Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-30@17:16:46 GMT

تعیین تکلیف شهردار شهرکرد مطالبه مردمی است

تاریخ انتشار: ۶ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۳۳۸۰۴۱

تعیین تکلیف شهردار شهرکرد مطالبه مردمی است

به گزارش خبرگزاری مهر، مصطفی حیدری شامگاه یکشنبه در نود و هفتمین نشست علنی شورای اسلامی شهرکرد با اشاره به اینکه شهرداری به عنوان یک نهاد اجرایی وظایف متعدد و حساسی در راستای خدمات رسانی به شهروندان دارد، اظهار کرد: این نهاد خدمات‌رسان و مؤثر در تأمین نیاز شهروندان چندین ماه است که به دلیل مشخص نشدن سکاندار آن در مرکز استان با مشکلاتی دست و پنجه نرم می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس کمیسیون حقوقی و نظارت شورای اسلامی شهرکرد عنوان کرد: اعضای شورای شهر بیشتر به فکر منافع مردم باشند تا اختلافات بیش از این مانع پیشرفت شهر نشود.

وی ادامه داد: شهرداری این شهر باید با وحدت رویه اعضای شورا انتخاب شود تا بتواند در راستای توسعه و پیشرفت شهرکرد گام بردارد و مشکلات را برطرف کند.

حیدری با بیان اینکه در این شرایط سخت نگاه جناحی و حزبی را باید از مجموعه شورای شهر برداریم، افزود: زیرا که شورا و مدیریت شهری، اجتماعی است نه سیاسی و ما دیگر حق اشتباه نداریم.

سند توسعه شهر تا سند توسعه محله باید با یکدیگر هماهنگ باشند

رئیس شورای اسلامی شهرکرد در ادامه جلسه با بیان اینکه سند توسعه شهر تا سند توسعه محله با یکدیگر باید هماهنگ باشند، گفت: اگر محله توسعه پیدا نکند شهر هم توسعه پیدا نخواهد کرد لذا شهرداری باید مطالعات محله‌ها را در قالب طرح‌های مطالعاتی موضعی آماده و در راستای تصویب و اجرا به شورای شهر تقدیم کند، توسعه محله محور توسعه پایدار خواهد بود.

محمد رضا بیاتی با اشاره به بررسی وضعیت موجود برج‌های دوقلو و برآورد ارزش روز عرصه، اسکلت و سایر امتیازات برای فروش و نیز هزینه برای اتمام طرح، توسط مشاور اقتصادی انجام شده است، تصریح کرد: پیشنهاد جامع برای نحوه عمل در زمینه فروش یا مشارکت به شهرداری اعلام و تا به حال چندین متقاضی برای مشارکت در تکمیل و خرید برج‌های دوقلو اعلام آمادگی کرده‌اند.

وی افزود: پیشنهادات مشاور، با حضور وی و کارشناسان باید در صحن شورا ارائه تا تصمیمات با نظرات اعضای شورای اسلامی گرفته شود.

طرح‌های زیرگذر، روگذر و کمربندی جنوبی ١۵ خرداد از اولویت‌های شورای ششم

رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی، ورزشی، ایثارگران و بانوان شورای اسلامی شهرکرد در ادامه جلسه با بیان اینکه نزدیک به ١٠ ماه از شورای ششم می‌گذرد اما کار قابل توجهی در شهر انجام نشده است، گفت: مدیران شهری بایستی بطور مستمر در جلسات شورا حضور پیدا کنند گزارش عملکرد خود را ارائه دهند.

ماشالله ایزدی با اشاره به مشکلات ترافیکی در شهرکرد، افزود: مشکلات ترافیکی همیشه به دلیل ضعف ساختاری معابر شهری و پارک‌های دوبله وجود داشته است و طولانی شدن این مشکل موجب آزار و اعتراض رانندگان و شهروندان به‌ویژه در هسته مرکزی شهر، چهارراه طالقانی، میدان معلم، شهدا و خیابان کاشانی است و در طول روز ترافیک بیشتری دارند.

وی اعلام کرد: طرح‌های زیرگذر، روگذر و کمربندی جنوبی ١۵ خرداد از اولویت‌های شورای ششم در سال ١۴٠١ است که نیازمند مدیریت و کار جهادی و جدی است.

سگ‌های ولگرد تهدیدی برای سلامت شهروندان

ایزدی ادامه داد: افزایش سگ‌های بی‌صاحب و ولگرد و پرسه زدن آن‌ها در معابر، خیابان‌ها، پارک‌ها و بوستان‌ها یکی از دغدغه‌های شهروندان است و این وضعیت موجب ترس و نگرانی از انتقال بیماری‌ها شده است که افزایش تعداد این حیوانات در شهرکرد خطری جدی برای سلامتی شهروندان است.

