Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- تغییرات اقلیمی، فصل گرما و همجواری با کشور های همسایه در اواخر بهار و در اوایل تابستان خطر بروز موارد انفرادی وبا در کشور را افزایش داد بنابراین اگر اسهال دارید جهت تهیه نمونه آزمایشگاهی رایگان،  به مراکز خدمات جامع سلامت  نیشابور مراجعه نمایید.

به گزارش خبرنگار آریا در نیشابور ،مدیر گروه پیشگیری و مبارزه با بیماریهای معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی نیشابور اظهار کرد: وبا یکی از بیماری‌های واگیردار عفونی است که تنها باعث بروز بیماری در انسان‌ ها می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عامل این بیماری ویبروکلرا (نوعی باکتری)، در روده باریک انسان سمی ترشح می‌کند  که باعث بیماری در انسان می‌شود.

دکتر زهرا دستجردی گفت: عامل بیماری وبا از طریق مدفوع و فاضلاب قابل انتقال است، گفت: عامل بیماری مدت زیادی در آب زنده می‌ماند بنابراین زندگی در مناطق با بهداشت نامناسب خطر ابتلاء به این بیماری را افزایش می‌دهد.

مدیر گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری های معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی نیشابور تصریح کرد: حدود 80 درصد بیماران می‌توانند علائم بالینی نداشته باشند یا اسهال خفیفی داشته باشد که این امر باعث انتشار گسترده باکتری در جامعه می شود، حدود 10 الی 15 درصد اسهال متوسط دارند، اما حدود 5 درصد بیماران علائم بالینی مانند اسهال خیلی شدید دارند و علاوه بر اسهال ممکن است بیمار دچار استفراغ شود، بنابراین چیزی  مورد بسیار نگران کننده بروز اسهال آبکی شدید است که منجر به کم آبی بدن می‌شود.


این مقام مسئول راه های پیشگیری از بروز بیماری های روده ای را به شرح ذیل بیان کرد:


.⬅️از آشامیدن آب غیر مطمئن ( چاه ، استخر ، جوی آب و دریاچه ) و آب غیر شرب ( پارک ها و...) جدا خودداری نمایید.
⬅️دستان خود را مرتب با آب وصابون بشوید
⬅️از استحمام، شنا و شستشوی ظروف با آب آلوده و غیر بهداشتی بپرهیزید.
⬅️از قرار دادن مواد غذایی نشسته یا خام در کنار مواد غذایی شسته شده یا پخته پرهیز کنید
⬅️میوه و سبزیجات را قبل از قرار دادن در یخچال با آب سالم بشویید
⬅️از مصرف فاضلاب خام جهت کشاورزی و آبیاری مزارع خودداری کنید .
⬅️با نصب توری های مناسب از نشستن حشرات بر روی مواد غذایی جلوگیری کنید.
⬅️کوتاه کردن ناخن ها و تمیز نگه داشتن آنها در پیشگیری از ابتلا به بیماری های اسهالی بخصوص نزد کودکان حائز اهمیت است.
⬅️در صورت امکان از مصرف بستنی های سنتی و شیرینی خامه ای در فصل تابستان خود داری کنید

