Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، ماها کاشور در مراسم گشایش نمایشگاه دستاوردهای پناهندگان افغانستانی به مناسبت روز جهانی پناهنده در مشهد برگزار شده است، اظهار کرد: رفع بحران پناهندگی نیازمند کمک همه کشورهای جهان است، پناهندگان نیز باید در برابر مشکلات تاب آوری داشته باشند.

رئیس دفتر کمیساریای پناهندگان سازمان ملل افزود: تلاش و فعالیت ایران در ۴۰ سال گذشته به پناهندگان ستودنی و در یک سال گذشته و پس از ایجاد شرایط خاص در افغانستان به اوج خود رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: کمیساریای پناهندگان سازمان ملل تلاش می‌کند با کمک‌های جهانی و همکاری کشور ایران، به پناهندگان در این کشور که بیشتر از کشور افغانستان هستند کمک‌های مناسبی ارائه دهد.

کاشور افزود: کمیساریای پناهندگان در کنار کشور ایران تاکنون موفق شده است در زمینه‌های بهداشت، معیشت و آموزش‌های فنی حرفه‌ای خدمات شایسته‌ای به پناهندگان ارائه دهد و امیدوار است با همراهی این کشور همچنان در این زمینه فعال باشد.

رئیس دفتر کمیساریای پناهندگان سازمان ملل با اشاره به نامگذاری ۲۰ ژوئن به نام روز پناهنده بیان کرد: این روز یادآور پناهندگان و شرایط سخت زندگی آنهااست؛ ۱۰۰ میلیون پناهنده در سراسر جهان حضور دارند که اگر بحران‌های جهانی ادامه داشته باشد این رقم در سال‌های آینده افزایش چشمگیری خواهد داشت.

وی گفت: ماهیت روز جهانی پناهنده، روز شادی نیست، اما خوشحال هستیم که شرایط برای مردمان افغانستان در ایران به نحوی است که آن‌ها نشاط و شادی دارند.

کشور ایران حق دارد مانع فعالیت‌های تشکل‌های اتباع باشد

در ادامه حسین احمدی، معاون اداره کل امور اتباع خراسان رضوی نیز در این مراسم اظهار کرد: طبق توافق بین المللی کشور ایران حق دارد مانع فعالیت‌های تشکل‌های اتباع باشد، اما دولت جمهوری اسلامی نه فقط با این موضوع مخالفتی ندارد بلکه در شرایط کنونی موافق افزایش آن‌ها هم هست.

معاون اداره کل امور اتباع خراسان رضوی افزود: اتباع کشور افغانستان دوست و برادر ما هستند و تلاش می‌شود خدمات شایسته‌ای به آن‌ها ارائه شود از این رو تقاضا داریم اتباع تازه وارد به ایران، در سامانه تعیین شده مشخصات خویش را ثبت کنند.

وی تصریح کرد: امنیت همسایگان کشور ایران، آرزوی جمهوری اسلامی ست و امیدواریم اتباع به آرزوی خویش برای بازگشت به میهن دست یابند.

کد خبر 5524719

منبع: مهر

کلیدواژه: خراسان رضوی مشهد افغانستان حسین احمدی بوشهر سازمان تبلیغات اسلامی خطبه های نماز جمعه قوه قضاییه هفته قوه قضاییه سنندج شیراز اردبیل خراسان رضوی گرد و غبار مشهد آمار کرونا کرمانشاه کمیساریای پناهندگان کشور ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۴۰۱۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرایط جدید ورود وسایل نقلیه اتباع خارجی به ایران

ورود موقت وسایل نقلیه موتوری مسافران و گردشگران خارجی با پلاک بین‌المللی به ایران و تردد در داخل مرزهای کشورمان، با همکاری کانون جهانگردی و اتومبیلرانی و پلیس راهور فراجا، بلامانع اعلام شد.

