Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، مشاور امنیت ملی آمریکا روز دوشنبه در آلمان گفت که گروه هفت در بیانیه‌ای در روز سه‌شنبه به شیوه‌های اقتصادی مغایر با بازار چین، رویکرد آن در قبال بدهی سایر کشورها به چین و اقدامات حقوق بشری پکن اشاره خواهد کرد، در حالی که یک مفهوم استراتژیک ناتو که اواخر این هفته منتشر خواهد شد، به شکل بی سابقه ای به چین خواهد پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس گزارش‌ها، سالیوان در اجلاس گروه ۷ در جنوب آلمان به خبرنگاران گفت: ما فکر می‌کنیم که هم در گروه ۷ و هم در ناتو در مورد چالشی که چین ایجاد می‌کند همگرایی فزاینده‌ای وجود دارد.

سالیوان افزود که رهبران گروه ۷ نیاز فوری دیدند تا در مورد موضوعاتی مانند رویه‌های اقتصادی مغایر با بازار از سوی چین، رویکرد پکن در رابطه با بدهی کشورهای در حال توسعه و رویکرد آن به حقوق بشر، مشورت و همسویی داشته باشند.

وی با این حال مدعی شد افزایش توجه به چین در زمینه های اقتصادی و امنیتی به معنی آغاز یک جنگ سرد جدید با این کشور نیست.

سالیوان ادعا کرد: ما به دنبال تقسیم جهان به بلوک های رقیب و اجبار کشورها به انتخاب یک طرف نیستیم. ما به دنبال حمایت از اصولی هستیم که برای همه عادلانه باشد.

رهبران گروه «هفت» روز یکشنبه متعهد شدند طی پنج سال، ۶۰۰ میلیارد دلار به تامین مالی زیرساخت‌های مورد نیاز کشورهای درحال توسعه برای مقابله با طرح «یک کمربند؛ یک جاده» چین اختصاص دهند.

به گزارش ایرنا به نقل از رویترز، جو بایدن رئیس جمهوری ایالات متحده و دیگر رهبران گروه هفت، در گردهمایی سالانه خود که امسال در جنوب آلمان برگزار شده است، برنامه موسوم به «مشارکت برای توسعه زیرساخت‌ها و سرمایه‌گذاری جهانی» را راه‌اندازی کردند.

«اورسولا فون درلاین» رئیس کمیسیون اروپا نیز در این گردهمایی گفت: اروپا نیز ۳۰۰ میلیارد دلار برای ایجاد یک جایگزین پایدار در مقابل طرح «یک کمربند - یک جاده» چین اختصاص می دهد.

سران ایتالیا، کانادا و ژاپن نیز به طور جداگانه از برنامه های کشورشان برای مقابله با چین سخن گفتند و باوجودی که مقام های فرانسه و انگلیس حضور نداشتند اما آنها نیز در این طرح مشارکت دارند.

براساس این گزارش، برنامه توسعه ای چین موسوم به "یک کمربند - یک جاده" ، ۱۰۰ کشور جهان را شامل می شود که در سال ۲۰۱۳ راه اندازی شد. هدف آن احیای جاده باستانی ابریشم اعلام شده است و در حقیقت سرمایه گذاری چین برای توسعه زیرساخت ها در این منطقه است.

آسوشیتدپرس نیز در گزارشی به نقل از بایدن نوشت که هدف از اختصاص بودجه به کشورهای در حال توسعه، این است که به آنها بفهماند همکاری با دموکراسی ها برای آنها سودمندتر است.

این رسانه انگلیسی زبان، نوشت: مقام های غربی چین را متهم می کنند که هدف این کشور از اجرای این پروژه بدهکار کردن کشورهاست و بیشتر از آنکه کشورهای میزبان سود ببرند پکن از این سرمایه‌گذاری سود می برد.

نشست سران گروه ۷ به ریاست آلمان ۲۶ تا ۲۸ ژوئن در منطقه کوهستانی المائو در بایرن آلمان برگزار می‌شود. در میان شرکت کنندگان دعوت شده در اجلاس سران سنگال، آفریقای جنوبی، آرژانتین، هندوستان و اندونزی دیده می‌شوند. ولودیمیر زلنسکی نیز از طریق ارتباط ویدیویی در این نشست شرکت خواهد کرد.

منبع: تابناک

کلیدواژه: محمد کاظمی حسین طائب بایدن رئیس جمهور آمریکا گفتگوی ویدئویی شی جین پینگ چین محمد کاظمی حسین طائب گروه ۷

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۴۶۷۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشی گرفتن ترامپ از بایدن در نظرسنجی‌ها

نتایج نظرسنجی شبکه آمریکایی «سی ان ان» نشان داد که دونالد ترامپ، رئیس جمهور پیشین این کشور نسبت به جو بایدن، رئیس کنونی کاخ سفید، از حمایت تعداد بیشتری از رای دهندگان برخوردار است.

بنابر گزارش آر تی، بر اساس این نظرسنجی که از ۱۸ تا ۲۳ آوریل انجام شد و شامل ۹۶۷ رأی دهنده ثبت نام شده بود، با ضریب خطای آماری ۳.۸ درصد، ۴۹ درصد از شرکت کنندگان از ترامپ حمایت کردند و در عین حال، ۴۳ درصد از پاسخ دهندگان از بایدن حمایت کردند.

انتخابات بعدی ریاست جمهوری آمریکا قرار است در ۵ نوامبر ۲۰۲۴ برگزار شود و رقبای اصلی در رقابت انتخاباتی جو بایدن، رئیس جمهور فعلی دموکرات و دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق جمهوری خواه هستند.

هر دو نامزد قبلاً تعداد کافی رای را از انتخابات مقدماتی دریافت کرده اند تا نامزدی احزاب خود را تضمین کنند و تقریباً همه رقبای آنها انصراف خود را از رقابت اعلام کرده اند.

پیش از این مارینا هاید، ستون نویس روزنامه گاردین در تحلیلی در خصوص انتخابات ریاست جمهوری آمریکا و نامزد‌های آن به این نکته اشاره می‌کند که دو نامزد اصلی یعنی دونالد ترامپ و جو بایدن هر دو مسن هستند و در همین حال، یکی تقریبا مرتکب کودتا شده و دیگری از مشکلات حافظه رنج می‌برد. مسئله‌ای که انتخاب را برای رای‌دهندگان آمریکایی دشوار خواهد کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • تعهد دوباره بایدن به امنیت رژیم اسرائیل
  • پیشی گرفتن ترامپ از بایدن در نظرسنجی‌ها
  • دیدار و گفت‌وگوی رئیس‌جمهور سوریه و وزیر خارجه بحرین
  • موضع‌گیری جدید «بایدن» درباره اسیران صهیونیست
  • بایدن: تا زمان آزادی گروگان‌ها آرام نمی‌گیرم
  • چرا بایدن حاضر نشد با اردوغان دیدار کند؟
  • لغو دیدار اردوغان و بایدن
  • بایدن قصد خودکشی داشت!
  • بایدن: زمانی به خودکشی فکر می‌کردم
  • دیدار بایدن و اردوغان به تعویق افتاد