Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجری کریدور بزرگراهی غرب کشور گفت: کریدور بزرگراهی غرب کشور در آذربایجان‌غربی پیشرفت ۷۵ درصدی دارد و تا یکسال آینده عملیات راهسازی به اتمام رسیده و زیربار ترافیک می‌رود.

به گزارش خبرگزاری برنا از آذربایجان‌غربی ، غلامرضا خرمی در جلسه شورای اداری شهرستان بوکان بیان کرد: سرعت اجرای ساخت کریدور بزرگراهی غرب کشور در آذربایجان‌غربی بالاست و کارگاه راهسازی در آذربایجان‌غربی راه‌اندازی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل راه و شهرسازی آذربایجان‌غربی نیز در این جلسه با اشاره به تعریض و بهسازی محور میاندوآب_ بوکان به عنوان بخش انتهایی کریدور بزرگراهی غرب کشور در آذربایجان‌غربی، تصریح کرد: این محور به طول ۵۲ کیلومتر بوده که امسال برنامه‌ریزی شده ١٩ کیلومتر از پروژه تعریض و بهسازی محور میاندوآب_بوکان به بهره برداری برسد.

سیدمحسن حمزه‌لو با بیان اینکه احداث کنارگذر شهر بوکان نیز جزو پروژه تعریض و بهسازی محور میاندوآب_بوکان اجرا می‌شود، افزود:  این طرح ۲۲ کیلومتر بوده که ۱۲ کیلومتر آن باقی مانده است.

وی بر ضرورت تأمین منابع جدید مالی کریدور بزرگراهی غرب کشور تاکید کرد و گفت: باتوجه به ماده ۵۶ قانون الحاق  مقررات مالی دولت که دستگاه‌های اجرایی می‌توانند  قرارداد تسهیلات مالی با تأمین‌کنندگان منابع مالی به ویژه بانک‌های عامل در قالب عقود اسلامی منعقد کنند، می‌توان از این ظرفیت قانونی بخش قابل توجهی از منابع مالی کریدور بزرگراهی غرب کشور را تامین کرد.

جلسه‌ شورای اداری شهرستان بوکان با حضور  استاندار آذربایجان‌غربی، رئیس  و اعضای کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی، مدیرکل راه و شهرسازی آذربایجان‌غربی و جمعی از مدیران برگزار شد.

افزایش سقف اعتباری ماده ۵۶ از سوی بانک‌های عامل جهت تأمین بخشی از اعتبارات کریدور بزرگراهی غرب کشور از مهم‌ترین مصوبات این جلسه بود.

انتهای پیام

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: کریدور وزارت راه آذربایجان غربی وزارت راه و شهرسازی وزارت راه شهرسازی کریدور بزرگراهی غرب کشور کریدور بزرگراهی غرب کشور در آذربایجان غربی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۴۷۴۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ۵۰ درصدی نقاط حادثه‌خیز استان خوزستان

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خوزستان از کاهش ۵۰ درصدی نقاط حادثه‌خیز استان در یک سال گذشته خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، علیرضا باوی با اشاره به روز ایمنی و حمل و نقل، اظهار داشت: در سال‌های اخیر اقدامات متعددی در حوزه بهسازی و ساخت راه‌ها با هدف کاهش تصادفات انجام شده است، اما هنوز ایراداتی در کیفیت راه‌ها و نقاط حادثه‌خیز وجود دارد.

 وی با بیان اینکه در استان خوزستان 19 نقطه حادثه‌خیز توسط پلیس راهور کشور و وزارت راه و شهرسازی احصا و به استان خوزستان نیز ابلاغ شد، افزود: در سال 1402 تعداد 9 نقطه که در تعهد اداره‌کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خوزستان بود، رفع شده است.

معاون اجتماعی و پیشگیری دادگستری استان خوزستان گفت: منطقه غره در محور رامهرمز - بهبهان، شهرک دانش در محور اندیمشک - شوش، شهرک مدنی در محور ماهشهر - هندیجان، تقاطع ظلم‌آباد در محور گتوند - لالی، کیلومتر 20 محور خرمشهر - اهواز، قلعه چنعان محور کمربندی - صنایع فولاد، تدین در محور ملاثانی- اهواز، کارخانه قند محور شوش- دزفول و خارستان در محور بهبهان - رامهرمز، نقاطی است که رفع نقص آن‌ها انجام و ایمن‌سازی شده است. در معاونت اجتماعی و پیشگیری دادگستری استان خوزستان، جلسات متعددی برگزار و مصوبات از دستگاه‌های مسئول با توجه به تکالیف و امور محوله، پیگیری می‌شود.

وی با تأکید بر لزوم ارتقای فرهنگ رانندگی صحیح بین مردم و رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی، ادامه داد: یکی دیگر از اقدامات این معاونت در سال گذشته تهیه محتوای پیشگیرانه و انتشار از طریق رسانه‌های جمعی و ارسال پیامک به رانندگان پر خطر بوده است.

باوی افزود: مواردی همچون نصب و به روزرسانی سامانه‌های کنترل سرعت و ثبت تخلفات جاده‌ای (درون و برون شهری)، رصد آخرین وضعیت دوربین‌های هوشمند در استان خوزستان و نصب سامانه‌های نظارتی جهت اعمال نظارت بر نقاط حادثه خیز، می‌تواند در کاهش تلفات جانی و خسارت های مالی موثر باشد و باید در سال جاری نسبت به آن اهتمام ویژه‌ای شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۳مصدوم و ۳ حادثه دیده در حادثه واژگونی سواری پراید در محور میاندوآب _مهاباد 
  • رشد ۴۱ درصدی صدور مجوز صندوق‌های سرمایه‌گذاری در سال گذشته
  • ۵۵۰ هزارهکتار اراضی زراعی آذربایجان غربی دارای سند تک برگ شده اند
  • بررسی مسائل مرزی میان دو کشور ایران و ترکیه در مرز‌های شمال استان آذربایجان غربی 
  • نصب ۲۵ کیلومتر نیوجرسی با اعتبار ۷۵۰ میلیارد ریال در محور‌های بزرگراهی استان
  • ثبت بیش از ۴۹ میلیون تردد خودرو در ورودی و خروجی‌های آذربایجان‌غربی
  • توقیف محموله داروهای قاچاق در گمرک سرو ارومیه
  • پیشرفت ۶۳ درصدی کتابخانه مرکزی کرمانشاه
  • کاهش ۵۰ درصدی نقاط حادثه‌خیز استان خوزستان
  • آذربایجان غربی پیشرو در توسعه دیپلماسی منطقه‌ای است