Web Analytics Made Easy - Statcounter

اخبار شرکت‌ها؛ ایکوپرس- مهدی خطیبی امروز دوشنبه در حاشیه نشست شورای معاونان و مدیران و همچنین بازدید از روند فعالیت خطوط تولید این شرکت با بیان این مطلب افزود: ایران خودرو گام در مسیر بسیار مهمی گذاشته که نقطه آغاز آن تولید کامل و عبور مستقیم است و در همین راستا آمار تولید کامل این شرکت تا امروز به عدد ۱۵۲.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۳۲۴ دستگاه رسیده و تعداد فاکتورهای صادره این شرکت نیز به ۱۴۱.۲۷۶ مورد رسیده که به ترتیب رشد ۵۶ درصدی و ۴۴ درصدی را به دنبال داشته است.

وی با بیان این‌که میزان عرضه خودرو این شرکت نیز با رشد ۲۵ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل به عدد ۱۴۳.۵۶۸ دستگاه رسیده، افزود: با استمرار رویکرد تولید کامل و عبور مستقیم حرکت شتابنده ایران خودرو در مسیر افزایش تولید ادامه خواهد داشت و در شرایط فعلی می‌توانیم که ادعا کنیم که نسبت به شش ماه قبل، این مجموعه در جایگاه قابل قبولی قرار گرفته است.

مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو با بیان این‌که ایجاد فضاهای مسموم و افزایش تخریب ها تاثیر بر عزم و اراده مدیران و کارکنان ایران خودرو در مسیر پیشرفت ندارد، افزود: در همین راستا با رونمایی از محصول جدید «ری‌را» به عنوان نقطه عطفی در تاریخ ایران‌خودرو و حتی صنعت خودرو ایران نشان دادیم که با وجود تمام سختی ها قطار پیشرفت این مجموعه متوقف نخواهد شد.

خطیبی با بیان این‌که با اجرای برنامه های جدید طی ماه‌های گذشته، ایران خودرو به روزهای درخشان خود بازگشته است، افزود: حجم عظیم سرمایه گذاری‌های این گروه صنعتی، زیرساخت‌های گسترده و نیروی انسانی خلاق، کارآمد و نخبه ایران خودرو بزرگ‌ترین نقطه قوت این مجموعه و صنعت خودرو ایران است و تردید نداریم که با وحدت و همدلی بیش‌تر دستاوردهای مهم‌تری حاصل خواهد شد.

وی خطاب به معاونان و مدیران این شرکت با بیان این‌که اصالت هدف اصلی گروه صنعتی ایران خودرو است، افزود: با اتخاذ تدابیر هوشمندانه و بی توجهی به هجمه ها و فضاهای موهوم به هیچ عنوان نباید از رویه های غیراخلاقی تاثیرپذیری داشته باشیم و باید با هوشیاری و درایت بر این فضاهای تاریک غلبه کنیم.

وی با تاکید بر این‌که تمرکز ویژه بر توسعه محصولات پیشرفته در کلاس جهانی و منطبق با استانداردهای روز دنیاست، افزود: اجرای طرح جهش کیفیت ایران خودرو در قالب ۲۷۹ پروژه مهم و  با هدف افزایش رضایت مشتریان در دستور کار ویژه قرار گرفته و اثرات ملموس آن در مدت زمان کوتاهی نمایان خواهد شد.

خطیبی با بیان این‌که امروز با رویکردهای دقیق و علمی بسیاری از ظرفیت های بلاتکلیف گروه صنعتی ایران خودرو فعال شده و یا در حال فعال سازی است، افزود: اصلاح فرآیندهای اقتصادی، تولیدی و سرمایه گذاری و ایجاد تحول در زیرمجموعه های گروه برپایه همین رویکرد بوده  که یکی از نمونه های بارز آن بازگشت شرکت ایران خودرو دیزل به اوج اقتدار است.

مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو تاکید کرد: آغاز حرکت دانش بنیان در گروه و امضای ۵۴ تفاهم نامه با شرکت های داخلی یک تحول مهم و ارزشمند در این مجموعه به شمار می رود و با دستور کار ویژه و گزارش دهی منظم از روند پیشرفت فعالیت ها در حال پیگیری است.

وی تاکید کرد: رسیدگی ویژه به امور رفاهی و معیشتی کارکنان و اصلاح فرآیندهای داخلی به نفع ذینفعان و خانواده گروه صنعتی ایران خودرو، محور اصلی برنامه های این مجموعه است و از این پس در ایران خودرو با قدرت و انسجام بیش‌تر و قوت قلب بالاتری برنامه ها را دنبال خواهیم کرد تا جایی که این مجموعه موجب فخر صنعت کشور باشد.

هم‌زمان کیانوش پور مجیب قائم مقام توسعه و تولید گروه صنعتی ایران خودرو اعلام کرد: گروه صنعتی ایران خودرو به عنوان لکوموتیو و پیشران بسیاری از شاخه های مهم صنعتی کشور امروز نقش بسیار مهمی در اقتصاد ایران ایفا می کند و توانسته است در این شرایط پیچیده به دستاوردهای کم نظیری در تاریخ صنعت خودرو ایران برسد.

وی با بیان این‌که نباید اجازه داد طعم شیرین پیشرفت در تولید به تلخی بدل شود، افزود: مجموعه مدیران و کارکنان صنعت خودرو و به ویژه گروه صنعتی ایران خودرو در طول ماه‌های گذشته نشان داده‌اند که این صنعت در مسیر درستی حرکت می‌کند و در عین حال عملکرد آنان زیر ذره بین ناظران و افکار عمومی است.

پورمجیب با بیان این‌که اثرات تصمیمات کلان و دقیق گروه صنعتی ایران خودرو در ماه‌های آینده نمود عینی بهتری خواهد داشت، افزود: به طور حتم این حرکت با صلابت و انگیزه بسیار مضاعفی ادامه خواهد داشت و با به نتیجه رسیدن طرح های جدید تعریف شده شرایط متفاوتی بر این مجموعه حاکم خواهد شد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: مهدی خطیبی مدیر عامل ایران خودرو قائم مقام مدیر عامل ایران خودرو گروه صنعتی ایران خودرو ایران خودرو صنعت خودرو خواهد شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۴۴۵۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیاست‌گذاری هوشمندانه حوزه انرژی، توسعه درآمدهای ارزی کشور در شرایط تحریم را میسر کرد

به گزارش تابناک اقتصادی؛ کشور‌های نفت و گازخیز عمدتاً به درآمد‌های حاصل از فروش این منابع وابسته هستند. ما هم از این قاعده استثنا نیستیم. دشمن با توجه به این موضوع، از این امر به عنوان یک پاشنه آشیل استفاده کرد و به تحریم صنایع نفت و گاز کشورمان مبادرت کرد.

دولت سیزدهم به اعمال سیاست‌هایی در راستای خنثی سازی تحریم‌ها پرداخت. طرح‌هایی مانند اتکا به خود، استفاده از ظرفیت دانش بنیانی کشور، صدور خدمات فنی و مهندسی به دیگر کشورها، سهامداری در پالایشگاه‌های فراسرزمینی و عرضه نفت به مینی ریفاینری‌ها در شرق آسیا مدنظر قرار گرفت.

توسعه زنجیره ارزش محصولات نیز از جمله راهکار‌هایی بود که با جدیت دنبال شد. مجلس نیز به ریل گذاری قانونی برای خنثی سازی تحریم‌ها پرداخت. در شرایطی که دسترسی کشور به اقلام راهبردی در صنایع نفت و گاز مسدود شده بود، قانون ترک تشریفات مناقصه و جهش تولید دانش بنیان به کمک آمد.

با اجرای قوانینی که در بالا به آن‌ها اشاره شد، وزارت نفت بیشترین استفاده را از دستاورد‌های دانش بنیانی داشت و تولید نفت و گاز کشور ادامه یافت. در زمینه فروش نیز سیاست‌هایی مانند فروش نفت به پالایشگاه‌های فراسرزمینی و مینی پالایشگاه‌ها در دستور کار قرار گرفت.

برای دسترسی به وجوه مربوط به نفت و گاز نیز از روش‌هایی مانند تهاتر و استفاده از ارز‌هایی غیر از دلار بهره بردیم. در نهایت این سیاست‌ها ما را به فروش نفت و گاز در شرایط تحریم رساند.

