Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-04-30@01:52:38 GMT

بدون تعارف در برخورد با ناکارآمدی

تاریخ انتشار: ۶ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۳۳۹۳۹۸

بدون تعارف در برخورد با ناکارآمدی

چند روز پیش بود که آیت‌الله رئیسی، رئیس‌جمهور در پی انتشار اخباری مبنی بر تخلف احتمالی در واردات نهاده‌های دامی، به معاون اول خود و وزیر اطلاعات مأموریت داده بود بسرعت موضوع را بررسی و نتیجه آن را گزارش کنند. دستوری که در روز پنجم تیرماه به تغییر، مدیرعامل سازمان مرکز تعاون روستایی منجر شد.

روزنامه ایران:  همزمان رئیس قوه قضائیه نیز در ادامه سلسله نشست‌های تخصصی قوه قضائیه با اشاره به گزارش رئیس سازمان بازرسی کل کشور پیرامون تخلفات متعدد رخ داده در زمینه واردات نهاده‌های دامی گفته بود آن‌طور که سازمان بازرسی گزارش داده، تعداد قابل توجهی از افراد با استناد به اعلام ورود نهاده‌های دامی به بندر و ثبت آن در سامانه بازارگاه، اقدام به واریز وجه برای خرید کالا و ترخیص و دریافت آن ظرف یک تا چند هفته بعد کردند در حالی که اساساً نهاده‌ای وارد کشور نشده بود و در نهایت هم هیچگونه کالایی به دست مردم نرسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای همچنین واگذاری ۴۹ درصد از سهام شرکت خصوصی واردکننده نهاده به سازمان تعاونی روستایی را از دیگر تخلفات صورت گرفته در جریان واردات اخیر محموله نهاده‌های دامی عنوان کرد.


براین اساس همانگونه که بارها رئیس دولت سیزدهم درخصوص مقابله با فساد و تخلفات مالی تأکید کرده و به تمام مسئولان هشدار داده بود، به محض مشخص شدن تخلف دریک سازمان دولتی و بدون توجه به اینکه فردی که درخصوص آن شائبه تخلف وجود دارد از مدیران ارشد دولتی محسوب می‌شود؛ حکم به تغییر وی داده شد تا تمام مسئولان دولتی در هر رده‌ای بدانند که دولت سیزدهم هیچ خط قرمزی درمقابله با فساد و رانت ندارد و با جدیت دراین زمینه برخورد می‌کند. این اقدام دولت ضمن اینکه از تداوم یک تخلف جلوگیری و کمک زیادی به تولیدکنندگان کرد، به‌دلیل شفافیت رویکرد جای قدردانی دارد به طوری که دولت بدون استفاده از روش‌های مرسوم اداری و لاپوشانی‌های مرسوم، با شجاعت دستور رسیدگی صادر کرد. بدین ترتیب با حکم وزیر جهاد کشاورزی، محمدعلی نیکبخت به‌عنوان سرپرست جدید این سازمان منصوب شد.


حواشی سازمان تعاون روستایی
نام سازمان تعاون روستایی و اسماعیل قادری‌فر مدیرعامل سابق این سازمان از نوروز سال گذشته به میان آمد و توجهات را به خود جلب کرد. براساس گزارش خبرگزاری‌ها، سازمان تعاون روستایی بهمن‌ماه سال ۱۴۰۰ بیش از ۲۵ هزار تن سیب و ۲۵ هزار تن پرتقال برای ذخیره‌سازی و عرضه در روزهای پایانی سال خریداری و انبار کرده‌ بود. این سازمان هر کیلوگرم پرتقال را ۱۳ هزار و ۵۰۰ تومان و هر کیلوگرم سیب را ۱۴ هزار تومان خریده بود، در حالی که قیمت عرضه عمده این محصولات در سردخانه‌ها کمتر از این مبلغ گزارش شده است. برهمین اساس پس از سپری شدن تعطیلات نوروز دو هزار و ۶۵۳ تن سیب و بیش از ۹ هزار و ۵۰۰ تن پرتقال روی دست سازمان تعاون روستایی ماند. به اعتقاد کارشناسان و فعالان بازار، این تصمیم اشتباه سازمان تعاون روستایی خسارت سنگینی برای دولت درپی داشت.


هرچند شاید بتوان نام «خرید گران میوه‌های نوروزی» را اشتباه و ناکارآمدی گذاشت، اما چند ماه بعد، حواشی واردات نهاده‌های دامی از دل همین سازمان بیرون آمد که به‌دلیل تأثیر منفی بر تأمین خوراک دام و طیور داشت و به مراتب مهم‌تر بود.
براساس گزارش‌های ارائه شده، یک شرکت خصوصی به‌عنوان مباشر خرید نهاده‌های دامی به متقاضیان یعنی دامداران و مرغداران وعده داده بود تا پس از چند هفته، نهاده‌های مورد نیاز این تولیدکنندگان در اختیار آنها قرار گیرد، اما پس از سپری شدن حدود دو ماه نهاده‌ای وارد نشد. برهمین اساس به منظور تأمین سریع خوراک مورد نیاز تولیدکنندگان، شرکت پشتیبانی امور دام مسئولیت واردات و تأمین نهاده‌ها را برعهده گرفت. این درحالی است که یکی از مهم‌ترین مشکلات دامداران و مرغداران تأمین بموقع خوراک است که به‌دلیل عدم تأمین ازسوی شرکت مذکور با تأخیر مواجه شده بود.

انتهای پیام/

 

 

 

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: سازمان تعاون روستایی نهاده های دامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۳۹۳۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری نشست «گردشگری بدون مرز در فضای همکاری کشورهای عضو اکو»

نشست سازمان بین المللی همکاری های اقتصادی (اکو) با موضوع «گردشگری بدون مرز در فضای همکاری کشورهای عضو اکو» برگزار شد.

