Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/فارس معاون برنامه ریزی سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران، از برنامه‌ریزی برای احداث هزار واحد کارگاهی در سطح شهرک‌ها و نواحی صنعتی کشور در امسال خبر داد.

رضا غلامی اوریمی سه‌شنبه ۷ تیر در آیین افتتاح سه واحد تولیدی در شهرک صنعتی بزرگ شیراز، بیان کرد: امسال در سطح شهرک‌های صنعتی کشور مشوق‌های مناسبی برای شرکت‌های دانش بنیان اختصاص داده‌ایم که امیدواریم شرکت‌های دانش بنیان بتوانند با استفاده از زیرساخت‌های موجود در شهرکهای صنعتی به تولید تجاری و انبوه برسند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او در ادامه از برنامه احیاء و راه اندازی مجدد ۱۹۹۰ واحد صنعتی راکد در شهرک‌های صنعتی کشور خبر داد و افزود: برای این منظور واحدهای بهره‌بردار غیرفعال پایش شدند که در سال گذشته نیز افزون بر دو هزار واحد با اشتغال ۳۶ هزار نفر به چرخه تولید بازگشتند.

غلامی اوریمی اجرای طرح افزایش ظرفیت تولید را از دیگر برنامه‌های امسال  این سازمان بیان کرد و گفت: در سطح کشور افزایش ظرفیت ۳۳۰۰ واحد که زیرظرفیت ۵۰درصد فعالیت می‌کنند در برنامه قرار گرفته که سهم شرکت شهرکهای صنعتی فارس ۱۶۰ واحدی تولیدی است.

معاون برنامه ریزی سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران همچنین از اهتمام به منظورتعیین تکلیف و  فسخ اراضی راکد در کشور خبر داد و گفت: امسال آزاد سازی ۵۰۰ هکتار از زمین‌های راکد شهرک‌های صنعتی در برنامه قراردارد.

او همچنین با اشاره به شفاف سازی در واگذاری اراضی شهرک‌های صنعتی در سطح کشور گفت: در این زمینه واگذاری زمین به صورت الکترونیکی در حال انجام است و متقاضیان می‌توانند از طریق سامانه الکترونیکی این سازمان  نسبت به انتخاب اراضی اقدام کنند.

غلامی اوریمی تصریح کرد: برنامه واگذاری در شهرک‌های صنعتی بر اساس اولویت های طرح آمایش سرزمینی تدوین شده است.

معاون برنامه ریزی سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران همچنین با بیان اینکه ۸۹۴ شهرک و ناحیه صنعتی بهره بردار در کشور وجود دارد، گفت: از این تعداد ۶۳ شهرک و ناحیه صنعتی مربوط به فارس است و این استان ۷ درصد از شهرک‌ها و نواحی صنعتی کشور را به خود اختصاص داده است.

معاون برنامه‌ریزی سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران همچنین در سفر خود به فارس از طرحهای عمرانی و زیرساختی در شهرک صنعتی بزرگ شیراز بازدید کرد.

غلامی در این بازدید با بیان اینکه در دهه تولید و تجارت امسال تعداد ۱۸۴ پروژه زیرساختی در شهرکها و نواحی صنعتی سراسر کشور با اعتبار ۱۰۰۰ میلیارد تومان به  بهره برداری می‌رسد، عنوان کرد: از این تعداد پروژه های به با اعتبار ۶۳ میلیارد تومان مربوط به فارس است.

او با بیان اینکه طرح استحصال پساب درتصفیه خانه فاضلاب  شهرک صنعتی بزرگ شیراز اجرایی می‌شود، گفت: با برنامه ریزی انجام شده، افزایش ظرفیت بازچرخانی آب در شهرکهای صنعتی ایران، امسال از ۳۵ هزار لیتر بر ثانیه در سال گذشته به ۵۰ هزار لیتر در ثانیه در سال جاری افزایش خواهد یافت.

معاون برنامه ریزی سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران همچنین در بازدید از طرح توسعه برق رسانی به شهرک صنعتی بزرگ شیراز نیز گفت: سال گذشته معادل ۸۵۰ مگاوات برق در شهرکها و نواحی صنعتی کشور تامین شد که امسال توسعه۹۳۰ مگاواتی در برنامه قرار دارد.

غلامی با بیان اینکه برنامه ریزی جامعی نیز برای تامین کسری برق شهرکها و نواحی صنعتی از طریق حمایت از ایجاد و راه‌اندازی مولدهای مقیاس کوچک انجام شده است، گفت: برای دستیابی به این هدف، واگذاری  زمین رایگان به مساحت دو هزار متر مربع برای ایجاد هر نیروگاهی انجام شده است.

غلامی حمایت از ایجاد شهرک‌های انرژی خورشیدی را از دیگر برنامه‌های سازمان برای تامین کسری برق شهرک‌های صنعتی بیان کرد و گفت: مقرر شده در هر استان یک شهر ک انرژی خورشیدی احداث شود.

به گزارش ایسنا، همزمان با دهه تولید و تجارت، سه طرح تولیدی در شهرک صنعتی بزرگ شیراز با سرمایه گذاری ۹۵۰میلیارد ریال و اشتغال ۸۰نفر به بهره برداری رسید. 

