Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا-دوره کارشناسی ناپیوسته حرفه‌ای حقوق فناوری اطلاعات در دانشگاه جامع علمی کاربردی برای نخستین بار تدوین و برگزار می‌شود.
به گزارش خبرگزاری آریا، سرپرست دفتر برنامه‌ریزی درسی دانشگاه با اعلام این خبر افزود: دوره کارشناسی ناپیوسته حرفه‌ای حقوق فناوری اطلاعات بر مبنای برنامه تحولی نیاز آفرینی و با مشارکت تیمی از متخصصین و صاحب نظران این حوزه شغلی با هدف تربیت متخصصانی برای این بخش از نیاز‌های شغلی کشور در ذیل گروه مدیریت و خدمات اجتماعی در سال جاری تدوین، تصویب و مقرر شد تا در مراکزی که شرایط مورد نظر را دارند، تحت نظارت دانشگاه جامع علمی کاربردی اجرا شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


برگزاری دوره کارشناسی ناپیوسته حرفه‌ای حقوق فناوری اطلاعات در دانشگاه جامع علمی کاربردیعلیرضا جمالزاده گفت: حقوق فناوری اطلاعات ارتباط بسیار نزدیکی با حقوق مالکیت‌های معنوی و حقوق پدید آورندگان دارد، لذا این دوره یقینأ با استقبال فراوان مواجه و نیاز‌های حوزه‌های شغلی مرتبط با حقوق فناوری اطلاعات در محاکم حقوقی برطرف می‌نماید.
سرپرست دفتر برنامه‌ریزی درسی تصریح کرد: دانش آموختگان این رشته می‌توانند مشاغلی همچون مشاور حقوقی فناوری اطلاعات
کارشناس حقوقی جرائم رایانه ای، کارشناس حقوقی تجارت الکترونیک، کارشناس حقوقی سایبری، کارشناس حقوقی اینترنت وکارشناس حقوقی فناوری اطلاعات را احراز کنند.
وی افزود: دانش آموختگان این رشته توانمندی‌ها و قابلیت‌هایی، چون توانائی تحلیل حقوقی مالکیت فکری، دیجیتال، بلاکچینها، فضا‌های مجازی، اینترنت، امضاء الکترونیکی و ... و ... را احراز می‌نمایند.
جمالزاده در پایان به ضرورت یادگیری در محیط واقعی کار اشاره و خاطر نشان کرد: آموزش در محیط کار این دوره نیز شامل 512 ساعت آموزش عملی در واحد‌های حقوقی مرتبط بافناوری اطلاعاتّ به همراه مدرسان و خبرگان با تجربه در این حوزه شغلی در قالب دروس کاربینی و کارورزی 1 و 2 خواهد بود.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: دانشگاه حقوق فناوری اطلاعات دانشگاه جامع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۵۰۹۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پارک علم و فناوری تربیت‌مدرس هاب بین‌المللی تعاملات علمی با کشورهای دیگر

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، همایش بین المللی فرصت های صادراتی شرکت های فناور و دانش بنیان در کشورهای آسیای میانه به‌ویژه ازبکستان به میزبانی پارک علم و فناوری دانشگاه تربیت مدرس و همکاری اتاق بازرگانی ایران و ازبکستان، امروز در سالن جابرحیان دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد.

حسین نادری‌منش، رئیس پارک علم و فناوری تربیت مدرس، درباره فعالیت های انجام شده در فضای علمی ایران گفت: در ایران حدود ۴ نسل آموزشی و تحصیلی شکل گرفته است. نسل اول، نسل آموزشی است. اما نقطه شروع کار دانشگاه تربیت مدرس، نسل دوم آموزشی یعنی تربیت پژوهشگر است.

نادری منش اضافه کرد: نسل سوم و چهارم آموزش، نسلی است که دانشگاه های کارآفرینی و پژوهشگری را در کشور تشکیل داده است. 

وی افزود: در کشور حدود ۱۳ پارک علم و فناوری درحال فعالیت است که در این میان،  دانشگاه تربیت مدرس از جمله پارک های علم و فناوری  دارای گرید۲ است.

نادری‌منش به ظرفیت های فناورانه پارک تربیت مدرس اشاره کرد و گفت: بیش از ۱۸۰ شرکت مختلف در ۵ شاخه غذا، سلامت، انرژی، آی‌تی و زیست فناوری و بیو تکنولوژی در دانشگاه تربیت مدرس درحال فعالیت هستند.

وی ادامه داد: به همین دلیل در سال گذشته به‌عنوان هاب تعاملات علمی بین المللی کشور با کشور های دیگر از جمله پارک علم و فناوری کشور ازبکستان شدیم.

وی یاد آور شد: هدف از برگزاری این همایش شناخت دو طرفه هر دوکشور از ظرفیت های علمی است، این شناخت می‌تواند منجر به شکل‌گیری صندوق‌های مشترک و برخی مراکز دیگر برای نشر بیشتر دانش و همکاری های علمی بین دو کشور ازبکستان و ایران شود.

نادری‌منش، اشاره کرد: امیدواریم محدودیت های تحریمی و علمی میان کشورهای دوست و همسایه از جمله ازبکستان، از بین برود.

رئیس پارک علم و فناوری تربیت مدرس در پایان گفت: فضای بین‌المللی یکی از مهم ترین فضاها برای ما است و امیدواریم بتوانیم همکاری های بین‌المللی دانشگاه های داخل کشور را با دانشگاه های ازبکستان گسترش دهیم.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد شهید و دانشگاه جامع انقلاب اسلامی تفاهم‌نامه امضا کردند
  • تحریم ورود واکسن توسط مدعیان آزادی و حقوق بشر/ مرجعیت علمی الویت وزارت علوم
  • بررسی ابعاد حقوقی تجمع دانشگاهیان آمریکا در دانشگاه قم
  • ابعاد حقوقی تجمع دانشگاهیان آمریکا در دانشگاه قم بررسی شد
  • پذیرش دانشجوی دکتری تخصصی در دانشگاه جامع انقلاب اسلامی
  • گام‌های بلند دانشگاه علمی کاربردی برای اشتغالزایی در کردستان + فیلم
  • پارک علم و فناوری تربیت‌مدرس هاب بین‌المللی تعاملات علمی با کشورهای دیگر
  • برگزاری دوره‌های حقوقی و قضایی برای اعضای شورا‌ها در گلستان
  • چگونه تقاضای افزایش حقوق بدهیم؟ ( 12 توصیه کاربردی)
  • اهمیت تلاش برای توسعه پژوهش‌های کاربردی در جهان اسلام