Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا ساختمان جدید دانشکده دندانپزشکی بیرجند با زیربنای ۲ هزار و ۸۰۰ مترمربع در دست احداث است و از پروژه‌های نیمه‌تمام بخش بهداشت و درمان استان خراسان جنوبی به شمار می‌رود که با اهتمام دولت سیزدهم قرار است تا پایان امسال به بهره‌برداری برسد.

تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام و توسعه عدالت در همه زمینه‌ها رویکرد اساسی دولت سیزدهم است همچنین نگاه و رویکرد دولت مردمی آیت‌الله رئیسی توجه به استان‌هایی بوده که بنا به دلایلی کمتر برخوردار هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استان مرزی خراسان جنوبی به عنوان سومین استان پهناور ایران یک درصد جمعیت کشور را دارد و دارای رتبه ۲۸ به لحاظ سهم جمعیتی است لذا پراکندگی جمعیت و اختصاص اعتبارات براساس شاخص جمعیت سبب شده ارائه خدمات پزشکی در شهرستان‌های مختلف با چالش‌هایی در حوزه منابع انسانی و فیزیکی مواجه شود.

با توجه به محدودیت ارائه خدمات دندانپزشکی به لحاظ پرداخت هزینه‌ها و حضور دندانپزشک در همه مناطق استان، تعداد قابل توجهی از مردم به مجموعه دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند مراجعه می‌کنند.

دانشکده دندانپزشکی بیرجند در بخش بالینی در ۲ مکان مستقر است؛ قسمتی در دارالشفای امام حسین (ع) و تعدادی از یونیت‌ها نیز در محل پردیس دانشگاه علوم پزشکی قرار دارد.

با بهره‌برداری از ساختمان جدید این مجموعه آموزشی، درمانی با ۴۰ یونیت جدید، سطح خدمات‌رسانی برای آموزش دانشجویان همچنین درمان مراجعان به میزان قابل ملاحظه‌ای در مرکز استان ارتقا می‌یابد.

شروع پروژه از چهار سال قبل

عملیات اجرایی ساختمان شماره ۲ دانشکده دندانپزشکی بیرجند سال ۱۳۹۷ در پردیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند آغاز شد و ۹ هزار و ۸۰۰ مترمربع زمین با زیربنای ۲ هزار و ۸۰۰ مترمربع به این پروژه اختصاص یافت.

طرح تامین فضای آموزشی و کمک آموزشی در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند اجرا شد که به گفته معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه در قالب این طرح ۹ پروژه در دست اجرا قرار دارد و هفت پروژه تاکنون کامل شده است.

حسین دهقانی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: بیمارستان رازی بیرجند، آمفی تئاتر رازی، آمفی تئاتر دانشکده پرستاری، سازمان مرکزی، خوابگاه ریحانه، سالن همایش‌های دکتر فروزانفر، سلف سرویس مرکزی و سالن مرکزی از جمله این پروژه‌ها است.

وی با بیان اینکه پروژه دانشکده دندانپزشکی بیرجند و دانشکده پرستاری قاین نیمه‌تمام باقی مانده است تصریح کرد: تامین نشدن اعتبار و تغییراتی که به عنوان نیاز دانشکده باید اجرا می‌شد، سبب تاخیر در اجرای این پروژه‌ها شده است.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: این پروژه در زمینی به مساحت هفت هزار مترمربع در سایت دانشگاه علوم پزشکی اجرا شد و ساختمان شماره ۲ دانشکده دندانپزشکی با زیربنای ۲ هزار و ۸۰۰ مترمربع در حال احداث است.

افزایش فضای مورد نیاز دانشکده 

وی با اعلام اینکه حدود ۱۰ میلیارد تومان اعتبار تاکنون برای این پروژه هزینه شده است افزود: فضای مورد نیاز دانشکده موجب شد موافقت‌نامه ساختمان از چهار هزار و ۸۰۰ مترمربع به ۹ هزار و ۸۰۰ مترمربع افزایش یابد و برای اجرای هفت هزار مترمربع باقیمانده ۱۵۰ میلیارد تومان اعتبار برآورد شده است.

دهقانی گفت: در حال حاضر برای تکمیل ۲ هزار و ۸۰۰ مترمربع زیربنای ساختمان ۳۴ میلیارد تومان اعتبار نیاز است که اعتبار آن در صورت ابلاغ از محل ردیف ملی تامین فضاهای آموزشی، مصوبات سفر استانی رئیس جمهور، درآمدهای اختصاصی و از محل تملک و اوراق تامین خواهد شد.

