Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-01@03:17:29 GMT

عملیات اجرایی سد باروق از سرگرفته شود

تاریخ انتشار: ۷ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۳۵۰۵۵۸

عملیات اجرایی سد باروق از سرگرفته شود

به گزارش خبرنگار مهر، صالح حسینی پیش از ظهر سه شنبه در بازدید وزیر جهاد کشاورزی از مزارع کشاورزی این شهرستان اظهار کرد: باروق دارای هفت هزار هکتار اراضی آبی و ۳۶ هزار هکتار اراضی دیم است قرار بود آب اراضی آبی از محل احداث سد در روستای قطار تأمین شود که در سال‌های گذشته فازهای صفر و یک مطالعاتی این سد به پایان رسیده و حتی نقشه شبکه آبیاری آن نیز تهیه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: به خاطر احیای دریاچه ارومیه عملیات اجرایی این سد متوقف شد که درخواست ما از مقام عالی وزارت جهاد کشاورزی این است که یا عملیات اجرایی این سد از سرگرفته شود و یا اینکه از بند انحرافی سد نوروزلو با احداث ایستگاه پمپاژ، به صورت آبیاری نوین آب اراضی کشاورزی باروق تأمین شود.

فرماندار باروق با تاکید بر اینکه در جنوب آذربایجان غربی تأمین آب اراضی دیم و آبی این شهرستان از مهمترین خواسته و مطالبه کشاورزان منطقه است، افزود: برای تأمین اراضی کشاورزی دیم که ۱.۵ تن محصول در هر هکتار در آنها تولید می‌شود پیشنهاد داریم از محل رودخانه آجرلو با احداث ایستگاه پمپاژ و بندهای کوچک به انتقال آب اقدام شود که این می‌تواند در سه ماه فصل آبیاری، آب مورد نیاز غلات کشت شده در اراضی دیم را تأمین کند.

حسینی ادامه داد: این طرح‌ها نیز در جلوگیری از فشار به آب چشمه و قنوات که مصرف شرب بیشتر روستاهای بالادست باروق است و همچنین از فشار به آب‌های زیرزمینی کمک بسیار زیادی خواهد کرد و همچنین راندمان تولید را ۶ برابر افزایش می‌دهد.

بازدید از شبکه پمپاژ روستای شبیلو و محل احداث کارخانه کنسانتره تعاون روستایی میاندوآب، بازدید از دشت چهاربرج، بازدید از مسیر کانال‌های ساحل چپ رودخانه زرینه‌رود شهرستان میاندوآب، بازدید از مرکز آموزش و تحقیقات کشاورزی میاندوآب، بازدید از زنجیره تولید یکپارچه گوشت مرغ میاندوآب از جمله برنامه‌های کاری سفر یک روزه وزیر جهاد کشاورزی به میاندوآب، باروق و چهاربرج است.

همچنین در ادامه سفر وزیر جهاد کشاورزی به میاندوآب ساداتی نژاد طرح احداث کارخانه تولید کنسانتره و پوره میوه اداره تعاون روستایی در روستای حاجی بهزاد شهرستان میاندوآب بازدید کرد.

برای احداث این کارخانه با ظرفیت تولید سالانه ۵ هزار تن کنسانتره و پوره میوه، اعتباری در حدود ۷۰۰ میلیارد ریال مورد نیاز است که وزیر جهاد کشاورزی قول مساعد جهت تأمین اعتبار و راه اندازی این طرح تولیدی را داد.

هدف از اجرای این طرح جذب و فرآوری محصولات باغی تولید شده در شهرستان، جلوگیری از خام فروشی و بازگشت ارزش افزوده به بخش کشاورزی و رونق تولید است.

با اجرای این طرح برای ده نفر به صورت مستقیم و ۲۰ نفر به صورت غیر مستقیم اشتغال زایی می‌شود.

کد خبر 5525683

منبع: مهر

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی سدسازی سید جواد ساداتی نژاد بوشهر خطبه های نماز جمعه شیراز اردبیل مواد مخدر سنندج خراسان رضوی قوه قضاییه مشهد ایلام آمار کرونا گرد و غبار ویروس کرونا وزیر جهاد کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۵۰۵۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احداث «مشهد - گلبهار - چناران» سرعت می‌گیرد

مدیرکل راه و شهرسازی خراسان رضوی، گفت: عملیات احداث قطار «مشهد - گلبهار - چناران» سرعت می‌گیرد و با برنامه‌ریزی مدون و تامین اعتبار باید تلاش کنیم مسیر تونل را هم موازی با خط یک به جلو ببریم - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، به نقل از روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، یعقوبعلی نظری، استاندار خراسان رضوی به همراه جواد خدایی، معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری و جمعی از مسئولان از پروژه ملی قطار «مشهد - گلبهار - چناران» بازدید به عمل آورد.

مدیرکل راه و شهرسازی خراسان رضوی در حاشیه این بازدید افزود: در برنامه امروز استاندار خراسان رضوی، تقاطع به تقاطع و نقاط حساس مسیر قطار «مشهد-گلبهار-چناران» بازدید شد.

داعی با بیان این مطلب که عملیات احداث قطار «مشهد-گلبهار-چناران»سرعت می‌گیرد افزود: با برنامه‌ریزی مدون و تامین اعتبار باید تلاش کنیم مسیر تونل را هم موازی با خط یک به جلو ببریم و مترو را تحویل بهره‌برداران اصلی یعنی مردم بدهیم.

گفتنی است، پروژه قطار حومه‌ای «مشهد - گلبهار - چناران» در سال 84 به تصویب شورای هماهنگی ترافیک کشور رسید و در سال 91 عملیات اجرایی آن آغاز شده است. بر این اساس حد فاصل 40 کیلومتری مشهد تا گلبهار از این طریق سهل‌الوصول‌تر شده و در ادامه چناران نیز به این پروژه افزوده شده تا شبکه ریلی مشهد و استان به‌ نحوی به خط‌آهن مشهد - گرگان متصل شود.

انتهای پیام/282/

دیگر خبرها

  • احداث «مشهد - گلبهار - چناران» سرعت می‌گیرد
  • عملیات اجرایی احداث کمربندی شهر مهاباد آغاز شد
  • توقف عملیات عمرانی احداث شهرک جدید در حاشیه شهر تاریخی جیرفت
  • عملیات اصلاح هندسی و احداث دوربرگردان در بلوار ارم اجرایی شد
  • معرفی دستاوردها و زندگی مشاهیر هدف مهم احداث باغ مشاهیر است
  • پیشرفت ۸ درصدی عملیات اجرایی احداث باغ مشاهیر
  • اجرای طرح هادی در ۵۱ روستای میاندوآب
  • افزایش ۲۰ درصدی رهاسازی آب از سد زولاچای سلماس
  • افزایش ۲۰ درصدی رها سازی آب از سد زولاچای سلماس
  • مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز به وسعت ۱۱۰ هکتار در کرج