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: جهت تهیه رایگان نمونه آزمایشگاهی اسهال به مراکز بهداشتی نیشابور مراجعه کنید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۳۷۶۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت بیش از ۱۷۰ ماما در مراکز بهداشتی استان یزد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد، دکتر فروزنده کلانتری افزود: بهبود وضعیت سلامت مادران یکی از اهداف مهم سازمان ملل است و در ایران، مراقبت‌های بهداشتی از مادران از طریق نظام شبکه بهداشتی و خانه‌های بهداشت ارائه می‌شود.
وی، انجام مشاوره‌های رایگان در زمینه فرزند آوری و جوانی جمعیت، مراقبت‌های پیش از بارداری جهت زنان ۵۴-۱۰ ساله همسردار خواستار فرزند، مراقبت‌های پیش از بارداری، تجویز مکمل‌های لازم، ارجاع جهت ویزیت پزشک، دندان پزشک، ماما، کارشناس تغذیه و روان شناس، درخواست آزمایش‌های لازم قبل از بارداری برای داشتن بارداری ایمن‌تر و پیگیری مادر تا رفع مشکل یا کنترل بیماری را از جمله خدمات قابل ارائه توسط ماما‌ها در حوزه بهداشت برشمرد.
دکتر کلانتری همچنین به مراقبت‌های دوران بارداری اشاره کرد و اظهار داشت: این مراقبت‌ها شامل ۹ مراقبت است که سه مراقبت در نیمه اول بارداری و ۶ مراقبت در نیمه دوم بارداری (به محض اطلاع مادر از بارداری) انجام می‌شود.
وی افزود: اندازه گیری وزن و فشارخون و سمع قلب جنین، توزیع مکمل‌های لازم دوران بارداری به صورت رایگان، درخواست وانجام آزمایش‌های دوران بارداری، پیگیری و درمان بیماری‌های دوران بارداری و ارجاع به متخصص در صورت لزوم، برگزاری رایگان کلاس‌های آمادگی زایمان در راستای توانمندسازی مادران برای انتخاب روش زایمان وسازگار شدن با درد، آموزش ورزش‌های دوران بارداری و تن آرامی برای مادران باردار از جمله اقداماتی است که در دوران بارداری انجام می‌شود.
وی ادامه داد: آموزش‌های لازم دوران بارداری و زایمان و شیردهی، بالا بردن سطح آگاهی مادران در زمینه بارداری و زایمان طبیعی و سزارین، تامین سبد غذایی مادران مبتلا به سوء تغدیه، شناسایی مادران با بارداری نیازمند مراقبت ویژه و پیگیری روند درمان تا کنترل یا برطرف شدن مشکل از دیگر مواردی است که در دوران بارداری جهت مادران صورت می‌گیرد.
مدیر گروه جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس معاونت بهداشتی دانشگاه تصریح کرد: انجام سه بار مراقبت پس از زایمان، ارائه آموزش‌ها با توجه به نیاز مادر، مشاوره و حمایت از مادر شیرده و ارائه مکمل‌های لازم هم از خدمات ماما‌های حوزه بهداشت جهت مادرانی است که به تازگی زایمان کرده اند.
وی خاطر نشان کرد:انجام غربالگری سرطان‌های شایع زنان شامل معاینات برست و سرویکس، مشاوره‌های دوران بلوغ، مشاوره حین ازدواج، انجام مشاوره‌های رایگان در زمینه انصراف از سقط عمدی جنین و تلاش در راستای منصرف نمودن مادران از تصمیم به سقط، آموزش خود مراقبتی به تمامی بانوان و ارائه مراقبت‌ها و آموزش‌های دوران یائسگی از دیگر خدمات ماما‌ها به زنان می‌باشد.

دیگر خبرها

  • ثبت ۶ هزار مراجعه به مراکز مشاوره پلیس سمنان
  • کاهش ۸ درصدی مراجعین نزاع در استان اردبیل
  • تداوم بیمه رایگان دهک‌های یک تا ۵
  • بیمه رایگان دهک‌های یک تا پنج ادامه دارد
  • بیمه رایگان دهک‌های یک تا پنج جامعه ادامه دارد
  • مراجعه ۱۳ هزار اردبیلی با ادعای نزاع به مراکز پزشکی قانونی
  • فعالیت بیش از ۱۷۰ ماما در مراکز بهداشتی استان یزد
  • امحای ۲ تن مواد غذایی فاسد در میاندوآب
  • شناسایی ۳۰۵۴ کودک مشمول قانون حمایت از جمعیت در لرستان
  • ارائه بیش از ۱۰ هزار و ۷۰۰ نفر خدمت رایگان در حوزه سلامت