وی اظهار داشت: ساختمان شماره ۲ دندانپزشکی در ۲ طبقه در حال احداث است که در طبقه همکف بخش‌های رادیولوژی، رادیوگرافی، تصویربرداری CBCT، کلینیک‌های فانتوم، لابراتور و آسیب‌شناسی، طبقه اول شامل فضای استریل و ۲۴ یونیت دندانپزشکی و طبقه دوم نیز شامل یک کلاس تئوری ۲۰ نفره و ۳۸ نفره است.

دانشکده دندانپزشکی بیرجند از جمله مراکز تازه‌تاسیس دندانپزشکی در ایران است که سال ۱۳۹۰ تاسیس شد و با جذب ۲۹ دانشجو در رشته دکترای عمومی دندانپزشکی از مهر سال ۱۳۹۰ شروع به کار کرد.

در حال حاضر حدود ۳۰ استاد متخصص آموزشی - درمانی در این مجموعه برای تدریس دانشجویان و آموزش بالینی آنان مشغول به خدمت هستند و دانشجویان در بخش‌های مختلف دندانپزشکی از جمله جراحی، ترمیمی، اندو، پروتز، اطفال، تشخیص، ارتو، رادیو و پریو زیر نظر اساتید به ارائه خدمات دندانپزشکی به بیماران و مراجعان نیز می‌پردازند.

در حال حاضر ۱۰ گروه آموزشی ارتودنسی، اندودانتیکس، بیماری‌های دهان، فک و صورت، جراحی و رادیولوژی فک و صورت، پریودانتیکس و اطفال، ترمیمی، پروتزهای دندانی و آسیب‌شناسی فک و صورت در این دانشکده وجود دارد.

کمبود کلاس درس و تجهیزات

۲ کلاس در محل دانشکده پرستاری و سه کلاس در محل دانشکده دندانپزشکی برای ارائه دروس تئوری به دانشجویان وجود دارد و یکی از مشکلات آموزشی، کمبود کلاس است که با توجه به زیاد شدن تعداد دانشجویان هنوز هم رفع نشده است.

موضوعی که رئیس دانشکده دندانپزشکی بیرجند هم به آن اشاره کرد و گفت: در مجموع ۱۳۰ یونیت در ۲ بخش دانشکده وجود دارد که در حال حاضر برای دانشجویان کافی است اما با افزایش دانشجویان در سال‌های آتی با کمبود دستگاه یونیت و میزهای پلی کلینیک مواجه خواهیم شد.

نرجس اکبری افزود: در حال حاضر ۳۶۰ دانشجو در ۶ سال متفاوت در این دانشکده مشغول به تحصیل هستند که دانشجویان ورودی سال ۹۵ به عنوان پنجمین دوره مراحل دانش‌آموختگی را می‌گذرانند.

وی با بیان اینکه دانشکده دانپزشکی بیرجند در بخش بالینی در ۲ مکان مستقر است گفت: قسمتی در دارالشفای امام حسین (ع) و تعدادی از یونیت‌ها نیز در محل پردیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند مستقر است.

رئیس دانشکده دندانپزشکی بیرجند اظهار داشت: در حال حاضر بخش‌های بالینی، رادیولوژی دهان، فک و صورت، بیماری‌های دهان، پروتز، اطفال، بخش‌های اداری، اتاق گروه اساتید و مرکز مهارت‌های بالینی و کلینیک دندانپزشکی در محل دارالشفا قرار دارد.

وی گفت: مابقی بخش‌ها شامل چهار بخش جراحی، پریودانتیکس ترمیمی و اندودانتیکس درمان ریشه در ساختمان شماره ۲ دانشکده فعال است.

اکبری بیان کرد: در رادیولوژی دهان و فک و صورت از روش‌های تصویربرداری معمولی داخل و خارج دهان، CT scan اولتراسونوگرافی و MRI و اسکن هسته‌ای استفاده می‌شود که در حال دیجیتال‌سازی کامل این بخش هستیم.

