Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-04-29@22:32:00 GMT

مصرف برق از ۶۵ هزارمگاوات هم گذشت

تاریخ انتشار: ۶ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۳۴۰۷۶۳

مصرف برق از ۶۵ هزارمگاوات هم گذشت

مصرف برق کشور رکورد ۶۵ هزار مگاوات را هم پشت سر گذاشت و در ساعت ۱۵ و ۱۵ دقیقه وارد کانال ۶۵ هزار و ۲۹۲ مگاوات شد درحالی‌که همچنان شبکه برق کشور پایدار است و هیچ خاموشی رخ نداده است.

به گزارش ایران اکونومیست، این روزها مصرف برق در کشور همچنان در مدار صعودی قرار گرفته و هم‌زمان با افزایش دمای هوا روزبه‌روز شاهد بیشتر شدن مصرف برق هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تازه‌ترین گزارش شرکت مدیریت شبکه برق ایران هم بیانگر این افزایش مصرف است.

مصرف ۶۵ هزار و ۲۹۲ مگاواتی روز گذشته نسبت به‌روز قبل (شنبه چهار تیرماه) که ۶۴ هزار و ۴۷۱ مگاوات بود رشد ۸۲۱ مگاواتی را نشان می‌دهد.

همچنین این میزان مصرف در مقایسه با روز مشابه پارسال که ۶۲ هزار و ۸۱ مگاوات بود ۳ هزار و ۲۱۱ مگاوات رشدیافته است.

بخش صنعت هم ۳ هزار و ۷۵۱ مگاوات مصرف برق داشت.

کاهش مصرف شبانه

شب گذشته برخلاف روند روز مصرف برق حدود ۴ هزار مگاوات نسبت به‌روز کاهش یافت و به عدد ۶۱ هزار و ۹۵۶ مگاوات رسید.

این میزان مصرف نسبت به شب قبل‌تر بیش از ۳۰۰ مگاوات کاهش یافت اما در مقایسه با زمان مشابه پارسال که ۵۸ هزار و ۷۱۲ مگاوات بود ۳ هزار و ۲۴۴ مگاوات بیشتر شده است.

درعین‌حال مصرف برق در بخش صنعت نسبت به‌روز اندکی افزایش یافت و به عدد ۳ هزار و ۸۱۶ مگاوات رسید.

با وجود این میزان افزایش مصرف تاکنون شبکه برق کشور در پایداری به سرمی برد و در هیچ نقطه‌ای از کشورمان خاموشی گزارش نشده است.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: انرژی برق ، مصرف بهینه برق ، شرکت مدیریت شبکه برق ایران

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: انرژی برق مصرف بهینه برق شرکت مدیریت شبکه برق ایران شبکه برق مصرف برق ۳ هزار ۶۵ هزار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۴۰۷۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قبض این مشترکان ۲۴ برابر می شود

به گزارش همشهری آنلاین، عبدالامیر یاقوتی، استفاده از کولر گازی به جای کولر آبی در مناطق عادی و معتدل کشور را با افزایش ٣ برابری مصرف برق و افزایش ٨ برابری نرخ برق همراه دانست که در مجموع قبض برق مشترک خانگی را به ٢٤ برابر افزایش می‌دهد.

وی تعیین الگوی مصرف برق هر منطقه را بر اساس قانون و با تاکید بر حفظ رفاه اجتماعی و فرصت‌های مدیریت مصرف ذکر و تصریح کرد: به طور معمول ٧٥ درصد مشترکان برق هر منطقه، نسبت به الگوی مصرف تعیین شده، برق کمتری مصرف می‌کنند.

وی الگوی مصرف مناطق عادی در فصل گرم را ٣٠٠ کیلووات ساعت عنوان کرد و افزود: هزینه برق مشترکان خانگی که از کولرهای آبی استفاده می‌کنند در هر دوره ٢ ماهه حدود ٨٠ هزار تومان است که در صورت جایگزینی کولر گازی، مصرف سرمایشی از ١٠٠ تا ١٢٠ کیلووات ساعت به بیش از ٧٠٠ کیلووات ساعت افزایش می‌یابد که با احتساب مصرف سایر لوازم برقی، مصرف دوره بیش از ٣ برابر افزایش و از ٣٠٠ کیلووات ساعت به حدود ٩٠٠ تا ١٢٠٠ کیلووات ساعت می‌رسد و مشترک باید بیش از ٢ میلیون تومان هزینه برق پرداخت کند.

یاقوتی با اشاره به تقسیم بندی کشور به ٥ اقلیم آب و هوایی شامل مناطق گرم یک تا ٤ و مناطق عادی گفت: تقریباً ٨٠ درصد مشترکان خانگی در مناطق عادی و معتدل مانند شمال غرب و شمال شرق کشور ساکن هستند که استان‌های تهران‌، زنجان، قزوین، همدان و لرستان، اغلب مناطق استان کردستان و کرمانشاه همچنین بخش‌هایی از اصفهان را در بر می‌گیرد.


کد خبر 847549 منبع: مهر برچسب‌ها خبر مهم برق قیمت - برق

دیگر خبرها

  • بارش‌ها در ایران ۹ درصد افزایش یافت / کاهش ۸ درصدی ورودی آب به سدهای کشور
  • افزایش ۶ درصدی تولید برق در فروردین ۱۴۰۳
  • قبض این مشترکان ۲۴ برابر می شود
  • هشدار برای پرهیز از مصرف قارچ در طبیعت
  • رشد سه برابری مسمومیت با قارچ وحشی
  • افزایش مسمومیت با قارچ‌ های سمی؛ ۱۴ نفر بستری شدند
  • افزایش ظرفیت تبادل برق با کشورهای همجوار به ٥ هزار مگاوات
  • ظرفیت تبادل برق با کشور‌های همجوار به ۵ هزار مگاوات افزایش می‌یابد
  • افزایش ۵ هزارمگاواتی ظرفیت تبادل برق با کشورهای همجوار
  • توسعه نیروگاه های تجدیدپذیر برای کاهش مصرف سوخت