Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل آبفای منطقه6 تهران گفت: برای گذر از تنش آبی و مواجه نشدن با بحران آب، نیازمند راهکارها و شیوه های نو و جدید در مدیریت منابع و مصارف هستیم.

به گزارش خبرگزاری برنا تهران، حسن حقیقی مدیرعامل آبفای منطقه6 تهران  بیان کرد: با توجه به شرایط خاص بارش ها و کاهش نزولات آسمانی که در یکی، دو سال اخیر در کشور رخ داده، ما با شرایط سخت و شکننده ای از لحاظ منابع آبی در مناطق کم باران از جمله تهران مواجه هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

باید همه پای کار بیاییم و دست در دست هم، تلاش کنیم تا از این بحران پیش رو به سلامت عبور کنیم.

وی در ادامه گفت: ما چنین وضعیتی را در سال های گذشته، همچون سال 1380 نیز تجربه کردیم که حتی به جیره بندی آب منجر شد؛ اما نتیجه خوبی از اقدامات آن روزها در زمینه مدیریت منابع و مصارف که بیشتر فنی بود حاصل نشد؛ چرا که نشان داد قطع آب مشترکین در ساعت های جیره بندی، حتی مصرف آب و هدر رفت آن را بیشتر کرده است و افزون بر آن، موجب افزایش حوادث در شبکه تامین و توزیع شده است.

حقیقی افزود: از آن روزها بیش از بیست سال گذشته و شرایط و ویژگی های اجتماعی، فرهنگی و ... این روزها با تغییرات زیادی روبه رو شده است؛ از همین رو با مدل و راهکارهای آن سال ها نمی توان با مشکلات امروزی برخورد کرد و باید با راهکارها و شیوه های جدید مدیریت تامین و توزیع ، منابع آبی و مصارف مشترکان را مدیریت کرد؛ ضمن آنکه مدیریت کلان اجرایی کشور نیز به دلیل شرایط خاص کشور در پی این نیست که بحث آب بر مسایل و مشکلات مردم و کشور اضافه شود.

وی در ادامه به اقدامات و عملکرد مجموعه شرکت در سال های اخیر به ویژه از زمان شروع اپیدمی کرونا و پس از آن، از جمله برنامه ریزی و اجرای طرح حذف قبض های کاغذی به عنوان نخستین شرکت در سطح آبفای استان تهران و نتایج بسیار خوب و ارزنده آن در زمینه حفظ محیط زیست و کاهش هزینه های چاپ و توزیع قبوض اشاره کرد و گفت: با وجود شیوع بیماری کرونا و تعطیلات سراسری در کشور در سالهای اخیر، بیش از 70 تا 80 درصد همکاران ما بدون تعطیلی و به صورت شبانه روزی به خدمت رسانی به مردم مشغول بودند و حجم کارها و فعالیت های انجام شده سال های اخیر در سطح منطقه بی سابقه بوده است.

حسن حقیقی اجرای پروژه بزرگ ملی آبرسانی به مرکز بازپروری سروش با بیش از 12 کیلومتر لوله گذاری و اتصال این مرکز به شبکه توزیع آب تهران، استقرار و در مدار بهره برداری قراردادن چهار مخزن آب اضطراری در سطح منطقه، راه اندازی و تجهیز کارگاه برق و نوسازی و تجهیز تمامی خودروهای سنگین و ماشین‌آلات شرکت را از دیگر اقدامات و فعالیت های ارزشمند شرکت در سال گذشته برشمرد و از زحمات و تلاش های مجموعه کارکنان شرکت در انجام و پیشبرد برنامه ها و دستیابی به اهداف شرکت قدردانی کرد.

انتهای پیام

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: حسن حقیقی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۴۹۲۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حل مسئله پسماند شهرستان دیر نیازمند عزم همگانی است

به گزارش خبرنگار مهر، عقیل گنخکی ظهر چهارشنبه در چهارمین نشست مجمع سلامت شهرستان دیر، اظهار داشت: موضوع پسماند یکی از اولویت‌های حوزه سلامت شهرستان دیر بوده و مهم‌ترین چالش پیش روی شهرداری‌ها و دهیاری‌ها استان نبود عزم و اراده همگانی در بین ذینفعان مختلف برای حل مسئله پسماند است.

رئیس اندیشکده سلامت شهرستان دیر با تشریح چالش‌های پیش‌روی پیاده‌سازی مدیریت یکپارچه پسماند شهری و روستایی در شهرستان دیر، افزود: علی‌رغم وجود پیامدهای مخرب زیست محیطی و آلودگی‌های ناشی از مدیریت ناکارآمد پسماند در شهرداری‌ها و دهیاری‌های شهرستان اما این مسئله هنوز به عنوان دغدغه همگانی شناخته نمی‌شود و به عنوان اولویت اصلی سلامت و محیط زیست شهرستان مطرح نیست.

وی با طرح پیشنهاد مدیریت یکپارچه پسماند شهرستان ادامه داد: با توجه به مشکلات پیش روی مدیریت شهری و روستایی شهرستان در حل مسئله از جمله کمبود منابع مالی، نبود زیرساخت‌های لازم و … راه حل ایده‌آل برای پیاده‌سازی مدیریت یک پارچه پسماند شهری و روستایی شهرستان دیر انجام مطالعات طرح جامع پسماند و در ادامه اجرای این طرح براساس تجمیع پسماندهای تولید شده شهری و روستایی شهرستان در یک سایت متمرکز است.
رئیس اندیشکده سلامت شهرستان دیر با اشاره به مزایای اجرای طرح متمرکز پسماند، گفت: از جمله مهم‌ترین مزایای این طرح جذب اعتبارات ملی قابل توجه و کاهش هزینه‌های مربوط بر اساس میزان شراکت شهرداری‌ها و دهیاری‌های مختلف و همچنین توان بازخوانی تجارت مربوطه هر چه زودتر زمینه اجرایی شدن این طرح را در شهرستان دیر فراهم نمود.

وی در تشریح وضعیت فعلی پسماند شهرستان دیر، گفت: براساس نتایج آخرین سرشماری عمومی نفوس و مسکن و افزایش جمعیت در سال‌های اخیر در حال حاضر سرانه تولید پسماند روزانه هر نفر در شهرستان دیر به طور میانگین ۹۰۰ گرم در روز است که جمعاً بیش از ۶۵ تن پسماند در روز از شهرها و روستاهای شهرستان دیر دفع می‌شود.

گنخکی اضافه کرد: متأسفانه به دلیل پیاده نشدن مدیریت یکپارچه پسماند تنها کمتر از ۵ درصد از این مقدار بازیافت می‌شود که عمدتاً توسط افراد دوره‌گرد و گروه‌های غیررسمی انجام می‌شود و بیش از ۶۵ تن از پسماند تولید شده در سایت‌های دفن زباله بدون هرگونه دفن بهداشتی رهاسازی و یا سوزانده می‌شوند.

وی تصریح کرد: ارزش ریالی پسماند قابل بازیافت در شهرستان دیر به صورت روزانه یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال است که سهم شهرداری‌ها و دهیاری‌ها از این درآمد نه تنها صفر است بلکه این سازمان به صورت روزانه به ازای دفع هر کیلوگرم پسماند شهری و روستایی بیش از ۱۵ هزار ریال هزینه پرداخت می‌کند.

کد خبر 6087639

دیگر خبرها

  • رشد ۲۳ درصدی منابع ۶۰۰ هزار میلیاردی بودجه، برای مصارف حمایتی
  • رشد۲۳ درصدی منابع ۶۰۰ هزار میلیاردی بودجه، برای مصارف حمایتی
  • تراز منابع و مصارف تامین اجتماعی استان مرکزی پس از ۱۰ سال مثبت شد
  • توزیع کالا درآذربایجان غربی نیازمند مدیریت است
  • شهر پره سر نیازمند تخصیص زمین برای تولید کود آلی از زباله‌ی تر است
  • ایران خواستار اشتراک دانش، فناوری و حمایت مالی کشور‌ها در بهبود حوزه‌های آبخیزداری مناطق خشک و نیمه‌خشک
  • حل مسئله پسماند شهرستان دیر نیازمند عزم همگانی است
  • بحران فرونشست در ۳۵۹ دشت ایران
  • ۳۵۹ دشت کشور در چالش بحران فرونشست | حفر ۱۱۷هزار حلقه چاه در دشت‌های با نرخ فرونشست
  • بحران فرونشست در ۳۵۹ دشت کشور