Web Analytics Made Easy - Statcounter

برنامه‌­های مختلفی در کانون‌­های فرهنگی، هنری، دینی و اجتماعی دانشجویان دانشگاه تهران در خردادماه برگزار شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، کانون‌های فرهنگی، هنری، اجتماعی و دینی دانشجویان دانشگاه تهران برای بروز خلاقیت‌ها و توانایی‌های دانشجویان دانشگاه‌های کشور ایجاد شده‌اند. این کانون‌ها در زمینه‌های فرهنگی، هنری، اجتماعی و دینی شکل یافته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در دانشگاه تهران نیز این نهاد با داشتن سابقه‌ای بیست‌ساله دارای نقشی مؤثر و مفید در تعیین سیاست‌های فرهنگی دانشگاه تهران است. در حال حاضر ۴۵ کانون فعال در دانشکده‌ها و دانشکدگان‌های مختلف دانشگاه تهران مشغول فعالیت هستند.

کانون‌های دانشگاه تهران فعالیت‌های مختلفی انجام می‌دهند که این گزارش به فعالیت‌های کانون‌ها در خرداد ماه پرداخته است.

این فعالیت‌ها به شرح زیر است:

-جلسات هفتگی تدبر در قرآن؛ کانون قرآن و عترت باشگاه دانشجویان

-برپایی غرفه فرهنگی قرآن و عترت در مقبره شهدای گمنام؛ کانون قرآن و عترت باشگاه دانشجویان

-نشست کانون قرآن و عترت با مسئولان نهاد رهبری دانشگاه؛ کانون قرآن و عترت باشگاه دانشجویان

-اهدای خون با همکاری سازمان انتقال خون؛ کانون نیکوکاری والعصر باشگاه دانشجویان

-توزیع پذیرایی به مناسبت روز دختر؛ کانون نیکوکاری والعصر باشگاه دانشجویان

-اجرای طرح ۱۲-۱۲ به‌منظور جمع‌آوری کمک مالی برای مدرسه‌سازی؛ کانون نیکوکاری والعصر باشگاه دانشجویان

-انتشار کلیپ و گزارش تصویری از طرح سهم از ماه خدا، کانون نیکوکاری والعصر باشگاه دانشجویان

-برگزاری اردوی یک‌روزه سفر به اصفهان؛ کانون گردشگری باشگاه دانشجویان

-برگزاری اردوی یک‌روزه سفر به ماسوله؛ کانون گردشگری باشگاه دانشجویان

-برگزاری اردوی یک‌روزه سفر به فیلبند؛ کانون گردشگری باشگاه دانشجویان

-برگزاری همایش کارآفرینی؛ کانون کارآفرینی دانشکدگان ابوریحان

-اجرای تئاتر در جشن فارغ‌التحصیلی دانشجویان دانشکدگان فنی؛ کانون هنر‌های نمایشی دانشکدگان فنی

-اجرای موسیقی در برگزاری مجمع کانون‌های فرهنگی و تشکل‌های دانشجویی؛ کانون موسیقی دانشکده دامپزشکی

-کارگاه فن بیان پیشرفته و مبتدی؛ کانون گویندگی آواج دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی

-مسابقه گویندگی در خیرود کنار؛ کانون گویندگی آواج دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی

-کارگاه آموزشی عکاسی؛ کانون فیلم و عکس دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی

-کلاس بازیگری تئاتر؛ کانون تئاتر و سینما دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی

-کلاس آموزشی نرم‌افزار پریمیر؛ کانون هنر‌های تجسمی دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی

-جمع‌آوری زباله در درکه تهران؛ کانون خیریه حامی دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی

-توزیع غذا در محله فقیرنشین کرج؛ کانون خیریه حامی دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی

-دوره آموزشی ارز‌های دیجیتال؛ کانون کارآفرینی دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی

-کلاس آموزش انواع ساز؛ کانون موسیقی دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی

-آموزش کمک‌های اولیه؛ کانون هلال‌احمر دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی

-همکاری با کارگروه ورزشی دانشکده؛ کانون گردشگری دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی

-برگزاری اردو بازدید از برغان کرج؛ کانون گردشگری دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی

-بازدید از باغ گیاه‌شناسی؛ کانون گردشگری دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی

-برگزاری اردو بازدید از خیرودکنار؛ کانون گردشگری دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی

-بازدید از باغ لاله‌ها؛ کانون همیاران سلامت روان دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی

-اکران فیلم در هفته خوابگاه‌ها برای دختران و پسران؛ کانون همیاران سلامت روان دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی

-برگزاری کافه گفتگو به مناسبت هفته خوابگاه؛ کانون همیاران سلامت روان دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی

-مشارکت در نشست منطقه‌ای همیاران؛ کانون همیاران سلامت روان دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی

