Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش قدس آنلاین، دکتر سید مسعود خاتمی که در دوران دفاع مقدس به‌عنوان مسئول بهداری کل سپاه نقش‌آفرینی کرده است،  در کتاب «طبیب زندان دولتو» روایت می‌کند: وقتی نظام مستقر شد و سیاستش را اعلام کرد و دولت موقت استعفا داد، اولین افراد شاخصی که برای حمایت از امام سینه سپر کردند، سه نفر بودند؛ آقای بهشتی، مقام معظم رهبری و آقای هاشمی رفسنجانی.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر بهشتی رئیس قوه قضائیه بود و مواضعش را خیلی محکم اعلام می‌کرد. مناظره‌هایی بین توده‌ای‌ها و ایشان بود که از تلویزیون پخش می‌شد. آیت‌الله بهشتی خیلی قاطع جواب آن‌ها را می‌داد. چون دیدگاه‌های ایشان در اندیشه گروهک‌های مختلف خیلی مؤثر بود. بر ضد ایشان فضاسازی کردند. وقتی تأثیر کلامش را می‌دیدند، تحمل نمی‌کردند.

به‌هرحال خیلی بر ضد او جوسازی کرده بودند؛ به خصوص منافقین. البته این قضیه سابقه تاریخی دارد. وقتی حضرت علی (ع) را هم شهید کردند، آن‌قدر علیه ایشان جوسازی کرده بودند که حتی بعضی‌ها می‌پرسیدند: مگر علی نماز هم می‌خواند؟!

دکتر بهشتی را هم به بهانه‌های مختلف مورد هجمه قرار می‌دادند. آنچه بیش از همه مایه تأسف بود، بی‌بصیرتی بعضی از انقلابی‌ها و مذهبی‌ها بود. البته بعد که ایشان شهید شد، خیلی‌ها گریه کردند.

من تعجب می‌کنم که چطور بعضی‌ها این‌قدر بی‌بصیرت بودند؟! تا جایی که به ما می‌گفتند: چون شما عکس این سه نفر را در سپاه می‌زنید، حزبی هستید. دکتر بهشتی یکی از افراد مؤثر در انقلاب بود. حرف‌هایش هم کاملاً واضح و روشن بود. او با درایت و بزرگواری خیلی از مشکلات را حل می‌کرد، ولی ایشان را از نظر شخصیتی به حدی تخریب کرده بودند که حتی مذهبی‌ها و انقلابی‌ها هم به او شک کرده بودند.

دشمن از جهل آن‌ها سوءاستفاده کرده بود. دلیلش هم کاملاً روشن است. دشمنان انقلاب می‌خواستند افراد مؤثر را از سر راه بردارند تا راحت‌تر به اهداف خودشان برسند. البته بعد از شهادت دکتر بهشتی خیلی‌ها توبه کردند. در زمان ریاست جمهوری بنی صدر، دکتر بهشتی هم به شیراز آمد. من خودم به استقبال ایشان رفتم. اول آیت‌الله بهشتی را به سپاه بردیم. من خیلی مواظب بودم که حتی در خود سپاه، حرمت ایشان حفظ شود. حدود یک ساعت برای بچه‌های سپاه سخنرانی کرد و تغییری که در روحیه و اخلاق و رفتار نیروها ایجاد شد، محسوس بود.

از دقت نظر بچه‌ها و سؤال‌هایی که از ایشان می‌کردند، کاملا مشخص بود که نظرشان درباره دکتر بهشتی تغییر کرده و به ایشان ارادت پیداکرده‌اند.

منبع: [۱]باقری، محمدرضا، طبیب زندان دولتو: تاریخ شفاهی دفاع مقدس، روایت: سید مسعود خاتمی، تهران، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی: مرکز اسناد و تحقیقات دفاع مقدس، چاپ اول، ۱۳۹۹، صفحات ۹۸، ۹۹.

انتهای پیام/

منبع: ایسنا

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: شهید بهشتی منافقین دکتر بهشتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۴۱۰۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیام تبریک فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به مناسبت فرارسیدن روز بسیج سازندگی

فرمانده کل سپاه: رفع محرومیت تنها با اتکال به خداوند متعال و برخورداری از تفکر و روحیه جهادی و عمل انقلابی و اعتماد به نیروی انسانی مخلص و شیفته خدمت و فداکاری امکان‌پذیر خواهد بود.

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، سرلشگر حسین سلامی، فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به مناسبت فرا رسیدن روز بسیج سازندگی،‌ پیامی صادر کرد.

متن پیام سرلشکر سلامی بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم کار جهادی به معنای کار برخاسته از ایمان و به کارگیرنده هرچه بیشتر از ظرفیت وجودی انسان است مقام معظم رهبری (مدظله العالی)۱۷ اردیبهشت ماه در تقویم تاریخی میهن اسلامی مزین به نام " بسیج سازندگی" از نهادهای روییده از بطن حقیقت انقلاب اسلامی است؛ امروز بسیج سازندگی ارائه تعریف نوینی از مدیریت جهادی در عرصه‌های خدمت خالصانه و بی منّ و اذی در پرتو ولایتمداری در مسیر تابناک آرمان‌های انقلاب اسلامی به شمار می‌رود.بسیج سازندگی طی سال‌های فعالیت خود با اتکا به انگیزه و همت والای جوانان مومن و انقلابی و ورود به میدان‌های سازندگی ،خدمت رسانی و محرومیت زدایی و دیگر عرصه‌های مختلف نیاز کشور به ویژه عمرانی، آبرسانی، نهضت کمک‌های مومنانه، اقتصاد مقاومتی و نهضت مسکن محرومان و شتافتن به کمک مردم در بلایای طبیعی، به شایستگی از توانمندی‌های شگفت آور و غیر قابل انکار خود برای آبادانی ایران عزیز رونمایی کرد و با ترسیم نقش موثر پویا و حیاتبخش تجربه گرانبها و الهام بخشی فراروی علاقمندان به انقلاب و نظام اسلامی فراتر از جغرافیای این سرزمین گشود.حضور مجاهدانه و هوشمندانه در صحنه‌های پرمسئوولیت خدمت رسانی و مردم یاری با نصب العین قرار دادن منویات و رهنمودهای حکیمانه رهبر عظیم الشأن انقلاب اسلامی حضرت آیت الله العظمی امام خامنه‌ای (مد ظله العالی) از شاخصه‌های برجسته ی " سازمان بسیج سازندگی" است که موجبات گسترش فرهنگ و تفکر ناب جهادی بعنوان یادگار ارزشمند حضرت امام خمینی (ره ) را بین جوانان ایران اسلامی رقم زده است.اینک در گام دوم انقلاب اسلامی که تجلی عزت مداری، اقتدار ، پیشرفت و شکوه ایران عزیز در مسیر تمدن سازی و درک عصر ظهور است، باور داریم رفع محرومیت تنها با اتکال به خداوند متعال و برخورداری از تفکر و روحیه جهادی و عمل انقلابی و اعتماد به نیروی انسانی مخلص و شیفته خدمت و فداکاری امکان‌پذیر خواهد بود.اینجانب سالروز تشکیل بسیج سازندگی را به مسئولین ارجمند و یکایک جهادگران خدوم این نهاد مقدس تبریک می‌گویم و امیدوارم حرکت متعهدانه و مخلصانه جهادگران ولایی و انقلابی تحت تعالیم اسلام ناب محمدی (ص) و آموزه‌های تاریخی انقلاب، در راستای جلب رضای پروردگار و خرسندی رهبر عزیز و جانباز انقلاب و آرامش بخشی به ملت شریف ایران، شکوهمندانه و پرفروغ تر از گذشته تداوم یابد.سرلشکر پاسدار حسین سلامیفرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی

دیگر خبرها

  • برنامه پروازهای فرودگاه اصفهان امروز ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • فرمانده کل سپاه پیام داد
  • برنامه پروازهای فرودگاه اصفهان امروز ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • فرمانده کل سپاه پیام صادر کرد
  • پیام تبریک فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به مناسبت فرارسیدن روز بسیج سازندگی
  • ۸ دادگاه علنی برخط در مجتمع قضایی شهید بهشتی برگزار می‌شود
  • بندر شهید بهشتی ـ چابهار
  • BRT کرج، خوب یا بد؟
  • برنامه پروازهای فرودگاه اصفهان امروز ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • (ویدئو) رئیس دانشگاه شهید بهشتی: در اتفاقات ۱۴۰۱، پلیس ایران وارد هیچ دانشگاهی نشد