Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-28@00:20:49 GMT

قصد بسیج فراهم کردن بستر نقش آفرینی مردم است

تاریخ انتشار: ۶ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۳۴۳۴۴۵

قصد بسیج فراهم کردن بستر نقش آفرینی مردم است

ایسنا/فارس رئیس سازمان بسیج سازندگی فارس گفت: بسیج سازندگی تلاش دارد بستر لازم و مناسب برای نقش آفرینی مردم در حوزه های محرومیت زدایی و اقتصاد مقاومتی ایجاد کند و این الگو به معنی نقش آفرینی مردم در راستای حل مسائل جامعه است.

سرهنگ اسماعیل قزل سفلی در جلسه تخصصی قرارگاه اقتصاد دوشنبه ۶ تیر در مقاومتی سپاه ناحیه مقاومت عشایری فارس بیان کرد: بسیج سازندگی تلاش دارد بستر لازم و مناسب برای نقش آفرینی مردم در حوزه‌های محرومیت زدایی و اقتصاد مقاومتی ایجاد کند و این الگویی است که امام عظیم الشان راحل (ره) در قالب شجره طیبه بسیج آن را بنا نمود و این الگو به معنی نقش آفرینی مردم در راستای حل مسائل جامعه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان بسیج سازندگی استان فارس افزود: بسیج سازندگی در قالب قرارگاه اقتصاد مقاومتی تلاش می‌کند تا با بهره گیری از ظرفیت مردم در راستای رفع مشکلات جامعه گام بردارد.

وی با اشاره به ابلاغیه سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی توسط مقام معظم رهبری عنوان کرد: سازمان بسیج مستضعفین قرارگاه اقتصاد مقاومتی را ذیل بسیج سازندگی سامان داد تا بسترهای لازم را برای نقش آفرینی مردم در حوزه اقتصاد و کمک به اقتصاد درون زا فراهم کند و این مساله نقطه اصلی ماموریت بسیج سازندگی در بحث قرارگاه اقتصاد مقاومتی است.

قزل سفلی با اشاره به مهمترین برنامه‌های جهادگران در حوزه اقتصاد مقاومتی گفت: کمک به افزایش تولید، تلاش برای بهبود امنیت غدایی، ایجاد فرصت‌های شغلی، تلاش بر کم کردن فاصله طبقاتی و بستر سازی برای ایجاد عدالت از مهمترین برنامه‌ها و اهداف مجموعه بسیج سازندگی در این زمینه است.

او خاطرنشان کرد: مهمترین راهبردی که بسیج سازندگی در این زمینه دارد توانمند سازی مردم و تسهیل گری به جای تصدی گری است که بطور مثال در تحقق این مسئله یکی از این الگوها، صندوق‌های  قرض‌الحسنه اشتغالزای مردم یار بسیج است.

قزل سفلی صندوق‌های قرض الحسنه را یک الگوی موفق در حوزه اشتغال زایی، کارآفرینی و اقتصاد مقاومتی خواند و گفت: بسیج سازندگی به عنوان یک دستگاه اجرایی مردم پایه، الگوی حرکتی خود را بر اساس نقش آفرینی مردم تعریف می کند  و کمک به مردمی شدن اقتصاد را هدف اصلی خود می‌داند، چرا که هرجا مردم وارد شده‌اند؛ مسیرها گشوده شده است.

صنایع دستی زنان عشایر همچنان درگیر با مسئله دلال‌ها

سید محمد شکوهی، فرمانده سپاه عشایر فارس نیز در این جلسه با اشاره به گستردگی فعالیت‌ها و پراکندگی پایگاه های مقاومت عشایری بیان کرد: در نگاه به جریان اقتصاد مقاومتی می‌بینیم که جامعه عشایری یکی از مهمترین قشرهای تولید کننده به حساب می‌آیند که در بحث اقتصادمقاومتی، افزایش تولید و اشتغال زایی حائز اهمیت است.

او با اشاره به اینکه یکی از مهمترین تولیدات عشایر به صنایع دستی مربوط می‌شود، افزود: در بحث صنایع دستی زنان عشایر در جای جای فارس هنرمند هستند تولید صنایع دستی انها در کشور بی نظیر هست اما متاسفانه در این تولیدات، دلال‌ها و واسطه این سود را می‌برند. لذا انتظار می‌رود با برپایی نمایشگاه دائمی صنایع دستی عشایر واسطه‌ها را حذف کرده و همچنین با کمک رسانی در ایجاد کارگاه‌ها، تولید را برای جامعه عشایری اسان تر کرد.

رئیس سازمان بسیج سازندگی فارس دیگر مشکلات جامعه عشایری را خشکسالی و نبود مراتع مناسب، مشکلات اب شرب در کانون‌های اسکان، تخریب مراتع عشایری، مشکل تامین خوراک دام و ... عنوان کرد و گفت: البته اقدامات خوبی توسط گروه‌های جهادی برای رفع مشکل عشایر انجام شده که قابل تقدیر است و انتظار می‌رود که مسئولین در این زمینه همکاری بیشتری با این جهادگران داشته باشند.

ایجاد مراکز تولیدی و کارگاه‌های کوچک عشایر به همت صندوق‌های قرض‌الحسنه بسیج

مسئول بسیج سازندگی ناحیه عشایری نیز به مهمترین اقدامات در حوزه اقتصاد مقاومتی اشاره کرد و گفت: در حوزه اقتصاد مقاومتی خدمات مختلفی به جامعه عشایری ارائه شده و تلاش‌ها بر این بوده تا با استفاده از ظرفیت صندوق های قرض الحسنه و دیگر اعتبارات سازمان تسهیلات مختلفی در زمینه کارآفرینی و اشتغال زایی ارایه شود.

