Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام و المسلمین علیرضا ابراهیمیان روز سه شنبه در گفت و گو  ایرنا افزود: اسناد بین المللی متعددی برای تدوین و حمایت از حقوق بشر تدوین شده  که در این بین ایالت متحده که خود را پرچمدار رعایت حقوق بشر تلقی می کند، یکی از بزرگترین ناقضان حقوق بشر در داخل و خارج از آمریکا به شمار می آید.

وی ادامه داد: استکبار جهانی برای تحت فشار قرار دادن کشورهای مستقل و آزادی خواه موضوعی به نام حقوق بشر را در جهان نهادینه کرده تا به اهداف سلطه گرایانه خود دست یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ابراهیمیان گفت: ایران نیز پس از پیروزی انقلاب  اسلامی به عنوان یک کشور قدرتمند آماج حملات ضد بشری آمریکا قرار گرفت؛ اقداماتی همچون حمله ناوگان آمریکا به هواپیمای مسافربری ایران، بمباران شیمیایی سردشت، ترور شخصیت های برجسته سیاسی و انقلابی کشور از جمله جنایاتی است که توسط آمریکا علیه ملت ایران اعمال شده که این اقدامات تا به امروز ادامه داشته و آمریکا از هیچ ابزاری جهت ضربه زدن به جمهوری اسلامی ایران فروگذار نکرده است.

رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان البرز بیان داشت: تحریم های ظالمانه و محروم کردن ایران در دسترسی به منابع مالی خود برای مدیریت امور و منع ارسال اقلام بهداشتی، کشاورزی، پتروشیمی و هر آنچه که یک کشور برای زیستن نیاز دارد تا ترور سردار مدافع واقعی حقوق بشر حاج قاسم سلیمانی از ابزارهای ضربه به نظام جمهوری اسلامی بوده است.

وی یادآورشد:  در حقیقت رژیم آمریکا از روی استیصال اقدام به رهبری کارزاری جهانی برای استفاده از تروریسم اقتصادی، درمانی و دولتی علیه حقوق بشر ایرانیان می کند. آمریکا که ادعای حمایت از حقوق بشر دارد؛ نه تنها علیه مردم دیگر کشورها فعالیت های ضد حقوق بشری انجام می دهد، بلکه نسبت به مردم خودش نیز همین سیاست را اعمال می کند.

ابراهیمیان گفت: به طوری که امروز شاهدیم چگونه حقوق کودکان و زنان، حقوق مهاجرین، حقوق اقلیت های دینی به خصوص مسلمانان و حقوق سیاه پوستان در آمریکا نقض می شود.

وی خاطرنشان کرد: در صفحات تاریخ نقض حقوق مردم آمریکا مشاهده می کنیم؛ چگونه سیاه پوست هایی که در این کشور زندگی می کنند به بردگی گرفته شدند و امروز زیر پای حقوق بشر آمریکایی از حق نفس کشیدن محروم می شوند و  رسانه های تحت سیطره امریکا و هم پیمانانش هرگز اجازه نشر واقعیت ها را ندارند تا مردم از وحشی گری های اینان خبردار نشوند. به همین علت مردم ایران نقض آشکار حقوق بشر از سوی رژیم آمریکا را هرساله در تاریخ ۶ تا ۱۲ تیرماه، یادآوری می کنند تا با افشای جنایات آمریکا بر همگان نشان دهند، آمریکایی ها صلاحیت ارزیابی وضعیت حقوق بشر در سایر کشورها را ندارند.

رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان البرز اضافه کرد: همان طور که رهبر معظم انقلاب  فرمودند: هرکس دیگری درباره حقوق بشر حرف بزند، آمریکایی ها حق ندارند درباره حقوق بشر حرف بزنند؛ چون دولت آمریکا بزرگترین نقض کننده حقوق بشر در دنیا است؛ نه فقط دیروز، بلکه همین امروز  باید در خصوص مساله حقوق بشر آمریکایی و تبیین آن با رویکرد تهاجمی وارد شویم؛ زیرا آمریکا به عنوان محور و قطب تمدن غربی که بزرگترین قدرت اقتصادی، سیاسی، رسانه ای تمدن غرب را که با چپاول و غارت کشورهای جهان به خود اختصاص داده است، شناخته می شود.

وی افزود: اگر بخواهیم برخی از جنایات آمریکا در ایران را برشماریم، می توانیم به حمله به هواپیمای مسافربری ایران ، ترور مردم  اشاره کنیم اگرچه در آن سالها به همت نیروهای انقلابی و کمک مردم و دادستانی ریشه منافقان در داخل کشور خشکانده شد؛ اما امروز آنها در خارج از کشور مشغول توطئه هستند.

