Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبگزاری فارس از اصفهان، به نقل از روابط عمومی شهرداری اصفهان، علی قاسم‌زاده، شهردار اصفهان، در نشست هم‌اندیشی با روحانیون و معتمدان محله منطقه ۴ شهرداری، اظهار کرد: شورای شهر دوره ششم عزم جدی برای رفع معضلات و مشکلات شهروندان دارد، در این راستا اعضای شورای اسلامی شهر در محلات حضور می‌یابند تا مشکلات را احصا و سپس تا حصول نتیجه پیگیری می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه عمده هزینه شهرداری‌ها صرف نگهداشت شهر می‌شود، به طوری که بخش زیادی از بودجه را به خود اختصاص می‌دهد، ادامه داد: اگر شهروندان، شهرداری را در نگهداری شهر کمک کنند، هزینه‌ها به شدت کاهش می‌یابد.

قاسم‌زاده تصریح کرد: اگر هزینه‌های نگهداری شهر کاهش یابد، می‌توان این بودجه را صرف عمران شهر کرده و اعتبارات را به سمت و سوی رفع مشکلات و توسعه شهری هدایت کنیم.

شهردار اصفهان ادامه داد: به عنوان مثال به صورت روزانه حدود ۹۵۰ تن زباله جمع‌آوری می‌شود که ۳۵۰ تن آن شیرابه‌های زباله است که عامل بسیاری از بیماری‌ها و نازیبایی محلات است؛ بنابراین اگر این موضوع در منازل مدیریت شود، هزینه‌های شهرداری کاهش می‌یابد.

وی افزود: رویکرد مدیریت شهری در این دوره، ارتقای کیفیت زندگی در محلات است، در این راستا امیدواریم بعد از ۴ سال، در محلات مشکلات و معضلات عدیده و اساسی نداشته باشیم.

قاسم‌زاده خاطرنشان کرد: یکی از برنامه‌های مدیریت شهری این است که هر سال ۳۰ محله را در مناطق پانزده‌گانه شناسایی و اولویت‌بندی کرده و به صورت خاص در جهت رفع مشکلات محلات در زمینه ترافیک، حمل‌ونقل، زیباسازی، عمرانی و مشکلات فرهنگی و اجتماعی آنها اقدام کند.

شهردار اصفهان با اشاره به صدور الکترونیکی پروانه ساختمانی، اظهار کرد: بر اساس تلاش و تدبیر مدیریت شهری پروانه ساختمانی به تازگی به صورت الکترونیکی صادر می‌شود، با این اقدام دیگر نیاز به مراجعه حضوری شهروندان به شهرداری نیست و سفره دلالان در این عرصه جمع می‌شود.

وی در خصوص اهمیت تکریم ارباب رجوع، گفت: هدف شهرداری این است که اگر شهروندان به شهرداری مراجعه کنند، جلوی پای شهروندان بلند شویم و به آنها خدمت‌رسانی کنیم.

انتهای پیام/۶۳۱۲۸/ح/

منبع: فارس

کلیدواژه: شهرداری اصفهان محلات قاسم زاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۵۰۱۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان مردم نهاد در حوزه HSE تشکیل شود/ تصمیم‌گیری‌های ما مسئولیتی بین‌نسلی است

رئیس مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی شهر اصفهان گفت : جای خالی سمن‌ها در حوزه HSE در جامعه احساس می‌شود ، پیشنهاد می‌کنم مروج تشکیل یک سمن در این حوزه باشیم، روح مشارکت در این فرآیند دمیده شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا مصطفی نباتی نژاد امروز سیزدهم اردیبهشت در همایش اهمیت ، نقش و جایگاه HSE در مدیریت شهری با تقدیر از زحمات فعالان در حوزه ایمنی که در ارتقا کیفیت حکمرانی مدیریت شهر مؤثر است اظهار کرد: تمام ذی‌نفعان کیفیت حکمرانی را قضاوت می‌کنند، این در حالی است که همه ما هم سرنوشت هستیم.

