Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از زنجان، علیرضا جزءقاسمی امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: هفته صرفه‌جویی در مصرف آب، اول تا هفتم تیر‌ماه است، اما باید توجه داشت صرفه‌جویی در مصرف آب نباید منحصر به یک هفته خاص باشد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان زنجان با بیان اینکه با توجه به وضعیت اقلیمی که ایران دارد، نیازمند این هستیم که در طول سال مصرف بهینه در آب داشته باشیم، افزود: سال‌هاست ایران با مشکل کم‌آبی و خشکسالی دست و پنجه نرم می‌کند که این یک مسئله جهانی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در استان زنجان بیش از ۷۵ درصد شهرها و روستاها در زنجان متکی به منابع آب‌های زیرزمینی است، ادامه داد: همین موضوع تغییرات اقلیمی چالش‌های آبی را تشدید می‌کند.

جزءقاسمی با بیان اینکه رژیم بارش‌ها عوض و از برف به باران تبدیل شده است، بیان کرد: بارندگی‌ها در استان زنجان به صورت کوتاه‌مدت و رگباری است که تاثیری در منابع آبی ندارد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان زنجان گفت: علاوه بر سفره‌های زیرزمینی که وضعیت مناسبی ندارد، روان‌آب‌های ورودی به سطوح‌ نیز با مشکل مواجه بوده و روان‌آب سد تهم نسبت به سال پیش بیش از ۵۰ درصد کاهش داشته است.

وی با اشاره به اینکه بیش از ۲۳۰ پروژه در روستاها در دست اجرا داریم تا بتوانیم مشکلات آبی را حل کنیم، تاکید کرد: به علت خشک‌سالی وضعیت مناسبی در روستاها نداریم.

جزءقاسمی با اشاره به بحث جهش تولید مسکن و تامین زیرساخت‌های این پروژه عنوان کرد: در غرب زنجان زیرساخت‌های ما پاسخگوی حجم جمعیت نیست و در این مناطق نیازمند زیرساخت‌های جدیدی هستیم.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان زنجان با بیان اینکه متاسفانه مصرف آب در ماهنشان بسیار بالا و سه برابر الگوی مصرف است، گفت: سرانه مصرف آب استان ۱۸۹ لیتر است که این رقم در ماهنشان سه برابر است.

وی با اشاره به اینکه برخی از مشکلات آبی در روستای ماه‌نشان فصلی بوده و اغلب در تابستان اتفاق می‌افتد، متذکر شد: دلیل این موضوع نیز مصرف در موارد مازاد مانند آبیاری باغ و باغچه است.

جزءقاسمی با اشاره به اینکه در زنجان۴۰۰ هزار رشته انشعاب آب داریم، تصریح کرد: مصرف آب استان در حوزه صنعت و شرب ۱۰ درصد و ۹۰ درصد نیز در حوزه کشاورزی است اما تاکید ما در صرفه‌جویی آب شرب به علت این است که تامین آن بسیار هزینه‌بر و گران و منابع آبی نیز بسیار محدود است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان زنجان با اشاره به اینکه در هفت شهر استان تاسیسات فاضلاب یا در حال بهره‌برداری و یا در حال اجرا است، ادامه داد: در روستای «نصیرآباد» این طرح در حال بهره‌برداری و در روستای «تهم» و روستای «پری» نیز در حال اجرا است که هر دو در مرحله پایانی قرار دارد.

وی با اشاره به اینکه مطمئن‌ترین منبع برای صنایع ما بحث استفاده از پساب است، یادآور شد: ۹۹.۹ درصد فاضلاب را آب تشکیل می‌دهد که با بازچرخانی می‌توان از آن در صنایع استفاده کرد.

جزءقاسمی در ادامه در پاسخ به سؤال خبرنگار فارس در زنجان در زمینه آبرسانی به روستای گاوازنگ اضافه کرد: گاوازنگ نه شهر محسوب می‌شود و نه روستا و به همین دلیل از ارائه خدمات به این منطقه منع شده‌ایم و باید این منطقه تعیین تکلیف شود.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان زنجان با بیان اینکه مجموعه استان تکلیف این مجموعه را روشن کند، افزود: تا این زمان برای رفاه حال این مجموعه چند شیر برداشت آب شد در منطقه فعال شده است.

