Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه جامعه خبرگزاری تقریب،  جلسه تبیین و تشریح موضوع قرارگاه ۲۱ تیرماه و بحث عفاف و حجاب، با حضور حجت‌الاسلام فتحی، نماینده ویژه ستاد امر به معروف و نهی از منکر و دبیر قرارگاه ۲۱ تیرماه، حجت‌الاسلام دارابی، مشاور امور مجلس و استان‌های سازمان تبلیغات اسلامی و حجت‌الاسلام بلندنظر، مسئول حراست سازمان تبلیغات اسلامی در ساختمان نواب این سازمان برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



حجت‌الاسلام دارابی، مشاور امور مجلس و استان‌های سازمان تبلیغات اسلامی در این نشست با بیان اینکه نیروهایی که در این سازمان مشغول فعالیت هستند، پیاده‌نظام ولی فقیه در اجرای تعظیم شعائر دینی و پیشبرد اهداف والای فرهنگ نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران هستند، گفت: این سازمان بالغ بر ۴۰۰۰ مجموعه کانون‌های فرهنگی و تبلیغی و حدود ۱۰۰۰ پایگاه فرهنگی و اجتماعی دارد که در سراسر کشور بخصوص در مناطق آسیب‌دیده و مناطق حاشیه‌ای، مشغول خدمت‌رسانی هستند و اتفاقات مبارکی را رقم زده‌اند.

وی اظهار کرد: در این مراکز، روحانیونی حضور دارند که خود را وقف مردم کرده‌اند و اتفاقات خوبی را رقم زده‌اند و در برخی مراکز که به دلیل آسیب‌های موجود و شرایط فرهنگی و اجتماعی امکان زندگی کردن وجود ندارد، طلاب همراه با خانواده در آنجا مستقر می‌شوند.

حجت‌الاسلام دارابی عنوان کرد: در سازمان تبلیغات اسلامی چه در ساحت مدیریت استانی با ۳۱ استان و چه در ساحت مجامع وابسته به سازمان اقدامات بزرگی انجام شده است، همچنین در زمینه مجامع وابسته، مدارس علوم اسلامی صدرا که در گستره کشوری فعالیت می‌کنند، مدل فاخری از آموزش و پرورش که تراز اسلامی است به نمایش گذاشته است که همه دختران ما در مدارس معارف محجبه و با چادر هستند.

وی افزود: مجموعه مؤسسه اطلاع رسانی تبیان که در ساحت اینترنت پاک فعالیت می‌کند، در حالی که هیچ سایتی برای ورود افراد به سایت تضمین نمی‌دهد که محتوای صحیح و پاک ارائه کند، اما مؤسسه تبیان این را ادعا می‌کند که متولی اینترنت پاک است و هر نوجوان و جوانی که در سایت ورود کند هیچ مطلبی که شائبه داشته باشد وجود نخواهد داشت.

مشاور امور مجلس و استان‌های سازمان تبلیغات اسلامی بیان کرد: بحث همسریابی و همسان‌گزینی که جریان وصل زوج‌های جوان است، امر مبارکی است که در راستای تسهیل امر ازدواج در مؤسسه تبیان دنبال می‌شود و پیشنهاد می‌شود که معاونت‌های ستاد امر به معروف و نهی از منکر بازدید حضوری از این مرکز داشته باشند.

وی با بیان این که سازمان دارالقرآن در عرصه نهضت قرآن آموزی مدال پرافتخاری بر گردن خود آویخته است اظهار کرد: در سازمان دارالقرآن، قاریان و حافظان با چشم خود، نسخ قرآن را تصحیح می‌کنند و این افتخار ماست که قرآنی که در جمهوری اسلامی چاپ می‌شود، بدون اغلاط است. لذا اقدامات خوبی در رابطه با طرح حافظان قرآن که جز مطالبات مقام معظم رهبری است صورت گرفته است و در عرصه حفظ قرآن، تلاش‌های فاخری صورت گرفته است و پیشنهاد ما این است که از این سازمان بازدید داشته باشید.

حجت‌الاسلام دارابی افزود: در حوزه هنری نیز با مدیریت آقای دادمان اتفاقات مبارکی رخ داده است. از نسل جدید، متعهد و هنرمند بهره گرفته شده است و ما شاهد این هستیم که انتشارات سوره مهر در حوزه ادبیات دفاع مقدس و ادبیات مقاومت اقدامات خوبی را انجام داده و این باعث افتخار است که بیش از ۴۰ عنوان از کتاب‌های سوره مهر به تقریظ مقام معظم رهبری رسیده است. لذا نسل نوجوان و جوان ایرانی که سرشار از استعداد و نبوغ هستند جز مخاطبان انتشارات سوره مهر هستند.