گفتنی است؛ دانشجویان و کارکنان دانشگاه تهران می‌توانند با مراجعه به سامانه جامع فرهنگی و اجتماعی نگارستان به آدرس cultural.ut.ac.ir در کانون‌ها عضو شوند و فعالیت کنند. هر دانشجو می‌تواند حداکثر در سه کانون فرهنگی عضو شده و فعالیت کند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: فعالیت فرهنگی دانشگاه تهران کانون های فرهنگی باشگاه دانشجویان برگزاری کانون قرآن و عترت دانشجویان دانشگاه دانشگاه تهران فعالیت ها کانون ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۴۲۱۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزمون‌ پذیرش مؤسسه آموزش عالی اخلاق اسلامی در خردادماه

رئیس مؤسسه آموزش عالی اخلاق اسلامی از برگزاری از آزمون‌ پذیرش مؤسسه آموزش عالی اخلاق اسلامی در خردادماه امسال خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم ازقم، حجت‌الاسلام‌والمسلمین زارعان در جمع اصحاب رسانه، ضمن تبریک روز معلم، بحث تربیت را از مهم‌ترین رسالت‌های این مؤسسه برشمرد و در تبیین فلسفه تشکیل مؤسسه آموزش عالی اخلاق اسلامی، اظهار داشت: معارف دینی و آموزه‌های الهی در سه بخش اعتقادات، اخلاقیات و احکام و شریعت خلاصه و تقسیم می‌شود.

 وی با بیان این که در جوامع اسلامی بخش احکام، رفتارها، شریعت و مناسک تا حدود زیادی موردتوجه قرار می‌گیرد، افزود: متأسفانه بخش مهمی که کمتر بدان توجه می‌شود، بخش باورها و اعتقاداتی است که فلسفه دین متکفل آن است.

زارعان بخش اعتقادات و باورها، را عرصه پاسخ به شبهات فلسفی و اعتقادی برشمرد و گفت : در حوزه اعتقادات و باورها عرصه فراگیر مباحث اخلاقی که مرزهای دینی را در می‌نوردد، جایگاه بخشی نشده، کمتر موردتوجه قرار گرفته است.

 رئیس مؤسسه آموزش عالی اخلاق اسلامی ضمن اشاره به فقدان مهندسی‌های علمی برای تجلی اخلاق اسلامی در جامعه، خاطرنشان کرد: در سطح جامعه اسلامی بیش از آنچه که در مقام نظر و سطح دانش دچار مشکل باشیم، در مقام رفتار و سبک زندگی دچار چالش هستیم.

 وی تصریح کرد: آنچه امروز در جامعه انسانی شاهد آن هستیم، به‌ویژه در قضیه فلسطین و غزه که بیت الغزل مباحث و مسئله نخست جهان اسلام است، بیش از آن که معارضه نظامی و سیاسی باشد، شاهد بداخلاقی در جوامع انسانی هستیم.

 زارعان افزود: امروز در جبهه اسلامی مقابله با رژیم صهیونیستی، شاهد بزرگ‌ترین شاخص‌های اخلاقی هستیم که در غزوات نبوی نیز روی می‌داد؛ در مقابل رژیم صهیونیستی بدترین بد اخلاقی‌ها را رقم می‌زند.

 رئیس مؤسسه آموزش عالی اخلاق اسلامی با بیان این که در قضیه غزه هر آنچه از بی‌اخلاقی، بداخلاقی و زیر پا گذاشتن معیارهای اخلاقی به ذهن بیاید، اتفاق می‌افتد، یادآور شد: امروز شاهد قتل‌عام فجیع زنان و کودکان هستیم و دایره المعارف پرآوازه بی‌اخلاقی‌های غربی در غزه روی می‌دهد.

 وی به مشکلات سبک زندگی جوامع اسلامی و انسانی اشاره و ضعف‌های اخلاقی سطوح مختلف اجتماعی را موردتوجه قرار داد و اظهار داشت: تمام بی‌ملاحظگی‌ها و عدم رعایت حقوق یکدیگر بیش از رضایتمندی، اضطراب‌های فراوانی را در زندگی ایجاد می‌کند؛ در جامعه نیازمند ارتقای تحقق دانشی اخلاق و توجه عملیاتی به این مهم هستیم.

 زارعان ضمن اشاره به ظرفیت‌های پویای مؤسسه آموزش عالی اخلاق اسلامی تصریح کرد: مؤسسه اخلاق باتکیه‌بر توان دانشی حوزه‌های علمیه و تقویت ارتباطات دانشگاهی، موفق شده رشته‌های مرتبط بااخلاق اسلامی را ناظر به نیازهای حوزه‌های دانشی مختلف راه‌اندازی نماید. این مؤسسه در زمینه اخلاقی، تربیتی و مشاوره با مجوز وزارت علوم فعالیت‌های گسترده‌ای را رقم زده است.

