هرگونه محدودیت و موانع برای پیشرفت امور این موسسه در جهت خدمت‌سانی بهتر به پیشکسوتان تاکید کرد.

وی در پایان با ابراز خوشحالی از واکسینه شدن هنرمندان پیشکسوت در نوبت چهارم واکسن کرونا گفت: برای همه هنرمندان پیشکسوت آرزوی سلامتی دارم و امیدوارم این عزیزان نیز با هنر و تجربه گرانقدرشان، حلاوت و آرامش را به زندگی مردم شریف ایران هدیه دهند.

همچنین در حاشیه این دیدار و در اقدامی بداهه از سوی هنرمندان پیشکسوت ، دست‌خط استاد قربانعلی اجلی با امضای هنرمندان پیشکسوت به منظور قدردانی، تقدیم اسلامی شد.
 
هنرمندان پیشکسوت خط‌شکن هستند

سیدعباس عظیمی - مدیرعامل مؤسسه هنرمندان پیشکسوت ضمن تقدیر و تشکر از هنرمندان و با اشاره به استقبال گرم هنرمندان نسبت‌به حضور در محل این مؤسسه برای دریافت دُز چهار گفت: این خود می‌تواند رفتاری خط شکن، نمونه و الگویی برای دیگر افراد جامعه باشد تا آن‌ها نیز مانند آنچه که طی دولت سیزدهم در حوزه روند واکسیناسیون شاهد بودیم دست یاری خود را به دست دولت‌مردان دهند تا بتوانیم روند ایمنی نسبی جامعه را با تقویت این کمربند به شکلی محکم‌تر به پیش ببریم و به امید خداد دیگر شاهد شکل‌گیری موج جدیدی از این ویروس در کشور نباشیم.
 
از جمله هنرمندانی که برای دریافت دُز چهارم واکسن خود به محل موسسه مراجعه کرده‌اند می‌توان به اسماعیل آذر، انسیه شاه‌حسینی، قربانعلی اجلی، جواد افشین‌نژاد، احمدرضا احمدی، بهراد امین‌سلماسی، محمد ابهری، سوسن اصلانی، اسماعیل خلج، علی‌اصغر اسکندری، منیژه آرمین، محمدرضا سهرابی‌نژاد، اسدالله تابع‌منش، خسرو خورشیدی، محسن راستانی، ملیح ناصری، آرش تاج، اکبر محمدی، مهرک صفائیه، مهین نویدی‌یکتا، سیدعلی طاهری، کریم قربانی اعلائی، داود رواسانی، حسین اسرافیلی، منوچهر پناهی نژاد، حسین جعفری دارنجانی، محبوب عارفی، اکبر نیکان پور، داود فیاضی، مهرداد دلنوازی، محمدرضا جعفری بهنام، احمد طالبی نژاد، پری ملکی، داود دانشور، غلامرضا ملک عراقی، قاسم رفعتی، داود صادق سا، اکبر کرمی، بهمن عبدی، غلامعلی لطیفی، رضا بانگیز، سیدمحمد میرزمانی، حمید انگجی، کیهان‌دخت امین، امیر همتی، حسینعلی پرستار، علیرضا عابدی، هنگامه اخوان، هرمز سیرتی، پروین محبی، رشید وطن‌دوست، هادی جمالی، سید ضیا هاشمی، عباس بابویهی، ناصر آقایی، مریم معترف، کیومرث قورچیان، مظفر طاهری‌پور، پرویز بیگی حبیب‌آبادی، صفا آقاجانی، حسین اسرافیلی، علیرضا درویش‌نژاد، حسن نیک‌نژاد، آرمان استپانیان، آزیتا لاچینی، غلامحسین نوری، سید جواد آشفته، غلامرضا گمرکی، حسین زندباف و اکبر آزاد اشاره کرد.

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: دوز چهارم واکسن هنرمندان پیشکسوت

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: دوز چهارم واکسن هنرمندان پیشکسوت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی موسسه هنرمندان پیشکسوت چهارم واکسن کرونا د ز چهارم واکسن نوبت چهارم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۳۶۱۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برپایی نمایشگاه خوشنویسی جمعی از هنرمندان افغانستانی و ایرانی در قم

 ابوالفضل جلالوندی، مدیر نگارستان اشراق دفتر تبلیغات اسلامی قم در گفت وگو با خبرنگاران تصریح کرد: زبان و ادبیات فارسی از آسیای میانه تا افغانستان و ایران و شبه قاره هند تا  ترکیه به عنوان هویت انسانی، بسترساز تمدنی دیرینه و همدلی و همزبانی صدها میلیون انسان در این پهنه خاکی از زمین شده است. 

وی افزود: در میان ساحت‌های همدلی و هم‌زبانی ملت‌های ایران و افغانستان، ساحت فرهنگ و هنر یکی از مهم‌ترین و در عین حال مغفول مانده‌ترین عرصه تمدن مشترک فارسی است.

مدیر نگارستان اشراق دفتر تبلیغات اسلامی اضافه کرد: در این عرصه، خوشنویسی، اوج هنر اسلامی ایرانی به شمار می‌آید و در افغانستان نیز تاریخی به قدمت زبان فارسی دارد که بزرگانی همچون میرعلی هروی،میرزا جعفرخان بایسنقر و سلطان علی مشهدی از جمله طلایه داران این عرصه در آن خطه اند.

