Web Analytics Made Easy - Statcounter

حزب تمدن اسلامی به مناسبت چهل و یکمین سالگرد فاجعه خونین هفتم تیر و شهادت مظلومانه آیت‌الله بهشتی و ۷۲ تن از بهترین یاران امام(ره) و انقلاب بیانیه ای صادر و یادآور شد که انقلاب پس از فاجعه خونین هفتم تیرماه با شتاب دو چندان به مسیر ترقی و رشد خود ادامه داد.

به گزارش ایران اکونومیست، متن بیانیه این تشکل سیاسی به این شرح است:
چهل و یکمین سالگرد فاجعه‌ی خونین هفتم تیر سال ۶۰ یادآور دشمنی‌ها و خباثت‌های فراوان استکبار جهانی به سرکردگی آمریکای متجاوز و ایادی مزدور داخلیش گروهک منحط و فاسد منافقین است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در چنین روزی با انفجار ناگهانی سال اجتماعات دفتر مرکزی حزب جمهوری اسلامی که مرکز تبادل نظر و تقاطی افکار دولت مردان و جمعی از نمایندگان مجلس و نیز کارشناسان قوای سه‌گانه و اعضای برجسته‌ی حزب بود، دست‌های متجاوز بیگانه با همدستی عناصر خود فروخته منافقین این اجتماع عظیم و سودمند برای مصالح جامعه را به خاک و خون کشیدند و شخصیت ممتازی همچون آیت‌اله دکتر سیدمحمد حسینی بهشتی ریاست قوه قضائیه و دبیر کل حزب را به همراه ۷۲ تن از بهترین فرزندان امت، چهار وزیر و بیست و هفت نماینده و تعداد زیادی از مشاهیر و کارشناسان نخبه‌ی نظام را مظلومانه به شهادت رسانده و جمع دیگری را مجروح ساخته و ملتی را داغدار کردند.
دشمن به خیال واهی چنین می‌پنداشت که با این انفجار سه قوه را از کار انداخته و راه برون رفتی برای کشور به منظور اداره و رفع مشکلات باقی نخواهد گذاشت غافل از آنکه نصرت و فضل الهی با این کشور و این ملت است همراه است و فردای هفتم تیر تمامی مردم یک صدا فریاد می‌زدند «دشمن در چه فکریه – ایران پر از بهشتیه» و این چنین بود که انقلاب با شتاب دو چندان به مسیر ترقی و رشد خود ادامه داد و یکی پس از دیگری سنگرهای جنگ تحمیلی و تحریم‌های ظالمانه و توطئه‌های شرق و غرب را فتح کرد و امروز اثرات خون آن پاک‌بازان و آن راست‌قامتان جاودانه تاریخ با الهام از بنیانگذار این نظام مقدس حضرت امام خمینی رضوان‌الله علیه و خلف صالح ایشان رهبر فرزانه انقلاب حضرت آیت‌اله خامنه‌ای مدظله العالی و مدد گرفتن از ارواح طیبه شهیدان بویژه شهید مظلوم حضرت آیت‌اله دکتر بهشتی بنیانگذار تفکر تشکیلاتی در جمهوری اسلامی، شخصیتی که با اعتقاد راسخ به ضرورت تشکُل و تحزُب برای اداره جامعه طراز اسلام و تداوم انقلاب، و سایر شهیدان همراهش، پیروزی‌های درخشان دیگری را نوید می‌دهد.

انشاءالله.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: خونین هفتم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۴۴۸۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۳۳ پایان‌نامه مرتبط با کنگره اندیشه‌های قرآنی آیت الله خامنه‌ای در حال تدوین است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم، حجت الاسلام والمسلمین محمدعلی رضایی اصفهانی استاد جامعة المصطفی العالمیه در کنگره بین المللی اندیشه‌های قرآنی حضرت آیت الله خامنه‌ای و اجلاسیه اساتید معارف اسلامی سراسر کشور که در دانشگاه معارف اسلامی قم برگزار شد، اظهار داشت: حضرت آیت الله خامنه‌ای از محضر پدر بزرگوار بهره گرفتند و بحث قرآنی را تحت تاثیر سیدهاشم میردامادی پدربزرگ مادری خود که در مسجد گوهرشاد تفسیر می‌گفتند و بحث انس با قرآن را تحت تاثیر مادر فرا گرفتند.

حجت الاسلام والمسلمین رضایی اصفهانی افزود: حضرت آیت الله خامنه‌ای ۶ سال محضر علامه طباطبایی را درک کردند و در تفسیر قرآن تحت تاثیر استاد خود بودند.

وی گفت: حضرت آیت الله خامنه‌ای را می‌توان محصول سه مکتب شیعی حوزه مشهد، نجف و قم دانست، و سیره حوزوی ایشان هم اشرابی از تعبد حوزه مشهد، عقلانیت حوزه قم و ولایت مداری حوزه نجف است.

دبیر علمی همایش بین المللی حضرت آیت الله خامنه‌ای گفت: تفسیره سوره برائت ایشان در ۷۰۰ صفحه ارائه شده که حاصل زحمت آقای ربانی است.