به گزارش ایسنا، امید شریفی ـ مدیر روابط عمومی کانون جهانگردی و اتومبیلرانی و سخنگوی کمیته تسهیل تردد زمینی ایران با کشورهای همسایه ـ که صدور پلاک بین‌المللی وسایل نقلیه توسط آن صورت می‌گیرید، با اعلام این خبر، گفت: الزام دریافت و نصب «پلاک گذر موقت» به عنوان یکی از عوامل معطلی و سرگردانی مسافران و گردشگران در مرزهای ورودی کشورمان بود. این مشکل، سالیان متمادی نارضایتی گردشگران را موجب شده بود که خوشبختانه پس از پیگیری‌ها و هماهنگی‌های کانون جهانگردی و اتومبیلرانی با مقامات و مدیران دستگاه‌های ذی‌ربط در کشور با تأیید معاون اجرایی و سرپرست نهاد ریاست‌جمهوری، موضوعِ بلامانع بودن ورود وسایل نقلیه با پلاک بین‌المللی به کشور در فروردین ماه ۱۴۰۳ توسط رئیس پلیس راهور فراجا به تمام واحدهای ذیربط ابلاغ و به اجرا گذاشته شد.

او ادامه داد: در پی اجرای این طرح، از ین پس بر اساس کنوانسیون‌های بین‌المللی و قانون الحاق ایران به‌ کنوانسیون عبور و مرور جاده‌ای (۱۹۶۸ وین)، ورود موقت وسایل نقلیه موتوری مسافران و گردشگران خارجی با پلاک بین‌المللی به ایران و تردد در داخل مرزهای کشور، بلامانع است و فقط خودروهایی‌ که بدون پلاک بین‌المللی قصد ورود به‌ کشور را دارند به نصب فوری پلاک گذر موقت در تمام مبادی ورودی به کشور ملزم خواهند بود.

سخنگوی کمیته تسهیل تردد زمینی ایران با کشورهای همسایه گفت: این طرح در راستای تحقق اهداف «سند انتظار» دولت سیزدهم درباره «اولویت‌های تحولی حوزه گردشگری» و تأکید وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی مبنی بر تسهیل ورود مسافران و ‌گردشگران دیگر کشورها با وسایل نقلیه شخصی به ایران، انجام شد و برای به نتیجه رسیدن آن، در دو سال اخیر اقدامات مؤثری از سوی کانون جهانگردی و اتومبیلرانی با همکاری سایر سازمان‌های مسئول انجام شده است.

او ادامه داد: از آنجایی که گردشگری و سفر با استفاده از وسایل نقلیه شخصی موجب کاهش هزینه‌های سفر، افزایش سرعت تردد، افزایش تعداد گردشگران و همچنین رونق کسب‌وکار تمام صنوف و اقشاری که در مسیرهای گردشگری فعالیت دارند می‌شود، طرح روان‌سازی و تسهیل ورود موقت و تردد وسایل نقلیه شخصی مسافران و گردشگران خارجی به کشور از سوی کانون جهانگردی و اتومبیلرانی ارائه و پیگیری شده است.

شریفی یادآور شد: سفر زمینی با وسایل نقلیه شخصی یکی از عناصر مورد علاقه و انگیزه‌های گردشگران دنیا است. این نوع سفر در سال‌های اخیر طرفداران بیشتری در جهان پیدا کرده است. از این‌رو، تسهیل تردد بین‌المللی وسایل نقلیه مسافران و گردشگران خارجی می‌تواند به رشد گردشگری ورودی و افزایش سهم آن در شاخص‌های اشتغال‌زایی و اقتصادی به‌ویژه تولید ناخالص داخلی کشور مؤثر عمل کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بررسی وضعیت بیمه اتباع خارجی در قم
  • فقیرترین کشورهای جهان در سال ۲۰۲۴
  • کدام کشورهای جهان کلاهک اتمی دارند؟ (اینفوگرافی)
  • ادعای کاخ سفید مبنی بر اعطای پناهندگی به برخی آوارگان فلسطینی
  • پاک‌ترین و آلوده‌ترین کشورهای جهان
  • اینفوگرافیک/ کدام کشورهای جهان کلاهک اتمی دارند؟
  • اژدهای زرد در مسیر صلح‌سازی / بررسی نوع بازیگری چین در حوزه میانجیگری میان گروه های فلسطینی
  • تراژدی جدید برای پناهندگان در نزدیکی جزایر قناری اسپانیا
  • شرایط جدید ورود وسایل نقلیه اتباع خارجی به ایران
  • مقابله اتحادیه اروپا با بحران مهاجران با ابزار اخراج