Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر انجمن سیمان با تاکید بر عرضه متوازن سیمان در بورس کالا، گفت: متاسفانه به دلیل گرانی محصولات فولادی، تقاضای ساختمان‌سازان برای خرید سیمان و کالا‌های مشتق شده از این محصول به شکل قابل ملاحظه‌ای افزایش یافته است؛ در صورت تداوم این موضوع تعادل در بازار سیمان از بین خواهد رفت.

گروه صنعت، معدن و تجارت بازارنیوز- سعید ترکاشوند؛ همزمان با رونق ساخت و ساز مسکن در نیمه نخست هر سال، تقاضا برای تهیه سیمان و فولاد رشد چند برابری را تجربه می‌کند؛ حال با توجه به تداوم قطعی برق واحد‌های تولید کننده این دو محصول، به نظر می‌رسد که در سال جاری به مانند ادوار گذشته این موضوع همچنان مشکلات گوناگونی را برای تولیدکنندگان و یا حتی متقاضیان سیمان و فولاد فراهم آورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


همزمان با تشدید نگرانی‌ها از خسارت‌های ناشی از قطعی برق، دو وزارتخانه صمت و نیرو به منظور ایجاد اطمینان خاطر برای تولیدکنندگان سیمان و فولاد وعده‌ای مبنی بر مدیریت صحیح انرژی در زمان پیک مصرف برق را به ایشان دادند؛ اکنون باید دید که این وعده در تابستان ۱۴۰۱ تا چه حد محقق خواهد شد.


در رابطه با همین موضوع «عبدالرضا شیخان» دبیر انجمن کارفرمایان صنعت سیمان در گفتگو با بازارنیوز پیرامون آخرین وضعیت عرضه سیمان به بورس کالا و نگرانی‌های فعالان صنعت ساختمان برای تهیه به موقع این کالا اظهار کرد: هم اکنون تمام سیمان‌های تولیدی کارخانجات به طور مستقیم به بورس کالا عرضه می‌شوند؛ بر اساس آخرین ارزیابی‌های به عمل آمده، کارخانه‌های تولیدکننده سیمان به طور میانگین در طول یک هفته رقمی بالغ بر یک میلیون ۳۰۰ هزار تن سیمان به این بازار عرضه می‌کنند.


دبیر انجمن کارفرمایان صنعت سیمان خاطر نشان کرد: خوشبختانه در پی برگزاری جلسات مکرر میان وزیر نیرو و تولیدکنندگان سیمان، قرار بر این شده است که بدون هیچ مشکلی، انرژی برقی مورد نیاز تولیدکنندگان سیمان به شکلی منظم و با برنامه‌ریزی دقیقی در زمان پیک مصرف برق تامین شود.


وی با تاکید مجدد بر عرضه متوازن سیمان در بورس کالا گفت: خوشبختانه در حال حاضر هیج مشکلی در بحث عرضه این محصول به بورس کالا جود ندارد، اما نگرانی که اکنون پیرامون بازار سیمان وجود دارد این است که به دلیل رشد فزاینده قیمت محصولات فولادی، تقاضا برای تهیه سیمان و محصولات مشتق شده آن در طول از افزایش قابل ملاحظه‌ای را در بازار برخوردار شود.


شیخان توضیح توضیح داد: گرانی تیرآهن و محصولات فولادی از یک سو و از سوی دیگر قیمت پایین سیمان در مقایسه با کالا‌های فولادی باعث شده است که اکثر ساختمان‌سازان به سمت ساخت مسکن بتنی روی بیاورند؛ در کنار این مسئله، افزایش قیمت حامل‌های انرژی و رشد کرایه حمل و نقل نیز از دیگر عوامل موثر در تشدید تقاضا برای سیمان در بازار محسوب می‌شوند. در حال حاضر فعالان صنعت ساختمان‌سازی ترجیح می‌دهند به جای مصرف آجر از بلوک سیمانی استفاده کنند.


دبیر انجمن صنفی کارفرمایان صنعت سیمان همچنین خاطر نشان کرد: بروز هر گونه نوسان در بازار سیمان ناشی دو عامل فعالیت سوداگرانه دلالان بازار سیمان و افزایش نامعقول تقاضا برای این کالا است. مطمئنا با تداوم فشار مضاعف بر تقاضا سیمان، بازار دچار مشکلات گوناگونی خواهد شد لذا دولت برای جلوگیری از هر گونه بی ثباتی یا باید قیمت محصولات فولادی را تقلیل داده و یا این که قیمت سیمان را افزایش دهد.