ابراهیمیان گفت: شهادت و مجروحیت تعداد قابل توجهی از هموطنان در جریان جنگ تحمیلی که آمریکا مستقیم یا غیرمستقیم در آن دخالت داشته ، شهادت ها در اثر کاربرد سلاح شیمیایی و ماموران انتظامی که در راه مبارزه با موادمخدر به شهادت رسیدند و از بعد دیگر نقض گسترده حقوق ملت ایران در اثر تحریم های ظالمانه هم اقدامی بوده که تا امروز ادامه داشته و سال به سال هم تشدید شده است.

رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان البرز بیان داشت: در غرب تمدن در مقابل توحش قرار دارد و هر چیزی که به اسم تمدن به زبان می آورند، جنایت است؛ در واقع این ها ضد بشر هستند و تنها دم از بشر می زنند. امروز توحش غربی ها از دورانی که تنها با شمشیر و نیزه حمله می کردند، بیشتر شده است؛ به طوری که اکنون توحش خودشان را با پرتاب یک بمب شیمیایی نشان می دهند. نمونه های بارز این توحش در حمله به کشورهای دیگر مانند جنگ ژاپن، جنگ ویتنام، استثمار کشورهای آفریقایی، حمله شیمیایی به سردشت و مناطق غیرنظامی مشخص شده است.

وی تاکید کرد: از جوانان فهیم و عزیز ایران زمین میخواهم که با مطالعات عمیق و دقیق نسبت به حق و باطل اشراف کامل داشته باشند تا بتوانیم با علم و اگاهی از حقیقت و واقعیت دفاع کنیم و در پرتو آن زندگی سعادتمندی داشته باشیم.

برچسب‌ها شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کرج حقوق بشر آمریکایی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کرج حقوق بشر آمریکایی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کرج حقوق بشر آمریکایی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی حقوق بشر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۴۶۸۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت حقوق بشر در ایران برای اولین بار به صورت مکتوب منتشر می‌شود

مراسم رونمایی از کتاب نقض حقوق بشر در کانادا و سوئد روز سه‎شنبه، ۱۱ اردیبهشت، با حضور کاظم غریب آبادی معاون امور بین‌الملل قوه قضاییه و دبیر ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران و جمعی از کارشناسان حقوقی و فرهنگی و همچنین اساتید دانشگاه برگزار شد.

در این مراسم از دو جلد کتاب با عنوان «نگرانی‌های حقوق بشری در دو کشور کانادا و سوئد طی دو دهه گذشته از منظر نهاد‌های بین‌المللی حقوق بشری» رونمایی شد.

غریب آبادی در این مراسم ضمن اشاره به اینکه بحث حقوق بشر از دو بعد مهم است، گفت: نخست حمایت و ارتقای حقوق بشر در داخل است و دوم از آنجایی که ما آماج اتهامات برخی کشور‌ها قرار داریم، بنابراین وظیفه داریم وضعیت حقوق بشر را در این کشور‌ها رصد کنیم و ببینیم که آیا در این زمینه صادق هستند یا خیر.

دبیرستاد حقوق بشر با بیان اینکه از اکتبر گذشته مشخص شد رویکرد جامعه بین‌المللی نسبت به حقوق بشر آنگونه که برخی کشور‌ها می‌گویند، باید تغییر کند، اظهار کرد: ما برای اولین بار تصمیم گرفتیم وضعیت حقوق بشر را در داخل ایران به صورت مکتوب منتشر کنیم؛ همچنین یکی از کار‌هایی که در ستاد حقوق بشر انجام می‎شود، پایش حقوق بشر در برخی کشورهاست؛ ستاد حقوق بشر منبع را نه رسانه‌ها و ژورنالیستی بلکه بر رویکرد سازوکار‌های بین‎المللی قرار داده است، اما این به معنای درست بودن هرچه آنها می‌گویند، نیست.

وی همچنین به بررسی گزارش گزارش‎گران سازمان ملل در مورد وضعیت حقوق بشر در کشور‌ها طی دو دهه اشاره کرد و گفت: این گزارش‎گران سفر‌هایی به کشور‌ها دارند و گزارش‎ها و توصیه‎نامه‌هایی منتشر می‌کنند که اینها در ستاد حقوق بشر بررسی شده‎اند.

غریب آبادی، ادامه داد: در مرحله نخست بررسی وضعیت کشور‌های آمریکا، انگلیس، فرانسه، ایسلند، کانادا، آلمان، سوئد در دستور کار قرار گرفتند؛ مبنای کتب بر زبان فارسی نبود و کتاب‎های مذکور به زبان انگلیسی هم منتشر شدند.

دبیر ستاد حقوق بشر با بیان اینکه دلیل انتخاب این هفت کشور این است که در وهله نخست این کشور‌ها در زمینه حقوق بشر مدعی هستند و ثانیا این کشور‌ها علیه ایران اقدامات و اتهاماتی وارد می‌کنند، عنوان کرد: رویکرد ما تدافعی نیست؛ به‎زودی و ظرف یک ماه آینده رویکرد تهاجمی در حوزه حقوق بشر را نهایی می‌کنیم که بعد پاسخگویی، رفع ابهام و تعامل هم دربردارد؛ تصمیم بر این است که در این رابطه سندی تهیه شود که پیش‌نویس آن آماده شده است.

