Web Analytics Made Easy - Statcounter

به‌ گزارش خبرگزاری مهر، جدیدترین اثر شیوا مقانلو؛ رمان معمایی و ماجرایی «تابان، برج استخوان» در ۳۵۲ صفحه و بهای ۱۴۰ هزار تومان توسط نشر نیماژ منتشر شد. این رمان به‌نوعی ادامه‌ای بر رمان «اسرار عمارت تابان» است. این‌بار تابان به یزد سفر می‌کند تا پرونده‌ای دیگر را حل کند.

خانم دکتر تابان رودکی؛ باستان‌شناسی که مخاطبان «اسرار عمارت تابان» او را به یاد دارند، از طرف دوست قدیمی خود، شادی، به یزد دعوت می‌شود تا درمورد مرگ مشکوک پسرخاله‌ جوان او تحقیق کند، چون شادی باور ندارد که مرگ کاوه از سوءمصرف مواد بوده.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تابان با پذیرفتن خواهش دوستش، وارد مارپیچی از اسرار پنهانی و رازهای سربه‌مهر مخوف می‌شود که همگی در وقایع تاریخی و باستانی این منطقه ریشه دارند. به رغم هوش و دانش باستان‌شناسی و معماری تابان، کشف این اسرار کار راحتی نیست و او را دچار مخاطراتی می‌کند؛ به‌خصوص که باید با عشق قدیمی خود نیز که اینک زندگی دیگری دارد، روبرو شود.

آیا تابان می‌تواند لایه‌های خاک فراموشی و دروغ و عشق را کنار بزند و خودش و دیگران را با حقیقت محض و هولناک روبرو کند؟ در این رمان هم همچون «اسرار عمارت تابان» مخاطب با رازها و معماهای متعددی مواجه می‌شود که باید کلید حل آنها را در گذشته‌های دور جست و در هر صفحه مخاطب را با غافلگیری جدیدی مواجه می‌کند.

«تابان، برج استخوان» ادامه‌ رمان معمایی/ جنایی «اسرار عمارت تابان» است اما داستانشان ربطی به هم ندارد و فقط شخصیت اصلیشان مشترک است. این چندگانه ادامه دارد و در جلدهای بعدی تابان برای پژوهش‌هایی دیگر به سایر نقاط اسرارآمیز ایران سفر می‌کند.

در بخشی از کتاب می‌خوانیم:‌ «آدم هیچ‌وقت روی صورت خودش متوجه گذر زمان نمی‌شود. آینه‌ها اهل مدارا هستند و فرسودگی‌ات را ذره‌ذره و آرام نشانت می‌دهند، طوری که خودت هم نمی‌فهمی هر روز با روز قبلت چقدر فرق کرده‌ای. وقتی هر روز به آینه نگاه می‌کنی، برای هر چروک و افتادگی صورت و بدنت بهانه‌ی خوبی داری. اما اگر مدت‌ها به آینه نگاه نکنی و بعد یک‌باره خودت را ببینی، حتما از ناباوری و وحشت و اندوه دق می‌کنی. همین، درمورد چهره‌ی دیگران هم صادق است. ضربه‌ بدی می‌خوری وقتی کسی را که تمام اجزای صورتش را از بر بوده‌ای، بعد از سال‌ها دوباره می‌بینی.»

کد خبر 5524743 محمد آسیابانی

منبع: مهر

کلیدواژه: شیوا مقانلو نشر نیماژ تازه های نشر ادبیات داستانی کتاب و کتابخوانی معرفی کتاب دفاع مقدس سیدمحمد بهشتی انجمن تولیدکنندگان اسباب بازی انقلاب اسلامی ایران ادبیات کودک و نوجوان بازی های رایانه ای انتشارات شهید کاظمی انتشارات روایت فتح حوزه هنری یوسفعلی میرشکاک بنیاد ملی بازی های رایانه ای نقد کتاب اسرار عمارت تابان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۴۰۶۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(ویدئو) ماجرای کم شدن لول‌های تریاک در سریال آینه عبرت؛ مواد مخدر مصرفی آتقی واقعی بود!

محمود دینی بازیگر و تهیه کننده سینما و تلویزیون که به تازگی مهمان برنامه برمودا با اجرای کامران نجف زاده بود خاطره جالبی از کم شدن لول‌های تریاک در پشت صحنه سریال خاطره انگیز آینه عبرت که در سال‌های پایانی دهه شصت پخش می‌شد را بازگو کرد.

موضوع اصلی این سریال مواد مخدر بود که در سال‌های ۶۷ تا ۷۰ به صورت هفتگی پخش می‌شد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • کاهش مدت زمان رسیدگی به پرونده‌های شکایت کارگران در گلستان
  • (ویدئو) ماجرای کم شدن لول‌های تریاک در سریال آینه عبرت؛ مواد مخدر مصرفی آتقی واقعی بود!
  • مرگ اسرار آمیز دو جوان در پایتخت
  • تحقیقات در خصوص حادثه فوت یک پزشک در شیراز ادامه دارد
  • حمله به بازیگران زن معروف در تجمع امـروز دانشجویـان تهرانی | تصویر
  • ضرورت بازنگری در حریم عمارت خسروآباد سنندج
  • آیا می‌دانید قدیمی‌ترین مقابر صخره‌ای ایران کجاست؟
  • حریم عمارت خسروآباد سنندج بازنگری شود
  • چرا باید به روان‌شناس مراجعه کنیم؟
  • نمایشگاه صنایع‌دستی در عمارت خسروآباد سنندج برپا شد