دشمن به دنبال قبح‌شکنی در کشور است

وی با اشاره به بخش اداره کل بانوان سازمان تبلیغات اسلامی تصریح کرد: بخش مستقلی به لحاظ فضای فیزیکی به این حوزه اختصاص یافته است که بانوان متعهد، ارزشی و اندیشمند در آنجا فعالیت‌های فاخری را رقم زده‌اند. از جمله برنامه‌ها این است که در سراسر کشور بتوانیم نهضت بانوان تبلیغات اسلامی را با حجم گسترده و حضور مشتاقانه بانوان در ساحت بانوان تبلیغی داشته باشیم که در این راستا دیگر خانم جلسه‌ای بی‌سواد نداریم، زیرا در این زمینه با همکاری اساتید حوزه علمیه برای آنها دوره‌های آموزشی برگزار شده است. اعزام بانوان مبلغه و اجرای طرح‌های مختلف از جمله پویش حرف‌آورد از جمله فعالیت‌های این مرکز است.

حجت‌الاسلام فتحی، نماینده ویژه ستاد امر به معروف و نهی از منکر در این نشست ضمن تبیین و تشریح بحث قرارگاه ۲۱ تیرماه و موضوع عفاف و حجاب گفت: مأموریت ما تبیین و تشریح قرارگاه ۲۱ تیرماه برای ۱۲۱ دستگاه است و تاکنون جلسات مختلف پیرو مطالبه رهبر معظم انقلاب اسلامی شکل گرفته، زیرا به تعبیر آیت‌الله صدیقی، مقام معظم رهبری در ماه‌های اخیر چندین بار مطالبه وضعیت فرهنگی مخصوصاً عفاف و حجاب را در کشور داشتند.

وی با بیان اینکه امروز دشمنان به دنبال قبح‌شکنی در کشور هستند و می‌خواهند عادی‌انگاری صورت پذیرد، اظهار کرد: پیرو مطالباتی که از رئیس جمهور صورت گرفت، قرار بر این شد که وزرای فرهنگی، طرح، ایده و مدلی برای بحث‌های فرهنگی و عفاف و حجاب داشته باشند. در این راستا یکی از مجموعه‌هایی که مدعی است، طرح جامع و کاملی دارد، ستاد امر به معروف کشور است که با ارسال این طرح به دستگاه‌های مختلف از آنها خواسته‌ایم نظرات و نگاه تخصصی خود را به ما منتقل کنند.

حجت‌الاسلام فتحی افزود: این طرح پس از ۱۳ بار ویراستاری، خدمت صاحبنظران ارائه شد و نظرات تجمیع شد، در نهایت طرحی در ۱۱ عرصه ارائه شد که در تمام زمینه‌ها حرف برای گفتن دارد و در صورت تأیید به سایر دستگاه‌ها ابلاغ می‌شود.

وی اظهار کرد: بعد از ۴۰ سال، ستاد امر به معرف برای اولین‌بار شاخص‌های عفاف و حجاب را اعلام کرد و مأموریت ما در ستاد امر به معروف و نهی از منکر این است که از دستگاه‌ها مطالبه کنیم چه اقداماتی در این زمینه انجام داده‌اند.

نماینده ویژه ستاد امر به معروف و نهی از منکر با بیان اینکه به دنبال نهادینه شدن شاخص‌های عفاف و حجاب در دستگاه‌ها و اجرای آن‌ها در کشور هستیم، عنوان کرد: تا امروز بیش از ۱۰۰ دستگاه مورد بازرسی قرار گرفته‌اند و جلسات در حد مدیریت کلان برگزار می‌شود. در مرحله اول، اجرای این طرح از دستگاه‌ها شروع می‌شود و اگر مدیری کوتاهی کند، باید هزینه پرداخت کند؛ بنابراین موارد انگیزشی، سلبی، ایجابی و مشوق‌ها در این طرح در نظر گرفته شده است.