وی در پایان تاکید کرد: در حال حاضر در طول یک هفته تولیدکنندگان با حداکثر توانایی خود اقدام به عرضه یک میلیون ۲۰۰ هزار الی یک میلیون ۳۰۰ هزار تن سیمان به بورس کالا می‌کنند؛ در صورت تداوم روند فعلی عرضه مشکلی در بازار سیمان به وجود نخواهد، اما با حاکم شدن جو روانی کاذب در بورس کالا احتمال بهم خوردن عرضه و تقاضا برای سیمان وجود دارد.


پایان پیام//

برچسب ها: صنعت سیمان ، عبدالرضا شیخان ، بازار سیمان ، بورس کالا ، فولاد ، صنعت ساختمان لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000Rjl

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: صنعت سیمان بازار سیمان بورس کالا فولاد صنعت ساختمان محصولات فولادی بورس کالا بورس کالا بازار سیمان صنعت سیمان دبیر انجمن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۳۸۲۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کوچ نقدینگی از بازار طلا و ارز به بازار سرمایه/ بورس جذاب شد

کارشناس بازارهای مالی گفت: در معاملات چند روز پیش شاهد بودیم که حجم زیادی از نقدینگی وارد بازار سرمایه شد که این موضوع نشان می دهد هیجانات سیاسی فروکش کرده و اکنون بهترین بازار برای سرمایه گذاری بازار سرمایه است. - اخبار اقتصادی -

علی حیدری کارشناس بازارهای مالی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم درباره وضعیت بازارهای مالی در روزهای اخیر گفت: نوسان نرخ ارزی که در هفته های گذشته شاهد آن بودیم ناشی از تشدید هیجانات سیاسی و امنیتی بود و تغییری در بنیادهای اقتصاد ایران روی نداده است.

بازارساز ترمز رشد ارز را کشید/ خبری از افزایش قیمت دلار نیست

وی گفت: بنیاد اقتصاد ایران نسبت به سال‌های گذشته بهبود یافته است، به عنوان نمونه میزان صادرات نفت ایران به قبل از تحریم ها برگشته است و هم‌زمان قیمت این طلای سیاه نیز روند صعودی را طی کرده است، این عوامل نشان می دهد که با گذشت زمان درآمدهای ارزی کشور افزایش یافته و در آینده نیز بیشتر خواهد شد.

این کارشناس بازار ارز اظهار کرد: همچنین رشد اقتصادی و رشد سرمایه‌گذاری در وضعیت مطلوبی قرار دارد، این عوامل موجب شده تا امیدها به ادامه بهبود وضعیت اقتصادی بیشتر شود، در نتیجه همه این عوامل نشان می دهد که افزایش نرخ ارز توجیه اقتصادی ندارد.

وی اضافه کرد: حال که بحران های سیاسی امنیتی و نظامی کاهش یافته است، شاهد روند کاهشی نرخ ارز هستیم.

این تحلیل گر اقتصادی تصریح کرد: در معاملات چند روز پیش شاهد بودیم که حجم زیادی از نقدینگی وارد بازار سرمایه شد که این موضوع نشان می دهد هیجانات سیاسی فروکش کرده است و اکنون بهترین بازار برای سرمایه گذاری بازار سرمایه است.

حیدری در پایان تاکید کرد: در این شرایط بازار ارز و طلا روند نزولی را طی خواهند کرد و بازار سرمایه که دچار عقب ماندگی زیادی بوده و اکنون بسیار جذاب شده، نقدینگی را به سمت خود جذب می‌کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نیاز تولیدکنندگان به حمایت های عملی
  • محصولات داخلی قابل عرضه در بازار داخلی و خارجی است
  • ۵۰ دستگاه کامیونت فورس در بورس کالا عرضه می‌شود
  • عرضه‌های امروز بورس کالا ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • جزئیات پذیرش‌های جدید در بورس کالا اعلام شد
  • کوچ نقدینگی از بازار طلا و ارز به بازار سرمایه/ بورس جذاب شد
  • اعلام جزئیات پذیرش‌های جدید در بورس کالا
  • قیمت هر شاخه تیرآهن در سال جدید چقدر است؟
  • تن ماهی و رب گوجه چند درصد گران می‌شود؟
  • عرضه‌های امروز بورس کالا ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