وی با اشاره به ضرورت اتخاذ تدابیر ویژه برای حل مشکلات زیرساختی شهرکرد، افزود: در سفر رئیس جمهور و اعضای هیأت دولت به استان با ارائه گزارشی دقیق از نیازها و مطالبات شهرداری شهرکرد، توفیق یافتیم که مصوبات و موافقت‌های ارزشمندی را کسب کنیم که باید شبانه روز برای تحقق مصوبات سفر رئیس جمهور در شهرکرد تلاش کرد تا بخش قابل توجهی از مشکلات شهر با کمک مردم حل شود.

کد خبر 5524500

منبع: مهر

کلیدواژه: شورای شهر شورای شهر شهرکرد شهرداری شهرکرد شورای ششم محمدرضا بیاتی سگ ولگرد بوشهر سازمان تبلیغات اسلامی خطبه های نماز جمعه قوه قضاییه هفته قوه قضاییه اردبیل شیراز سنندج خراسان رضوی آمار کرونا مواد مخدر مشهد گرد و غبار شورای اسلامی شهرکرد سند توسعه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۳۸۰۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مطالبه ۳۵ میلیارد تومانی شهرداری قوچان در پروژه مجتمع فرهنگی هنری

به گزارش خبرنگار مهر، ابوالفضل فاضلی حق پناه عصر یکشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه در سالن اجتماعات شورای اسلامی شهر قوچان در خصوص مجتمع فرهنگی هنری قوچان اظهار کرد: سال‌های گذشته زمینی با شرایط در اختیار اداره ارشاد قرار گرفت مبنی بر اینکه با رعایت ضوابط فرهنگسرایی ایجاد شود و تا حدی این پروژه پیش رفته است اما در حال حاضر به دلیل عدم تخصیص اعتبارات نیمه‌کاره مانده است.

شهردار قوچان تصریح کرد: شهرداری مطالباتی در خصوص پروانه و زمین دارد و با توجه به اینکه تصرف زمین غیر از موافقت‌نامه صورت گرفته مشکلاتی ایجادشده است که شهرداری اقدامات قانونی را در این زمینه انجام داده است.

وی با اشاره به پیشنهاد فرماندار قوچان مبنی بر تغییر دستگاهی برای این پروژه در جهت تسریع در تکمیل آن، افزود: با توجه به رقم بالای اعلامی برای تکمیل پروژه مجتمع فرهنگی هنری قوچان از توان شهرداری خارج بوده و نیازمند اعتبارات دولتی است.

فاضلی حق پناه ادامه داد: طی آخرین اخبار شفاهی سازمان برنامه‌وبودجه با تغییر دستگاه در این پروژه مخالفت داشته اما هنوز نامه‌ای رسمی در این زمینه دریافت نشده است.

شهردار قوچان میزان مطالبات شهرداری در زمینه زمین، پروانه، تغییر کاربری و … در پروژه مجتمع فرهنگی هنری حدود ۳۵ میلیارد تومان دانست و خاطرنشان کرد: این پروژه یکی از بزرگ‌ترین پروژه‌های فرهنگی به شمار می‌آید که شاید امروز برای تکمیل آن به ۱۴۰ میلیارد تومان نیاز باشد.

وی بابیان اینکه قوانین در حوزه تکدی گری و زباله گردی شفاف بوده و این معضل تنها به این شهر اختصاص ندارد گفت: بر اساس قانون در شهرهای بالای ۵۰۰ هزار نفر باید مجتمع اردوگاهی برای متکدیان ایجاد شود و در شهرهای بالای ۲۵۰ هزار نفر نیز با دستور دادستانی باید این موضوع اجرایی شود اما قوچان شامل هیچ‌کدام از این دو قانون نشده اما آمادگی جمع‌آوری و تحویل آن‌ها به بهزیستی در شهرداری قوچان وجود دارد.

فاضلی حق پناه با اشاره به این مطلب که جمع‌آوری متکدیان تنها وظیفه شهرداری نبوده و دیگر نهادها نیز باید پای‌کار آمده تا به‌صورت کامل معضلاتی همچون زباله گردی و تکدی گری در این شهر حل شود، تصریح کرد: شهرداری مکاتباتی در این زمینه با بهزیستی انجام داده و تاکنون پاسخ روشنی دریافت نکرده است و باید کارگروه مرتبط در فرمانداری محکم‌تر نسبت به این موضوع ورود پیدا کند.

شهردار قوچان با یادآوری اینکه در خصوص کمپ ماده ۱۶ و جمع‌آوری معتادان متجاهر بر اساس متن صریح قانون هیچ وظیفه‌ای متوجه شهرداری نیست و تمام وظایف بر عهده بهزیستی خواهد بود، افزود: با توجه به دستور استاندار مبنی بر کمک مالی توسط شهرداری‌ها به این کمپ و بر اساس مصوبه شورای اسلامی شهر قوچان ماهیانه ۳ میلیون تومان به کمپ قوچان کمک می‌شد که در حال حاضر به ۱۰ میلیون تومان افزایش پیداکرده است و حتی در پایان سال گذشته نیز ۵۰ میلیون تومان دیگر پرداخت‌شده است.

وی با اشاره به تقاضا مبنی برافزایش کمک شهرداری به کمپ ماده ۱۶ بیان کرد: شهرداری‌ها به‌عنوان نهاد خودگردان تمامی هزینه‌ها را از اعتبارات داخلی خود پرداخت می‌کنند اما بهزیستی می‌تواند با اعتبارات دولتی هزینه کرد داشته باشد.

فاضلی حق پناه بابیان اینکه در زمینه ایجاد معدن زباله ۵ فراخوان در سطح استانی زده و حتی با ۴ شرکت مطرح حوزه بازیافت مذاکره شده است، گفت: به دلیل عدم توجیه اقتصادی هیچ‌کدام از این شرکت‌ها ورود پیدا نکردند و حتی سازمان همیاری‌ها نیز تمایلی نسبت این موضوع نشان نداده است اما نشستی با سازمان میادین شهرداری مشهد انجام‌شده که امیدواریم منتج به نتایج خوبی شود.

شهردار قوچان با تأکید بر اینکه در قوچان حاشیه‌نشینی به معنای عام آن در کلان‌شهرها وجود نداشته و بافت فرسوده این شهر برخلاف بقیه شهرها در مرکز و گران‌ترین قسمت است، بیان کرد: علت اینکه بازآفرینی شهری در بافت مرکزی شهر قوچان اتفاق می‌افتد در همین موضوع است که باید در حال حاضر مبلغ هنگفتی را برای عقب‌نشینی‌های مرکز شهر هزینه کنیم.

وی با اشاره به اینکه بعضاً راه و شهرسازی و استانداری خواستار الحاق برخی از روستاهای متصل به قوچان به محدوده شهری شده‌اند، افزود: شورای شهر و شهرداری با این کار مخالفت داشته‌اند زیرا افزودن این روستاها موجب ایجاد بار مالی برای شهرداری خواهد شد.

فاضلی حق پناه با اشاره به اینکه طی ۲ سال گذشته ۲ مرحله نهضت آسفالت اجرایی شده است، یادآور شد: طی این مدت ۱۸۷ هزار و ۷۰۱ مترمربع آسفالت در معابر اصلی و فرعی این شهر انجام‌شده است که این موضوع در ۸ سال قبل آن ۱۴۷ هزار و ۷۵۷ مترمربع بوده است.

شهردار قوچان ادامه داد: اشکالاتی در آسفالت مسکن مهر وجود دارد که راه و شهرسازی باید به‌عنوان متولی زیرسازی آن منطقه را انجام دهد تا بتوانیم به تعهدات آسفالت آنجا عمل کنیم.

کد خبر 6091449

دیگر خبرها

  • تأکید نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری برنقش اصناف در مهار تورم
  • تقدیر استاندار کرمان از اقدام مدیریت شهری رفسنجان/ دهه هشتادی‌ها مدیران فردای جامعه هستند
  • مشکل مجوزهای مالکان زمین تپه سیف جاجرود بررسی شد
  • مطالبه ۳۵ میلیارد تومانی شهرداری قوچان در پروژه مجتمع فرهنگی هنری
  • الزام شورای عالی معماری جهت تعیین حدود مرزی شهر پردیس
  • بررسی مشکل مجوز‌های مالکان زمین «تپه سیف جاجرود» در کمیسیون اصل نود
  • شهرکرد به عنوان بام ایران معرفی شود
  • تعیین تکلیف رینگ شهری یزد بعد از ۲۵ سال
  • تعیین تکلیف حسین شریعتمداری برای شورای نگهبان : لایحه عفاف و حجاب را کنار بگذارید، همین «طرح نور» کافی است / نگرانم این لایحه مثل برجام شود
  • تعیین تکلیف حسین شریعتمداری برای شورای نگهبان /لایحه عفاف و حجاب را کنار بگذارید،همین «طرح نور» کافی است /نگرانم این لایحه مثل برجام شود