اسکلت ساختمان تحویل شد

وی گفت: ساختمان جدید دانشکده در ۲ طبقه در حال احداث است که اسکلت ساختمان آماده و تحویل شده، همچنین مناقصه مرحله اول برگزار شد و در حال ارزیابی پیمانکاران هستیم که بعد از عقد قرارداد پروژه شروع خواهد شد.

رئیس دانشکده دندانپزشکی بیرجند گفت: ساختمان جدید برای جابه‌جایی بخش‌های بالینی از قبیل اطفال، بیماری‌های دهان و دندان، رادیولوژی و پروتز پیش‌بینی شده است و واحدهای اداری و ساختمان اساتید به دلیل کمبود فضا قابل جابه‌جایی به این مکان نیست.

وی افزود: تصمیم‌گیری شد ساختمان مرکز تحقیقاتی و مهارت‌های بالینی در مجاورت ساختمان دانشکده دندانپزشکی جدید تخلیه شود و برای انتقال بخش‌های اداری، آموزش دانشکده، واحدهای پژوهشی، دفاتر معاونین و کادر اداری در اختیار دانشکده قرار گیرد.

اکبری بیان کرد: حدود ۴۰ میز پلی کلینیک و ۴۰ یونیت دندانپزشکی باید به دانشکده افزوده شود که نیاز به ۱۰ تا ۱۵ میلیارد تومان اعتبار دارد علاوه بر این تجهیزات جزئی ساختمان نیز باید مدنظر قرار گیرد.

وی گفت: اختصاص فضای ۲ هزار و ۸۰۰ متری هنوز تکافوی افزایش جمعیت را نخواهد داشت لذا امیدواریم بقیه پروژه یعنی هفت هزار مترمربع نیز احداث شود در غیر این صورت چالش ساختمانی دانشکده دندانپزشکی در استان به طور کامل رفع نمی‌شود.

دانشگاه علوم پزشکی بیرجند و واحدهای وابسته به آن، ۱۱ شهرستان استان خراسان جنوبی را زیرپوشش دارند.

برچسب‌ها بیرجند دندانپزشکی طرح های عمرانی خراسان جنوبی دولت سیزدهم پروندهٔ خبری ارتقای نظام سلامت در خراسان جنوبی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بیرجند دندانپزشکی طرح های عمرانی بیرجند دندانپزشکی طرح های عمرانی خراسان جنوبی دولت سیزدهم دانشگاه علوم پزشکی بیرجند میلیارد تومان اعتبار ۲ هزار و ۸۰۰ مترمربع ساختمان شماره ۲ خراسان جنوبی ساختمان جدید حال حاضر فک و صورت پروژه ها بخش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۵۰۷۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم آغاز عملیات اجرایی احداث ایستگاه مسافربری بیرجند

استاندار خراسان جنوبی گفت: با توجه به اهمیت موضوع و ضرورت سرعت بخشیدن به روند اجرای کار، لازم است عملیات اجرایی احداث ایستگاه مسافربری بیرجند و قاین آغاز شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان جنوبی، جواد قناعت امروز _دوشنبه، هفدهم اردیبهشت_ در جلسه دیدار خیرالله خادمی مدیر عامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای کشور اظهار کرد: با توجه به اینکه راه‌آهن زاهدان - بیرجند - مشهد توسط رئیس جمهور کلنگ‌زنی شده و این پروژه در توسعه منطقه شرق کشور، نقش بسزایی دارد، لذا تسریع در روند اجرای آن مطالبه ما است.

وی افزود: افزایش تعداد ماشین‌آلات فعال در کارگاه‌ها و تقویت پیمانکاران، روند اجرای کار را شتاب می‌بخشد.

استاندار خراسان جنوبی با تأکید بر لزوم تکمیل نقشه‌های اجرایی کلیه قطعات راه آهن، گفت: با توجه به انجام مطالعات کل مسیر و آماده بودن طرح، تهیه نقشه‌های اجرایی باید هر چه سریع‌تر تکمیل و ارائه شود.

وی مدیریت زمان را در اجرای این پروژه مهم خواند و گفت: لازم است هم‌راستا با اجرای قطعات راه آهن در داخل استان خراسان جنوبی، عملیات اجرایی دو ایستگاه مسافربری بیرجند و قاین نیز آغاز شود.

قناعت متذکر شد: این دو پروژه هم باید با استفاده از نیروی فنی متخصص و تزریق به موقع اعتبار با سرعت اجرا شود.