نظرات محمدطاهر رحیمی، سیاست پژوه اقتصاد کلان کشور را در ادامه می‌خوانید. رحیمی با اشاره به این موضوع که بر اساس آمار سازمان گمرک کشور طی سال ۱۴۰۲ توانستیم حدود ۳۶ میلیارد دلار درآمد حاصل از صادرات نفت داشته باشیم، تصریح کرد: با در نظر گرفتن این موضوع که در حال فروش نفت با تخفیف هستیم و قیمت نفت بین ۷۰ تا ۷۳ دلار است، روزانه قریب به ۱ میلیون و ۳۵۰ هزار بشکه نفت فروخته ایم. صادرات نفت تا این حد قطعاً موفقیت ویژه‌ای برای دولت سیزدهم و وزارت نفت در شرایط تحریمی محسوب می‌شود.  

وی ادامه داد: این موضوع جای تأمل و تحسین دولت دارد که با چه استراتژی‌هایی توانستیم به این میزان فروش نفت داشته باشیم. اولین سیاست درستی که دولت در راستای افزایش فروش نفت کشور به اجرا گذاشت، تلاش در راستای کاهش تکثر فروشندگان نفت بود.

سیاست پژوه اقتصاد کلان کشور توضیح داد: اقدام دولت در کاهش تکثر فروشندگان و ایجاد نوعی تمرکز مدیریت صادرات نفت کشور مثبت ارزیابی می‌شود. این اقدام اثرات مثبتی دارد که تأثیرگذاری آن را در موفقیت کشور در فروش نفت دیدیم.

رحیمی گفت: دومین اقدام مثبتی که دولت انجام داد این بود که حداقل بخشی از صادرات نفت کشور در قالب صادرات نفت به پالایشگاه‌های کشور‌های دیگر انجام شد. عملاً طرح پالایشگاه‌های فراسرزمینی برای کشور در دستور کار قرار گرفت که اقدام مثبتی به شمار می‌رود.

وی ادامه داد: در طرح مورد بحث، به جای اینکه صادرات نفت را به طور مستقیم به دیگر کشور‌ها داشته باشیم، نفت به پالایشگاه‌های نیمه کاره یا از کار افتاده کشور‌های دیگر تحویل داده شد. این پالایشگاه‌ها با کمک فنی ایران راه اندازی شدند و توانستند به پالایش نفت بپردازند و فرآورده تولید کنند. از این طریق، عواید ارزی بیشتری نصیب کشورمان شد.

سیاست پژوه اقتصاد کلان کشور توضیح داد: اقدام مثبت سوم که دولت به اجرا گذاشت، باز کردن حساب ویژه روی کشور چین بود. این کشور امکان خنثی سازی تحریم‌ها را به واسطه نظام پولی و مالی اش می‌تواند برایمان فراهم کند. چین از موضوع صادرات نفت ایران به این کشور به لحاظ سیاسی و راهبردی سود می‌برد. زیرا پکن از نفت روسیه بی نیاز می‌شود و این موضوع برای چین اهمیت زیادی دارد.

رحیمی گفت: ما تلاش کردیم با تکیه بر سه اقدام مهم در جهت تنوع بخشیدن به مقاصد صادراتی، پالایشگاه‌های کوچک مقیاس و همچنین تمرکز بر بازار شرق آسیا و نظامات جدید تسویه مالی با چین بوده است که از فرصت به دست آمده استفاده کردیم و به صادرات نفت خود به مشتریان جدید پرداختیم. این سیاست گذاری‌های هوشمندانه دولت فروش نفت در شرایط تحریم را میسر کرد.

دیگر خبرها

  • ربات صنعتی ایران ساخت با هفت درجه آزادی تولید شد
  • ربات صنعتی ایران ساخت با هفت درجه آزادی طراحی شد
  • افت فشار و کمبود برق مانع پیش روی توسعه اقتصادی تیران
  • سیاست‌گذاری هوشمندانه حوزه انرژی، توسعه درآمدهای ارزی کشور در شرایط تحریم را میسر کرد
  • عبور از خام‌فروشی، رشد بهره‎‌وری و توسعه برداشت گاز با حرکت به سمت دانش بنیان شدن
  • پژو سقوط کرد؛ سرگردانی ایران‌خودرو برای تولید محصول محبوب
  • چهارمحال و بختیاری ۳۰ محصول صادرات‌محور دارد
  • حضور گروه صنعتی ایران‌خودرو در ششمین نمایشگاه ایران اکسپو
  • ضد حمله آمریکا به توسعه روابط ایران با شرق | فشار بر مالزی
  • تأمین ۴۰ درصدی نیاز داخلی به دستگاه نوار قلب با محصول ایران‌ساخت