گفتنی است، سوژه‌های مختلفی در مورد روستای گاوازنگ در فارس من خبرگزاری فارس ثبت و مخاطبان نسبت به عدم ارایه خدمات در این منطق که در چند کیلومتری شهر زنجان قرار دارد گلایه داشتند.

انتهای پیام/۷۳۰۰۹

منبع: فارس

کلیدواژه: مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان زنجان آبرسانی آب شرب گاوازنگ زنجان الحاق پروژه مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان زنجان مصرف آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۴۴۳۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۰۰۰ موکب به زائران اربعین حسینی خدمات رسانی می کنند

به گزارش خبرنگار مهر، محمد جلال ماب یکشنبه شب در دیدار با نماینده ولی فقیه در مازندران با بیان اینکه هفت کمیته زیر مجموعه ستاد اربعین فعالیت می‌کنند، گفت: کمیته‌های تغذیه و درمان جزو کمیته‌های با فعالیت گسترده محسوب می‌شود.

وی با اظهار اینکه سه هزار موکب زیر پوشش کمیته تغذیه ستاد اربعین سازمان دهی می‌شود می‌کنند، گفت: حدود دو هزار موکب در عراق مستقر می‌شوند و خدمات دهی می‌کنند و هزار موکب نیز در مسیر و مرزها و استان‌های مرزی فعالیت خواهند کرد.

وی با بیان اینکه بین ۹۰۰ تا هزار موکب نیز به صورت خودجوش و بدون اینکه زیر پوشش و سازماندهی قرار گیرند، خدمات دهی می‌کنند، افزود: این موکب‌ها در مناطق مختلف از جمله خوزستان فعالیت و از زائران حسینی پذیرایی می‌کنند.

جلال ماب یادآور شد: حدود ۷ هزار دستگاه کامیون و خودرو اقدام به انتقال تجهیزات موکب‌ها می‌کنند و بیشتر مالکان خودروها به صورت افتخاری خدمات دهی می‌کنند و طبق پروتکل خاصی و بر اساس همکاری بین گمرک ایران و عراق این خودروها منتقل می‌شوند.

رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات با بیان اینکه حدود ۲۰۰ هزار نیروی داوطلب به اداره موکب‌ها می‌پردازند، یادآور شد: اتباعی که از خاک ایران برای اربعین حضور می‌یابند، پتانسیل بسیار خوبی برای تبلیغ هستند و باید از این ظرفیت برای تبیین اربعین حسینی استفاده کرد.

وی با اظهار اینکه که سال گذشته ۷۰ هزار زائر خارجی ازخاک ایران روانه اربعین شدند، تصریح کرد: باید از این دستاورد برای تبیین اربعین بهره گرفت.

کد خبر 6091523

دیگر خبرها

  • جهاد آبرسانی در ۶۹ روستای ایلام از ابتدای سال جاری آغاز شده است
  • کاهش ۵ درصدی سرانه مصرف آب از اولویت‌های آبفای کشور است
  • تا رفع مشکل سیل‌زدگان، خدمات‌رسانی نیروی دریایی ارتش انجام می‌شود
  • ۴۰۰۰ موکب به زائران اربعین حسینی خدمات رسانی می کنند
  • تأمین آب ۴۱ آب‌نمای منطقه ۸ اصفهان از شبکه آب‌رسانی شهری نیست
  • پایگاه اورژانس ۱۱۵ بانوان در کردستان
  • اجرای ۹ طرح آبرسانی در شهرستان خرمدره
  • نصب ۳۵ هزار پلاک آبی هوشمند در منطقه ۷ اصفهان
  • ۱۲ درصد زباله شهروندان قمی در روز جمع‌آوری می‌شود
  • متعهد به برق رسانی یکسان در افغانستان هستیم