وی با اشاره به پیشرفت فیزیکی کم قطعه ۱۷ راه آهن، تصریح کرد: لازم است این قطعه به پیمانکار جدیدی سپرده شود تا این کندی کار به سرعت جبران شود.

استاندار خراسان جنوبی گفت: انتظار می‌رود اسناد مناقصه عملیات روسازی و ریل‌گذاری کلیه قطعات هم به زودی تهیه شده و پیمانکاران این بخش نیز تعیین و مستقر شوند.

وی به روند اجرای کار در کل مسیر و به ویژه حدفاصل زاهدان تا نهبندان اشاره کرد و گفت: با توجه به اینکه مطالعات کل مسیر انجام شده، لازم است آن بخش مسیر که به پیمان نرفته به مناقصه گذاشته شود تا روند کار در استان سیستان و بلوچستان هم شتاب بگیرد.

قناعت با دعوت از معاون وزیر برای سفر به خراسان جنوبی و پایش شرایط کار به صورت میدانی، خاطر نشان کرد: مشکلات پیمانکاران در زمینه تأمین آب و سوخت به صورت ویژه پیگیری می‌شود.

وی در بخش دیگری از سخنانش به روند اجرای کار در پروژه‌های دوبانده‌سازی در استان گریزی زد و اظهار داشت: با توجه به برنامه زمان‌بندی این پروژه، انتظار است با ورود جدی وزارت راه و شهرسازی، باند دوم بیرجند- قاین تا هفته دولت امسال تکمیل شده و زیر بار ترافیک برود.

استاندار خراسان جنوبی گفت: برای دوبانده‌سازی محور بیرجند-زاهدان هم تأمین منابع مالی در راستای تسریع در روند اجرای کار مطالبه استان است.

وی با اشاره به حضور سیدحسین میرشفیع نماینده ویژه وزیر راه و شهرسازی در امور افغانستان و طرح‌های ویژه در جلسه از وضعیت اجرای پروژه راه فراه به ماهیرود گفت.

قناعت با بیان اینکه این پروژه به طول ۱۱۷ کیلومتر با ۸۳ درصد پیشرفت فیزیکی در دست اجرا است، خاطرنشان کرد: اجرای این پروژه در توسعه صادرات کشور و رونق بازارچه مرزی ماهیرود نقش بسزایی دارد.

وی تأمین منابع مالی، رفع مشکلات گمرکی و… را از مسائل مهم و مؤثر در روند اجرای کار خواند و همراهی شرکت توسعه و زیرساخت با اداره کل راه و شهرسازی خراسان جنوبی در سرعت بخشیدن به عملیات اجرایی پروژه را خواستار شد.

در ادامه با بحث و تبادل نظر پیرامون مسائل مطرح شده، نظر مساعد شرکت زیرساخت درخصوص رفع دغدغه‌های استان جلب شد.

به گزارش ایمنا، در این جلسه که با حضور مدیران مربوطه در وزارت راه و شهرسازی، مشاورین و پیمانکاران پروژه، معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری و مدیرکل راه و شهرسازی استان همراه بود، در ابتدا گزارش جامعی درخصوص میزان پیشرفت فیزیکی و وضعیت موجود طرح اجرا شد و اقدامات خراسان جنوبی در زمینه رفع مشکلات و تسهیل شرایط پیمانکاران نیز تشریح شد.

کد خبر 751200

دیگر خبرها

  • لزوم آغاز عملیات اجرایی احداث ایستگاه مسافربری بیرجند
  • طرح محلات ارتقادهنده سلامت در خراسان جنوبی اجرا می‌شود
  • تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی
  • بسته خدمتی دندانپزشکی برای بیماران خاص و صعب العلاج
  • خدمات رایگان دندانپزشکی در روستاها و شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر
  • برگزاری مراسم بازنشستگی و تجلیل از دکتر عراقی‌زاده
  • تکمیل ساختمان کانون پرورش فکری خمام نیازمند حمایت مسوولان است
  • راه کار‌های اساسی در زمینه حفظ سلامت دهان و دندان در جامعه/ برنامه وزارت بهداشت برای سلامت دندان چیست؟
  • تمرکز بر تکمیل پروژه‌های توسعه‌ای و شفاف‌سازی/جلوگیری از اعمال سلیقه‌های شخصی
  • کاهش تعداد ساختمان‌های فرسوده پایتخت