رئیس مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه تصمیم‌گیری‌های ما مسئولیتی بین نسلی است، افزود : الزام شهرداری به بحث یکپارچه‌سازی HSE در قالب طرحی در شورای شهر اصفهان به تصویب رسید، ایده‌ای که خود فعالان و کسانی که دغدغه این موضوع را در شهرداری داشتند به مثابه شهراندیشان مطرح شد .

نباتی‌نژاد افزود: حدود ۱۰ ماه از تصویب این طرح می‌گذرد و اقدامات همه در مسیر تعریف شده پیش می‌رود، در صورت نیاز به اصلاحیه و بازبینی این مصوبه بازخوردها را نیز احصا می‌کنیم.

وی با اشاره به ابعاد مختلف سلامت و تاکید بر اینکه سلامت فقط بعد جسمی ندارد تصریح کرد : HSE باید از موضوع سلامت جسمی فراتر رود و مراقب روح و روان جامعه فعال در مدیریت شهر و مردم باشیم.

نباتی نژاد با اشاره به ارتقا نظام HSE در مدیریت شهری و ارتباط آن با حکمروایی مشارکت مبنا گفت : اگر هر کاری که می‌کنیم نگاه به ذی‌نفعان نداشته باشیم و مشارکت آن‌ها را همراه نکنیم ، اثر بخشی آن کار پایین خواهد بود .

رئیس مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به الگوی سنتی حکمروایی در دو بخش شهروند و شهرداری ادامه داد: شهروندان در سطح شهر هر روز انتظار کیفیت خدمات در عرصه‌های مختلف را دارد از سوی دیگر هم شهرداری نیز از شهروندان انتظاراتی را دارد، اگر شهرداری مثل اصفهان بدون عنصر مشارکت مردم، شهر را به متعال‌ترین شهر دنیا تبدیل کند، نسبت اعتماد عمومی در این شهر در مقایسه با شهری که تلاش نمی‌کنند اما عنصر مشارکت در آن تعریف می‌شود، قطعاً تعلق خاطر شهروندان و اعتماد عمومی در آن مسیر بالاتر است.

وی به ارتقا شهروندان در سه بخش شهربان، شهر اندیش و شهریار در نگاه حکمروایی مشارکت مبنا گفت: ارتقای کیفیت حکمرانی در عرصه مشارکت برای ما بسیار مهم است.

نباتی نژاد ادامه داد : جای خالی سمن‌ها در حوزه HSE در جامعه احساس می‌شود ، پیشنهاد می‌کنم مروج تشکیل سازمان‌های مردم نهاد در این حوزه باشیم تا روح مشارکت در این فرآیند دمیده شود.

کد خبر 750023

دیگر خبرها

  • بسته‌های تشویقی شهرداری جهت رغبت در نوسازی بافت‌های فرسوده!
  • کد یکتا برای واحدهای صنفی اجباری است
  • همه واحدهای صنفی باید کد یکتا خود را دریافت کنند
  • برای رفع اشکال کارت منزلت شهروندی چه کار کنیم؟+ نشانی مراکز
  • به‌روزرسانی نقشه راه هوشمندسازی شهرداری اصفهان
  • سازمان مردم نهاد در حوزه HSE تشکیل شود/ تصمیم‌گیری‌های ما مسئولیتی بین‌نسلی است
  • هیچ فرصت سرمایه‌گذاری در شهر نباید از دست برود/ چاره‌ای جز مشارکت مردم در توسعه شهر نداریم
  • برای رفع مشکلات شهروندان از هیچ تلاشی فروگذار نخواهیم کرد
  • شهرداری اصفهان باید فصل وصل سرمایه‌گذاری مخاطره‌پذیر با شرکت‌های دانش‌بنیان باشد
  • اختصاص 800 میلیارد تومان به پروژه های محلات کم برخوردار در بودجه سال جاری