حجت الاسلام والمسلمین رضایی اصفهانی به سابقه تفسیر آیت الله خامنه‌ای اشاره کرد و افزود: ایشان سال ۱۳۵۸ هفته‌ای یکبار به قم آمده و تفسیر می‌گفتند همچنین رهبر انقلاب سال ۶۰ تا ۶۱ برای پاسداران تفسیر سوره‌های حشر و جمعه، ممتحنه، مجادله را می‌گفتند و سال ۶۹ -۷۰ تفسیر حمد را برای دانشجویان می‌گفته است.

وی بر اهمیت و جایگاه مرجعیت علمی قرآن در اندیشه حضرت آیت الله خامنه‌ای اشاره نمود و اظهار داشت: رهبر انقلاب تصریح دارند که «مساله قرآن و مرجعیت قرآن و رجوع به قرآن و استفهام از قرآن در مسائل گوناگون فکری، عملی، اجتماعی، سیاسی، حکومتی و ... خیلی چیز مهمی است. ما واقعا در این زمینه‌ها کم کاریم».

دبیر کنگره بین المللی اندیشه‌های قرآنی رهبر معظم انقلاب بر موضوع جهت دهی به علوم انسانی بر اساس مبانی قرآنی تأکید نمود و با بیان این که علوم انسانی فعلی باید تحولات عمیق و پایداری داشته باشد، یادآور شد: رهبر انقلاب علوم انسانی فعلی را ترجمه قبل و شکل گرفته مبانی اومانیستی و سکولاریستی دانسته‌اند، از طرفی هدایت قرآن را عام و شامل تمام علوم می‌دانند که در مبانی و اهداف تاثیرات بسزایی دارد؛ ایشان ضمن تصریح بر اهمیت بازشناسی علوم انسانی بر اساس قرآن به تولید علوم انسانی قرآن بنیاد تاکید دارند.

حجت الاسلام والمسلمین رضایی اصفهانی سپس به تاثیر این کنگره بر فضای دانشگاهی اشاره کرد و گفت: تاکنون ۲۳۳ پایان نامه ارشد و دکتری در مراکز مختلف تحت تاثیر این کنگره گرفته شده است.

وی با اشاره به تاکید رهبر انقلاب بر مرجعیت علمی قرآن کریم گفت: براساس تاکیدات رهبر انقلاب دو واحد درس مرجعیت قرآن در برخی دانشگاه‌ها و جامعة المصطفی العالمیه ارائه می‌شود.

حجت الاسلام و المسلمین رضایی اصفهانی در بخش پایانی سخنان خود به اهداف و رویکرد‌های کنگره بین المللی اندیشه‌های قرآنی حضرت آیت الله خامنه‌ای اشاره کرد و اظهار داشت: بیش از ۱۸۰ مرکز علمی، حوزوی و دانشگاهی در این کار عظیم مشارکت کردند و ۱۶ کارگروه علمی در راستای برگزاری این کنگره هم شکل گرفته است.

وی معرفی کتاب ها، مقالات، پایان نامه‌ها و سایت‌ها مبتنی بر ۷۰۰ ریز موضوع را از جمله دستاورد‌های دبیرخانه این کنگره دانست و اظهار داشت: در این کنگره بیش از ۵۳ نشریه و ۲۲ ملی علمی پژوهشی مقالات برگزیده را چاپ خواهند کرد.

دبیر علمی کنگره بین المللی اندیشه‌های قرآنی رهبر معظم انقلاب یادآور شد: ۲۱۱ پیش نشست و ۷۸ کارگاه آموزشی، ۱۵ کرسی مرتبط با کرسی‌های ترویجی نظریه پردازانه در ۳۰ شهر و ۱۵ استان برگزار و ۲ هزار و ۵۰۰ چکیده و حدود  هزار و ۹۰۰ مقاله هم دریافت شده است.

حجت الاسلام و المسلمین رضایی اصفهانی به دریافت مقالات همایش به ۲۱ زبان زنده دنیا اشاره کرد و گفت: در تلاشیم تا این کنگره در شهر‌های متعدد ایران برگزار شود، لذا در داخل کشور شهرهای تهران، قم، مشهد، اصفهان، تبریز و شیراز انتخاب و در خارج از کشور نیز در کشور‌های لبنان و سوریه، هند، افغانستان، پاکستان، اندونزی و برخی از کشور‌های آفریقایی اعلام آمادگی کردند.

دیگر خبرها

  • کارنامه سیاست‌های مسکن پس از انقلاب
  • آرتتا: باید با شتاب خوب آرسنال ادامه دهیم
  • مجالس شهدا میدان مقدس و اطهر حضرت فاطمه(س) است
  • کارنامه سیاستهای مسکن پس از انقلاب و نتایج آن در یک قاب
  • رهبر انقلاب در حاشیه نامه یکی از مسوولان امور قرآنی چه نوشتند؟
  • جزئیات پروژه چهارباغ/ فاز نخست تیرماه افتتاح می‌شود
  • تأکید رهبر انقلاب بر فهم معانی کلام خداوند در کارهای قرآنی
  • خط انتقال آبرسانی دیلم تیرماه به بهره‌برداری می‌رسد
  • ۲۳۳ پایان‌نامه مرتبط با کنگره اندیشه‌های قرآنی آیت الله خامنه‌ای در حال تدوین است
  • ترقی دانش کشور مرهون تلاش معلمان و سنگربانان تعلیم و تربیت است