وی افزود: در بحث نظارت طبق مصوبات ۴۲۷ و ۸۲۰ شورای عالی انقلاب فرهنگی دو دستگاه ستاد امر به معروف و نهی از منکر و وزارت کشور، متولی بحث نظارت بر عفاف و حجاب دستگاه‌ها هستند. طبق این مصوبه از ۱۲۱ دستگاه، ۳۲ دستگاه مأموریت پی‌گیری عفاف و حجاب را دارند که یکی از این دستگاه‌ها، سازمان تبلیغات اسلامی است که ۱۳ مأموریت برای آن تعریف شده است که باید در حوزه عفاف و حجاب ورود کند و هرسال باید پاسخگو باشد.

دبیر قرارگاه ۲۱ تیرماه گفت: مرحله بعد، بازرسی‌های محسوس و بعد نظارت‌های نامحسوس شروع می‌شود که توسط تشکل‌های مردمی صورت می‌پذیرد. در راستای اجرای این طرح تمام دستگاه‌ها باید شاخص‌ها را مطابق با ابلاغ به تمام دستگاه‌های تابعه تا سطح کف جامعه برسانند و دوم تبلیغات محیطی انجام شود و کارمندی نباشد که از طرح اطلاع نداشته باشد. در این زمینه سازمان تبلیغات اسلامی با ظرفیت ۴۵۰۰ مبلغی که در اختیار دارد می‌تواند در تبیین و اجرای طرح امر به معروف و نهی از منکر بسیار اثرگذار باشد.

حجت‌الاسلام بلندنظر، مسئول حراست سازمان تبلیغات اسلامی گفت: این سازمان با توجه به اهداف و برنامه‌هایی که دارد، در حوزه امر به معروف و نهی از منکر می‌تواند به‌عنوان الگو برای ادارت و وزارتخانه‌ها مطرح باشد.

وی پیشنهاد کرد برای نهادینه‌شدن طرح‌ها و برنامه‌ها در کنار تشویق‌ها و برنامه‌های انگیزشی، روش‌های سلبی نیز در نظر گرفته شود، به عنوان مثال در جابجایی مدیران و قرارگرفتن افراد در منصب‌های مختلف، یکی از ملاک‌ها رعایت عفاف و حجاب باشد.

حجت الاسلام بلندنظر افزود: در حوزه حراست، تقریباً برنامه دهگانه برای عفاف و حجاب در نظر گرفته‌ایم که به حراست استان‌ها ابلاغ کرده‌ایم، به عنوان مثال یکی از آنها، نصب بنر با موضوع عفاف و حجاب در محیط اداره و سازمان است و دیگر اینکه مراجعه‌کنندگان ملزم به رعایت مسائل عفاف و حجاب باشند.

انتهای پیام/

منبع: تقریب

کلیدواژه: عفاف و حجاب تبلیغات اسلامی ستاد امر به معروف و نهی از منکر سازمان تبلیغات اسلامی حجت الاسلام دارابی عفاف و حجاب برنامه ها دستگاه ها استان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۴۴۲۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فراجا مرزبان حجاب است/ متولیان فرهنگی حجاب و عفاف بیدار باشند

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان سردار موقوفه ئی و سرهنگ سید علی میراحمدی فرماندهی و جانشین فرماندهی نیروی انتظامی استان سمنان یادداشت هایی را درباره حجاب و عفاف را ارسال کردند که به شرح زیر می باشد

***فراجا مرزبان حجاب است/ متولیان فرهنگی حجاب و عفاف بیدار باشند

طرح نور یا طرح مقابله با ساختارشکنی و هنجار شکنی حوزه حجاب و عفاف چند وقتی است در سطح کشور آغاز شده و فراجا با حضور تیم های مجرب و متخصص در این حوزه عمل می کند.

واکنش ها به اجرای طرح نور در دو دسته قرار دارد؛ بخشی از جامعه موافق و حامی فراجا هستند و برخی نیز به تشریح آسیب های این طرح می پردازند.

پلیس در این طرح از تمام ظرفیت های انسانی و تجهیزاتی خود برای اجرای دقیق و کامل آن بهره می برد و ضمن رعایت کرامت و احترام انسانی با هنجار شکنی در حوزه حجاب مقابله می کند.

فراجا با اجرای طرح نور مرزبانی حوزه حجاب را عهده دار است و مقتدرانه اجازه نمی دهد دشمنان خطوط قرمز فرهنگی را در نوردند و به حریم خانواده اصیل ایرانی هجمه وارد سازند.