ناصر کریمی مقدم، افزود: خوشبختانه در مدت یک سال گذشته ۳۸ مرکز پرورش دام سبک، ۸ عرصه تولید عسل، ۶ مرکز پرورش قارچ، ۴ عرصه پرورش مرغ محلی و بلدرچین، ۴۵ کارگاه صنایع دستی، یک شیرینی پزی محلی و ۸ کارگاه خیاطی راه‌اندازی شده و در قالب فروشگاه امام صادق  (ع) و نمایشگاه‌های اقتصاد مقاومتی به دنبال ارائه محصولات این مراکز هستیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سازمان بسیج سازندگی فارس سپاه عشایر فارس اقتصاد مقاومتی استانی سیاسی نقش آفرینی مردم بسیج سازندگی قرارگاه اقتصاد اقتصاد مقاومتی حوزه اقتصاد جامعه عشایری سازمان بسیج قرض الحسنه صنایع دستی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۴۳۴۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت‌های ملی برای ارائه خدمت به عشایر تنگستان استفاده شود

به گزارش خبرنگار مهر، احمد لطفی بعد از ظهر جمعه در نشست شورای عشایری تنگستان که با حضور مدیرکل عشایری استان بوشهر برگزار شد، اظهار داشت: از ابتدای دولت سیزده کارهای خوبی در حوزه عشایری شهرستان تنگستان صورت گرفته است.

وی تصریح کرد: ارائه خدمات به عشایری و افزایش ۱۰ برابری اعتبارات در این دولت نشان از پشتیبانی و نگاه بلند دولت سیزدهم به حوزه عشایری در کشور است.

فرماندار تنگستان ادامه داد: عشایر به عنوان قشری قابل احترام و مولد و سرمایه اجتماعی واقعی نظام به شماره می آیند و پشتوانه و پشتیبان نظام و انقلاب اسلامی و همیشه همراهی خود با حضور حداکثری در انتخابات با اهداف بلند انقلاب نشان دادند.

لطفی اضافه کرد: عشایر در حوزه اقتصادی با تحمل سختی، مشقت و تلاش برای تولید و برآوردن کردن نیازهای اولیه مردم را تأمین کردند عشایر قشری که به عنوان صف اول خدمت به مردم هستند.

فرماندار تنگستان خاطرنشان کرد: باید قشر زحمت کش و تلاشگر عشایر را دریابیم و خدماتی که لازم است در همه حوزه‌ها به این قشر ارائه شود.

وی با اشاره به اینکه در حوزه‌های آب رسانی، برق و بهداشت در تنگستان کارهای خوبی برای عشایر انجام شده است، افزود: در حوزه عشایری ۲۰۰ خانوار ییلاقی و قشلاقی در شهرستان زندگی می‌کنند که باید تلاش شود بیشتر از گذشته خدمات رفاهی و به این قشر ارائه شود.

لطفی اضافه کرد: ضروری است تمام نیازهای عشایر را تحت عنوان یک برنامه عملیاتی تهیه و تدوین کرده و کارهایی که دستگاه‌های اجرایی باید انجام بدهند مشخص و دریک زمان مشخص در اختیار آنها گذاشت شود تا به عشایر خدمات لازم ارائه شود.

فرماندار تنگستان با اشاره به اینکه باید از ظرفیت ملی به عشایر شهرستان خدمات ارائه شود یاد آور شد: یکی از کارهای مهمی که در دستور کار ماست پشتیبانی از عشایر در سطح شهرستان است و اما آنچه نیاز است باید از ظرفیت کشوری در جهت ارائه خدمات به عشایر شهرستان استفاده شود.

وی ادامه داد: بعضی افراد در زمین‌های مراتع چرای عشایر در شهرستان اظهار مالکیت کردند اگر در مالکیت هر فردی است باید از طریق دستگاه قضا دنبال کند و خود سرانه اجازه ندارند مزاحمتی برای عشایر ایجاد کنند و نیاز است در این خصوص مسئول اداره امور عشایری شهرستان گزارش لازم به فرمانداری داشته باشند.

لطفی اضافه کرد: در حوزه آموزش فرزندان عشایر در تنگستان مجموعه آموزش و پرورش شهرستان برنامه لازم جهت ارائه خدمات آموزشی بیشتر به دانش آموزان عشایری داشته باشند

کد خبر 6089302

دیگر خبرها

  • زندگی ۸۲۰۰ خانوار عشایری در استان خراسان رضوی
  • بسیج همراه مردم در جبران خسارت های سیل
  • بازدید مدیر امور عشایر تفتان از مناطق عشایری
  • ظرفیت‌های ملی برای ارائه خدمت به عشایر تنگستان استفاده شود
  • اعتقاد عملی به اقتصاد مقاومتی لازمه تحقق حماسه اقتصادی است
  • لرستان |توانمندسازی تسهیلگران اقتصاد مقاومتی در لرستان
  • بررسی رونداجرا وبرنامه های محرومت زدایی در نقده
  • بازگشایی و ترمیم جاده‌های عشایری شهرستان لنده
  • کاشت ۸۰ هکتار باغ زیتون در لرستان
  • همت عشایر گیلان در جهش تولید با تولید انواع محصولات