به گزارش ایسنا، در این مراسم نمایندگان عالی رتبه کشورهای عضو سازمان از جمله دبیرکل اکو، جمهوری اسلامی ایران، ازبکستان، تاجیکستان، قزاقستان، ترکمنستان، قرقیزستان، پاکستان، ترکیه و آذربایجان حضور داشته و سخنرانی کردند. 

«محمدعلی اسکندری» سفیر جمهوری اسلامی ایران در ازبکستان با تاکید بر اینکه پیوندهای نزدیک فرهنگی و تاریخی کشورهای عضو و قابلیت های فراوان  آن‌ها در تمامی حوزه ها، بستر مناسبی را برای همکاری فراهم نموده است که گردشگری از مهم‌ترین آن‌ها به شمار می‌آید. 

وی افزود: به‌رغم شکل‌گیری مرزهای جغرافیایی، همگرایی منطقه‌ای و کم کردن فاصله‌ها در بسیاری موارد موانع بی‌شماری را از سر راه ملت‌های منطقه برداشته است.  

دیپلمات کشورمان با تاکید بر این مهم که جمهوری اسلامی ایران همواره پایبند به سیاست حسن همجواری و پیوند دوستانه با همسایگان خود است، از همکاری‌های منطقه‌ای استقبال می‌کند.

اسکندری با اشاره به تجربه پایتخت گردشگری اکو در اردبیل در سال ۲۰۲۲ و شهر ساری در سال۲۰۲۳، همکاری کشورهای عضو در معرفی قابلیت های گردشگری یکدیگر را موجب شکل‌گیری همکاری‌های موثر در میان بخش‌های خصوصی فعال در گردشگری کشورهای عضو برشمردند و بر اهمیت نقش مدیران گردشگری در بخش‌های دولتی و خصوصی و همچنین نقش حیاتی تبلیغات و اطلاع‌رسانی تاکید کرد.

«محمدعلی اسکندری» سفیر جمهوری اسلامی ایران در ازبکستان

سفیر جمهوری اسلامی ایران در ازبکستان با اشاره به اینکه ایران نیز مانند سایر کشورهای عضو از قابلیت‌های گردشگری در حوزه های مختلفی برخوردار می باشد، بر نقش گردشگری سلامت به ویژه در بخش درمان، گردشگری فرهنگی به ویژه در حوزه ادبیات فارسی، گسترش بازارهای خرید مرزی و انجام کمپین‌های تبلیغاتی بر روی مقاصدی که پیشینه تاریخی مشترکی با یکدیگر دراند را از جمله راهکارهای گسترش و تعمیق روابط فیمابین کشورهای عضو برشمرد. 

همچنین اسکندری به منظور بهبود شرایط در آینده سازمان پیشنهاداتی را به شرح ذیل مطرح کرد:

۱. راه‌اندازی پلتفرم های مشترک دیجیتالی در حوزه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری
۲. افزایش همکاری و تعامل میان اعضاء در جهت تقویت بازاریابی و تبلیغات به منظور معرفی ظرفیت های گردشگری کشورهای عضو
۳. تقویت شبکه حمل و نقل میان کشورهای عضو
۴. استفاده از ظرفیت گردشگری سلامت به ویژه در حوزه درمان
۵. برگزاری تور های آشنا سازی تورگردانان با ظرفیت های گردشگری کشورهای عضو. 

در پایان نشست اعضا با صدور بیانیه‌ای «شهرسبز» را به عنوان پایتخت گردشگری اکو در سال ۲۰۲۴ نامیدند.

لازم به ذکر است که سازمان همکاری اقتصادی یک سازمان منطقه‌ای بین دولتی اقتصادی است که در سال ۱۹۸۵ میلادی تشکیل و کشورهای ایران، پاکستان، ترکیه، افغانستان، آذربایجان، قزاقستان، قرقیزستان، تاجیکستان، ترکمنستان و ازبکستان اعضای این سازمان می باشند و هفت کشور قزاقستان، آذربایجان، افغانستان، قرقیزستان، تاجیکستان، ترکمنستان و ازبکستان در سال ۱۹۹۲ میلادی به طور داوطلبانه به سازمان همکاری اقتصادی پیوستند ‌و در حال حاضر عضو ناظر سازمان ملل متحد و سازمان همکاری اسلامی است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • توزیع ۷۰۰ تن نهاده دامی در مناطق عشایری شهرستان ارومیه
  • چالش سازمان لیگ در هفته آخر لیگ/ استقلال و پیکان بدون تماشاگر در ورزشگاه پاس قوامین
  • سازمان مالیاتی موظف به ارسال درآمدهای اشخاص غیرتجاری به وزارت تعاون شد
  • تعارف ستاره‌های پرسپولیس بعد از اتفاق تلخ/ همه ما مقصر هستیم!
  • برخورد با یک راننده تاکسی به دلیل حمل عجیب بار + عکس
  • برگزاری نشست «گردشگری بدون مرز در فضای همکاری کشورهای عضو اکو»
  • اطمینان خاطر دامداران یزدی از تامین به موقع نهاده دامی
  • تمدید اعتبار  سیستمی پوشش بیمه ای بیمه شدگان روستایی و سلامت همگانی ایرانیان 5 دهک اول درآمدی
  • برخورد بدون اغماض دستگاه قضایی با تخلفات شهری
  • فلاحت پیشه: هم گشت ارشاد حجاب ناموفق بود هم گشت ارشاد مدیران /سرنوشت پول‌های اختلاس‌شده مشخص نشده /ناکارآمدی دولت مقابل الیگارشی قدرت و ثروت