Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون دادگستری استان کرمان گفت: در سال گذشته حدود ۲۰۳ هزار پرونده وارد شوراهای حل اختلاف شده و همین تعداد نیز مختومه شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، مهدی تقی‌زاده ظهر امروز در جمع خبرنگاران با گرامیداشت هفته قوه قضائیه و سالروز شهادت شهید بهشتی و  72 تن از یاران انقلاب اظهار داشت: یکی از اقدامات ارزشمند نظام جمهوری اسلامی تشکیل نهاد  شورای حل اختلاف در قوه قضائیه بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این نهاد مقدس در سال 1381 با استفاده از ظرفیت‌های مردمی به منظور حل اختلاف و صلح و سازش بین اشخاص حقیقی و حقوقی غیر دولتی کار خود را آغاز و تاکنون نیز خدمات ارزنده‌ای را به جامعه ارائه کرده است.

معاون قضایی رئیس کل دادگستری و معاون توسعه حل اختلاف استان کرمان تصریح کرد: عناوینی همچون صلح و سازش، گذشت، عفو، بخشش و رضایت از جمله مفاهیم ارزشمند انسانی است که در تعالیم دینی ما به صورت مستمر مورد تاکید قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه دور شدن فضای جامعه از این حسنات متاسفانه می‌تواند به کاهش رضایت مندی اجتماعی و افزایش منازعات منجر شود، گفت: صلح و سازش بین اشخاص باعث افزایش ضریب سلامت روحی، روانی و آرامش اجتماعی می‌شود و رضایت‌مندی عمومی را  نیز در پی خواهد داشت.

15000 مورد دادرسی الکترونیک در استان کرمان انجام شد دادستان کرمان: امکانات مبارزه با مواد مخدر در استان متناسب با حجم اقدامات مورد نظر نیست

تقی‌زاده با گرامیداشت روز ترویج فرهنگ صلح و سازش و اصلاح مجرمان اظهار داشت: پرونده‌های وارده به شوراهای حل اختلاف در دو نوع قابل صلح و سازش و غیر قابل سازش هستند.

وی با بیان اینکه در سال گذشته از مجموع پرونده های وارده به شوراهای حل اختلاف استان کرمان، 140 هزار پرونده قابل صلح و سازش بوده است، گفت: طی سال گذشته حدود 203 هزار پرونده وارد شوراهای حل اختلاف شده و همین تعداد نیز مختومه شده است.

معاون توسعه حل اختلاف استان کرمان ادامه داد: 66 هزار پرونده از مجموع پرونده‌های قابل صلح و سازش طی سال گذشته منجر به سازش شده که حدود 45 درصد پرونده‌ها را شامل می‌شود.

وی با بیان اینکه تحقق این میزان سازش رقم خیلی خوبی است، عنوان کرد: شوراهای حل اختلاف استان کرمان رتبه 7 کشور را در این زمینه به خود اختصاص داده‌اند.

انتهای پیام/511/ح

منبع: تسنیم

کلیدواژه: قوه قضائیه استان کرمان قوه قضائیه استان کرمان حل اختلاف استان کرمان شوراهای حل اختلاف هزار پرونده صلح و سازش سال گذشته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۴۰۵۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فضای جامعه برای مجرمان خشن و حرفه ای ناامن شود

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت‌الاسلام والمسلمین سعید جزایی، در جریان سفر به شهرستان ساوه، اظهار کرد: ساوه از شهرستان‌های مهم استان مرکزی و برخوردار از مزیت صنعتی و کشاورزی است و این مزیت همراه با تعدد اقوام و برخی ویژگی‌های خاص ضریب امنیتی به این شهرستان داده و آسیب‌هایی را متوجه آن کرده است.

وی افزود: بررسی میدانی دغدغه‌ها، مشکلات و اتخاذ راهکار برای برطرف کردن آن در این سفر مورد تاکید قرار دارد و در دیدار با مسئولان این حوزه قضائی مسائل مبتلا به مورد بررسی قرار می‌گیرد.

رئیس کل دادگستری استان مرکزی گفت؛ بازدید تفصیلی از حوزه قضائی شهرستان نیز نشان داد که اهتمام جدی در دستگاه قضائی برای اجرای سند تحول و تعالی قوه قضائیه وجود دارد که می‌توان به موضوع ساماندهی آرشیو الکترونیک پرونده‌ها و نیز تشکیل منظم جلسات ستادهای اقتصاد مقاومتی و مصوبات گره گشای آن در حوزه تولید و صنعت اشاره کرد که از وضعیت مناسبی برخوردار است.

رئیس کل دادگستری استان مرکزی با اشاره به فعالیت شورای حل اختلاف ویژه صنایع مستقر در بزرگترین شهر صنعتی کشور گفت: افزون بر ۷۰ درصد پرونده حوزه صنایع و حل اختلاف بین کارگر و کارفرما منتهی به صلح و سازش شده است.

وی با اشاره به اینکه در برخی جرایمی که در این شهرستان به وقوع می‌پیوندند با اقدامات پیشگیرانه و کارشناسی، قضا زدایی شده است، گفت: در بخش تصادفات شاهد کاهش جرایم هستیم و امید است دستگاه قضائی ساوه با همراهی مراجع انتظامی بتواند با جرایم خشن نیز برخورد کند و برای مجرمان حرفه‌ای ایجاد ناامنی شود تا در شهرستان ساوه امنیت پایدار برقرار شود.

حجت الاسلام والمسلمین جزایی ضمن بازدید از زندان ساوه، گفت: در سال گذشته ۱۳ میلیارد تومان تسهیلات اشتغالزایی برای زندانیان آزاد شده از زندان که یک حرفه مشخص را در زندان آموزش دیده و یا در کارگاه‌های وابسته به زندان حرفه آموزی کردند تخصیص داده شده است تا بتوانند پس از آزادی برای تأمین معیشت خود و خانواده اقدام کنند.

وی در خصوص باز اجتماعی شدن زندانیان نیز گفت: سیاست قوه قضائیه در این خصوص استفاده از ظرفیت سازمان‌های حرفه آموز نظیر سازمان فنی و حرفه‌ای است تا زندانی در مسیری هدایت شود که با فراگیری حرفه‌های متناسب با توانی که دارد توانمند شود تا بتواند با انتخاب شغل مناسب به جامعه بازگردد.

کد خبر 6090404

دیگر خبرها

  • فضای جامعه برای مجرمان خشن و حرفه ای ناامن شود
  • سازش ۲۵ درصدی در پرونده‌های طلاق خراسان رضوی
  • با مشارکت مردمی صلح و سازش در پرونده های قضایی تحقق پیدا می کند
  • ۵ شعبه تخصصی شورای حل اختلاف اتاق اصناف اهواز راه‌اندازی می‌شود
  • تحقق صلح و سازش در پرونده‌های قضایی با مشارکت مردمی
  • کمتر از یک درصد خطا در مراجع حل اختلاف استان وجود دارد
  • چهار راهبرد سند تحول برای کاهش پرونده‌های ورودی به قوه قضاییه
  • آزمون استخدامی شوراهای حل اختلاف امسال برگزارمی‌شود
  • آزمون استخدامی شورا‌های حل اختلاف امسال برگزارمی‌شود/ مختومه شدن ۴.۵ میلیون پرونده در ۱۴۰۲
  • آزمون استخدامی شوراهای حل اختلاف امسال برگزارمی‌شود/ مختومه شدن ۴.۵ میلیون پرونده در ۱۴۰۲