Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد اسدی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در شهرکرد گفت: با توجه به اینکه ممکن است دام بیماری باکتریایی یا ویروسی داشته باشد لذا ذبح دام در کشتارگاه موجب می‌شود این بیماری‌ها از بین برود و چرخه بیماری قطع شود تا خطری مردم را تهدید نکند.

مدیرکل دامپزشکی چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه پیش، حین و پس از کشتار دام معاینات لازم انجام می‌شود، افزود: با اجرای این عملیات اگر دامی شرایط ذبح را نداشته باشد قرنطینه یا از چرخه کشتار حذف می‌شود، یعنی اگر پس از انجام معاینات مشخص شود دام دارای بیماری شاربن یا دیگر بیماری‌ها است اجازه کشتار داده نخواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دام بیمار از چرخه کشتار حذف می‌شود

وی ادامه داد: همه اجزای دام بعد از ذبح بررسی و سپس ۲۴ ساعت در یخچال نگه‌داری شود و اگر در این مدت تغییر رنگی در یکی از اجزای دام مشاهده شود از چرخه حذف خواهد شد.

اسدی با اشاره به اینکه بازرسان دامپزشکی به صورت شبانه‌روزی در کشتارگاه طیور حضور دارند، اظهار داشت: مرغی که روانه بازار می‌شود تحت نظارت دامپزشکی بوده که این نهاد در تلاش است کیفیت مرغ ورودی به بازار را ارتقا دهد.

مدیرکل دامپزشکی استان با بیان اینکه در حال حاضر کشتارگاه طیور در استان تنها در خط یک فعالیت دارد، گفت: در صدد هستیم تا با همکاری جهاد استان تعداد کشتارگاه‌های طیور را بیفزاییم لذا شرط اخذ مجوز احداث خط‌های تولید مدرن و جدید در دستور کار است.

وی با بیان اینکه حدود یک سال است که به دنبال راه‌اندازی خط دوم تولید و ارتقای گرید B به A هستیم، افزود: خط دوم کشتار تا پایان سال در یکی از کشتارگاه‌های طیور راه‌اندازی می‌شود که با توسعه این امر شرایط زیرساختی و فیزیکی برای ارتقای بهبود کیفیت مرغ فراهم خواهد شد.

انتهای پیام/۶۷۰۳۶

منبع: فارس

کلیدواژه: محمد اسدی مدیرکل دامپزشکی چهارمحال و بختیاری کشتار طیور توسعه کشتار بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۴۴۴۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ابتلا به بیماری‌های مشترک بین انسان و دام در یزد

فاتحی نیا مدیر کل دامپزشکی استان یزد در نشست خبری با اصحاب رسانه مهریز گفت: در سال گذشته با کاهش ۳۰ درصدی بیماری‌های مشترک بین انسان و دام مواجه بودیم که ناشی از اقدامات پیشگیرانه با همکاری دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد بود.

وی افزود: سال گذشته برای پیشگیری از بیماری هاری به عنوان بیماری مشترک بین انسان و حیوان بیش از هشت هزار قلاده سگ صاحب دار واکسینه شده اند.

مدیرکل دامپزشکی استان بیماری تب کریمه کنگو را یکی از بیماری‌های بسیار خطرناک دانست و بر مصرف گوشت لیبل دار و خرید از فروشگاه‌ها و قصابی‌های مجاز تاکید کرد.

فاتحی نیا همچنین از افتتاح و بهره برداری ساختمان جدید شبکه دامپزشکی مهریز در آینده نزدیک خبر داد و گفت: ساختمان دامپزشکی مهریز با تلاش دو ساله به مراحل پایانی ساخت رسیده و با زیربنای ۲۸۰ متر تا هفته دولت به بهره برداری می‌رسد.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • تامین زیرساخت‌های صادراتی مهمترین حلقه زنجیره ارزش
  • واکسیناسیون ۲۶ هزار رأس دام سبک و سنگین در مناطق محروم چهارمحال و بختیاری
  • یک میلیون و ۹۰۰ هزار نوبت سر دام در اراک ایمن سازی سازی شد
  • اجرای طرح واکسیناسیون طیور در زنجان
  • اولویت زنجیره ارزش بادام و آبزی‌پروری در چهارمحال و بختیاری
  • استخدام ۴۵۶ نفر در دانشگاه فرهنگیان
  • ملزم بودن رعایت پرهیز‌های دارویی آنتی بیوتیکی طیور زنده قبل از ارسال به کشتارگاه‌ها
  • تاکید رئیس شبکه دامپزشکی طرقبه شاندیز بر ممنوعیت کشتار غیر مجاز دام در منازل و معابر
  • سمنان در صدر لیست تنوع داروی دامی
  • کاهش ابتلا به بیماری‌های مشترک بین انسان و دام در یزد