وی خاطرنشان کرد: آن چه رنج سالهای مهاجرت را آسان می کند، پرورش هزاران انسان فرهیخته در عرصه های علم و هنر و صنعت است که امروز مصدر خدمت و رشد و تعالی جامعه هستند.

جلالوندی گفت: این نمایشگاه ادای دینی است به همه فعالان عرصه هنر خوشنویسی از افغانستان و ایران‌. معلمان و اساتیدی که آموزش دادند و معرفت آموزانی که آموختند.

وی بیان داشت: در این نمایشگاه گرانسنگ ۴۱ اثر خوشنویسی از جواد ابراهیمیان و محمد داستان، اساتید ایرانی و محمدزمان حیدری استاد افغانستانی و محمود حیدری، ابوالفضل غلامی، مهدی محمدی، صادق احمدی، ریحانه محمدی و محمد علی خاوری هنرمندان این هنر برپاست.


رئیس اداره هنرهای تجسمی دفتر تبلیغات اسلامی عنوان داشت: نمایشگاه به همت جمعی از اهالی فرهنگ و هنر افغانستانی استان قم دایر گردیده است و از اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، اداره کل اتباع و مهاجرین خارجی استان قم و معاونت فضای مجازی، هنر و رسانه دفتر تبلیغات اسلامی که یاریگر پیشنهاد کنندگان، حامیان و مجریان این برنامه گرانسنگ شدند، صمیمانه تشکر می کنم.

در آیین افتتاح این نمایشگاه نیز که با حضور هنرمندان ایرانی و افغانستانی برگزار شد، محمدرضا قربان زاده "رئیس اداره تعاملات رسانه ای دفتر تبلیغات اسلامی" طی سخنانی با اشاره به اشتراکات فرهنگی دو ملت تصریح کرد: می بایست همه ما از زبان هنر برای تقویت تعاملات و اشتراکات بین ملت ها استفاده کنیم.

وی با اشاره به ظرفیت هنر در ترویج و گسترش معارف والای اسلامی و تمدنی به فعالیت های این معاونت در همین جهت اشاره کرد و افزود: سال گذشته نمایشگاه عکس غزه را داشتیم و پیش از این نمایشگاه، نگارستان اشراق میزبان ورکشاپ فلسطین بود که برپایی این نمایشگاه پس از آن را باید به فال نیک گرفت.

رئیس اداره تعاملات رسانه ای دفتر تبلیغات اسلامی اظهارداشت: همه ملت های مسلمان باید با همدلی در کنار ملت مظلوم فلسطین بایستند و در این صورت فلسطین به پیروزی کامل خواهد رسید. 

وی با اشاره به نقش علمای شیعه دو ملت ایران و افغانستان در ایجاد همدلی و وحدت میان دو ملت، گفت: در صدر همه، مقام معظم رهبری(مدظله العالی) پرچمدار وحدت و همدلی هستند که نقش مهم و بسزایی را در همدلی دو ملت داشته و دارند.

در ادامه، زارعی مدیر کل اتباع استان قم با اشاره به توجه این اداره کل به برنامه های فرهنگی برای اتباع گفت: زارعی با اشاره به برگزاری جشنواره هنرهای نمایشی کرامت مهاجرین در سال ۱۴۰۲ گفت: برنامه ریزی برگزاری جشنواره های فیلم کوتاه و داستان نویسی کودکان و نوجوانان ویژه مهاجرین استان قم در سال ۱۴۰۳ صورت گرفته است.

وی با اشاره همدلی بین اقوام و ملت های اسلامی مقیم در جمهوری اسلامی ایران خاطر نشان کرد زبان هنر خصوصا خوشنویسی منشأ ظهور و بروز اشتراکات فرهنگی ملل است.

زارعی با اشاره به وجود ظرفیت های ارزشمند هنری بین مهاجرین گفت: اداره کل امور اتباع استان حامی هنرمندان و نخبگان فرهنگی مهاجر در سطح استان است.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • انعکاس جهانی پاویون جمهوری اسلامی ایران در دوسالانه ونیز قابل اعتنا بود
  • سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد؛ نجات جان ۱۵۴ میلیون نفر با تزریق واکسن در ۵۰ سال گذشته
  • دانشگاه فردوسی مشهد رتبه چهارم تولیدات علمی در فناوریهای سبز را به دست آورد
  • افراد حاکم بر تلویزیون سرمایه‌ها را از بین بردند/ گفتگو
  • تزکیه و پرورش اسلامی در دستور کار آموزش و پرورش باشد
  • خبرنگار پیشکسوت محلات در حادثه رانندگی جان باخت
  • اگر واکسن آسترازنکا زده‌اید، بخوانید
  • تزریق واکسن پنوموکوک در ۷ استان کشور آغاز شد
  • برپایی نمایشگاه خوشنویسی جمعی از هنرمندان افغانستانی و ایرانی در قم
  • در فقدان خاموشی یک صدای ناب از موسیقی شریف خراسان