ولی متولیان فرهنگی حجاب و عفاف نیز بیدار باشند که اکتفا به طرح نور و حضور مجاهدانه پلیس در این عرصه تضمینی برای ارتقاء فرهنگ عفاف و حجاب در جامعه و نسل های آتی نخواهد بود.

«عفاف و حجاب» اصالتی فرهنگی دارد و این عرصه عناصری آگاه، اصیل و شجاع را می طلبد. این جبهه میدان تاکتیکهای عمیق و تکنیکهای دقیق و نظم و استمرار در عمل است که امیداوریم سازمان ها و نهادها به ویژه خانواده های اصیل ایرانی، اهمیت آن را درک و خود محوریت این عرصه را عهده دار شوند.

نگارنده:فرمانده انتظامی استان سمنان-سرتیپ دوم ستاد جلیل موقوفه ئ

***برهنگی یکی از مصادیق خشونت اجتماعی است

خشونت روانی در عرصه بدحجابی و برهنگی آثاری عمیق گسترده و گاها نسلی در جامعه می گذارد که تبعات آن بر فرد ،روان، روابط، خانواده و اجتماع متعلق به وی به جای خواهد

ماند.

خشونت مفهوم و پدیده ای چند بعدی و گسترده است که در حوزه های مختلف از جمله فردی، خانوادگی و اجتماعی قابل بررسی است.

خشونت امری ضد هنجار و عاملی مخرب در فرآیند توسعه زندگی فردی و جمعی است و می تواند به بسیاری از روابط در حوزه های خرد و کلان آسیب وارد سازد.

ولی آنچه از خشونت در افکار عمومی و ادبیات اجتماعی مطرح می شود غالبا خشونت فیزیکی و کلامی است که در عناوینی مثل ضرب و جرح فحاشی مزاحمت و .... تعریف و پیگیری می شود و بیشتر معطوف و محدود به دو گروه زنان و کودکان در بستر خانواده و جامعه شده است.

ضمنا به وجوه دیگر این پدیده مانند خشونت جنسی، خشونت مجازی، عاطفی و... که اخیرا به آن پرداخته شده است و کارشناسان و عموم جامعه این ابعاد را زیر ذره بین خود برده اند.

ولی ابعاد و وجوه دیگری از خشونت نیز وجود دارد که علیرغم گستره عظیم و قدرت اثر بخشی عمیق آنها بر فرد و جامعه کمتر بدان ها پرداخته می شود.

از جمله خشونت روانی و جنسی گسترده که با رواج بی حجابی و برهنگی در بستر جامعه و تشویش ذهن و روان جوانان ایجاد می شود و معمولا در پوشش آزادی فرهنگی قرار گرفته و به تبعات مخرب آن بر فرد خانواده و روابط عاطفی و خانوادگی هیچ گونه اهمیتی داده نمی شود.

این بعد از خشونت به مراتب مخرب تر از خشونت های آشکاری است که روزانه و مستمر توسط قوای قانونی و قضایی کشور کنترل می گردد، چرا که خشونت آشکار غالبا به درگیری مستقیم و غالبا فیزیکی دو یا چند تن معدود و محدود می شود ولی خشونت روانی جاری در عرصه بدحجابی و برهنگی آثاری عمیق گسترده و گاها نسلی در جامعه می گذارد که تبعات آن بر فرد،روان، روابط، خانواده و اجتماع متعلق به وی به جای خواهد ماند.

از همین منظر ساختار مدیریتی جامعه همانگونه که با خشونت آشکار با جدیت مقابله می کند، از منظر حراست از امنیت روانی عاطفی و جنسی در جامعه موظف است با خشونت ناشی از رواج برهنگی و بی حجابی در جامعه نیز مقابله نماید.

بدیهی است پایه های چنین رفتار خشونت باری در فرهنگ عمومی جامعه نهادینه است و نهادهای مسئول در این زمینه مسئولیت سنگینی بر عهده دارند.

نگارنده:فرمانده انتظامی استان سمنان-سرتیپ دوم ستاد جلیل موقوفه ئی

***"حجاب"نتیجه عزت نفس در آدمی است

انسان زندگی می کند برای خویش و برای شکوفایی خویشتن! نه برای دیگران و نگاه توجه و تایید دیگران!و اینگونه است که این جمله ی آشنا معنا می یابد:((حجاب یعنی بی نیاز به هر نگاهی ام، جز نگاه خداوند))

آنچه به انسان معنا و قیمت می دهد، رضایت عمیق و درونی نسبت به خویشتن است و این خشنودی تنها در مسیر حرکت انسان به سمت اهداف و ارزش ها و نیل به قله شکوفایی محقق می شود.

