Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، ششم خرداد ماه امسال بود که میزخدمت مدیران کل دستگاه‌های اجرایی همزمان با اولین سفر شهرستانی استاندار مازندران به گلوگاه در ادارات این شهرستان برپا شد و به تعبیری دیگر این ادارات محلی مکانی برای شنیدن دغدغه‌های مردم و پاسخگویی بی‌واسطه مسئولان شده بودند ؛ میزخدمتی که با حضور ۱۲۰ مدیرکل و کارشناس به عنوان پاسخگو و پردازش کننده نامه‌های مردم گلوگاه به استاندار مازندران حضور داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس آمار اداره کل بازرسی، مدیریت عملکرد و امور حقوقی استانداری مازندران اکنون که تمامی نامه‌های مردمی به دستگاه‌های ذیربط ارجاع شده، روند اجرایی محقق شدن درخواست‌های آنان طبق برنامه‌ریزی‌ در حال انجام است.

مدیرکل بازرسی، مدیریت عملکرد و امور حقوقی استانداری مازندران در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود : در جریان سفر عالی‌ترین مقام اجرایی دولت و مدیران کل دستگاه های اجرایی به گلوگاه در مجموع یک‌هزار و ۱۵۰ نامه در قالب بیان مشکلات مردمی ثبت شد.

اسماعیل مهر افزا با بیان این که شهروندان شهرستان‌ گلوگاه استقبال خوبی از برپایی میزخدمت در ادارات این شهرستان داشتند ، گفت : مدیران کل دستگاه‌های اجرایی تمامی مطالبات شهروندان را ثبت کردند و پیگیری‌ها برای تحقق خواسته‌های مردمی از روزبعد سفر استاندار به گلوگاه به صورت ویژه آغاز شد.

وی تصریح کرد: دریافت تسهیلات قرض الحسنه، کمک‌های مالی، وام خود اشتغالی و وام اشتغال چهار درخواست اول مردم گلوگاه از استاندار بود که تمامی این مطالبات به بانک‌های عامل و دستگاه‌های اجرایی مرتبط ارجاع داده شد.

مدیرکل بازرسی، مدیریت عملکرد و امور حقوقی استانداری مازندران گفت : ادارات کل‌ امور اقتصادی و دارایی، کمیته امداد امام خمینی(ره)، بانک‌ها و اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی بیشترین تعداد درخواست‌های مردمی را داشتند و حدود ۹۰ درصد اجرای نامه‌ها تا حصول نتیجه، مربوط به این دستگاه‌های اجرایی و خدماتی است.

وی اضافه کرد : ۷۵ درصد از درخواست‌های مردمی اولین سفر شهرستانی استاندار مازندران به گلوگاه در دست اقدام است و ۲۵ درصد هم در گام اجرایی قرار گرفته است.

به گزارش ایرنا، سید محمود حسینی‌پور، استاندار مازندران روز جمعه ششم خرداد به همراه ۵۰ تن از مدیران استانی دستگاه‌های اجرایی به شهرستان گلوگاه سفر کرد تا از نزدیک مسایل و مشکلات این شهرستان را بررسی کند.
بازدید از چند طرح زیرساختی و عمرانی نیمه تمام، برپایی میزخدمت در ادارات شهرستانی، اعزام نماینده به تمامی روستاها به منظور گفت و گو با روستاییان و احصای مسایل و مشکلات آنها از اهداف سفر یک روزه استاندار مازندران به گلوگاه بود.
حسینی‌پور در این سفر همچنین با اقشار مختلف مردم، خانواده شهدا و ایثارگران و فعالان سیاسی، اقتصادی و فرهنگی شهرستان گلوگاه دیدار و گفت و گو کرد.
برگزاری نشست شورای اداری شهرستان با حضور مدیران کل دستگاه های اجرایی و نشست خبری هم دو برنامه پایانی سفر استاندار مازندران به گلوگاه بود.

برچسب‌ها گلوگاه سید محمود حسینی پور نوری استانداری مازندران مازندران سفر استانی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: گلوگاه استانداری مازندران گلوگاه استانداری مازندران مازندران سفر استانی استاندار مازندران به گلوگاه مدیران کل دستگاه های اجرایی استانداری مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۴۱۹۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

متقاضیان نهضت ملی مسکن همچنان پشت در بسته بانک‌ها

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، مطابق آمار وزارت راه و شهرسازی در قالب طرح نهضت ملی مسکن هم‌اکنون ۲.۵ میلیون واحد نهضت ملی مسکن مراحل ساخت خود را آغاز کرده و از این تعداد ۱.۸ میلیون سرپرست خانوار برای دریافت تسهیلات به بانک معرفی شده‌اند. ۰.۷ میلیون متقاضی نیز در حال طی مراحل اولیه برای معرفی به نظام بانکی هستند.

بیشتر بخوانید: پیشنهاد افزایش ۲ برابری حق مسکن از سوی وزیر کار

از طرفی از ۱.۸ میلیون متقاضی نهضت ملی مسکن که جهت دریافت تسهیلات به نظام بانکی معرفی شدند، کمتر از ۰.۸ میلیون متقاضی موفق به انعقاد قرارداد تسهیلات با بانک شده‌اند.

به معنای دیگر این آمار آن است که ۵۵ درصد از متقاضیان واجد شرایطی که مراحل آماده‌سازی زمین و تسهیلات را در بانک طی کردند، موفق به انعقاد قرارداد با بانک نشده‌اند.

نکته مهم اینکه انعقاد قرارداد با نظام بانکی به معنای دریافت تسهیلات نیست و تا زمانیکه وام متقاضی به دست برسد راه طولانی وجود دارد.

مطابق قانون جهش تولید مسکن، نظام بانکی مکلف به پرداخت سالانه ۲۰ درصد از تسهیلات خود به بخش مسکن است اما در طول ۳ سال گذشته عملکرد بانک‌ها با تعهدات قانونی فاصله دارد.

منبع: فارس

انتهای پیام/

کد خبر: 1229488 برچسب‌ها مسکن ملی

دیگر خبرها

  • ایزدخواه نماینده مجلس : جراحی در سفره مردم هنر نیست / نباید هر جا که کم آوردیم دست به سفره مردم ببریم و یا نرخ ارز را آزاد کنیم
  • ایزادخواه، نماینده مجلس : جراحی در سفره مردم هنر نیست / نباید هر جا که کم آوردیم دست به سفره مردم ببریم و یا نرخ ارز را آزاد کنیم
  • نماینده مجلس: نباید هر جا که کم آوردیم دست به سفره مردم ببریم
  • تمدید زمان ارسال درخواست تسهیلات حمایتی شرکت های دانش بنیان
  • دستگاه های اجرایی تنگستان در برگزاری مراسم سوم خرداد همکاری کنند
  • وظیفه دستگاه اجرایی برای تامین امنیت غذایی مردم
  • متقاضیان نهضت ملی مسکن همچنان پشت در بسته بانک‌ها
  • آموزش گام به گام انتخابات الکترونیک به مردم و عوامل اجرایی
  • اشتغال، وام و کمک مالی بیشترین مطالبه ثبت شده مردم کهگیلویه و بویراحمد در سامانه سامد
  • لزوم مطالبه گری دانشگاه‌ها از دستگاه‌ها و نهاد‌های اجرایی مازندران