وی در بخشی دیگر با اشاره به اینکه کانادا کشوری است که گرفتار نقض گسترده حقوق بشر است و حقوق بومیان در این کشور نقض می‌شود، اضافه کرد: کانادا هم در داخل و هم در ارتباط با کشور‌های دیگر حقوق بشر را نقض می‌کند؛ این کشور هر سال در نشست مجمع عمومی سازمان ملل علیه ایران قطعنامه صادر می‌کند.

غریب آبادی، اضافه کرد: سوئد نیز به همین شکل است؛ اکنون حمید نوری چهار سال است که در این کشور بازداشت است و همه حقوق وی نقض شده است؛ حمید نوری تبعه ایران است و وظیفه ما است که تمام تلاش‌ها را درباره این شهروند ایرانی انجام دهیم؛ ان‎شاالله که بتوانیم حمید نوری را به دامان خانواده بازگردانیم.

معاون امور بین‎الملل قوه قضاییه در بخشی دیگر با تاکید بر اینکه حقوق بشر یک موضوع سیاسی شده است، عنوان کرد: نهاد‌های حقوق بشری درباره فلسطین چه کردند، درباره دانشگاه‌های آمریکا نهاد‌های حقوق بشری هنوز یک بیانیه هم صادر نکردند؛ شورای حقوق بشر درباره آمریکا سکوت کرده، اما در ایران چه اتفاقی افتاده که این نهاد چندین بیانیه صادر می‌کند، اما کمیساریای عالی درباره آمریکا سکوت کرده است.

دبیر ستاد حقوق بشر، تصریح کرد: سیاست‎زدگی در حقوق بشر تنها درباره کشور‌ها روی نداده و نهاد‌های بین‌المللی هم دچار این سیاست‌زدگی شدند.

غریب آبادی در بخشی دیگر با اشاره به اینکه درباره بحث تحریم اقدامات زیادی انجام شده و ادبیات‎سازی گسترده‌ای درباره تحریم‌های یک‎جانبه صورت گرفته است، گفت: پرونده‎های زیادی در شعبه پنجاه‌وپنجم دادگستری تهران درباره تحریم‌ها باز شده است؛ همچنین پرونده‌هایی برمبنای طرح شکایت از سوی شاکی خصوصی از جمله بیماران پروانه‌ای تشکیل شده است.

دبیرستاد حقوق بشر، اظهار کرد: موارد نقض را باید با استفاده از ابزار‌های خود پیگیری کرده و باید به دنبال اجرای حکم‌های صادرشده برویم، تاکید کرد: این موضوع پیگیری شده و آرای محاکم ما باید اجرا شود؛ در این رابطه کشتی که محموله نفتی آمریکا را داشت توقیف شد و براساس حکم دادگاه درباره بیماران پروانه‌ای باید صرف شود که اقدام خوبی است.

غریب آبادی در بخشی دیگر با بیان اینکه یکی از مطالباتی که مقام معظم رهبری همواره تاکید داشتند دفاع از حقوق مستضعفان است، افزود: در حوزه دفاع از حقوق مردم غزه اقدامات زیادی انجام شده است.

دبیر ستاد حقوق بشر همچنین نقش سازمان‌های مردم‌نهاد و رسانه‌ها را در زمینه پایش و رصد حقوق بشری بسیار مهم خواند و گفت: در این موضوع نیز از اقدامات پژوهشگران و دانشگاه‌ها استقبال می‎شود.

در پایان این مراسم با حضور دبیر ستاد حقوق بشر و مدعوین، از کتاب نگرانی‌های حقوق بشری در دو کشور کانادا و سوئد طی دو دهه گذشته از منظر نهاد‌های بین‌المللی حقوق بشری رونمایی شد.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی حقوقی قضایی

دیگر خبرها

  • وضعیت حقوق بشر در ایران برای اولین بار به صورت مکتوب منتشر می‌شود
  • تجمع دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی سبزوار در حمایت از خیرش اساتید و دانشجویان آمریکایی و اروپایی
  • غریب آبادی: وضعیت حقوق بشر به صورت مکتوب منتشر می‌شود
  • حکومت‌های منطقه با جبهه مقاومت همراهی کنند
  • پیروزی بدون جنگ
  • ابعاد حقوقی تجمع دانشگاهیان آمریکا در دانشگاه قم بررسی شد
  • رئیس سازمان ملی استاندارد: امضای ایرانی جهانی شد
  • سناتور آمریکایی ارزیابی دولت از جنگ غزه را زیر سئوال برد
  • تحقیر آمریکا در دریا و آسمان‌
  • آمریکا نسخه‌های حقوق‌بشری را در کشور خودش هم اجرا نمی‌کند