Web Analytics Made Easy - Statcounter

از ابتدای سال جاری تاکنون، ارزش کل کالاهای صادراتی خروجی از طریق گمرکات استان سیستان و بلوچستان، از نظر وزنی 8 درصد رشد داشته است.

به گزارش ایران آنلاین، ناظر گمرکات سیستان و بلوچستان و مدیرکل گمرک زاهدان با اعلام این خبر گفت: از ابتدای سالجاری تاکنون ارزش کل کالاهای صادراتی خروجی از طریق گمرکات این استان ۲۸۸ میلیون و ۷۰۳ هزار و ۶۷۰ دلار و از نظر وزنی ۸۸۱‌هزار و ۵۷۲ تن بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


محمدعلی خاشی با بیان اینکه این میزان صادرات قطعی از گمرکات زاهدان، میرجاوه، میلک، چابهار و منطقه آزاد، بازارچه پیشین، گمشاد، کوهک و جالق سراوان و بازارچه ریمدان بوده است، افزود: از ابتدای امسال یکهزار و ۷۶۲ فقره اظهارنامه صادراتی به ارزش ۴۹ میلیون و ۲۰۰ هزار و ۶۲۸ دلار به وزن بیش‌از ۳۵۸ هزارو ۹۶۲ تن تشکیل شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل از نظر تعداد اظهارنامه ۳۷ درصد، از نظر ارزش ۸۰ درصد و از نظر وزن ۹۳ درصد افزایش را نشان می‌ دهد.
وی، عمده اقلام صادرات قطعی گمرکات سیستان و بلوچستان در این مدت را  سیمان، کلینکر، خرما، گاز، تره بار، سم کشاورزی، گوجه فرنگی، پودر رختشویی، سیب درختی، سایر محصولات کشاورزی و مواد خوراکی مجاز عنوان کرد و افزود: عمده این اقلام به کشورهای پاکستان، افغانستان، هند، عراق و امارات صادر شده‌ است.
خاشی با اشاره به صادرات کالاهای اظهارشده در سایر گمرکات کشور، خروجی از گمرکات سیستان و بلوچستان در بازارچه‌ های مرزی گفت: پروانه اعلام وصول شده، نسبت به مدت مشابه سال قبل از نظر تعداد پروانه ۲۲ درصد، از نظر ارزش ۲۰ درصد و از نظر وزن ۳۵ درصد کاهش را نشان می‌دهد.
به گفته این مسئول، عمده اقلام خروجی این صادرات شامل گاز، قیر، سیمان، کاشی و سرامیک،آهن و فولاد، موادغذایی مجازو تره بار بوده است.
مدیرکل گمرک زاهدان با اشاره به واردات قطعی سیستان و بلوچستان یادآور شد: از ابتدای امسال یکهزار و ۳۲۳ فقره اظهارنامه وارداتی به ارزش ۴۰۲ میلیون و ۷۶۲ هزارو ۵۲۱ دلار به وزن ۴۸۷ هزار و ۲۹۴ تن تشکیل شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل از نظر تعداد اظهارنامه ۴۹ درصد و از نظر ارزش ۴۲ درصد افزایش و از نظر وزن یک درصد کاهش یافته است.
وی اظهارداشت: عمده اقلام وارداتی سیستان و بلوچستان شامل گندم، برنج، انبه، موز، کنجد، سیب زمینی، دام زنده، پارچه، چای، لوازم یدکی، لاستیک اتومبیل سبک و سنگین و برخی اقلام مجاز دیگر بوده که از کشورهای روسیه، پاکستان، افغانستان، هند، امارات متحده عربی، چین و تایلند وارد شده است.

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: سیستان و بلوچستان نظر وزن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۳۷۵۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز رقابت نوبت اول کنکور سراسری در سیستان و بلوچستان


به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز سیستان و بلوچستان، نماینده سازمان سنجش در سیستان و بلوچستان، گفت: از این تعداد شرکت کننده در نوبت اول کنکور سراسری ۱۴۰۳، ۶۲ درصد خانم و ۳۸ درصد مرد هستند.
رضایی با بیان اینکه این آزمون فردا برای برخی از گروه‌های آزمایشی نیز در استان برگزار می‌شود، افزود: ۵۴ درصد شرکت کنندگان در حوزه علوم انسانی، ۳۲ درصد علوم ریاضی، ۵ درصد گروه هنر، ۵ درصد گروه زبان‌های خارجه و ۴ درصد گروه علوم ریاضی هستند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • محکومیت مالی برای قاچاق سوخت در جنوب سیستان و بلوچستان
  • تولید ۸۰ درصد تورهای ماهیگیری در سیستان و بلوچستان
  • صادرات ۵۰۰ میلیون دلار اقلام نساجی در سال گذشته
  • آب شرب ۹۰ درصد روستا‌های سیل‌زده سیستان و بلوچستان وصل شد
  • آب شرب ۹۰ درصد روستاهای سیل‌زده سیستان و بلوچستان وصل شد
  • جوجه ریزی در مرغداری سیستان و بلوچستان ۱۷ درصد افزایش یافت
  • آغاز رقابت نوبت اول کنکور سراسری در سیستان و بلوچستان
  • تجارت ۵ میلیارد دلاری گمرکات کردستان در سال گذشته
  • ترکمنستان مقصد۴۸ درصد صادرات گلستان/ خبری از یُد در ۱۰ کالای اول صادرات نیست!
  • پیشرفت فیزیکی مسکن ملی سیستان و بلوچستان به ۵۰ درصد رسید