Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش قدس آنلاین، حنیف رضا گلزار گفت: در خصوص ضرورت  احیای تالاب میانکاله شکی نیست، به دلیل اینکه اگر این احیا صورت نگیرد، یک سطح عظیم از کانون گرد و غبارهای نمکی در منطقه ایجاد خواهد شد که منجر به مشکلات زیست محیطی، معیشت، حیات وحش و تنفسی می‌شود.

کارشناس مهندسی آب و خاک گفت: به دلیل تغییرات اقلیمی و تبخیر سالانه سطحی دریا به حجم ۳۹۷ میلیارد متر مکعب، تا پایان قرن جاری میلادی تراز آب دریای خزر ۹ تا ۱۸ متر کاهش پیدا خواهد کرد، یعنی به اندازه‌ ۷ سد امیرکبیر کرج در سال از دریای خزر آب تبخیر می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته او با وجود چنین شرایطی، لایروبی یک کار  بیهوده است. اگر مشکلات تراز دریا هم حل شود، جریان پادساعتگرد دریا که از غرب به شرق در جریان است، تمام رسوبات و نمک دریا را وارد تالاب میانکاله و خلیج گرگان می‌کند که با این روند مشکلات محیط زیستی در این منطقه رخ خواهد داد.

گلزار گفت: اگر بخواهید  از یک ظرف بزرگتر مانند دریا به یک ظرف کوچک‌تر مانند تالاب آب را سر ریز کنید، باید از سمت دریا به سمت تالاب  یک شیب ایجاد شود، با وجود هزینه‌های زیاد و دست اندازی‌های طبیعی منطقه، چقدر این لایروبی پایدار خواهد بود؛ به همین دلیل اول باید سطح آب دریای خزر بررسی شود.  

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: لایروبی دریای خزر خلیج گرگان دریای خزر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۵۰۲۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکلات ۴ واحد تولیدی گلستان بررسی شد

درویشعلی حسن زاده گفت: مشکل دو واحد تولیدی مربوط به بازپرداخت تسهیلات بانکی بود که به شرط ادامه کار واحد‌ها و حفظ کارگران و رعایت شرایط بیمه با امهال بیمه آنان موافقت شد.

 حسن زاده گفت: مدیریت پسماند بعد از تصفیه و دریافت پروانه ساخت نیز مشکل دو واحد تولیدی دیگر بود که برای رفع آن با کمک دستگاه‌های مرتبط راه حل داده شد.

باشگاه خبرنگاران جوان گلستان گرگان

دیگر خبرها

  • آمادگی لازم برای مقابله با اثرات مخرب بارندگی را داریم
  • وزش باد‌های شدید و مواج شدن دریا در خلیج فارس، ۱۴ اردیبهشت
  • تخریب ساختمان‌ در منطقه جنگلی توسکستان گرگان
  • هشدار سازمان هواشناسی نسبت به افزایش سرعت وزش باد و ارتفاع امواج دریای خلیج فارس
  • مشکلات ۴ واحد تولیدی گلستان بررسی شد + فیلم
  • مشکلات ۴ واحد تولیدی گلستان بررسی شد
  • شکست ائتلاف غربی در تغییر معادلات با انصارالله
  • خروج ناوهای اروپایی از دریای سرخ؛ نوبت به هلند رسید
  • خروج ناو‌های اروپایی از دریای سرخ؛ نوبت به هلند رسید
  • ورود سامانه بارشی به هرمزگان و تلاطم دریا در خلیج فارس