چنانچه هر فردی به هر دلیلی در طول زندگی در مسیر درخشان شکوفایی قرار نگیرد به دامن لذت پناه می برد. لذت های کوتاه و انگیزش های موقت که تسکینی است موقتی بر دردهای عمیق ناکامی!

انسان آگاهانه حال ناخوش زیستن در مسیر نادرست را احساس می کند، ولی درک شجاعت و تحمل لازم برای پذیرش آن را ندارد و لذا در مواجه با آن مکانیسم های غلط رفتاری را بر می گزیند.

مصرف مواد مخدر از جمله مکانیسم های غلطی است که هرچند تسکینی چند ساعته به دردهای وجودی و درونی انسان می دهد ولی آنچه می ماند نهایتا دردی انباشته تر و ترسی بسیار عمیق تر است.

از دیگر مکانیسم ها تمرکز بیش از حد بر ثروت اندوزی تکیه بر وجوه مختلف زندگی مادی از جمله ظاهر، اندام، زیبایی و.... برای جلب نگاه و توجه دیگران، افراط در روابط عاطفی و جنسی و هر آنچه انسان را دچار فراموشی و غفلت از خویشتن نماید.

همانگونه که اشاره شد برهنگی نیز از مکانیسمهای دفاعی در برابر احساسات دردناک ناشی از وجود بی ارزش انسانی در نگاه خود انسان است.

آنجا که ارزشمندی انسان به توجه و تایید دیگران گره می خورد و بهای انسان می شود تعداد چشم هایی که او را می شناسند می نگرند و دنبال می کنند.

ترس مواجه با درون تهی از ارزش و معنای انسان وی را ناچار می سازد برای ایجاد حس ارزشمندی و به تبع آن جذب افراد و نگاه آنان خود را بیاراید، برهنه سازد، جراحی کند و ..... و این مسیر را تا انتها پیش رود.

و انتها! پایانی است که دیگر هیچ نگاهی، هیچ لایک و تحسینی و هیچ دنبال کننده و تماشاگری و حتی هیچ اندازه ثروت و شهرت و قدرتی توان ارضای نیاز شدید ما به ارزشمندی و معنا را نمی دهد.

و این پایان قطعی است!

باید نگاه، تمرکز و توجه ما به درون هدایت گردد. آنگاه که خویشتن خویش مهم ارزشمند و گرانبها شد و این ارزشمندی در نگاه خویشتن نهادینه شد دیگران و نگاهشان کم اهمیت می شود.

آنگاه انسان زندگی می کند برای خویش و برای شکوفایی خویشتن! نه برای دیگران و نگاه دیگران و رضایت دیگران!

و اینگونه است که این جمله ی آشنا معنا می یابد: ((حجاب یعنی بی نیاز به هر نگاهی ام جز نگاه خداوند))

پس ساده زیستی و ابعاد آن، از جمله حجاب، نتیجه احساس ارزشمندی است که خاصیت انسان با معناست و نماد عزت نفس در آدمی است.

نگارنده: سرهنگ سید علی میراحمدی - جانشین فرمانده انتظامی استان سمنان

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901030

دیگر خبرها

  • افشاگری کیهان درباره مخالفت با لایحه عفاف و حجاب
  • نقش فیلم، بازی و موسیقی روشنگرانه در ترویج فرهنگ حجاب
  • حجاب مانعی برای پیشرفت نیست
  • دولت رئیسی بیخیال لایحه حجاب شد | نیاز به قانون جدیدی نیست معطل نمی‌مانیم!
  • مخالفت دقیقه نودی دولت رئیسی با لایحه عفاف و حجاب/برای مقابله با بی حجابی معطل تصویب قانون جدید نمی مانیم
  • سخنگوی دولت: برای مقابله با بی حجابی نیازی به قانون جدید نیست
  • فرمانده انتظامی سمنان: فراجا مرزبان حجاب است
  • تجمع مردم بندرعباس در حمایت از طرح نور نیروی انتظامی
  • فراجا مرزبان حجاب است/ متولیان فرهنگی حجاب و عفاف بیدار باشند
  • سخنگوی دولت: هیچ مرجعی معطل تصویب قانون جدید حجاب نیست