 وی با بیان این که مؤسسه آموزش عالی اخلاق اسلامی هم‌زمان با بحث دانشگاهی فعالیت آموزشی را در قالب مرکز تخصصی حوزوی تعلیم‌وتربیت اسلامی دنبال می‌کند، خاطرنشان کرد: پژوهشکده تهذیب، انتشارات اخلاق اسلامی، مرکز مشاوره و خدمات روان‌شناختی آلاء و نیز مرکز رسانه‌ای مرآ با محوریت اخلاق و تربیت از مهم‌ترین رویکردهای مؤسسه آموزش عالی اخلاق اسلامی است.

 رئیس مؤسسه آموزش عالی اخلاق اسلامی یادآور شد: در کنار پرورش نیرو و تربیت نیروهایی که مسلط به دانش اخلاق و تربیت هستند، متعهد هستیم تا امتداد اجتماعی بازدهی کارها و اقدامات صورت‌گرفته را در حوزه‌های اشتغال آفرینی اخلاقی و ارتقای بازدهی‌های معرفتی عرصه‌های نظری و دانشی اخلاق اسلامی دنبال نماییم.

 زارعان گزارشی از پذیرش بالغ بر 400 نفر از طلاب سطح 2 حوزه ارائه و با بیان این که تا کنون 200 نفر از این عزیزان پایان‌نامه‌های خود را دفاع کرده‌اند، گفت: شکل‌گیری فعالیت راهبردی میثاق مشترک واحدهای این مؤسسه است که با تمرکز بر کیفی بخشی فعالیت‌ها، این مهم را مبتنی بر نگاه حوزوی - دانشگاهی و علمی - عملی به حوزه اخلاق پیگیری می‌کند.

 وی سیاست حکمت بنیانی را از دیگر اهداف این مؤسسه برشمرد و با بیان این که زمینه‌های حکمی کار و کیفیت‌گرایی علمی همواره ملاک قرار گرفته شده است، تصریح کرد: تحقق منویات رهبر معظم انقلاب در رأس تمام مباحث مؤسسه آموزش عالی اخلاق قرار دارد. بخش اخلاق و معنویت بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی محوری‌ترین فعالیت این مؤسسه برای تقویت همراهی حوزه و دانشگاه در عرصه اخلاق اسلامی است.
رئیس مؤسسه آموزش عالی اخلاق اسلامی عنوان کرد: این مؤسسه در ترسیم اهداف و شکل‌دهی رسالت‌ها، مرهون تلاش‌های علامه مصباح یزدی است که در خصوص تحول علوم‌انسانی در حوزه‌های علمیه و بحث اسلامی‌سازی علوم‌انسانی کارهای ژرفی را رقم زده است.

زارعان در بخش پایانی سخنان خود گزارشی از پذیرش طلاب سطح 2 در رشته‌های اخلاق اسلامی، مشاوره و روان‌شناسی اسلامی، اخلاق کاربردی و... ارائه کرد و اظهار داشت: طراحی دوره‌های کوتاه‌مدت در عرصه‌های مختلف دانش اخلاق اسلامی از دیگر رویکردهای مؤسسه آموزش عالی اخلاق اسلامی است.

 وی خاطرنشان کرد: تربیت اسلامی، اخلاق اسلامی، مشاوره اسلامی، برنامه‌ریزی آموزشی، مدیریت آموزشی و نیز نیازهایی که در بخشی از فعالیت‌های حوزه و آموزش‌وپرورش اعم از برپایی دوره‌های تربیت مربی کودک و نوجوان و مباحث مربوط به روان‌شناسی و فعالیت‌های ترکیبی دنبال می‌شود، از دیگر رویکردهای این مجموعه است.

 زارعان گزارشی از آزمون‌ پذیرش مؤسسه آموزش عالی اخلاق اسلامی در خردادماه امسال ارائه و بر اهمیت جهت‌دهی تحصیلی طلاب تأکید کرد و افزود: پیگیری و ارائه تحصیلات تخصصی در رشته‌هایی که بازدهی اجتماعی آن ناظر به رسالت دینی حوزه‌های علمیه در بسترهای مختلف اخلاقی است، از جمله رسالت‌های مؤسسه آموزش عالی اخلاق اسلامی است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دیوارنگاره تمثال شهدای دانشکدگان فنی دانشگاه تهران رونمایی شد
  • پوستر طرح تربیتی «هزار مشعل» رونمایی شد
  • سوزاندن بقایای محصولات کشاورزی منجر به نابودی زمین می‌شود
  • برگزاری جشن بزرگ دبیران جوان در دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی به مناسبت روز معلم
  • تحقیقات محققین در حوزه کشاورزی باید کاربردی باشد
  • آزمون‌ پذیرش مؤسسه آموزش عالی اخلاق اسلامی در خردادماه
  • ۱۵ طرح جهاد دانشگاهی در ایران اکسپو ۲۰۲۴
  • سرکوب دانشجویان ضد صهیونیستی برگ دیگری از دموکراسی دروغین آمریکا را رقم زد
  • فعالیت های حفظ و احیای منابع طبیعی درجنوب کرمان مردمی سازی می شود
  • لزوم تسریع در استقرار ساختار جدید نظام صنفی کشاورزی و منابع طبیعی