Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/سمنان مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دامغان گفت: امسال بیش ۵۶ تن زیره از ارضی کشاورزی این شهرستان برداشت شد.

علی‌اصغر امامیون در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در راستای سیاست‌های وزارت جهاد کشاورزی با اولویت کشت محصولات کم آب بر و ارزآور برداشت زیره در سطح ۷۰ هزار از زمین‌های زراعی شهرستان دامغان در مناطق دامنکوه فرات و حومه آغاز شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی گفت: پیش‌بینی می‌شود بیش از ۵۶ تن زیره از زمین‌های زراعی این شهرستان برداشت شود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دامغان تصریح کرد: پیش‌بینی می‌شود با توجه به نظارت در زمان کاشت و داشت ضدعفونی بذر و مدیریت علف‌های هرز، تغذیه بهینه مزارع و بارندگی‌های بهاره عملکرد آن در شهرستان ۸۰۰ کیلوگرم در هکتار باشد.
امامیون گفت: این محصول ارزشمند شهرستان از لحاظ کیفی دارای ویژگی‌های ممتاز و از لحاظ اسانس منحصربه‌فرد است.
وی افزود: امسال از طریق حمایت‌های بانکی، اعطای تسهیلات کم‌بهره و بلندمدت و ارائه دستورالعمل‌ها و توصیه‌های فنی کاشت، داشت و برداشت، برگزاری دوره‌های آموزشی ترویجی برای کارشناسان زمینه توسعه این گیاه ارزشمند با نیاز آبی کم فراهم شده است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دامغان خاطرنشان کرد: زیره با توجه به فصل رشد (زمستان و بهار) و شرایط گیاهی از محصولات کم آب بر بوده که قابلیت کشت و کار در مناطق مختلف شهرستان را دارد.
امامیون تصریح کرد: همچنین فصل کشت زیره سبز در مناطق شهرستان با فصل کاری محصولات دیگر تلاقی نداشته و از طرفی در تناوب زراعی به‌عنوان گیاه وجینی در پاک‌سازی علف‌های هرز غالب اراضی تأثیرگذار است.
وی افزود: این محصول تولیدی قابلیت عرضه در بورس را نیز دارد و تعادل در توزیع زمانی کار زارعان و ماشین‌آلات کشاورزی ایجاد می‌کند.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دامغان گفت: با توجه به ارزش اقتصادی بالای این محصول و اشتغال‌زایی آن و از آنجا که زیره سبز صادراتی است قیمت آن کمتر دچار نوسان می‌شود و موجب اطمینان کشاورز از فروش محصول خود به قیمت مناسب می‌شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی سمنان منطقه سمنان جهاد كشاورزي مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دامغان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۴۱۸۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برداشت جو قصیل در قم

حسین کوه خضری، رئیس اداره مکانیزاسیون سازمان جهاد کشاورزی قم  با اشاره به اینکه با توجه به منابع محدود آبی در استان نیازمند تغییر روش کشت محصولات کشاورزی هستیم، گفت: کاهش میزان آبدهی و برداشت زودتر محصول، حذف علف‌های هرز و افزایش کیفیت علوفه دامی از مزایای برداشت جو به صورت قصیل است.

وی افزود: در کشت جو به صورت قصیل، وقتی دانه جو از مرحله شیری وارد مرحله خمیری می‌شود، محصول برداشت و به ۲ صورت تازه و یا خرد و سیلو شده به مصرف دام می‌رسد.

کوه خضری با بیان اینکه امسال دو هزار تن محصول جو در استان به این صورت در استان برداشت می‌شود، افزود: پیش بینی می‌کنیم سال آینده ۱۰ درصد از زمین‌های زیر کشت محصول جو به صورت قصیل برداشت شود.

وی با بیان اینکه کشت جو قصیل که امسال به صورت آزمایشی در استان قم اجرا شد این روز‌ها به مرحله برداشت رسیده است،گفت:در حال حاضر ۲۳ هزار هکتار از مزارع استان زیر کشت محصول جو قرار دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • پیش بینی برداشت ۲۰۰۰ تن سیب زمینی در ایرانشهر
  • تولید بیش از ۶۰ هزار تن گندم در کنگاور
  • تک‌کشتی پسته، کشاورزی خوشاب را تهدید می‌کند
  • برداشت محصول از مزرعه طــرح مــقـایـســه گندم در هندیجان
  • عملیات امحاء مزارع آلوده در شرق شیراز آغاز شد
  • تک‌کشتی پسته، کشاورزی خوشاب خراسان رضوی را تهدید می‌کند
  • برداشت جو قصیل در قم
  • جلسه ستاد برداشت سال زراعی ۱۴۰۳_۱۴۰۲ برگزار شد
  • کشت آزمایشی جو قصیل در قم به برداشت رسید
  • برداشت خیار سبز در شهرستان قیروکارزین