Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر در شورای امر به معروف و نهی از منکر دانشگاه تهران گفت: حوزه و دانشگاه در کنار هم باید قداست و اسلامیت محیط علمی را حفظ کنند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، آیت‌الله کاظم صدیقی، رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر در اولین جلسه شورای امر به معروف و نهی از منکر دانشگاه تهران، گفت: اولین دانشگاهی که در ارتباط با امر به معروف و نهی از منکر و در برابر مسئله قانون‌شکنی و هنجارشکنی حساسیت نشان داده و شورای امر به معروف و نهی از منکر در آن فعال شده است، دانشگاه تهران است؛ آن هم در زمانی که همه قوای سه گانه زیر پرچم ولایت داعیه پیاده‌سازی شعائر را دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


آیت‌الله صدیقی، آمران به معروف و ناهیان از منکر را انسان‌هایی دارای غیرت، احساس و محبت نسبت به دین، مرام، توحید، عدالت، عفاف و حجاب و خانواده‌شان و افرادی با رویکرد جهادی دانست و افزود: مسئولان ما امروز دارند جهادی کار می‌کنند و چارچوب ساعات اداری نیستند و تعطیلی ندارند. اسلام نیرو‌های جهادی و از خود گذشته می‌خواهد، کسانی که بتوانند از رفاه و منافع خود بگذرند.


رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر با تاکید بر اینکه حوزه و دانشگاه در کنار هم باید قداست و اسلامیت محیط علمی را حفظ کنند و ارمغان خون شهدا را پاس دارند، خاطرنشان کرد: بهترین و مقدس‌ترین محیط حوزه‌های علمیه و دانشگاه‌ها هستند؛ حوزه‌های علمیه که با کلام خدا و کلمات الهی سر و کار دارند و دانشگاه‌ها که با کار خدا سر و کار دارند.


آیت‌الله صدیقی در آستانه هفتم تیر ماه سالروز شهادت شهید دکتر بهشتی و ۷۲ تن از یاران انقلاب، تاکید کرد: امروز باید معروف ما در حوزه‌ها و دانشگاه‌ها، به وجود آوردن شخصیت‌هایی مانند شهیدبهشتی باشد و بدترین منکر ما این است که در محیط حوزه و محیط دانشگاه، کانون‌های فساد وجود داشته باشد و اشخاصی در سنگر استادی به ترویج بی‌قیدی و لاابالی‌گری بپردازند و در چهره دانشجو ظاهر شوند، اما هیچ تناسبی با ارزش‌های اسلامی و دینی نداشته باشند.


وی افزود: شهید بهشتی هم عالم بود و هم عامل و هم دارای ظرفیت لازم برای تربیت نسل جوان؛ ولی تقدیر الهی این بوده که با خونش هم چهره منافقین مورد نفرت جامعه قرار گیرد و هم انقلاب زلال شود. شهید بهشتی انصافاً موحد، خداپرست و جلوه حبی بود که خدا بر بندگانش دارد، به معنی واقعی کلمه همه را دوست داشت و در حلم و بردباری و تحمل مخالفین بی‌نظیر بود. ابعاد مختلف شهیدبهشتی ستودنی بود؛ وقتی از شهیدبهشتی صحبت می‌کنیم در واقع داریم از یک فرد ساخته شده در مکتب، یک عنصر مدیریتی برای جامعه اسلامی، یک انسان متعهد به جوامع بشری و یک مدیر و طراح سخن می‌گوئیم.


رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر با تاکید بر اینکه نهی از منکر مایه نجات است، گفت: فرهنگ قرآنی هم قانون‌شکنی و هنجارشکنی و خلاف شرع را محکوم می‌کند و هم سکوت در برابر فساد را. دانشوران و اندیشمندان و فرهیختگان باید جلوی قانون‌شکنی و هرج و مرج و خلاف شرع را بگیرند و اینطور نباید باشد که افراد سالم بدهکار باشند و خطاکاران طلبکار؛ بنابراین آدم‌هایی که موضع حق دارند باید بدون نگرانی و با اتکای به خدا، راه خدا را برای همه باز کنند.


وی تصریح کرد: در مسیر امر به معروف و نهی از منکر نباید حالت‌مان انفعالی باشد و نباید از جریان‌سازی‌ها نگرانی به خود راه دهیم. مؤمنی که می‌بیند گناه دارد انجام می‌شود، اما عکس‌العمل ندارد، مؤمنی که در برابر ناهنجاری‌ها دافعه ندارد و نمی‌تواند جو دینی را صیانت کند، مانند مرده متحرک است؛ بنابراین دیندار بودن، اقتدار و قوت و عرضه و جسارت می‌خواهد و در عین حال، عقلانیت، حکمت، مدیریت، برنامه، سازماندهی و شبکه‌سازی می‌خواهد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه تهران عقلانیت حکمت هنجارشکنی رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر آیت الله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۴۲۸۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش دانشگاه تهران به حواشی برخی انتصابات در دانشکده خانواده

دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران با انتشار اطلاعیه‌ای نسبت به حواشی برخی انتصابات رییس دانشگاه در این دانشکده واکنش نشان داد.

به گزارش ایسنا، رییس دانشگاه تهران در مراسم افتتاح دانشکده تازه تاسیس خانواده این دانشگاه جمیله علم الهدی، عضو هیأت علمی دانشگاه شهید بهشتی را به عنوان هیأت اجرایی جذب هیأت علمی و انسیه خزعلی، معاون امور زنان و خانواده رییس جمهور را نیز به عنوان عضو وابسته هیأت علمی و عضو هیأت اجرایی جذب هیأت علمی این دانشکده منصوب کرد.

اقدام رییس دانشگاه تهران در دو انتصاب فوق واکنش های زیادی همراه داشت که روابط عمومی دانشکده علوم خانواده این دانشگاه در این خصوص توضیحی ارائه داد که متن آن به شرح ذیل است:

«در پی انتشار هدفمند برخی اخبار در خصوص انتصابات صورت گرفته در دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران به استحضار عموم دانشگاهیان می‌رساند که دانشکده علوم خانواده با هدف تامین نیروی انسانی متخصص در راستای تحکیم بنیان خانواده، افزایش مشارکت اجتماعی، اقتصادی و سیاسی زنان، توجه به عرصه خانواده، جمعیت و سلامت آن، تولید دانش بومی، بازبینی و طراحی رشته‌های مرتبط به منظور کاهش چالش‌های این حوزه و بر اساس اصول حاکم بر قانون اساسی، منویات مقام معظم رهبری و سیاست‌های دولت مردمی شکل گرفته است. برای تحقق اهداف مذکور، شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده تشکیل گردیده است که برخی از کارکردهای مورد انتظار این شورا عبارتند از:

• سیاستگذاری و نیازسنجی برای جذب هیات علمی دانشکده بر اساس سیاست‌ها و استانداردهای دانشگاه تهران؛
•  تعیین راهبردها برای متمرکزسازی و ایجاد پایگاه علمی، پژوهشی، تخصصی و همچنین اجرایی در راستای بهبود نقش‌پذیری خانواده در نظام اجتماعی در قالب نگرش خانواده به مثابه بنیان اجتماع.
• تجمیع میان رشتگی‌های موجود در حوزه مطالعات خانواده و رشته‌های مشابه
• زیست بوم‌سازی و توسعه چندبعدی فعالیت‌های مرتبط با خانواده، زنان و جمعیت
• توسعه مطالعات میان رشتگی با هدف قرار دادن محور سلامت خانواده از منظرهای سلامت اجتماعی، سلامت جسمی، روحی، معنوی و فکری
• طراحی الگوهای علمی و نهادهای پژوهشی برای توسعه و ارتقای شاخص‌های رفاه اجتماعی بر پایه و محوریت خانواده
• تقویت مشارکت اجتماعی خانواده محور و زنان در مواردی همچون نوآوری، کارآفرینی، اقتصاد خانواده محور و کارآفرینی مبتنی بر مشارکت خانواده
• طراحی سازوکارها و برنامه‌ها به‌منظور مشارکت فعال و پویا در حوزه مسائل و چالش‌های مرتبط با خانواده
• طراحی سازوکارهای عملیاتی به‌منظور پرورش و ارتقای شایستگی‌های پژوهشگران کوشا در حوزه خانواده  

شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده مرکب از اعضایی با شخصیت حقوقی و حقیقی است که برخی از اعضای حقوقی آن عبارتند از:
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده یا نماینده تام‌الاختیار (خانم دکتر انسیه خزعلی)
دبیر ستاد تعلیم و تربیت شورای عالی انقلاب فرهنگی یا نماینده تام‌الاختیار (خانم دکتر جمیله علم الهدی)
دبیر ستاد خانواده و زنان شورای عالی انقلاب فرهنگی یا نماینده تام‌الاختیار (خانم دکتر فهیمه فرهمندپور)
مشاور امور زنان و خانواده وزیر علوم، تحقیقات و فناوری (خانم دکتر فخرالسادات نصیری)
مشاور امور زنان و خانواده رئیس دانشگاه تهران (خانم دکتر فاطمه یزدیان)

علاوه بر شخصیت‌های حقوقی مذکور، برخی شخصیت‌های علمی و دانشگاهی فعال در حوزه زنان و خانواده از دانشگاه تهران و سایر دانشگاه‌های ایران و جهان نیز عضو حقیقی شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده هستند که توسط رئیس دانشگاه تهران منصوب شده و یا خواهند شد.

همچنین دانشکده علوم خانواده به منظور تحقق مطالبه رئیس محترم دانشگاه تهران جهت ایفای نقش محوری در زمینه فعالیت‌های علمی، تحقیقاتی و حل مسایل حوزه زنان و خانواده در کشور، علاوه بر جذب اعضای هیات علمی جوان، از ظرفیت استادان پیشکسوت و برجسته دانشگاه‌های مختلف که دارای تخصص‌های مرتبط با رشته‌ها و گروه‌های آموزشی این دانشکده هستند، به صورت استاد وابسته بهره خواهد برد».

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تهران و قم میزبان همایش دین‌، فرهنگ و رسانه‌های نوین شدند
  • زیرآب زنی با نهی از منکر فرق دارد ‍!
  • ارزیابی نامحسوس وضعیت حجاب در ادارات و مراکز آموزشی کردستان
  • توان علمی دانشگاه فردوسی مشهد باید به حل مشکلات کمک کند
  • مراسم بزرگداشت مرحوم آیت‌الله صادق رزاقی در کرج برگزار می‌شود
  • آیا امر به معروف ونهی از منکر به یک چالش سیاسی تبدیل شده است؟ + فیلم
  • لزوم توجه به فعالیت‌های پژوهشی حوزه مهدویت در دانشگاه‌ها
  • قالیباف: از تمام تصمیماتی که گرفته‌ام دفاع می‌کنم
  • توضیح دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران درباره حاشیه‌های اخیر
  • واکنش دانشگاه تهران به حواشی برخی انتصابات در دانشکده خانواده