این طرح‌ها شامل واحد دانش بنیان سازنده درهای کوره‌های ذوب فلزات، واحد تولید ظروف پلاستیکی و واحد تولید جعبه کارتن و شانه تخم مرغ است که امروز با حضور معاون برنامه‌ریزی سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران، مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی فارس و مسیولین اداره صمت استان فارس به بهره برداری رسید.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی واحدهای کارگاهی شهرک ها و نواحی صنعتی اقتصاد مقاومتی شهرک صنعتی بزرگ شیراز نواحی صنعتی کشور شهرک های صنعتی شهرک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۵۰۴۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مراکز جوار کارگاهی امسال ۵۰ درصد افزایش می یابد

 معاون وزیر کار و رئیس سازمان آموزش فنی حرفه‌ای کشور دوشنبه شب در دیدار با نماینده ولی فقیه در کردستان اظهار کرد: بیش از ۳۰ هزار آموزشگاه آزاد فنی و حرفه‌ای در سطح کشور مجوز خود را از این سازمان دریافت کرده اند که از این تعداد بیش از ۲۲ هزار آموزشگاه آن فعال است.

مهرداد غظیمی گفت: ۶۰ درصد از رسالت و وظایف سازمان فنی و حرفه‌ای کشور در حوزه آموزش توسط این مراکز خصوصی و خود مردم انجام می‌گیرد که این رقمی قابل توجه و الگوی شایسته‌ای برای معرفی شدن است.

وی اضافه کرد: در کنار این مهم ۴ هزار و ۱۶۲ آموزشگاه جوار کارگاهی در سطح کشور در کنار صنایع بزرگ فعال است که هدف آن آموزش کارکنان شاغل در راستای ارتقای توان و تخصص و آموزش کارکنان جدید در کنار خط تولید هدف اصلی فعال سازی این کارگاه‌های جوار کارگاهی است.

عظیمی با اعلام اینکه دیپلماسی مهارت یکی از راهبرد‌های کلیدی سازمان در این دولت است، گفت: ۴۰ هزار مربی توانمند در حوزه آموزش بیش از ۸ هزار کارگاه آموزشی ظرفیتی است که در کنار اینکه می‌تواند پاسخگوی نیاز کشور باشد می‌تواند توانمندی جمهوری اسلامی ایران را به تمام دنیا صادر کنند.

معاون وزیر کار تصریح کرد: یکی از راهبرد‌های جدی سازمان فنی و حرفه‌ای در سالجاری افزایش ۵۰ درصدی مراکز آموزشی جوار کارگاهی است.

عظیمی حاظر نشان کرد: در سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای بیش از ۶۵۰ مرکز دولتی وجود دارد که در دل این مراکز بیش از ۴ هزار و ۸۰۰ کارگاه آموزشی در با وجود ۱۳ هزار همکار متخصص و متعهد در سطح کشور فعالیت دارند.

کردستان سرزمین ظرفیت‌هاست

وی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: یقینا نقاط طلایی دوران بعد از انقلاب تا به امروز و هجمه دشمنان علیه مردمان این دیار موید این نکته است که کردستان سرزمین ظرفیت‌هاست.

عظیمی خاطرنشان کرد: مهمترین سرمایه و ظرفیت جمهوری اسلامی ایران سرمایه مردمی آن است مردمانی که علیرغم اینکه همواره مورد هجمه‌های سنگین تبلیغاتی دشمنان بوده‌اند با بصریت مثال‌زدنی پای انقلاب و کشور خود ایستادند

وی با اشاره به شعار امسال با عنوان سال جهش تولید با مشارکت مردم، گفت: یکی از افتخارات قابل توجه که این سازمان می‌تواند در زمینه تحقق شعار سال آن را الگوی خود قرار داده و به سایر دستگاه‌ها و بخش‌ها عرضه کند واگذاری امور و رسالت و وظایف ذاتی سازمان به مردم است.

نماینده ولی فقیه در کردستان نیز گفت: اغلب افراد ماهر در مراکز آموزش فنی و حرفه‌ای در حال بازنشستگی هستند، بنابراین ضروری است برای استخدام افراد جدید تدبیری شود چراکه نیروی انسانی کافی در استان وجود دارد.

حجت‌الاسلام عبدالرضا پورذهبی در این دیدار اظهار کرد: در کردستان مشکلات زیادی در خصوص بیکاری وجود دارد و تمرکز دشمن نیز همواره بر استان‌هایی مانند کردستان و سیستان و بلوچستان است، توجه ویژه ای به این استان‌ها باعث به ثمر نشستن زحمات دولت می شود.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • ۸۳ درصد اشتغال صنعتی در نیشابور مربوط به ۱۰ واحد بزرگ است
  • واگذاری ۷۵۰ هکتار زمین برای احداث گلخانه در استان اردبیل
  • واگذاری ۷۵۰ هکتار زمین برای احداث گلخانه
  • لزوم توسعه مراکز جوار کارگاهی برای تربیت نیروی متخصص
  • یک‌هزار و ۷۰۰ واحد بهره‌بردار در شهرک‌های صنعتی قم فعال هستند
  • برنامه‌ریزی برای پژوهش در محور‌های سوخت پاک و هوش مصنوعی
  • مراکز جوار کارگاهی امسال ۵۰ درصد افزایش می یابد
  • آماده‌باش امدادگران در ۱۴ استان کشور
  • ممنوعیت خرید و فروش اراضی شهرک‌های صنعتی قبل از اخذ پایان‌کار
  • محصولات بیش از ۱۳۰ واحد صنعتی در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی