Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر کل آب‌وفاضلاب استان زنجان گفت: روستائیان الگوی مصرف آب را جدی نمی‌گیرند و خشکسالی وضعیت نامناسبی را در روستاها رقم می‌زند.

به گزارش خبرنگار ایمنا، علیرضا جزقاسمی در نشست خبری ظهر امروز _دوشنبه ششم تیرماه_ با بیان اشاره به اینکه بیش از ۲۸ درصد کاهش بارندگی داریم اظهار کرد: روان آب‌های ورودی به سدها کاهش داشته است و سال گذشته در ۵۱ سال اخیر خشک‌ترین سال بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه بیش از ۲۰۶ پروژه در روستا در حال اجراست گفت: خشکسالی وضعیت مناسبی را در روستاها رقم نمی‌زند.

مدیر کل آب و فاضلاب استان زنجان با تاکید بر اینکه ۸۶ روستاها دارای تنش آبی دائم هستند، گفت: ۱۱۶ روستا تنش فصلی دارند و ۱۶۹ روستا نیز دارای فرسودگی تأسیسات هستند و ۱۳۷ روستا تحت پوشش شرکت نیستند.

جزقاسمی با تاکید بر اینکه محرومیت زدایی در ۵۷ روستا در حال اجراست اظهار کرد: این پروژه ۳۷ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و سال آینده نیز ۱۱۰ روستا در این طرح جانمایی خواهد شد.

وی افزود: فاضلاب نیازمند مجوزهای شهرداری است و همکاری مردم حرف اول را می‌زند ولی متأسفانه دستگاه‌های اجرایی از جمله شهرداری طی دو سال اخیر هیچ مجوزی به این منظور صادر نکردند.

مدیر کل آب و فاضلاب استان زنجان اضافه کرد: امسال ۵۰ کیلومتر برای فاضلاب هدف گذاری کردیم و ۶۰ درصد جمعیت شهر زنجان و ۴۰ درصد استان تحت پوشش شبکه فاضلاب هستند.

جزقاسمی با اشاره به اینکه یک هزار و ۸۵۶ انشعاب غیر مجاز شناسایی و جمع‌آوری شده است، گفت: حتی با وجود تعدد کف‌شکنی در چاه‌های برخی از روستاها به آب دسترسی پیدا نمی‌کنیم؛ در موضوع تأمین آب در مساکن مهر که قرار بود یک سوم شرکت و یک سوم دولت و یک سوم استانداری پرداخت کند، متأسفانه سهم هیچ یک پرداخت نشد.

وی با بیان اینکه در اقدام ملی نیز قرار است از محل فروش املاک مسکن و شهرسازی محقق شود گفت: برای اجرای پروژه‌های مسکن ملی تأمین منابع آب نیازمند به ۵۰۰ میلیارد تومان بودجه است و بارگذاری جدید و ایجاد تأسیسات امکان‌پذیر نیست و به تازگی از مشکلات گلشهر کاظمیه رهایی پیدا کرده‌ایم.

مدیر کل آب و فاضلاب استان زنجان با بیان اینکه در استان سرانه مصرف ۱۸۹ لیتر و در شهر ماه‌نشان نزدیک به سه برابر است، اظهار کرد: فقط در روستای دو اسب ۲۰ انشعاب غیرمجاز شناسایی شده است.

قاسمی اضافه کرد: متأسفانه ارگان‌های دولتی از جمله نیروهای نظامی و انتظامی و علوم پزشکی و… هم انشعابات غیر مجاز دارند.

وی افزود: آب بدون در آمد در روستاها نزدیک ۵۰ درصد و در شهرها ۲۴ درصد است که تأسیسات فرسوده انشعابات غیرمجاز در این امر دخیل است.

کد خبر 584442

منبع: ایمنا

کلیدواژه: زنجان مدیرعامل آب و فاضلاب استان زنجان بحران کم آبی آب روستایی تنش آبی چاه های غیرمجاز استان زنجان شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق فاضلاب استان زنجان مدیر کل آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۴۲۰۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش مهارت روستائیان باعث تقویت و پایداری توسعه روستا است

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای خوزستان گفت: آموزش و ارتقای مهارت روستائیان از عوامل مهم در تقویت و پایداری توسعه روستایی است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، شهرام ملایی‌هزاروندی امروز در جمع خبرنگاران، با اشاره به آموزش مهارت بین روستائیان و عشایر، اظهار داشت: در راستای توسعه، تبیین اهمیت مهارت‌آموزی و توانمندسازی بین روستائیان و عشایر در سال گذشته 4هزار و 288 نفر آموزش‌های مهارتی را فراگرفتند.

وی ادامه داد و افزود: این آموزش ها در قالب  750 هزار و 99 نفرساعت در حرفه هایی  ازقبیل پرورش زنبورعسل، پرورش قارچ خوراکی، پرورش گیاهان دارویی، زعفران‌کاری، سرمه‌دوزی، خیاطی، قالی‌بافی و ... بوده است.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای خوزستان  اجرای دوره‌های آموزشی مهارت در روستاها را بر مبنای نیاز بازار کار و با توجه به شرایط اقلیمی هر منطقه دانست و گفت: آموزش و ارتقای مهارت روستاییان از عوامل مهم در تقویت و پایداری توسعه روستایی است.

وی با اشاره به اولویت سازمان آموزش فنی و حرفه ای در آموزش به روستاییان، عشایر و مناطق محروم گفت: اثربخشی و تأثیرگذاری بیشتر آموزش‌های مهارتی، کمک به توسعه اقتصادی، عدالت آموزشی در مناطق روستایی، توانمندسازی زنان روستا، افزایش درآمد و کاهش هزینه‌های خانوار و در نهایت ماندگاری ساکنین در روستاها ازاهداف اجرای آموزش مهارتی دراین مناطق است.

ملایی‌هزاروندی با بیان اینکه آموزش‌های مهارتی در روستاها نیازمند توسعه و تقویت است، گفت:  ارتقای مهارت‌های شغلی و مهارتی در بین روستاییان  وعشایر مطمئناً در جلوگیری از مهاجرت به شهرها نقش مهمی را ایفا می‌کند از این رو دهیاران روستاها می‌توانند در نقش روایتگران وتبیین این حوزه ظاهر شوند و فنی حرفه‌ای را در تحقق اهداف یاری کنند. اداره کل آموزش فنی و حرفه ای خوزستان با 55 مرکز آموزش دولتی و یک هزارو 530 آموزشگاه آزاد فنی و حرفه‌ای در راستای توانمندسازی جوانان و مهارت جویان استان فعالیت دارد.

انتهای پیام/735

دیگر خبرها

  • ۱۵ روستا در فریدن و نائین از آب شرب پایدار بهره‌مند می‌شوند
  • لزوم بهره‌گیری از ظرفیت روستاها در راستای اشتغالزایی
  • حمایت از طرح‌های اشتغال‌زایی روستایی در همدان
  • نقش شوراها در آبادانی و‌پیشرفت روستاها
  • ۱۳۵ چاه غیرمجاز در کرمانشاه مسدود شد
  • هشدار استاندار قم نسبت به کم کاری برخی از مدیران
  • آموزش مهارت روستائیان باعث تقویت و پایداری توسعه روستا است
  • ضرورت ارتباط با حوزه و ادامه تحصیل روحانیون شاغل در ارگان‌های دولتی
  • بهره‌مندی اهالی روستای سرپله آبدانان ایلام از آب سالم
  • آغاز نصب انشعابات آب در روستای سرپله آبدانان