Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/یزد امام‌جمعه ابرکوه اظهار کرد: در ایران به خاطر ندادن سوژه به دست معاندین خارجی، شرایط زندان‌ها را از فلسفه وجودی‌شان خارج و آنها را به هتل تبدیل کرده‌ایم.

حجت‌الاسلام «سید ابراهیم حسینی»  در دیدار با مدیر و کادر اجرایی و فرهنگی بازداشتگاه ابرکوه که به مناسبت گرامیداشت هفته قوه قضائیه انجام شد، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید مظلوم آیت‌الله دکتر بهشتی و شهید قدوسی، تصریح کرد: با توجه به بُعد مسافت شهرستان با مرکز استان و محدودیت امکانات بازداشتگاهی، بازداشتگاه فعلی ابرکوه باید توسعه یافته، تکمیل و تجهیز شده و به زندان تبدیل شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امام‌جمعه ابرکوه ادامه داد: مکان فعلی جهت توسعه و تبدیل شدن به زندان مناسب نبوده و پاسخگو نیست لذا باید برای این هدف فضایی مناسب‌تر در نظر گرفته شود.

حجت‌الاسلام حسینی تصریح کرد: متأسفانه وضعیت زندان‌های جمهوری اسلامی مناسب نیست و به مکان‌های مرفه‌ای برای زندانیان تبدیل شده است.

رئیس شورای فرهنگ عمومی ابرکوه، خاطرنشان کرد: به خاطر ندادن سوژه به دست معاندین خارجی شرایط زندان‌ها را از فلسفه وجودی‌شان خارج و این اماکن را به هتل تبدیل کردیم که دارای فضای سبز، گردشگاه، آکواریوم، اتاق خواب‌های نظیف و مجهز و سه وعده غذایی مناسب است.

حسینی با تأکید بر اینکه فلسفه وجودی زندان‌ها، عبرت‌آموزی، مجازات و اصلاح مجرمان است، یادآور شد: زندان مجازات عمل دنیوی است نه مجموعه‌ای رفاهی و انگیزه‌بخش برای خلاف‌کاران و بزهکاران.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: ابركوه زندان بازداشتگاه ها قوه قضاييه استانی سیاسی زندان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۴۷۱۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(عکس) دانشگاه شیراز در سال‌های قبل از انقلاب

دانشگاه شیراز که پیش‌تر دانشگاه پهلوی نام داشت، یکی از دانشگاه‌های مادر، جامع و دولتی ایران است که در سال ۱۳۲۵ در شیراز تاسیس گردید.

به گزارش انتخاب، دانشگاه شیراز با تأسیس دانشکده فنی با هدف آموزش متخصصان علوم پزشکی با یک برنامه چهار ساله در سال ۱۳۲۵ تأسیس شد. در ابتدا مؤسسه عالی بهداشت نامیده شد، در سال ۱۳۲۹ به یک دانشکده پزشکی تبدیل شد. در سال ۱۳۳۲ آموزشکده پرستاری نمازی و دانشکده‌های کشاورزی و هنر و علوم تأسیس شد.

با افزودن دانشکده مهندسی و دانشکده دامپزشکی در سال ۱۳۳۳، به وضعیت دانشگاه ارتقاء یافت و دانشگاه پهلوی نامیده شد. سپس دانشکده دندانپزشکی در سال ۱۳۴۸، دانشکده تحصیلات تکمیلی و کالج الکترونیک در سال ۱۳۴۸، و دانشکده‌های حقوق و آموزش در سال ۱۳۴۹ به دانشگاه اضافه شدند. در سال ۱۳۳۹، شاه، رئیس دانشگاه پنسیلوانیا، گیلورد هارول را دعوت کرد تا به ایران بیاید و مؤسسات آموزش عالی ایران را بازرسی کند.

هارول به درخواست شاه گزارشی را با عنوان الگویی برای یک دانشگاه جدید در ایران تهیه کرد و شاه متعاقباً تصمیم گرفت که دانشگاه پنسیلوانیا به دولت ایران در تبدیل دانشگاه شیراز به تنها نهادی در ایران که بر اساس سبک آمریکایی برای تحصیلات در مقاطع بالاتر کمک کند.

دیگر خبرها

  • نمایشگاه ایران اکسپو فرصتی مناسب برای جذب سرمایه‌گذاران در چهارمحال و بختیاری است
  • رنگ‌های مناسب هر فصل رو بشناسیم (فیلم)
  • دمنوشی مناسب و متعادل برای تمام افراد مبتلا به سینوزیت (فیلم)
  • احسان طبری؛ تئوریسین برجسته چگونه از مارکسیسم برگشت و «خدمت‌گزار بزرگ نظام اسلامی» شد
  • شیرین سعیدی: از شنیده شدن خبر بازداشت خود شوکه شدم!
  • کیفیت و بی‌توجهی: دست اندازی در جاده پیشرفت راهسازی ایران
  • (عکس) دانشگاه شیراز در سال‌های قبل از انقلاب
  • مرمت بندهای تغذیه مصنوعی استان از ابتدای سال تاکنون
  • آیت‌الله حسینی همدانی: اینکه دانشجویان آمریکایی در آمریکا به خاطر غزه کتک می‌خورند و به زندان می‌روند یعنی غزه پیروز است/ نفرت جهانی از آمریکا کاملاً عیان شده است/ امروز همه مردم آزاده عالم با نفرت فریادشان بر سر اسرائیل بلند است
  • موسویان: «فراخوان بزرگ» تبدیل به «فضاحت بزرگ» شد