Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-29@14:42:36 GMT

راهکار سنگاپور برای واردات ۹۰ درصدی موادغذایی

تاریخ انتشار: ۶ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۳۳۷۱۰۰

نخست وزیر سنگاپور گفت: در حالی که روند اخیر کشورهایی که صادرات موادغذایی را ممنوع کرده‌اند نگران‌کننده است و با توجه به تاثیر دومینویی که کمبود و افزایش قیمت مواد اولیه ناشی از جنگ در اوکراین بر محصولاتی مانند مرغ داشته است، جای تعجب نیست.

به گزارش ایسنا، لی هسین لونگ، نخست وزیر سنگاپور به خبرنگاران گفت، به عنوان یک واردکننده موادغذایی، این یک مشکل برای سنگاپور است اما این مشکل را از زمان شروع همه ‌گیری پیش‌بینی کرده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در آن زمان، دولت نگران بود که در تامین مرغ، سبزیجات و نشاسته و قند کشور اختلالاتی ایجاد شود.

لی گفت: ما قبلا شروع به ایجاد ذخایر خود به سطح بالاتر و تنوع‌بخشیدن به منابع خود از مکان‌های بیشتری کرده بودیم. سنگاپور بیش از ۹۰ درصد موادغذایی خود را وارد می‌کند و تنوع، یک استراتژی کلیدی برای تضمین امنیت‌غذایی آن است.

به گفته لی، تصمیم برای افزایش تنوع منابع‌غذایی به این دلیل است که مرغ از برزیل و تخم مرغ از اوکراین و لهستان می‌خرد. در ماه‌های اخیر، برخی از کشورها صادرات موادغذایی را با توجه به اختلالات ناشی از درگیری روسیه و اوکراین، ممنوع کرده‌اند. به عنوان مثال، هند برنامه‌های خود را در این ماه برای محدود کردن صادرات شکر به منظور مهار افزایش قیمت‌های داخلی، پس از تصمیم خود در ماه مه برای محدودکردن صادرات گندم اعلام کرد.

بر اساس گزاریش تایمز، مالزی از اول ژوئن صادرات مرغ را ممنوع کرد تا تولید و قیمت خود را تثبیت کند. این امر باعث شد سنگاپور که حدود یک سوم (۳۴ درصد) مرغ خود را از مالزی وارد می کند، در دو هفته اول ماه جاری شاهد کاهش شدید عرضه مرغ تازه باشد. این ممنوعیت از آن زمان تا حدی برداشته شده است.

آقای لی گفت: این طبق قوانین سازمان تجارت جهانی نیست که وقتی عرضه کم شد، بازارهای خود را ببندید اما این کاری است که دولت‌های تحت فشار، انجام می‌دهند. در عین حال، او از مردم سنگاپور خواست که شرایط را درک کنند و در ترجیحات و عادات‌غذایی خود انعطاف‌پذیرتر باشند.

اگر بتوانیم در عادات خود کمی انعطاف‌پذیرتر باشیم، عبور از این دوران سخت بسیار آسان تر خواهد بود.

منبع: تابناک

کلیدواژه: محمد کاظمی حسین طائب موادغذایی سنگاپور واردات محمد کاظمی حسین طائب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۳۷۱۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات از مرز ۴٫۲ میلیارد دلار گذشت

امتداد - از اول فروردین ماه تا هفتم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، 4 میلیارد و 216 میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، دارو، کالاهای تجاری و بازرگانی، واردات در مقابل صادرات و خدمات تامین شده است.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، علی طرزعلی معاون ارزی مرکز مبادله ارز و طلای ایران گفت: برای کالاهای اساسی به نرخ ۲۸۵۰۰ تومان یک میلیارد و ۲۶ میلیون دلار،‌برای نیاز صنعت و تجهیزات تولید به نرخ ۴۱ هزار تومان مبلغ ۲ میلیارد و ۳۸۳  میلیون دلار و برای خدمات ۱۱۷ میلیون و برای واردات در مقابل صادرات  به نرخ توافقی ۶۸۹ میلیون دلار تامین ارز صورت گرفت.

 
طرزعلی بیان داشت: برای واردات کالای اساسی کشاورزی شامل گندم، دانه‌های روغنی و نهاده‌های دامی ۹۳۰ میلیون دلار، برای دارو، مواد اولیه دارویی و تجهیزات پزشکی ۹۶  میلیون دلار و در مجموع یک میلیارد و ۲۶ میلیون دلار برای کالای اساسی و دارو ارز پرداخت شد.
 
معاون مرکز مبادله ارز و طلای ایران افزود: تامین ارز نیمایی برای «صنایع حمل و نقل و خودرو»  معادل ۴۶۲ میلیون دلار، «صنایع تجهیزات برق و الکترونیک» معادل ۲۲۳ میلیون دلار، «صنایع معدنی» معادل ۱۶۷ میلیون دلار ، «ماشین آلات و تجهیزات تولید» معادل ۱۳۸ میلیون دلار و «منسوجات و پوشاک» معادل ۱۹۴ میلیون دلار صورت گرفته است. این گروه های صنایع همچنین به ترتیب ۱۹۷، ۲۹، ۱۷۴، ۱۰۳ و یک میلیون دلار ارز توافقی یا واردات در مقابل صادرات تا پایان روز هفتم اردیبهشت ماه سال جاری دریافت کرده اند. 

علاوه بر این گروه ها، یک میلیارد و ۱۹۹ میلیون دلار ارز نیمایی و ۱۸۳ میلیون دلار ارز واردات در مقابل صادرات به سایر صنایع اختصاص داده شده است.

طرزعلی در پایان افزود: تاکنون بیست مرحله حراج شمش طلا در مرکز مبادله ارز و طلای ایران انجام شده است و در مجموع ۲۷۱۶ کیلوگرم طلا عرضه و فروخته شده است. 
   

 


 

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • راهکار توسعه اقتصادی و تقویت منابع ارزی؛ تولید زیر تیغ واردات یارانه‌ای!
  • تامین ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات از مرز ۴٫۲ میلیارد دلار گذشت
  • تامین بیش از یک میلیارد دلار ارز برای کالاهای اساسی
  • تامین ارز واردات کالا‌های اساسی از ۴.۲ میلیارد دلار گذشت
  • صادرات محصولات کشاورزی ایران از مرز ۶ میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار فراتر رفت
  • تامین ۴.۲ میلیارد دلار ارز کالاهای اساسی، صنایع و خدمات
  • صادرات محصولات کشاورزی از مرز ۶.۲ میلیارد دلار گذشت
  • گشایش پنجره صادراتی و حضور در بازارهای بین الملل راهکار اصلی تثبیت بازار مرغ
  • صادرات ۴۸۹ میلیون دلاری نساجی/ واردات به ۲.۲ میلیارد دلار رسید
  • دو راهکار کاهش ارزبری واردات بی رویه موبایل