Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان بهزیستی کشور از ورود ۱۳۷ هزار خانوار پشت نوبت به چرخه دریافت مستمری از اردیبهشت ۱۴۰۱ خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سید مرتضی حسینی معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان بهزیستی کشور با اعلام اینکه ۱۳۷ هزار خانوار جدید که پشت نوبت دریافت مستمری معیشتی از سازمان بهزیستی بودند وارد چرخه حمایت شده اند، گفت: از این تعداد که در سال جدید به جمع مستمری بگیران اضافه شده اند، ۱۷ هزار زن سرپرست خانوار و خانواده هایشان و ۱۲۰ هزار خانوار افراد دارای معلولیت خیلی شدید و شدید در دهک‌های اول تا هفتم پشت نوبت دریافت مستمری بوده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حسینی از واریز مستمری از اردیبهشت ماه برای این خانوار‌ها خبر داد و افزود: مبلغ این مستمری برای خانوار‌های یک نفره ماهانه ۴۲۰ هزار تومان، دو نفره ۶۰۰ هزار تومان، سه نفره ۸۴۰ هزار تومان، چهار نفره یک میلیون و ۸۰ هزار تومان و پنج نفره یک میلیون و ۳۲۰ هزار تومان است.

وی افزود: این مددجویان پیشتر به صورت موردی از خدمات دیگر سازمان بهزیستی بهره‌مند بودند و پشت نوبت دریافت مستمری بودند.

معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان بهزیستی کشور با بیان اینکه ۳ میلیون خانوار، قریب به ۷ میلیون نفر تحت پوشش سازمان بهزیستی کشور هستند، تشریح کرد: مستمری بگیران معیشتی سازمان بهزیستی یک میلیون و ۲۷۰ هزار خانوار و حدود دو میلیون ۴۰۰ هزار نفراند و نزدیک به یک میلیون و ۷۰۰ هزار خانوار دیگر هستند که از مستمری معیشتی بهرمند نیستند، ولی از خدمات موردی و دیگر خدمات سازمان برخوردار هستند.

حسینی افزود: اولا تلاش می‌کنیم که جمعیت پشت نوبتی دریافت مستمری در سازمان بهزیستی را با دریافت اعتبارات جدید از دولت وارد چرخه دریافت مستمری کنیم که اولویت با افراد دارای معلولیت خیلی شدید، شدید و متوسط در دهک پائین و ضعیف‌ترین گروه‌های درآمدی است.

وی تاکید کرد: دغدغه ما این است که بتوانیم موضوع مستمری معیشتی مددجویان تحت پوشش را حل کنیم که در این مرحله ۱۳۷ هزار خانواده با منابع اختصاص یافته وارد چرخه شده اند.

معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان بهزیستی کشور در خصوص یارانه پرداختی دولت نیز گفت: یارانه‌ای که دولت برای هر نفر ۳۰۰ یا ۴۰۰ هزار تومان پرداخت می‌کند، مشمول مددجویان تحت پوشش دستگاه‌های حمایتی با توجه به آزمون وسع بوده است و مددجویان تحت پوشش باید این یارانه جدید را دریافت کنند.

حسینی افزود: گا‌ها اعلام می‌شود که ممکن است برخی از مددجویان این یارانه را دریافت نکرده باشند هرچند که باید این تعداد این افراد خیلی کم باشند، ولی اعلام شد با ثبت اعتراض در سامانه وزارت رفاه مشمول این یارانه خواهند بود، اگر در طول این ایام مددجویی در دهک ده یا در شرایط ویژه‌ای قرار گرفته باشد یا مشکلی و اشتباهی پیش آمده باشد با اعتراضی که اعلام کردند اعتبار در حسابشون ذخیره شده تا بعد از بررسی‌های لازم منابعشان آزاد شود و دغدغه‌ای در این زمینه وجود ندارد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: سید مرتضی حسینی بهزیستی مددجویان مستمری بگیران معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان بهزیستی کشور دریافت مستمری هزار خانوار یک میلیون هزار تومان پشت نوبت ۱۳۷ هزار تحت پوشش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۴۴۴۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۳ درصد پرونده های مشاوره طلاق در مازندران منجر به ساز شد

به گزارش خبرنگار مهر، فریبا بریمانی صبح شنبه در گفت وگ و با خبرنگاران ضمن تبریک فرا رسیدن روز «روانشناس و مشاوره» با بیان اینکه روانشناسان در ایجاد یک جامعه سالم از نظر جسمانی و روانی نقش بسزایی دارند، گفت: روانشناسان به افراد جامعه کمک می‌کنند تا بتوانند احساسات و رفتارهای خود را بهتر درک کرده و آنها را مدیریت کنند تا زندگی با کیفیت تری داشته باشند.

مدیرکل بهزیستی مازندران یکی از اهداف سازمان بهزیستی کشور را برنامه‌ریزی و تلاش در جهت ارتقا سلامت روان آحاد جامعه دانست و عنوان کرد: در حال حاضر ۲۱۲ مرکز مشاوره و خدمات روانشناختی در سراسر استان در راستای ارائه مشاوره تخصصی در زمینه‌های فردی و خانوادگی، ازدواج، پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی، تحصیلی، ارتقا توانمندی‌های معنوی، اخلاقی و فکری و … به شهروندان فعالیت دارند.

بریمانی به ارائه خدمات مشاوره حضوری اشاره و عنوان کرد: ۱۶۶ هزار و ۳۰۱ نفر در سال گذشته با مراجعه به مراکز مشاوره و خدمات روانشناختی از متخصصین امر خدمات دریافت کردند.

مدیرکل بهزیستی استان با بیان اینکه خدمات روانشناختی و ارتقای سلامت روان به صورت تلفنی نیز صورت می‌گیرد، افزود: طی یک سال اخیر ۱۹۴ هزار و ۵۶۸ نفر طی تماس با خط ۱۴۸۰ صدای مشاور، جهت برطرف کردن مشکلات روانشناختی در زمینه‌های فردی و خانوداگی، کودک و نوجوان، تحصیلی، شغلی، مشاوره قبل از ازدواج، مشاوره طلاق، توانایی تصمیم گیری صحیح و مناسب و همچنین تقویت مهارت‌های زندگی و مهارت‌های بین فردی مشاوره تلفنی دریافت و از مزایای این خط بهره مند شدند.

این مسؤول از ارائه آموزش به بیش از هشت هزارو ۳۰۰ نفر از جوانان در آستانه ازدواج در سال گذشته خبر داد و اظهار داشت: بی شک، یکی از راهکارهای مؤثر پیشگیری از جدایی و طلاق زوجین، آموزش پیش از ازدواج است که به ارتقای توانمندی فردی در انتخاب همسر مناسب و تشکیل خانواده موفق کمک می‌کند که این افراد جهت تقویت و ثبات خانواده در کارگاه‌ها و جلسات آموزشی پیش از ازدواج شرکت کردند.

وی اعلام کرد: سال گذشته، ۱۴۰۹۹ زوج مازنی جهت افزایش استحکام روابط زوجین در کلاس‌های آموزشی و مشاوره حین ازدواج شرکت کرده‌اند.
مدیر کل بهزیستی استان ارتقای سلامت و توانمندسازی روانشناختی زوجین، افزایش رضایتمندی زندگی زناشویی و تحکیم بنیان خانواده را از جمله اهداف برنامه‌های پیشگیرانه و ارتقایی سازمان بهزیستی در حوزه خانواده برشمرد و گفت: در این راستا در سالی که گذشت ۱۵۴۱۱ نفر از آموزش زندگی خانواده و ۴۴ هزار و ۹۹ نفر از آموزش‌های مهارت‌های زندگی بهره مند شدند.

وی انتخاب همسر و ازدواج را هم از بعد اجتماعی و هم از بعد فردی برای افراد جامعه، مرحله مهم و حساسی دانست و ادامه داد: ۹۶۸۰ نفر در سال گذشته از مراکز مشاوره سراسر استان جهت ازدواج و انتخاب همسر خدمات مشاوره‌ای دریافت نمودند. چرا که انتخاب درست و مناسب هم فرد را به آرامش می‌رساند و هم جامعه را از بحران مسائل اجتماعی آسیب زا مانند طلاق و پیامدهای آن حفظ می‌کند.

مدیرکل بهزیستی مازندران به مشاوره طلاق در مراکز بهزیستی نیز اشاره کرد و افزود: در سال گذشته تعداد، ۴۶ هزار زوج در مراکز مشاوره، خدمات مشاوره‌ای دریافت کردند و از این تعداد پرونده بیش از ۲۳ درصد منجر به سازش شده است که عمده ترین دلایل طلاق عدم مسؤولیت پذیری، بی توجهی، کمبود مهارت‌های زندگی، اعتیاد، خیانت و سو ظن، خشونت و دخالت اطرافیان بوده است.‌

کد خبر 6089518

دیگر خبرها

  • پرداخت ۷۲۴ میلیاردی مستمری تامین اجتماعی آران و بیدگل
  • افزایش ۳۰ درصدی مستمری مددجویان ایلام در سال جاری
  • پرداخت سه هزار و ۵۷۰ میلیارد ریال مستمری و کمک معیشت به مددجویان ایلامی
  • تعامل بهزیستی با مساجد برای رفع مشکلات معلولان و زنان سرپرست خانوار
  • پرداخت ۳۵۷ میلیارد تومان کمک معیشت به مددجویان و نیازمندان ایلام
  • ارائه ۸۲ تیم مشاوره به خانواده‌های شهدا و مجروحین حادثه تروریستی کرمان 
  • بهره‌مندی ۳۶۰ هزار نفر از خدمات روانشناختی در مازندران ‌
  • تسهیلات خاص برای خانواده‌های دارای فرزند چندقلو
  • بهزیستی چه خدماتی به «خانواده‌های دارای فرزند چندقلو» می دهد؟
  • ۲۳ درصد پرونده های مشاوره طلاق در مازندران منجر به ساز شد